2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hakkı nedir şimdi bu miyavın dilemiş tek tek üşenmeden

Cibinlik kesinlikle onermyrz dedi hemşireler sonra üzerine düşüyor bebeğin aksilik Hep çıkıyor dendi sadece kenarina tül ve kurdele yaptım bende canım fikir olsn diye dedim.
Bizim hastanede kiralıyorlar 300 TL ye. Öyle bir kısıtlama yok anladığım kadarıyla. Ama hemşire takmayın derse takmayız. Çocuktan kıymetli değil ya yemişim cibinliğini eteğiyle fiyonku yeter ona.

gunaydin beybiler ben hastanedeyim yatisim yapildi. 12 30 da giricem doguma. simdilik cok iyiyim. eşim annemi almaya gitti. tekim yani. millete yeni haber vermeye basladik kafam rahatt yani.. sadece cok acıktım ve susadım.
Allah kolaylık versin canım sezaryen mi olucak ti senin

Maşallah canım çok da güzel geçmiş sağlıkla büyüt minnoşunu annesiii

Bizim hastanede kiralıyorlar 300 TL ye. Öyle bir kısıtlama yok anladığım kadarıyla. Ama hemşire takmayın derse takmayız. Çocuktan kıymetli değil ya yemişim cibinliğini eteğiyle fiyonku yeter ona.
Yaa şimdiden susluler yaa yaa şaka maka sona geldik bazen inanamyrm

gunaydin beybiler ben hastanedeyim yatisim yapildi. 12 30 da giricem doguma. simdilik cok iyiyim. eşim annemi almaya gitti. tekim yani. millete yeni haber vermeye basladik kafam rahatt yani.. sadece cok acıktım ve susadım.
Sağlıkla Kucağına al inşallah güzel haberle dön bize

Hakkı nedir şimdi bu miyavın dilemiş tek tek üşenmeden
Ben de napacağımı bilemedim Kızsak laftan anlamaz. Ceza versek ya daha da kötü olursa.
Sonra patlak balonları önüne koyduk bi tanesini şişirme yerinden çiğnemeye başladı. Muhtemelen bizim nasıl şişirdiğimizi gördü onu yapmaya çalışıyor
Şu sıra çok yaramaz oldu. Napıcam bilmiyorum bu abiyi

Günaydın kızlar artık patır patır dökülelim please ❤❤
Gönüllüyüm benle başlayabilir..
Inmis mi dersin? ay bilmiyorum ki tek bildigim dik otururken one egilirken oturdugumda bacaklarimi ayirip oturmak zorunda kaldigim, karnim sigmiyo artik haha..

O cizginin ne oldugunu anlasam soyliicemde anlamiyorumki ne demek istenildigini?

Hamilelik çizgisi oluşmadı mı.. Göbek deliğinin alt veya üst kısmında (bazen ikisinde birden) yukarıdan aşağı doğru inen hafif kahverengimsi bir çizgi. 6. ayda falan oluşmaya başlamıştı. Benim hem alt hem üstte vardı, alttaki silindi neredeyse, üsttekinin de rengi daha da açıldı. Sanırım doğuma kadar o da silinir.. beyaz tenlilerde daha silik olduğundan az birşey vardı bende. Fotoğraf ekledim

Ben de kızımı görmüştüm rüyamda, emziriyordum. Normalde çok anaç biri değilim ama içimde daha önce hissetmediğim pozitif bir his vardı. Huzur bulmuş gibiydim. Yüzünü, ellerini, ağzını... tüm detayları ile gördüm.. Şimdi hayal meyal hatırlıyorum.. Mutluluk doluydum.
Darısı bize.. Mutluluklar dilerim bebeğinize ve size.. Güzel, hu

Eklentiler

• Lineanigra2012.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 38
Anca gidersin bırak yaaa beğen diye koydun sanki ismi boşver

Ben de balon isterim diyo bu yaramaz miyav kıskançlık triplerine girmiştir fena yaa

Bu çizgi yok bende pürüzsüz benimki oğlumda çok hafif altta olmuştu ama kızlarda hiç çıkmadı

Bende de var bu çizgi ama aşağısını göremediğim için göbek deliğinden alt tarafta ne durumda bilmiyorum.
Silinmesi mi gerekiyor doğum yaklaşınca bak bilmiyordum hiç.

Sağlıkla gelsin annesi iyi olsun yeter ki o geleceği vakti iyi bilir 40 ları görmek sabır ister ama o da gelip geçiyo 42 de doğum yapmış biri olaraktan

Canım 1 gece yattım. Evet ekstra gece ücretli ve ücreti o civarda. Ekstra para almadılar herhangi bir şey için. Doğuma anlaştığım fiyatı ödedim. 2 alt çamaşır 2 gecelik kullandım. 1 emzirme sütyeni kullandım önden düğmeli şeyler evde de sürekli lazım oluyor

Ayy Allah bağışlasın canım yaa aanalı babalı büyüsün inşallah ne güzel olmuş doğumun ya bayıldım darısı tüm bekleyenlere

Maşallah canm gözünüzaydın,
sancısız açılman olmuş valla süper
Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…