Hakkı nedir şimdi bu miyavın dilemiş tek tek üşenmedenHastane süslemesini kendimiz yapalım dedik. Balon zinciri ve macaron balon siparişi verdim.
2 Gün önce geldi. İnceledik geçen akşam valize koyduk, kapattık ama ekleme yaptığımız için fermuarınıçekmemiştik. Sen biz uyurken Şans (kedim) gir valizin içine balon poşetini çıkart, balonları dağıt. Tek tek hepsini dişle
Sabah bi kalktık dağınık neyse topladık., işe gittik. balonları kontrol etmemiştik. Dün akşam bir kontrol ettik ki 80e yakın balon hepsi patlak
Şişirmeye mi çalıştı naptı bilmiyorum. Sen nasıl hallettin o kadar balonu
Bizim hastanede kiralıyorlar 300 TL ye. Öyle bir kısıtlama yok anladığım kadarıyla. Ama hemşire takmayın derse takmayız. Çocuktan kıymetli değil ya yemişim cibinliğiniCibinlik kesinlikle onermyrz dedi hemşireler sonra üzerine düşüyor bebeğin aksilik Hep çıkıyor dendi sadece kenarina tül ve kurdele yaptım bende canım fikir olsn diye dedim.
İnşallah canım benimki 2 gün sonra ağrımaya başladı kahve iç dediler hiç fayda etmediEvet canm bir kaç arkadaşım söylemişti çok baş ağrısı yapıyor diye. Umarım çok çektirmez bana da
Allah kolaylık versin canım sezaryen mi olucak ti seningunaydin beybilerben hastanedeyim yatisim yapildi. 12 30 da giricem doguma. simdilik cok iyiyim. eşim annemi almaya gitti. tekim yani. millete yeni haber vermeye basladik kafam rahatt yani.. sadece cok acıktım ve susadım.
Maşallah canım çok da güzel geçmiş sağlıkla büyüt minnoşunu annesiiiSizlere sezeryan doğumumu da anlatmak istedim. Pazar sabaha karşı sancılandım sonrA duş alınca geçti. Gün içinde doktora ulaştım sancıların geçmiş gibi bile hissetsen şalı sabah gel nst bakalım dedi. Salı sabah ne olur ne olmaz diye aç karnına gittim. Nst de sancı çıkınca doktor bu bebiş Perşembe’yi beklemez hemen alalım dedi. Yatışım yapıldı. Eşim çantamı getirdi. Odada ameliyat önlüğünü giydim ve gelip aldılar beni. Giderken tabi bir duygusal anlar yaşıyor insan. Ameliyat haneye 40 yaşında sulugöZ bir şiş göbüş olarak girdim. Ekip oldukça nazikti. Spinal anestezi iğnesi yapılırken iğne yapılma hissi dışında bir ağrı sızı hissetmedim. Bele iğne de öyle çok acıyan bir yer değil. Doğrusu el üzerine açılan damar yolu iğnesi bile daha fazla hissedilir.. Bacaklarım yavaş yavaş uyuştu. Anestezi uzmanı uyuşması kontrol ediyor. Tam uyuşmadan sonrA sonda takıldı. Ameliyat başlamadan biraz heyecan yapınca ameliyat başlamadı henüz muayene ediyoruz dokunma hissedebilirsin dediler ben de yemiş gibi yaptım . Hemen bir kaç dakika sonrA bebiş hop çıktı ve çıkar çıkmaz bastı yaygarayı. Bana gösterdiler ve alıp giydirmek yıkamak için görürdüler ama sesi hiç kesilmedi . O sırada 20dakika kadar kapatmaları ve pansuman devam etti. Herhangi bir acı hissetmedim. Sadece orada biraz başım ağrıdı. Normal olduğunu söylediler. Bebişle birlikte odaya çıktık. Oturma pozisyonunda yaklaşık 4 saat sonrA uyuşukluk geçince hafif hafif ağrılar başladı. Sonra da yemek yedikten sonrA ağrı kesici yapıldı ve yine rahatladım. Sonda çıkarılırken hiç acı olmadı. Ayağa 5 gibi kalktım. Dayanılmaz ağrılar yaşamadım şükür. Banyo bu gün yapabileceğim ama dikiş yerini kurutma ile kurutacağım. Bebiş ya göbüş düşünce yıkanacak ya da göbek ıslatılmadan (nasıl olacaksa o ). Kanama bebiş emerken rahim kasılması oldukça oluyor. İlk gece çok oldu şu an aralıklı ve gece pedi rahat yetiyor. Kilo 4 kg eksik. Göbüşte bir bebek daha var gibi şiş. Ellerim ayaklarım hala şiş. Benim aklıma gelen merak edebileceğiniz şeyler bu kadar. Umarım kimseyi korkutmamışımdır. Hepinize sevgiler
Yaa şimdiden susluler yaaBizim hastanede kiralıyorlar 300 TL ye. Öyle bir kısıtlama yok anladığım kadarıyla. Ama hemşire takmayın derse takmayız. Çocuktan kıymetli değil ya yemişim cibinliğinieteğiyle fiyonku yeter ona.
Sağlıkla Kucağına al inşallahgunaydin beybilerben hastanedeyim yatisim yapildi. 12 30 da giricem doguma. simdilik cok iyiyim. eşim annemi almaya gitti. tekim yani. millete yeni haber vermeye basladik kafam rahatt yani.. sadece cok acıktım ve susadım.
Ben de napacağımı bilemedimHakkı nedir şimdi bu miyavın dilemiş tek tek üşenmeden
Gönüllüyüm benle başlayabilir..Günaydın kızlarartık patır patır dökülelim please ❤❤
Inmis mi dersin? ay bilmiyorum ki tek bildigim dik otururken one egilirken oturdugumda bacaklarimi ayirip oturmak zorunda kaldigim, karnim sigmiyo artik haha..
O cizginin ne oldugunu anlasam soyliicemde anlamiyorumki ne demek istenildigini?
Benim de doğum rüyalarım başladı
Bir kaç gün önce kendi kendime sıfır acı ile normal doğum yaptığımı görmüştüm, süperdi
Bi anda pırtlayıverdi çocuk
Keşke öyle kolay olsa
Dün gece de sezeryan gördüm, karnımda baya uzun bir kesi ve dikiş vardı.
Acı duymadım ama baya uzun dikmişler diyorum.
İçten içe doğum düşünceleri başladı galiba, bilinç altım konuşuyor
Darısı bize.. Mutluluklar dilerim bebeğinize ve size.. Güzel, huKızlar merhabalar :)
Bayadir giremedim hepiniz iyisinizdir inşallah.
Ben oğlumu doğurdum :)))
Dün kontrole diye geldim 10 da. 10.30 civarı kontrole girdim ultrason ile baktı. Sonra çatı muayenesi için çatala çıkardı. Bakarken bebek geliyor 6 cm açılma olmuş dedi. Sancı durumunuz nasıl dedi. Gram sancı yoktu. Nst de bile çıkmadı ne zaman gitsem. 6 cm açıklığa sancısız ulaşmak çok enteresan dedi. Ağrı esigin çok yüksek sanırım dedi. Tabi ben kontrole diye geldim şok ağlama krizi derken eşimi aradım. Koş ben doğruyorum diye :) saat 12 civarı suni sancı verildi. 13.52 de oglusum kucagimdaydi. Çok şükür çok kolay oldu. Rabbim hepinize böyle kolay doğumlar nasip etsin. 2900 gr minnak bir bebis yanımda yatıyor. :)) benim sadece dikiş ağrılarım var. Oda çok değil. Benden şimdilik bu kadar. :))) gece boyu uyumadım yorgunum ama bakalım nasil gunler bizi bekliyor :))))
Anca gidersinSabah gıybetiiiiii
Konu : kv nami deger kaynanator
Perde yikaniyor evde velhasli geldi perde.almaya yukarı atiyim.bir.makine diye efenin odasi.sonra yikancak.dedim bebegin adi EFE mi olcak dedi.ama.surat ifadesi .otum der gibi ben hic begenmedim.dedi evet dedim.artik.çok gec neden gec.olsun ki dedi herseyi hazir yaZılı dedim basti gitti
Yaaaa evet ben de dün gece dedim artık çok az kaldı diye.Yaa şimdiden susluler yaayaa şaka maka sona geldik bazen inanamyrm
Ben de balon isterim diyo bu yaramaz miyav kıskançlık triplerine girmiştirBen de napacağımı bilemedimKızsak laftan anlamaz. Ceza versek ya daha da kötü olursa.
Sonra patlak balonları önüne koyduk bi tanesini şişirme yerinden çiğnemeye başladı. Muhtemelen bizim nasıl şişirdiğimizi gördü onu yapmaya çalışıyor
Şu sıra çok yaramaz oldu. Napıcam bilmiyorum bu abiyi
Bu çizgi yok bende pürüzsüz benimkiGönüllüyüm benle başlayabilir..
Hamilelik çizgisi oluşmadı mı.. Göbek deliğinin alt veya üst kısmında (bazen ikisinde birden) yukarıdan aşağı doğru inen hafif kahverengimsi bir çizgi. 6. ayda falan oluşmaya başlamıştı. Benim hem alt hem üstte vardı, alttaki silindi neredeyse, üsttekinin de rengi daha da açıldı. Sanırım doğuma kadar o da silinir.. beyaz tenlilerde daha silik olduğundan az birşey vardı bende. Fotoğraf ekledim
Ben de kızımı görmüştüm rüyamda, emziriyordum. Normalde çok anaç biri değilim ama içimde daha önce hissetmediğim pozitif bir his vardı. Huzur bulmuş gibiydim. Yüzünü, ellerini, ağzını... tüm detayları ile gördüm.. Şimdi hayal meyal hatırlıyorum.. Mutluluk doluydum.
Darısı bize.. Mutluluklar dilerim bebeğinize ve size.. Güzel, hu
Bende de var bu çizgi ama aşağısını göremediğim için göbek deliğinden alt tarafta ne durumda bilmiyorum.Hamilelik çizgisi oluşmadı mı.. Göbek deliğinin alt veya üst kısmında (bazen ikisinde birden) yukarıdan aşağı doğru inen hafif kahverengimsi bir çizgi. 6. ayda falan oluşmaya başlamıştı. Benim hem alt hem üstte vardı, alttaki silindi neredeyse, üsttekinin de rengi daha da açıldı. Sanırım doğuma kadar o da silinir.. beyaz tenlilerde daha silik olduğundan az birşey vardı bende. Fotoğraf ekledim
Sağlıkla gelsin annesi iyi olsun yeter ki o geleceği vakti iyi bilirKizlar kontrolden geldim nst de sanck cikmadi o yasadigim sancilar hep demekki yalanciymis yine yarabbim 38 e de girdik Allah ima sukurler olsun bi skinti yok fakat beklicem gibi ben 40 lari arkadslar normal 5 aylik birnin nstsi gbi sonucum dumduz ip gibi
Aaa.. Ne güzel, çok şanslısınız.. Benim de çok belirsiz ama var.. Alt çizgi kayboldu, üstte kaybolur inşallah doğuma kadar..Bu çizgi yok bende pürüzsüz benimkioğlumda çok hafif altta olmuştu ama kızlarda hiç çıkmadı
Canım 1 gece yattım. Evet ekstra gece ücretli ve ücreti o civarda. Ekstra para almadılar herhangi bir şey için. Doğuma anlaştığım fiyatı ödedim. 2 alt çamaşır 2 gecelik kullandım. 1 emzirme sütyeni kullandım önden düğmeli şeyler evde de sürekli lazım oluyorGünaydın kızlar
Merhaba Ağustos hoşgeldin!
Sefa’lar getirdin, sağlıkla bebeklerimizi de getir...
Bu ay bizim ayımız kızlarrsıra bize geliyor
@Sevnus sen sezaryen için neden bu kadar bekledin? 40. Haftadasın?
udg06 canm hastanede 2 gün mü kaldın? Sezaryen 1 gece kalıyor dedi bana doktorum. Ekstra kalmak istersen geceliği 350 sanırım. Spinal olmuştun değil mi? Umarım benimde baş ağrısı olmaz kendine kaç tane alt iç çamaşırı kullandın? Hastane için.
Evde gelenlerin yanında giymek için önden düğmeli rahat üstler kullanılabilir, LCW de görmüştüm pijama gibi önden düğmeli onlara bakmayı düşünüyorum bende.
Ayy Allah bağışlasın canım yaa aanalı babalı büyüsün inşallahKızlar merhabalar :)
Dün kontrole diye geldim 10 da. 10.30 civarı kontrole girdim ultrason ile baktı. Sonra çatı muayenesi için çatala çıkardı. Bakarken bebek geliyor 6 cm açılma olmuş dedi. Sancı durumunuz nasıl dedi. Gram sancı yoktu. Nst de bile çıkmadı ne zaman gitsem. 6 cm açıklığa sancısız ulaşmak çok enteresan dedi. Ağrı esigin çok yüksek sanırım dedi. Tabi ben kontrole diye geldim şok ağlama krizi derken eşimi aradım. Koş ben doğruyorum diye :) saat 12 civarı suni sancı verildi. 13.52 de oglusum kucagimdaydi. Çok şükür çok kolay oldu. Rabbim hepinize böyle kolay doğumlar nasip etsin. 2900 gr minnak bir bebis yanımda yatıyor. :)) benim sadece dikiş ağrılarım var. Oda çok değil. Benden şimdilik bu kadar. :))) gece boyu uyumadım yorgunum ama bakalım nasil gunler bizi bekliyor :))))
Siliniyor doğumdan sonra hiç bişey kalmazAaa.. Ne güzel, çok şanslısınız.. Benim de çok belirsiz ama var.. Alt çizgi kayboldu, üstte kaybolur inşallah doğuma kadar..
MaşallahKızlar merhabalar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?