2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya kızlar şu sağa yatma olayı bebek için çok mu riskli gerçekten? Dikkat etmeye çalışsam da bazen sol tarafım çok ağrıyınca dayanamayıp sağıma yatıyorum bazen de uyurken istemsiz sağıma yatmış oluyorum. Sadece sola yatılır mı yahu yanlarım çürüdü

Merhaba sevgili ağustos anneleri. Çok uzun zamandır takip ediyorum forumu ama yazmamıştım hiç, az çok hepinizi tanıyor gibiyim:)
Biraz stresliyim, doktorum pazartesiye kadar il dışında olacakmış. Nöbetçi doktor da şansıma hastanenin en kötü yorum alan doktoru. Dün nstde hiç sancı gözükmedi bende de hiçbir belirti yok ama tarih çok yaklaştı birden doğum başlayabilir mi yoksa ufak ufak 2-3 gün önceden hissettirir mi kendini? Geçen hafta doğsun diye hurmalar pilates topları merdiven inip çıkmalar uğraşıyodum şimdi de bir kaç gün daha içimde tutmak için ne yapabilirim diye araştırıyorum :)

Ben sağıma da yatıyorum çünkü doktor bebeğe bir zararının olduğunu söylemedi. Rahim böbreğe baskı yapıyormuş bu da ağrıya sebep oluyormuş. Yani bebeğe değil anneye zararı var. Ben de çok uzun süreli olmamak şartıyla yatıyorum sağa.

Canım sağıma yatınca daha rahat ediyorum garip bir şekilde. Sevindim ya bebeğe bir zararı olmamasına. Teşekkür ederim

Riskli bir durumun yoksa yatabilirsin bence ben yatıyorum nede olsa bebek on beş dk en fazla izin veriyor sonra dönmek zorunda kalıyorum rahat edemiyorum

Daha önceden hissettirir mi kendini ne yapar bilmiyorum benimde ilk bebiş olunca ama hastanenin en kötü doktoru diyip kendini sıkma üzme vardır bi hayır belkide söyledikleri doğru değildir her kafadan bi ses çıkar boşver sen bebişini sağlıkla kucağına versin yeter :)

Riskli bir durumun yoksa yatabilirsin bence ben yatıyorum nede olsa bebek on beş dk en fazla izin veriyor sonra dönmek zorunda kalıyorum rahat edemiyorum
Çok şükür riskli bir durum yok canım. Valla ben yatsam sabaha kadar yatarım sağımda öyle rahat ediyorum ama tabi ne olur ne olmaz sürekli bir sağa bir sola dönüyorum.

Çok haklısın valla teşekkür ederim, düşündükçe strese girip doğmayacak çocuğu zorla doğurcam:) önemli olan ebeler diyen de var, geçen nstmi doğumhanede çekildim çok ilgilendiler ortam da çok güzel, onları düşünüp rahatlayayım bari :)

Aglama sakin normal biseu senin yasadigin. Dedigim gibi denedin mi komple memenin koyu kismini bebenin agzina sok ve basini tut cekmesine izin verme bekle biraz sabret yara yapmamis ne guzel benmkisi ilk 3 gün kanatti hep meme ucumu
Çok denedim çok...
Meme reddi de başladı...

Öyleymiş ebeler önemli diyorlar doktor son aşamada geliyormuş ondada iki dkda çıkarıverirsin doktorla muhattap olmadan bi hırsla Var herşeyde hayır var

iyi geceler herkese... yazmadan gitmek istemedim

iyi kotu uzun bir sure gecirdik birlikte. gebeligimin son 8 haftasi, " kizimi nasil icerde tutariz" adli calismayi sizlerin destegiyle tamamladim. hepinize destegi ve duasi icin ayri ayri tesekkur ederim. hicbir zaman sizleri "nasil olsa sanal ortam" diyerek gormedim. derdinizde uzuldum, sevincinizde mutlu oldum. dilerim hepiniz saglikla dogumunu yapar, bebegiyle bol sutlu ve uykulu zaman gecirir
hakkinizi helal edin...
dogumdan sonra gorusmek dilegiyle

Geçen hafta benim doktorum da izinliydi, ben yürümeyi, hareketi kestim. Bir de acı yemenin de doğumu başlattığı söyleniyor ona da dikkat ettim. Doğumdan bir gün önce bir enerji geliyor insanın üstüne belki öyle anlaşılabilir ama onun haricinde farklı bir şey olmamıştı bende.

Görüşürüz minnos esin oğlun ve kizinla genisleyen cekirdek ailen bizi de ziyadesiyle sevindirmekte. Rahim agzinin da eline sağlık, inat etti tuttu kızı

Çok denedim çok...
Meme reddi de başladı...
Google a Tomrisin emzirme notları diye yazarsan bir yazı dizisi çıkacak, onları bir okursan tüm aradıklarına cevap bulabilirsin aslında. Meme nasıl tutulur, meme reddi yaşayan bebek nasıl memeye döner, mama nasıl azaltılır vs.

Çok teşekkür ederim uygulayacağım mutlaka söylediklerini, 3 gün daha dursun içerde yeter :)

Senin de Allah yardımcın olsun canım,evladını sağ salim kucağına al İnşAllah ❤

çünkü normal olan 40 hafta dolması ve ben hiç planli sezeryan olmadim bari bu böyle olsun istedim kontrolüm arttı Az kaldı bakalım Bakarsın 2ssvd olur
oy maşallah Allah analı babalı büyütsün
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün Maşallah

Hıc bisey olmaz batıl inanç kestir istersen Amma nasil kıyacaksin çok güzel uzamış ve bu kadar dayanmışken sonra özlersin uzar ama zaman alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…