Ya kızlar şu sağa yatma olayı bebek için çok mu riskli gerçekten? Dikkat etmeye çalışsam da bazen sol tarafım çok ağrıyınca dayanamayıp sağıma yatıyorum bazen de uyurken istemsiz sağıma yatmış oluyorum. Sadece sola yatılır mı yahu yanlarım çürüdü
Canım sağıma yatınca daha rahat ediyorum garip bir şekilde. Sevindim ya bebeğe bir zararı olmamasına. Teşekkür ederimBen sağıma da yatıyorum çünkü doktor bebeğe bir zararının olduğunu söylemedi. Rahim böbreğe baskı yapıyormuş bu da ağrıya sebep oluyormuş. Yani bebeğe değil anneye zararı var. Ben de çok uzun süreli olmamak şartıyla yatıyorum sağa.
Riskli bir durumun yoksa yatabilirsin bence ben yatıyorum nede olsa bebek on beş dk en fazla izin veriyor sonra dönmek zorunda kalıyorum rahat edemiyorumYa kızlar şu sağa yatma olayı bebek için çok mu riskli gerçekten? Dikkat etmeye çalışsam da bazen sol tarafım çok ağrıyınca dayanamayıp sağıma yatıyorum bazen de uyurken istemsiz sağıma yatmış oluyorum. Sadece sola yatılır mı yahu yanlarım çürüdü
Daha önceden hissettirir mi kendini ne yapar bilmiyorum benimde ilk bebiş olunca ama hastanenin en kötü doktoru diyip kendini sıkma üzme vardır bi hayır belkide söyledikleri doğru değildir her kafadan bi ses çıkar boşver sen bebişini sağlıkla kucağına versin yeter :)Merhaba sevgili ağustos anneleri. Çok uzun zamandır takip ediyorum forumu ama yazmamıştım hiç, az çok hepinizi tanıyor gibiyim:)
Biraz stresliyim, doktorum pazartesiye kadar il dışında olacakmış. Nöbetçi doktor da şansıma hastanenin en kötü yorum alan doktoru. Dün nstde hiç sancı gözükmedi bende de hiçbir belirti yok ama tarih çok yaklaştı birden doğum başlayabilir mi yoksa ufak ufak 2-3 gün önceden hissettirir mi kendini? Geçen hafta doğsun diye hurmalar pilates topları merdiven inip çıkmalar uğraşıyodum şimdi de bir kaç gün daha içimde tutmak için ne yapabilirim diye araştırıyorum :)
Çok şükür riskli bir durum yok canım. Valla ben yatsam sabaha kadar yatarım sağımda öyle rahat ediyorumRiskli bir durumun yoksa yatabilirsin bence ben yatıyorum nede olsa bebek on beş dk en fazla izin veriyor sonra dönmek zorunda kalıyorum rahat edemiyorum
Çok haklısın valla teşekkür ederim, düşündükçe strese girip doğmayacak çocuğu zorla doğurcam:) önemli olan ebeler diyen de var, geçen nstmi doğumhanede çekildim çok ilgilendiler ortam da çok güzel, onları düşünüp rahatlayayım bari :)Daha önceden hissettirir mi kendini ne yapar bilmiyorum benimde ilk bebiş olunca ama hastanenin en kötü doktoru diyip kendini sıkma üzme vardır bi hayır belkide söyledikleri doğru değildir her kafadan bi ses çıkar boşver sen bebişini sağlıkla kucağına versin yeter :)
Çok denedim çok...Aglama sakin normal biseu senin yasadigin. Dedigim gibi denedin mi komple memenin koyu kismini bebenin agzina sok ve basini tut cekmesine izin verme bekle biraz sabret yara yapmamis ne guzel benmkisi ilk 3 gün kanatti hep meme ucumu
Öyleymiş ebeler önemli diyorlar doktor son aşamada geliyormuş ondada iki dkda çıkarıverirsin doktorla muhattap olmadan bi hırslaÇok haklısın valla teşekkür ederim, düşündükçe strese girip doğmayacak çocuğu zorla doğurcam:) önemli olan ebeler diyen de var, geçen nstmi doğumhanede çekildim çok ilgilendiler ortam da çok güzel, onları düşünüp rahatlayayım bari :)
Geçen hafta benim doktorum da izinliydi, ben yürümeyi, hareketi kestim. Bir de acı yemenin de doğumu başlattığı söyleniyor ona da dikkat ettim. Doğumdan bir gün önce bir enerji geliyor insanın üstüne belki öyle anlaşılabilir ama onun haricinde farklı bir şey olmamıştı bende.Merhaba sevgili ağustos anneleri. Çok uzun zamandır takip ediyorum forumu ama yazmamıştım hiç, az çok hepinizi tanıyor gibiyim:)
Biraz stresliyim, doktorum pazartesiye kadar il dışında olacakmış. Nöbetçi doktor da şansıma hastanenin en kötü yorum alan doktoru. Dün nstde hiç sancı gözükmedi bende de hiçbir belirti yok ama tarih çok yaklaştı birden doğum başlayabilir mi yoksa ufak ufak 2-3 gün önceden hissettirir mi kendini? Geçen hafta doğsun diye hurmalar pilates topları merdiven inip çıkmalar uğraşıyodum şimdi de bir kaç gün daha içimde tutmak için ne yapabilirim diye araştırıyorum :)
Görüşürüz minnosiyi geceler herkese... yazmadan gitmek istemedim
iyi kotu uzun bir sure gecirdik birlikte. gebeligimin son 8 haftasi, " kizimi nasil icerde tutariz" adli calismayi sizlerin destegiyle tamamladim. hepinize destegi ve duasi icin ayri ayri tesekkur ederim. hicbir zaman sizleri "nasil olsa sanal ortam" diyerek gormedim. derdinizde uzuldum, sevincinizde mutlu oldum. dilerim hepiniz saglikla dogumunu yapar, bebegiyle bol sutlu ve uykulu zaman gecirir
hakkinizi helal edin...
dogumdan sonra gorusmek dilegiyle
Google a Tomrisin emzirme notları diye yazarsan bir yazı dizisi çıkacak, onları bir okursan tüm aradıklarına cevap bulabilirsin aslında. Meme nasıl tutulur, meme reddi yaşayan bebek nasıl memeye döner, mama nasıl azaltılır vs.Çok denedim çok...
Meme reddi de başladı...
Çok teşekkür ederim uygulayacağım mutlaka söylediklerini, 3 gün daha dursun içerde yeter :)Geçen hafta benim doktorum da izinliydi, ben yürümeyi, hareketi kestim. Bir de acı yemenin de doğumu başlattığı söyleniyor ona da dikkat ettim. Doğumdan bir gün önce bir enerji geliyor insanın üstüne belki öyle anlaşılabilir ama onun haricinde farklı bir şey olmamıştı bende.
iyi geceler herkese... yazmadan gitmek istemedim
iyi kotu uzun bir sure gecirdik birlikte. gebeligimin son 8 haftasi, " kizimi nasil icerde tutariz" adli calismayi sizlerin destegiyle tamamladim. hepinize destegi ve duasi icin ayri ayri tesekkur ederim. hicbir zaman sizleri "nasil olsa sanal ortam" diyerek gormedim. derdinizde uzuldum, sevincinizde mutlu oldum. dilerim hepiniz saglikla dogumunu yapar, bebegiyle bol sutlu ve uykulu zaman gecirir
hakkinizi helal edin...
dogumdan sonra gorusmek dilegiyle
çünkü normal olan 40 hafta dolması ve ben hiç planli sezeryan olmadim bari bu böyle olsun istedim kontrolüm arttı Az kaldı bakalım Bakarsın 2ssvd olurGünaydın kızlar
Merhaba Ağustos hoşgeldin!
Sefa’lar getirdin, sağlıkla bebeklerimizi de getir...
Bu ay bizim ayımız kızlarrsıra bize geliyor
Sevnus sen sezaryen için neden bu kadar bekledin? 40. Haftadasın?
@udg06 canm hastanede 2 gün mü kaldın? Sezaryen 1 gece kalıyor dedi bana doktorum. Ekstra kalmak istersen geceliği 350 sanırım. Spinal olmuştun değil mi? Umarım benimde baş ağrısı olmazkendine kaç tane alt iç çamaşırı kullandın? Hastane için.
Evde gelenlerin yanında giymek için önden düğmeli rahat üstler kullanılabilir, LCW de görmüştüm pijama gibi önden düğmeli onlara bakmayı düşünüyorum bende.
oy maşallah Allah analı babalı büyütsünDun gece suyum geldı 2.5 cm ıle geldım bebısı zor yetıstırdık catala. 8.20 gece olusuma kavustum normal dogum oldu. Herkes halsız kalır cenem dustu benımde dogurdum dıkıs atana kadar doktorlar neler konusmadmtabı bıraz zayıf oldu ama dıkısım cok az dedı doktor. Taçlanınca kafası cıkıncaya kadar bekledıler. 10 cm ıle gırdım doguma olus 2600 dogdu bana normal dusunun gercekten sancı tamm uzun ama 1.5 dk da dogdu
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün Maşallahslm kizlar.. beybitom dünyaya geldi ayy allahim cok tatlis bisey bu ya ...minnacik bisey cikti.. 3 kilo 50 cm
spinal oldum yarim saat sürdü ameliyat. herseyi hissettimbebek 5 dk da cikti zaten ameliyathaneyi inletti yaramaz. temizleyip yanima getirdiler sicacikti yanagini optum sonra baska yere götürdüler. cok güzeldi. benim isim bitince odaya aldilar beni 10 dk sonra bebek geldi. yanimda uyuyor simdi. su an iyiyim agri kesici yaptilar. kum torbasi biraz sinir bozucu karnima baski yapıyor. bebek emmekte biraz tembellik ediyor avent göğüs ucu aldirdi hemsire benim hic ucum yoktu bebek agzina alamiyordu. gogus ucuyla alistirdik emmeye. kıyafet olarak sadece üst giydirdiler altima bez koydular. sutyende taktirmadilar. simdilik iyiyim herşey yolunda
Hıc bisey olmaz batıl inanç kestir istersen Amma nasil kıyacaksin çok güzel uzamış ve bu kadar dayanmışken sonra özlersin uzar ama zaman alırİyi akşamlar kızlar mesajlarınızı okuyorum son 10 sayfam kaldıaklıma takıldı size sorayım istedim saçlarımı kestireceğim ama büyüklerimiz karışıyor öyle şeyler anlatıldı ki içim bayıldı işte durdun durdun şu son günler mi kestirecen falan filan siz ne düşünüyorsunuz saç kestirme Konusunda ya ( saçlarım kalçama kadar uzun) sıcaklarda da terden ölüyorum her gün duş taramak zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?