Cep tlfnundan yazıyorum. Uyuyamadım. Pazar gecesinden beri hastanedeyim. Sabah 08.00 operasyon. Güzel dualarınıza talibim. Durumum oldukça karışıklaştı. Su an için bende kızımda iyiyiz... Doğum bitsin faydası olması adına yazarım detayları.
Burayı hep önemsedim. Arkadaslığa kıymet verdim. Her birimiz saglıkla alırız inşallah. Karnımızdan mememize...
Cep tlfnundan yazıyorum. Uyuyamadım. Pazar gecesinden beri hastanedeyim. Sabah 08.00 operasyon. Güzel dualarınıza talibim. Durumum oldukça karışıklaştı. Su an için bende kızımda iyiyiz... Doğum bitsin faydası olması adına yazarım detayları.
Burayı hep önemsedim. Arkadaslığa kıymet verdim. Her birimiz saglıkla alırız inşallah. Karnımızdan mememize...
Bakinn dogurdum yine uyku yok emzirdim simdi sagmaya geçtim sagdiktan sonra da yine uyanir buyuk ihtimalle bez degistir emzir sağ.. kisir bi dongu bu hamster gibi bi cemberde kosuyorum bi d ustune oglusum uyanmis tara beni diyo hunimi getiriiinn
Adı Eda olacak. İkinci adı netleşmedi ama esceğizim benim adımı söylüyor ikinci adı olarak birkaç gündür. Bu gebelik bizi birbirimize karşı ne bileyim...
Becebildim mi bilemedim instagram için çekmiştim..
Pazardan beri burada olduğumu iki arkadasım ve cok yakın ailem dısında bilen yok biliyor musunuz?
Adı Eda olacak. İkinci adı netleşmedi ama esceğizim benim adımı söylüyor ikinci adı olarak birkaç gündür. Bu gebelik bizi birbirimize karşı ne bileyim...
Becebildim mi bilemedim instagram için çekmiştim..
Pazardan beri burada olduğumu iki arkadasım ve cok yakın ailem dısında bilen yok biliyor musunuz? Eki Görüntüle 2294754
Adiyla yasasin insallah cok guzel isim secmissiniz kardesimin adi da bilge bu arada yastiklari da cok guzelmis.
Bilerek mi haber vermedin. Ben bilerek doguma tam girerken haber verdirttim esime cunku cok duygusala baglamistm yanimda telas yapmalarini aglamalarini vs istemiyodum. Sakince atlatirsin sonrasında gelsinler daha iyi bence
Adiyla yasasin insallah cok guzel isim secmissiniz kardesimin adi da bilge bu arada yastiklari da cok guzelmis.
Bilerek mi haber vermedin. Ben bilerek doguma tam girerken haber verdirttim esime cunku cok duygusala baglamistm yanimda telas yapmalarini aglamalarini vs istemiyodum. Sakince atlatirsin sonrasında gelsinler daha iyi bence
Evett bilerek. Zaten cok sıkıntı içindeyim. Ağlamaktan şiştim resmen! Sıkıntı içindeysem yardım almak yerine daha çok kaçıyorum sanırım. Ah bu incelikler... Kendi derdimle etrafı üzmek istemiyorum...
Yastıklar el emeği kvalidemle kuzenim tesekkür ederim arkadaşım..
Evett bilerek. Zaten cok sıkıntı içindeyim. Ağlamaktan şiştim resmen! Sıkıntı içindeysem yardım almak yerine daha çok kaçıyorum sanırım. Ah bu incelikler... Kendi derdimle etrafı üzmek istemiyorum...
Yastıklar el emeği kvalidemle kuzenim tesekkür ederim arkadaşım..
Bende uzuntulerimde icime kapaniyorum kimseden teselli duymak istemiyorum ya da benim icin uzulmelerini istemiyorum onlari teselli etmek istemiyorum guclu gorunmek istiyorum fakat Öyle düşünmemek lazim aslnda ama olmuyo tabi karakter..
Hic uzme kendini simdiden aglama böyle uzuntuyle stresle girme doguma lütfen. Ben cok aglayarak girdim doguma. dogum sirasinda tansiyonum dustu nefessiz kaldim oksijen falan verdiler ama korktuğum gibi olmadi bosuna uzmusum kendimi. Guzelce dinlen dogum saatine kadar ve guzel seyler dusunmeye calis
İyi akşamlar kızlar mesajlarınızı okuyorum son 10 sayfam kaldı aklıma takıldı size sorayım istedim saçlarımı kestireceğim ama büyüklerimiz karışıyor öyle şeyler anlatıldı ki içim bayıldı işte durdun durdun şu son günler mi kestirecen falan filan siz ne düşünüyorsunuz saç kestirme Konusunda ya ( saçlarım kalçama kadar uzun) sıcaklarda da terden ölüyorum her gün duş taramak zor oluyor
Canım hiç böyle batıl şeyleri kafanda büyütme insanların işi gücü hamile kadını korkutmak. Ben de 2 gün önce kestirdim kafamdan bir yük kalktı resmen. Rezil görünüyordu saçlarımın uçları 15 cm filan gitti herhalde çok mutluyum. Doğumdan sonra nasıl vakit bulup da kestireceksin iyice rahatsız eder. Doğumdan önce hallet bence de
Ya kızlar şu sağa yatma olayı bebek için çok mu riskli gerçekten? Dikkat etmeye çalışsam da bazen sol tarafım çok ağrıyınca dayanamayıp sağıma yatıyorum bazen de uyurken istemsiz sağıma yatmış oluyorum. Sadece sola yatılır mı yahu yanlarım çürüdü
Ben sağa da sola da sırt üstü de nasıl denkgelirse yatıyorum vallahi. Tabii sırt üstü 1-2 dk zor yatıyorum da ben de sağda daha rahat ediyorum canım. Banu Çiftçi’nin en sonki videosu bununla ilgiliydi sağ sol fark etmez diyordu. Sadece sırt üstü yatmayın diyordu cidden sırt üstü olunca nefesim daralıyor zaten.
Ne zamandır namaz kılmıyordum Ezandan etkilendim Sabah namazı kıldım ama 2 rekati normal kıldım Ama çok zorlandım 2 rekatida oturarak Allah kabul etsin Herkese dua ettim Allah kabul etsin şimdi az uyuyayım bari inşallah
İyi akşamlar kızlar mesajlarınızı okuyorum son 10 sayfam kaldı aklıma takıldı size sorayım istedim saçlarımı kestireceğim ama büyüklerimiz karışıyor öyle şeyler anlatıldı ki içim bayıldı işte durdun durdun şu son günler mi kestirecen falan filan siz ne düşünüyorsunuz saç kestirme Konusunda ya ( saçlarım kalçama kadar uzun) sıcaklarda da terden ölüyorum her gün duş taramak zor oluyor
Masallah bu sicakta ve hamilelikle iyi dayanmissin o saclara kesinlikle bakma sen o hurafelere dogumdan sonra sac bas tarayacak( hele ki o kadar uzun saci) halin olmicak. Gecen sene kuaforde yeni dogum yapmış bi kiz gordum daha 2 gün falan olmus doğum yapali saçları cok uzundu kestirmeye geldi birbirine girmişti tarayamamis hastanede vs. dayanamamis dikis acilariyla kuafore atmis kendini. Kuafor bile acamadi saci direkt ortadan kesti oyle taradi.. o aklima geldi seni gorunce cok zorlanirsin canim kestir.
Bbilgevisne
dualarım seninle, inşallah sağlıkla kucağına alacaksın prensesi Yazılarından duyguların o kadar net anlaşılıyor ki inşallah bu duygular bir anda gidecek ve yerini mükemmel bir mutluluk kaplayacak Allah yardımcın olsun sorunsuz bir şekilde kavuş yavruna dünyan aydınlansın, tüm sıkıntıların bitsin
Ne zamandır namaz kılmıyordum Ezandan etkilendim Sabah namazı kıldım ama 2 rekati normal kıldım Ama çok zorlandım 2 rekatida oturarak Allah kabul etsin Herkese dua ettim Allah kabul etsin şimdi az uyuyayım bari inşallah