2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah şifa versin yavruna canım. Çocuk doktoru hemen fark etmiş bu iyi bir şey. İnşallah hemen iyileşir dualarım bebeğinle

Kızlar alt tarafta çok iğne batması bıçak batmasi gibi şeyler oluyor artık bende. Sizin de öyle mi ? Enfeksiyon mu var acaba diycem ama idrarda problem yaşamıyorum. Otururken yürürken fark etmiyor bi de
Cati agrisi olabilir mi ya da adet agrisi gibiyse sanci falan

Kizlar benim dun gelen o.kahverengi akinti nisan miydi neydi bilmiyorum ama ne sanci var nw bisey artik Allah kerim.deyip geciyorum ve bence o enfeksiyondu nerde okusam sumuksu diyo yapisi cunku vajinanin dis kismi da agriyo bisey war ama ne
Az önce Doğum yapan arkadaşımla konuştum bir gün boyunca kahverengi akıntım oldu o nişanmış dedi gece de sancılandım zaten dedi. Kiminin sümüksü kiminin kahverengi oluyormuş

Az önce Doğum yapan arkadaşımla konuştum bir gün boyunca kahverengi akıntım oldu o nişanmış dedi gece de sancılandım zaten dedi. Kiminin sümüksü kiminin kahverengi oluyormuş
Hadi yaa... Du bakalim o zaman belki benim de nisandir

Yaa lekelenme gbi oldugy icin pek nisanmis gbi gelmiyo diyolar yaa parca parca iste normal.lekelenmeden farkli oldgunh anlarsin falan diye o biraz kafami karistiriyo aslinda

Eklentiler

• BE32E4D1-C7CA-4175-B3A2-3A35FCB0E94C.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 41
Arkadaşlar doğum yapanlar listesine beni de yazabilirsiniz bir haftalık olduk ama bir türlü yazamadım iyiyiz kızımla çok şükür Allah hepimize bebislerimize sağlık sıhhat versin
Oo maşallah kaçak bi anne varmış burda Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah

Arkadaşlar doğum yapanlar listesine beni de yazabilirsiniz bir haftalık olduk ama bir türlü yazamadım iyiyiz kızımla çok şükür Allah hepimize bebislerimize sağlık sıhhat versin
Hayirli.olsunn. canım.gözün aydin nasildi.dogumun.sezeryan.normal?

Gecen cok begenip şunu aldim, bugun teslim oldu. Daha ucuzcu bi insanim ben malum ama iade etmeyeceğim.

Alah acil sifalar versinn yavrunu sana bagislasin umudunu sakin kaybetme uzulme o senden guc alicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…