2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaşlar doğum yapanlar listesine beni de yazabilirsiniz bir haftalık olduk ama bir türlü yazamadım iyiyiz kızımla çok şükür Allah hepimize bebislerimize sağlık sıhhat versin
Yaa gizli gizli doguranlar varrr hayirli olsun anali babali buyusun

Umut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35..kiz normal dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan
Ceres2310...kiz sezeryan
Yigitmoms.... erkek normal.dogum
Vuslata hasretim...normal dogum
Muhendisella..erkek sezeryan
Pembepatiks...kiz sezeryan
Artemis_1453...erkek sezeryan
Udg06....erkek sezeryan
Gujan..erkek normal dogum
Guindng1.... sezeryan
Littleredroses....kiz sezeryan
Öz Has Asıl Ağustos Anneleri
Serpico19....erkek normal dogum
Sinemist57... erkek sezeryan
Sheker_kedy...erkek sezeryan
Bilgevisne....kiz sezeryan
Rzg14...kiz sezeryan
Elftkts...kiz sezeryan

Maşallah listenin güzelliğine bak yaaa harika

Cok acil sifalar guzelim fakat aglama emin ellerde bebegin doktorlar etrafinda dualarimiz da seninle

Merhabalar güzel anneler :)) hepinize çok teşekkür ederim etiket yapamadım. Doğum çok şükür kolay oldu. Iki saatlik sancı ile bebisi kucağa aldım. Normal dogumdu soranlar olmuş.Sizler iyisinizdir inslh. Takip edemiyorum doğuran gelen bebislerimuz var mi? Dikiş ağrılarım var baya. Bizde göğüsler şişti, yanıyor taş gibi. Onun dışında şükür iyiyiz. Bebiste yeni dünyaya adapte olmaya çalışıyor.

Masallah masallah göğüslerine kompres yap soguk havlu koy gecmis.olsun.canim Allah iyilik versin

canım kıyamam hersey yolunda değil mi ? iyisiniz sağlıkla büyütün meleğinizi:))))
ben daha bekliyorum manyak mıyım neyim bu sabah sancım olmadı diye moralim bozuk uyandım
İyiyiz canım çok şükür. Sağlıkla kucağına alacaksın inşallah hiç acele etme. Her şey oluveriyor bir anda.

Kısa sürede geçer o dikiş ağrıları da inşallah merak etme.. Bebişle güzel mutlu sütlü uykulu günler diliyorum canım

B
Allahım şifa versin canım benim düzelir ınsallah gönlunuzu ferah tutun çok geçmiş olsun..

Soğuk lahana yaprağı çok rahatlatıyor ve sen de sağmaya çalış ancak öyle rahatlarsın ılık su ve sabun yumuşatıyor baya öyle yumuşatır sağdın mı biraz rahatlarsın.. Ben bunları yapıyordum

Sağ yoksa mastit olursun canım ağrı yapar,ates yapar Ilık suya gir ve sag

Emdikce sut doluyo simdi midesi minik onun senin gogusleri tam bosaltamaz bebis sagman lazim canim. Bende manuel vardi pompa vardi bas edemedim bugn elektrkli aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…