2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim de arada ağrıyor ben sık sık emzirmeye çalışıyorum göğüsler boşaldıkça rahatlıyorum

Benimde gene girc gurç sanki acmaya çalışıyor rahim ağzını oyle bi baskı yapıyor ki korkuyorum bayramdan sonra gelsin yaa milleti yola dökmek istemiyom anam sakaryada bayramda millet etini butunu buzluga atsın öyle düşsünler yola

Rahmin dis kisminda agri mi oluyo yoksa sadece batma mi

Doktor bugün izne çıktı ya, ondan gelir tabi. Çünkü dün gelse olmazdi.
Hic ana sözü dinlemiyor bu cocuklar, hiç!
Benim tam olarak öyle oldu. Doktorum 19unda izne çıktı. Bana da 22sinde gel dedi çatı muayenesi olacaktım doğum şeklini ve tarihini konuşacaktık. 19unun sabahı benim yaramazın geleceği tuttu işte doğumuma başka doktor girdi mecbur..

Korkma yavrum ne zaman gelmek isterse nasibiyle gelsin sürpriz olması daha güzel İnan Annem de şu kışlık domates kavanozlarını yapayım öyle doğur diyordu

Çok üzgünüm Allah bebeğinin de senin de yanında olsun. Acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda iyileşir yavrun

Inşallah en kısa zamanda toparlar kuzucuk ve kavuşursunuz allah yardımcınız olsun

Arkadaşlar doğum yapanlar listesine beni de yazabilirsiniz bir haftalık olduk ama bir türlü yazamadım iyiyiz kızımla çok şükür Allah hepimize bebislerimize sağlık sıhhat versin
Gözünüz aydın, allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…