2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Insta da bi konu hakkında konuşmak zor olur. Oğlumda face grubu açmıştık. Şimdi 3.sınıfa geçtiler. Hikaye kitabı test kitabı bilsem sınavları vb rahat konuşuyoruz. Kapalı bi face grubuna ne dersiniz?

"Ağustos Anneleri 2019" mesela bi aratmak lazım

Kızlar hepinize dualarınız için teşekkür ediyorum telefondan girince alıntı yapamadım mesajlara hayatta en güzel şey birinin duasında olmak tanımadığımız ama yürekten tanıdıdığımız sevdiğimiz görmeden sohbetleştiğimiz birbirimize dua etmek...dertleşmek derde ortak olmak iyiki varsınız

Bazen çaresiz kalır insan ama etrafındaki insanların bi cümlesi rahatlatır sizi

Aklıma bişey takıldı ben 38+2 de doğum yptm ama bebekler 39 40 gibi akciğerlerini tamamlar yazıyor internette acaba derin nefes alması yavrumun kalbinden değilde ciğerlerindenmi kaynaklıdır şuan küvezde serbest oksijen alıyor varmı sizde haftasından dolayı küvezde kalan

Canimm simdi gordum senin de dogumun hayirli olsun Allah iki gozden ayirmasin

Neeee Allah im dogum mu yaptin canim sok oldum hem de cok nutlu oldum guzel gecmesine insallah her sey ama her sey daha guzel gecer

Ya hiç sorma valla hiç sancı yok sıfır açılma bir anda sezerayana alacaz dedi Allahım ben napcam diye girdim bi yandan korkuyorum ağlıyorum çok tatlı hemşireler hastane ve doktorumdan gerçekten memnunum o kadar sıcaklar ki yanağımı falan okşadılar baya yatıştırdılar spinal epidural oldum iğne falan can yakmıyo tek can yakan şey ağrı kesicimin etkisi geçtiğindeki ağrı ama dayanılmayacak bişey değil geçiyo benim başım döndü o yüzden hareket edemedim çok fazla herşey yolunda herşey hızlı ve kolay oldu bu muhteşem bi duygu sütümde sorun yok geliyor emici çıktı bizimkisi biraz uykucu kendisi uyandırıyorum emzirmek için şimdilik böyle durumlar annelik gerçekten başka bişey ya

Yaaaaa cancagzim.cok mutlu oldummm super super bebisi bizim yerimize de kokla.annesi Allah daha iyi etsinnn

Elle sağma yöntemi hemsireler makineden daha çok öneriyor canım int. Ornek bakablrsn

Rabbim evladını sana bağışlasın canım. Tez zamanda şifa versin inşallah. Korktuklarınla sınamasın. Dualarımız minik kuzunla

Arkadaşlar doğum yapanlar listesine beni de yazabilirsiniz bir haftalık olduk ama bir türlü yazamadım iyiyiz kızımla çok şükür Allah hepimize bebislerimize sağlık sıhhat versin
Gözünaydın canım Allan analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…