- 10 Ocak 2018
- 1.183
- 2.403
- 83
Kızlar sağolun hepiniz desteğiniz için ❤Nst’m iyi çıktı çok şükür kalp atışları 120 nin altına düşmedidoktorla görüşmeyi bekliyorum haber edeceğim yine ❤
Canim sezeryani tam olarak nicin gerekli goruyorlar ? Tabiki dualarimiz seninleKızlar dün çamaşırımda kahverengi leke oldu ben nişan sandım ama sonra buradan sümğkğmsü olmalı filan diye okuyunca bi hastaneye uğrayayım dedim ebe alttan muamele yaptı açıklık yok dedi. Nst ye aldı 100 e vuran sancılar vardı ve bebeğin kalp atışları 100 ile 120 arasında çıkınca doktoru aradılar sezeryana alalım demiş doktor bunu duyunca ben çok korktum neden se diğer arkadaşın dediği gibi kendimi hazırlamamışım sanırım. Ben heyecan yaptıkça kalp atışları düzelmedi sonra kalktım dolandım bir daha bağladılar heyecanımı endişemi bastırmaya çalıştım nefes alıp vererek kalp atışları normale girince bıraktılar eve geçtim gün içinde tekrar gidiceğim bana ve bebeğime dua edin bu sefer daha hazırlıklıyım sezeryana alalım desede korkmayacağım dün öylesine gidip beni yatıracaklar diye öyle korktum ki
Hadi gözün aydın olsun canım.. Evde uzmanlsşırsın artıkslm kizlar.. biz bugun evimize gidiyoruz. acemi annelik devam ediyor. hastanede sadece 2 pijama takimi ustu komple dugmeli olanlari kullandim. korse cok rahatlatici geldi hem gobegi topluyor hemde bebegi emzirirken karnimi acimiyordu.yalanci memeyi mecbur kullandik cunku memeden ayrılmak istemiyor dudak tiryakisi gibi uyusa bile uyaniyordu. silikon gogus ucu hayat kurtardı. kundak fikri cok mantikli geldi bebek emerken elini kolunu ayagini zapetmek zor oluyor. emzirme minderi kullanilabilirmis kollar agriyor cunku. hastanede banyo yaptim keske tarak koysaydim cantama. orkid geceyi ikinci gun kullanmaya basladim kanama azalıyor hasta bezine gerek kalmiyor. emzirme örtüsü kullanmadim gelen gecen mincikladi mahremiyet sifir muslin ortu ile yarim kapattim. simdilik aklima gelenler bunlar kizlar
Doktorum alakasi olmadigini soyledi ya ilginç sekilde alakasi yok tamamen fizyolojik dedi sadece ahududu cayi hurma ananas rahmi yumusatiyormusKizlar 32saat sanci cekmis biri olarak , dogum yapmayan tatli agustos annelerine ( öz has gercek agustos anneleri onlarEfelihayat in dedigi gibi :) hala vaktiniz varken perine masaji, squat, ev içi yürüyüş ne varsa yapin ne varsa.. cunku normal dogumda yapilan dogum kesilerinin dikişi insani mahvediyor 8 gündur acilar içindeyim. Yuruyus yapsaydim belki gerek gormezlerdi ya da daha az dikis olurdu, en azindan açiklik hizli ilerlerdi. 32 saat sanci cekmezdim. Vaktiniz varken yapin arkadaslar
Kıyamam ya.. Çok sürmüş seninki de.. Ama inanki zaten kesi atıyorlar insana benim 2. Doğum olmasına rağmen yani açılmam da olmuştu 10 cm ama yine de kestiler ağız kısmı esnek değil o kadar demek ki.. Az kaldı inşallah o dikişler 2. Haftada hafifliyor artık ağrısıKizlar 32saat sanci cekmis biri olarak , dogum yapmayan tatli agustos annelerine ( öz has gercek agustos anneleri onlarEfelihayat in dedigi gibi :) hala vaktiniz varken perine masaji, squat, ev içi yürüyüş ne varsa yapin ne varsa.. cunku normal dogumda yapilan dogum kesilerinin dikişi insani mahvediyor 8 gündur acilar içindeyim. Yuruyus yapsaydim belki gerek gormezlerdi ya da daha az dikis olurdu, en azindan açiklik hizli ilerlerdi. 32 saat sanci cekmezdim. Vaktiniz varken yapin arkadaslar
Canım nişan bildiğin şeffaf bi şey içinde hafif kan var. Çamaşırımın üzerinde bile durmadı kaydı düştü öyle bir şey. O saatten sonra da her tuvalete gittiğimde geliyor kaygan ve sümüksü şekilde ve pembemsi. Kahverengi oluyor mudur hiç bilmiyorum pek duymadım. Sen doktoruna sormuş muydun bunu?Bu sumuksu akintilarin rengi ne peki kastettigi beyazda geliyo kahverengi de
Cok koyu kahve (neredeyse kana yakin) sumuksu yapida suan geliyor benden de yani normal akintidan baya farkli ama sanci manci yok ben gecen gittim acilma yoktu canim bisey cikmadi tekrar geri geldim onemli bisey olmadigi surece gitmek istemiyorum sanci falanCanım nişan bildiğin şeffaf bi şey içinde hafif kan var. Çamaşırımın üzerinde bile durmadı kaydı düştü öyle bir şey. O saatten sonra da her tuvalete gittiğimde geliyor kaygan ve sümüksü şekilde ve pembemsi. Kahverengi oluyor mudur hiç bilmiyorum pek duymadım. Sen doktoruna sormuş muydun bunu?
Azcık ima etsen mi sankiKocamin halasi geldi cocuuma ceyrek takmadi dugunde de bize bisey takmamisti zatendu bakalim belki gidrken takar
Hem altin yok hem hizmet beklerleeKocamin halasi geldi cocuuma ceyrek takmadi dugunde de bize bisey takmamisti zatendu bakalim belki gidrken takar
Tut at kolundanKocamin halasi geldi cocuuma ceyrek takmadi dugunde de bize bisey takmamisti zatendu bakalim belki gidrken takar
Bilmem , normal dogumunu ilk dogum bile olsa cok kolay yapanlar hep yuruyus yaptim diyor, cok tavsiye ediyorlardi, ben sanci cekerken acilmanin ratmasini beklerken de doktorlar yuruyun biraz demistiDoktorum alakasi olmadigini soyledi ya ilginç sekilde alakasi yok tamamen fizyolojik dedi sadece ahududu cayi hurma ananas rahmi yumusatiyormus
Yuruyus acilmadan.sonra ise yarayabilir acilma.başladıktan sonraBilmem , normal dogumunu ilk dogum bile olsa cok kolay yapanlar hep yuruyus yaptim diyor, cok tavsiye ediyorlardi, ben sanci cekerken acilmanin ratmasini beklerken de doktorlar yuruyun biraz demisti
Kocamin halasi geldi cocuuma ceyrek takmadi dugunde de bize bisey takmamisti zatendu bakalim belki gidrken takar
Oyle mi, dogrudur canim, ahh hele bu sicaklarda iyice mahvediyorKıyamam ya.. Çok sürmüş seninki de.. Ama inanki zaten kesi atıyorlar insana benim 2. Doğum olmasına rağmen yani açılmam da olmuştu 10 cm ama yine de kestiler ağız kısmı esnek değil o kadar demek ki.. Az kaldı inşallah o dikişler 2. Haftada hafifliyor artık ağrısı
kendin yapmamis miydin yuruyus? nekadar aktiftin?Kizlar 32saat sanci cekmis biri olarak , dogum yapmayan tatli agustos annelerine ( öz has gercek agustos anneleri onlarEfelihayat in dedigi gibi :) hala vaktiniz varken perine masaji, squat, ev içi yürüyüş ne varsa yapin ne varsa.. cunku normal dogumda yapilan dogum kesilerinin dikişi insani mahvediyor 8 gündur acilar içindeyim. Yuruyus yapsaydim belki gerek gormezlerdi ya da daha az dikis olurdu, en azindan açiklik hizli ilerlerdi. 32 saat sanci cekmezdim. Vaktiniz varken yapin arkadaslar
hahahKocamin halasi geldi cocuuma ceyrek takmadi dugunde de bize bisey takmamisti zatendu bakalim belki gidrken takar
Gayet guzel sekerim hos sade ve şık.abartı degil ellerine sağlıkbunlari hastane icin hazirladim, nasil kizlar? cok daha fazla cesit sekerim cikolatam var ama onlari evde kullanacagim hediyeliklerle birlikte yapacagim koseye.
goruntusu bozuk kurabiyelerimi digerlerinin tatliligi ile biraz kapatabilmis miyimwiski camlarina da karadut serbeti koyucam (lohusa serbeti diye yutturucam millete haha) hem cok daha lezzetli bu. esimde baklava alir, olduda bitti sanirim!
Eki Görüntüle 2295155
Cocuun yatagina takilan altinlari dizdim daha ne kdr ima edebilirim hahahahahAzcık ima etsen mi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?