2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar sağolun hepiniz desteğiniz için ❤Nst’m iyi çıktı çok şükür kalp atışları 120 nin altına düşmedi doktorla görüşmeyi bekliyorum haber edeceğim yine ❤
Canim sezeryani tam olarak nicin gerekli goruyorlar ? Tabiki dualarimiz seninle ve burda ekstrem durum yasayan tum annelere bebeklere dua ediyorum gonülden

Hadi gözün aydın olsun canım.. Evde uzmanlsşırsın artık

Kizlar 32saat sanci cekmis biri olarak , dogum yapmayan tatli agustos annelerine ( öz has gercek agustos anneleri onlar Efelihayat in dedigi gibi :) hala vaktiniz varken perine masaji, squat, ev içi yürüyüş ne varsa yapin ne varsa.. cunku normal dogumda yapilan dogum kesilerinin dikişi insani mahvediyor 8 gündur acilar içindeyim. Yuruyus yapsaydim belki gerek gormezlerdi ya da daha az dikis olurdu, en azindan açiklik hizli ilerlerdi. 32 saat sanci cekmezdim. Vaktiniz varken yapin arkadaslar

Doktorum alakasi olmadigini soyledi ya ilginç sekilde alakasi yok tamamen fizyolojik dedi sadece ahududu cayi hurma ananas rahmi yumusatiyormus

Kıyamam ya.. Çok sürmüş seninki de.. Ama inanki zaten kesi atıyorlar insana benim 2. Doğum olmasına rağmen yani açılmam da olmuştu 10 cm ama yine de kestiler ağız kısmı esnek değil o kadar demek ki.. Az kaldı inşallah o dikişler 2. Haftada hafifliyor artık ağrısı

Bu sumuksu akintilarin rengi ne peki kastettigi beyazda geliyo kahverengi de
Canım nişan bildiğin şeffaf bi şey içinde hafif kan var. Çamaşırımın üzerinde bile durmadı kaydı düştü öyle bir şey. O saatten sonra da her tuvalete gittiğimde geliyor kaygan ve sümüksü şekilde ve pembemsi. Kahverengi oluyor mudur hiç bilmiyorum pek duymadım. Sen doktoruna sormuş muydun bunu?

Cok koyu kahve (neredeyse kana yakin) sumuksu yapida suan geliyor benden de yani normal akintidan baya farkli ama sanci manci yok ben gecen gittim acilma yoktu canim bisey cikmadi tekrar geri geldim onemli bisey olmadigi surece gitmek istemiyorum sanci falan

Doktorum alakasi olmadigini soyledi ya ilginç sekilde alakasi yok tamamen fizyolojik dedi sadece ahududu cayi hurma ananas rahmi yumusatiyormus
Bilmem , normal dogumunu ilk dogum bile olsa cok kolay yapanlar hep yuruyus yaptim diyor, cok tavsiye ediyorlardi, ben sanci cekerken acilmanin ratmasini beklerken de doktorlar yuruyun biraz demisti

Bilmem , normal dogumunu ilk dogum bile olsa cok kolay yapanlar hep yuruyus yaptim diyor, cok tavsiye ediyorlardi, ben sanci cekerken acilmanin ratmasini beklerken de doktorlar yuruyun biraz demisti
Yuruyus acilmadan.sonra ise yarayabilir acilma.başladıktan sonra

Oyle mi, dogrudur canim, ahh hele bu sicaklarda iyice mahvediyor

kendin yapmamis miydin yuruyus? nekadar aktiftin?
elimden geldigince yuruyorum gunde en az yarim saat 45 dk disarida, iki saati buldugu oluyor. ayriyetten evde de cok aktifim, kapi cam silme yerleri supurme silme aklina ne geliyosa yapiyorum. squat i bikac gundur yapmiyorum temizlige agirlik verdigimden. ay napicaz sasirdik yahu.
dikisi agrisiz sizisiz atlatan cok insan var cevremde, korkmuyorum o yuzden dikisten. sen boyle yazinca bilemedim yaa.

Kocamin halasi geldi cocuuma ceyrek takmadi dugunde de bize bisey takmamisti zaten du bakalim belki gidrken takar
hahah kayinvaliden onun ogluna takmis mi taki dugununde? veya onun torununa altin? olay seninle alakali degil yani annenin ona yaptigiyla. cocuklari evlilik caginda degilse de kayinvaliden ona gore de onun cocuguna aynisini yapar. cokta seyapmamak lazim yani:)

bunlari hastane icin hazirladim, nasil kizlar? cok daha fazla cesit sekerim cikolatam var ama onlari evde kullanacagim hediyeliklerle birlikte yapacagim koseye.
goruntusu bozuk kurabiyelerimi digerlerinin tatliligi ile biraz kapatabilmis miyim wiski camlarina da karadut serbeti koyucam (lohusa serbeti diye yutturucam millete haha) hem cok daha lezzetli bu. esimde baklava alir, olduda bitti sanirim!

Gayet guzel sekerim hos sade ve şık.abartı degil ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…