2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cok amiinn

Cinnettryim ben cinnette moduu allah sabir versin yavrum

Anammm.masallah masallah kilosu cok.iyi hayirlisi olsun sağlıkla gelsin.insallah

Evde alarm canlarini caldim anama mutfagi toparlattim yemek yapiyo simdi kocaya da banyoyu verdim carsflari degistirttim bende evin tozunu alip toparladim rahatladim vurdum kirbaci
Çalışın anayim anaaaa

Yaa ciddi msn anne evi denince bana aşırı bir rahatlama geliyor sanki kendi evimde sorumllgm var gibi

Saolasın cnm amin ins cümlemizin
Kilo icin 400 gr oynar dedi dr 400 gr eksik olabiliyormus ultrasona göre☺
Öyle canım benim dün 3buçuk kg olan bebiş bugün 3200 çıktı mesela hangisi doğru bilmiyorum tabii çıkınca görcez artık ölçümlere de güvenmemek lazım

B Bluemom44 sancıların ne durumda canım devam ediyor mu ben okuyamadim cok
Ediyor canım ama artık kaç dk olduğunu saymıyorum birde bazen düşük bazen yüksek oluyor sancılar. Örneğin 45-50 oluyor sonra 90-100e çıkıyor. Doktor hep 100 ve üzeri olmalı arada düşükler olmamalı dedi. Açılmam oyüzden sabit kalmış öyle canım

slm kizlar.. biz bugun evimize gidiyoruz. acemi annelik devam ediyor. hastanede sadece 2 pijama takimi ustu komple dugmeli olanlari kullandim. korse cok rahatlatici geldi hem gobegi topluyor hemde bebegi emzirirken karnimi acimiyordu.yalanci memeyi mecbur kullandik cunku memeden ayrılmak istemiyor dudak tiryakisi gibi uyusa bile uyaniyordu. silikon gogus ucu hayat kurtardı. kundak fikri cok mantikli geldi bebek emerken elini kolunu ayagini zapetmek zor oluyor. emzirme minderi kullanilabilirmis kollar agriyor cunku. hastanede banyo yaptim keske tarak koysaydim cantama. orkid geceyi ikinci gun kullanmaya basladim kanama azalıyor hasta bezine gerek kalmiyor. emzirme örtüsü kullanmadim gelen gecen mincikladi mahremiyet sifir muslin ortu ile yarim kapattim. simdilik aklima gelenler bunlar kizlar

ruyamda seni gordum hayir olsun doğum yapiyordun canim
hadi gözünüz aydin geçmiş olsun tatlım artik evde maceralar

ruyamda seni gordum hayir olsun doğum yapiyordun canim

hadi gözünüz aydin geçmiş olsun tatlım artik evde maceralar
Bugun kuzenimin oğlunun sünnet düğünü var, tüm sülale aylardır bugun doğuracağımı söylüyor sende rüyanda görmüşsün hayırlısı bakalım rezil olmayalım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…