bunlari hastane icin hazirladim, nasil kizlar? cok daha fazla cesit sekerim cikolatam var ama onlari evde kullanacagim hediyeliklerle birlikte yapacagim koseye.
goruntusu bozuk kurabiyelerimi digerlerinin tatliligi ile biraz kapatabilmis miyim wiski camlarina da karadut serbeti koyucam (lohusa serbeti diye yutturucam millete haha) hem cok daha lezzetli bu. esimde baklava alir, olduda bitti sanirim! Eki Görüntüle 2295155
bunlari hastane icin hazirladim, nasil kizlar? cok daha fazla cesit sekerim cikolatam var ama onlari evde kullanacagim hediyeliklerle birlikte yapacagim koseye.
goruntusu bozuk kurabiyelerimi digerlerinin tatliligi ile biraz kapatabilmis miyim wiski camlarina da karadut serbeti koyucam (lohusa serbeti diye yutturucam millete haha) hem cok daha lezzetli bu. esimde baklava alir, olduda bitti sanirim! Eki Görüntüle 2295155
Yok gelmediler kaynanam memlekete gitmisti orda. Izmire donecek bayramda almanyadan kizi gelecek ondan sonra bana gelcekler cok guzel zamanda dogurdum cocuumu şükür
Yok gelmediler kaynanam memlekete gitmisti orda. Izmire donecek bayramda almanyadan kizi gelecek ondan sonra bana gelcekler cok guzel zamanda dogurdum cocuumu şükür
Eveet yepisyeni bi bilgiyle geldimm belki aranizda bilenler vardir tabi ama
7 kırkımı yaparlarsa beni yalniz birakabilirlermis dedim hemen yapin hala dan ogrendik simdi
ay ne bunalimi canim daha neler. kac yasina gelmis kadinlariz, kavusmak icin can atiyoruz. bebegimizin herseyini ince ince inceleyerek ayrintili ayrintili dusunerek hazirlamisiz. hic o simarikliga gerek yok. hormonlar sebebiyle duygusal dengesizligi saymiyorum o olur elbette ama bunalim munalim ya-sak katiliyorum canim sana
sagol tatlim, boylece strec folyolara sarip buyuk bi cantaya koydum. esim sadece bi koseye dizecek okadar. orda ona bide soyle koy boyle diz diye laf anlatamam
Eveet yepisyeni bi bilgiyle geldimm belki aranizda bilenler vardir tabi ama
7 kırkımı yaparlarsa beni yalniz birakabilirlermis dedim hemen yapin hala dan ogrendik simdi
yahu ben annemin tek gece bile kalacagindan supheliyim zaten uc gun hastaneden sonra toparlamis olurum daha naapcak annem geceli gunduzlu basimda. kendi canida hic istemiyo belli belki bir gece kalir bi bakalim.
yanliz degilsin ama kocan var geceleri?
Senin bünyede hazırlık yapıyo annesi hadi bakalım.. Bunalıma vakit kalmıyor ya ne bunalımı ben hiç hatırlamıyorum lohusalık psikolojisini belki bunda naz olsun diye yaparım
yahu ben annemin tek gece bile kalacagindan supheliyim zaten uc gun hastaneden sonra toparlamis olurum daha naapcak annem geceli gunduzlu basimda. kendi canida hic istemiyo belli belki bir gece kalir bi bakalim.
yanliz degilsin ama kocan var geceleri?
Cok koyu kahve (neredeyse kana yakin) sumuksu yapida suan geliyor benden de yani normal akintidan baya farkli ama sanci manci yok ben gecen gittim acilma yoktu canim bisey cikmadi tekrar geri geldim onemli bisey olmadigi surece gitmek istemiyorum sanci falan
İyi yapıyosun canım benim de sancı filan yok ara sıra karnım toplanıp kasılıyor ama çok nadir hissediyorum. Suyum ya da sancım gelmedikçe gitmiycem ben de. Açılma muayenesinden nefret ettim
İyi yapıyosun canım benim de sancı filan yok ara sıra karnım toplanıp kasılıyor ama çok nadir hissediyorum. Suyum ya da sancım gelmedikçe gitmiycem ben de. Açılma muayenesinden nefret ettim
Ben de igrendim aliyolar muayneye biri geliyo elliyo oburu geliyo yok yani sanci yok su da yok oturup bekleyecem iste cantada bikac eksik wardi onlari tamsmladim kahve koydum iciyorum napim bi yarari olmuyo gitmemin canim welhasil boyle benim de karnim toplaniyo ama gerisi yok