2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cok şık olmus canim karadut da super fikir

Daha ne olsun canım çok güzel görünüyor, eline emeğine sağlık ♥

Gayet guzel sekerim hos sade ve şık.abartı degil ellerine sağlık
sagol canim, boyle birakiyorum ozaman.
Cok şık olmus canim karadut da super fikir
dimi? lohusa serbeti cok sekerli guzel degil filan demislerdi. sifa niyetine icilsin bu
Kızlar şimdiden anlaşalım, dogurup bunalima giren falan olursa döverim.

Regl olmusum gibi akıntı hissi var ama gelen giden yok. Akacak kan damarda durmaz diyolladi bak hep yalanmis.
gecmiyo mu regl agrisi sende? bende geliyo 2 dk suruyo geciyo.

ay ne bunalimi canim daha neler. kac yasina gelmis kadinlariz, kavusmak icin can atiyoruz. bebegimizin herseyini ince ince inceleyerek ayrintili ayrintili dusunerek hazirlamisiz. hic o simarikliga gerek yok. hormonlar sebebiyle duygusal dengesizligi saymiyorum o olur elbette ama bunalim munalim ya-sak katiliyorum canim sana

Daha ne olsun canım çok güzel görünüyor, eline emeğine sağlık ♥
sagol tatlim, boylece strec folyolara sarip buyuk bi cantaya koydum. esim sadece bi koseye dizecek okadar. orda ona bide soyle koy boyle diz diye laf anlatamam

Eveet yepisyeni bi bilgiyle geldimm belki aranizda bilenler vardir tabi ama
7 kırkımı yaparlarsa beni yalniz birakabilirlermis dedim hemen yapin hala dan ogrendik simdi
yahu ben annemin tek gece bile kalacagindan supheliyim zaten uc gun hastaneden sonra toparlamis olurum daha naapcak annem geceli gunduzlu basimda. kendi canida hic istemiyo belli belki bir gece kalir bi bakalim.
yanliz degilsin ama kocan var geceleri?

Regl olmusum gibi akıntı hissi var ama gelen giden yok. Akacak kan damarda durmaz diyolladi bak hep yalanmis.
Canim senin nisanin gelir yakinda aynisi oldu bikac gune nisan geldi

Çok hoş olmuş canım artık hayırlısıyla rahat güzel bir doğumla bebişi kucağına almak kaldı

Senin bünyede hazırlık yapıyo annesi hadi bakalım.. Bunalıma vakit kalmıyor ya ne bunalımı ben hiç hatırlamıyorum lohusalık psikolojisini belki bunda naz olsun diye yaparım

Ben de ayni seyi diyorum istee toparlandim iyiyim yok olmaz diyolardi ama yavas yavas gelickler benm dedigime

İyi yapıyosun canım benim de sancı filan yok ara sıra karnım toplanıp kasılıyor ama çok nadir hissediyorum. Suyum ya da sancım gelmedikçe gitmiycem ben de. Açılma muayenesinden nefret ettim

İyi yapıyosun canım benim de sancı filan yok ara sıra karnım toplanıp kasılıyor ama çok nadir hissediyorum. Suyum ya da sancım gelmedikçe gitmiycem ben de. Açılma muayenesinden nefret ettim
Ben de igrendim aliyolar muayneye biri geliyo elliyo oburu geliyo yok yani sanci yok su da yok oturup bekleyecem iste cantada bikac eksik wardi onlari tamsmladim kahve koydum iciyorum napim bi yarari olmuyo gitmemin canim welhasil boyle benim de karnim toplaniyo ama gerisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…