2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynen Suan tek beklentim gitmeleri bi de uzun sure ayakta kalinca agrim batma fln oluyo dikis yerimde onun tamamen iyilesmesi
İnşAllah toparlarsın hemen canım stres yapma iş de bitmez inanki hiç takma yapsan da aynı şu an sen ve bebişin toparlanmaya bakın annenden de istifade etmeye çalış germe kendini.. Neler geçmedi ki bu günler de geçecek merak etme

Hadi sağlıkla kucağına al inşallah hafif kolay bir doğumla canım

Ben dün gittim canim hicbisi olmadi sadece birazcik fazla canim acidi git git sende insanin kafasi rahat oluyor

Sağlıkla kucağına al inşallah hadi belirtiler geliyor heyecan yaptım ya

Hadi hayırlısı olsun Sakin ol pes etme herşey yolunda ise bekle

B bilgevisne cok cok tebrik ederim, masallah hayirla dogurdun! bebeginin azicik ekstra destege ihtiyaci var demek ki, goz acip kapayincaya kadar kucaginda evinde emziriyo olacaksin Allahin izniyle

zeynepaligndz korkuya ne gerek var kuzum, saglik sihhatle gelir evladin insallah Allah yardimcin olsun guc kuvvet versin insallah!

afroditi sabirli ol canim annende seni dusundugunden basinda. ev isleri bi sekilde oylede olur boylede, kalabalik ortamda kendini gostermez temizlik zaten. kendinde diyosun bebisle ilgilenip takmiicam gerisini diye, aynen devam:)

Ayyyy senin babaanne de vardı di miiiii

gunaydin kizlar! agustosun ucuncu gunune de uyandik cok sukur. kardesimlerdeydik, annem sen bir haftaya dogurursun dedi ayrica 4 aylik olan bal yegenimi sevdik gulucukler dagitiyo masallah kuzuma. uykusuz gecelere, sabrimizin sinanmasina hazir miyiz kizlar..

ayrica dun aksam iki uc yil once ailec ortak kullanim icin aldigim kavanozlar/cam süs olaylarini filan getirdim, yarisi bir gelindeydi diger yarisi otekinde eheh. siparis verdigim sekerler cikolatalarda gelmis annemlere onlarida getirdim. birazdanp bi heyecan onlari hazirliicam hastane icin:))

Umut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35..kiz normal dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan
Ceres2310...kiz sezeryan
Yigitmoms.... erkek normal.dogum
Vuslata hasretim...normal dogum
Muhendisella..erkek sezeryan
Pembepatiks...kiz sezeryan
Artemis_1453...erkek sezeryan
Udg06....erkek sezeryan
Gujan..erkek normal dogum
Guindng1.... sezeryan
Littleredroses....kiz sezeryan
Öz Has Asıl Ağustos Anneleri
Serpico19....erkek normal dogum
Sinemist57... erkek sezeryan
Sheker_kedy...erkek sezeryan
Bilgevisne....kiz sezeryan
Rzg14...kiz sezeryan
Elftkts...kiz sezeryan

Aynisi bana da oldu gelen giden yok ama 2 gun oldu hatta ama sendennsonra kanli manlida gelmis sumugumsu

Amiiin çok teşekkür ederim canım Hepimizi inşallah Biraz uyudum dinlendim şimdi hareket ederim artık
Benimde salı gecesi gelmişti canım korkulacak bir şey yok, doktorum sancılarını ve suyunu bekle dedi. Doğum başlangıcı hemen de olabilir, 1 hafta sonrada dedi.
Aaa Salı’dan beri hiçbir gelişme yok mu çok olmuş ama açılman nasıl canım?
Hadi sağlıkla kucağına al inşallah hafif kolay bir doğumla canım
Sağlıkla kucağına al inşallah hadi belirtiler geliyor heyecan yaptım ya
Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah ben de heyecan yapmıştım ama sancı gidince heyecan filan kalmadı baksana sonmelodi Salı’dan beri bekliyormuş ben de hemen doğurcam sandım gece

Seni okudukça ben heyecanlandım. Demekki bir anda belirti verebilir bu afacanlar. Benim daha hiç belirttim yok. Öyle her an bir şey gelebilir diye bekliyorum. Sen doğurunca sıra bana gelir belki. Bekleyeceksin artık. Sağlıkla al kızını kucağına inşallah canım. :)

Ay benim annem annem şimdiden sakinleştirici içmeye başladı o derece bir panik kendisi sezeryan ol diye başımın Etini yiyo bütün gün

Ay inşallah canım sen de sağlıkla al kucağına. Belli olmaz belki benden önce doğurursun benim de belirtim adet sancısıyla başladı 2-3 gün o sürdü sonra nişan geldi işte. Belirtisiz birden suyun da gelebiliyor bakalım bizim kızın keyfi ne zaman yetecek de gelecek

Ay benim annem annem şimdiden sakinleştirici içmeye başladı o derece bir panik kendisi sezeryan ol diye başımın Etini yiyo bütün gün
Benim annem de gece nişan gelince benden çok telaş yaptı şaka gibiydi valla kendisinin nişandan 24 saat sonra sancı gelmiş halbuki ama bana gelince aşırı telaşlandı. Analık işte

Benim annem de gece nişan gelince benden çok telaş yaptı şaka gibiydi valla kendisinin nişandan 24 saat sonra sancı gelmiş halbuki ama bana gelince aşırı telaşlandı. Analık işte
Kıyamam yapmıştır tabi onlar kendi yaşadıklarını unutuyorlar bize odaklılar şuan

O adet ağrısı gibi ağrı bende de var ama çok değil o yüzden üstünde durmuyorum. Ama şöyle 3 5 saatin içinde doğsalar ne güzel olur. Dün akşam eşim oğlumuza diyor ki hadi artık nişan yapmıyor muyuz koptum gülmekten. Bebekte ona hareket ederek cevap veriyor. Allahım dedim bunlar bana oğul benimle dalga geçiyorlar :)))

Slm kıZlarr
Dün kontrolümüz vardı
Ntsye girdik sancımız cıkmadı.
Catı muayenesini arife günü yapalım dedi dr
Bol bol yürü dedi
Egilip cömelme hareketleri yap dedi
Bebek asagıya insin diye dedi
Bebis 3490 olmus,4 e vurdurmayız ins
Yoksa yatar bizizm normal dogum isi
Hala kapı süsüm gelmedi
Pzartesi gelcek ins
Pazartesi cikolataları da siparis vercem artk
Dün bitane emzirme pijaması aldım fermuarlı onu
Mevlüt icin Yasin lerimiz geldi dün
Kardesim yaptırmıstı hediye saolsun
Kısmen hazırız
Dogum yapanlara hayırlı ugurlu olsunnn
Allah analı babalı büyütsün insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…