İnşAllah toparlarsın hemen canım stres yapma iş de bitmez inanki hiç takma yapsan da aynı şu an sen ve bebişin toparlanmaya bakın annenden de istifade etmeye çalış germe kendini.. Neler geçmedi ki bu günler de geçecek merak etmeAynenSuan tek beklentim gitmeleri bi de uzun sure ayakta kalinca agrim batma fln oluyo dikis yerimde onun tamamen iyilesmesi
Hadi sağlıkla kucağına al inşallah hafif kolay bir doğumla canımO arada nişanı yazayım ilk adet olduğunda akarya böyle istemiszce öyle aktı koştum tuvalete çamaşırımdan düştü şeffaf kaygan ve hafif kanlı. Anlamamak mümkün değişmiş cidden bi de o kadar azcık gelen bi şey de değilmiş 3 kerede itti dışarı kendini gibi oldu. Şimdilik sancım yok uyuyabilsem keşke ama bi tuhafım yane olacak şimdi bilmiyorum bebek hep içimde duracak sanıyormuşum ben onu anladım
Ben dün gittim canim hicbisi olmadi sadece birazcik fazla canim acidi git git sende insanin kafasi rahat oluyorCanım sen bugün ağdaya gidecektin bir sorun yaşadın mı? Bende yarın gidicem de doğumu falan başlatır yazmışlar bikaç yerde korkmuyo değilimRiskli haftaları geçtik ama bebişimi hala içimde tutasım var
Sağlıkla kucağına al inşallahKızlar ben de bi hastaneye gittim geldim annem gidelim diye tutturdu ben de bebeğin hareketlerini pek hissedemedim içim rahat etsin diye gittim. Düzensiz sancılar çıktı hafif hafif. Bebek iyi. Açılma halâ 1cmDoktor istersen yatırabilirim istersen evde bekle sancılar sıklaşınca gel ya da kanama artarsa gel dedi. Sümüksü kanlı akıntı devam ediyor halâ o normal dedi. Öyle işte eve geldim çok açım kahvaltı yapıcam. ben daha bugün doğurmam herhalde
Hadi hayırlısı olsun Sakin ol pes etme herşey yolunda ise bekleKızlar dün çamaşırımda kahverengi leke oldu ben nişan sandım ama sonra buradan sümğkğmsü olmalı filan diye okuyunca bi hastaneye uğrayayım dedim ebe alttan muamele yaptı açıklık yok dedi. Nst ye aldı 100 e vuran sancılar vardı ve bebeğin kalp atışları 100 ile 120 arasında çıkınca doktoru aradılar sezeryana alalım demiş doktor bunu duyunca ben çok korktum neden se diğer arkadaşın dediği gibi kendimi hazırlamamışım sanırım. Ben heyecan yaptıkça kalp atışları düzelmedi sonra kalktım dolandım bir daha bağladılar heyecanımı endişemi bastırmaya çalıştım nefes alıp vererek kalp atışları normale girince bıraktılar eve geçtim gün içinde tekrar gidiceğim bana ve bebeğime dua edin bu sefer daha hazırlıklıyım sezeryana alalım desede korkmayacağım dün öylesine gidip beni yatıracaklar diye öyle korktum ki
Ayyyy senin babaanneAyni canim valla benm annem her seyi soruyo ve ayrica panik atak ve elestirmeye asla gelmez.. Bi de yaninda bonusu babanem varkv ler yok cok sukr daha gelmedi ama o kadın sessiz sakin takilan bi tip 1 hafta fln anca durur gider. Of valla allah yardimcin olsun senin de canim
Aynisi bana da oldu gelen giden yok ama 2 gun oldu hatta ama sendennsonra kanli manlida gelmis sumugumsuKızlar dün çamaşırımda kahverengi leke oldu ben nişan sandım ama sonra buradan sümğkğmsü olmalı filan diye okuyunca bi hastaneye uğrayayım dedim ebe alttan muamele yaptı açıklık yok dedi. Nst ye aldı 100 e vuran sancılar vardı ve bebeğin kalp atışları 100 ile 120 arasında çıkınca doktoru aradılar sezeryana alalım demiş doktor bunu duyunca ben çok korktum neden se diğer arkadaşın dediği gibi kendimi hazırlamamışım sanırım. Ben heyecan yaptıkça kalp atışları düzelmedi sonra kalktım dolandım bir daha bağladılar heyecanımı endişemi bastırmaya çalıştım nefes alıp vererek kalp atışları normale girince bıraktılar eve geçtim gün içinde tekrar gidiceğim bana ve bebeğime dua edin bu sefer daha hazırlıklıyım sezeryana alalım desede korkmayacağım dün öylesine gidip beni yatıracaklar diye öyle korktum ki
Amiiin çok teşekkür ederim canım
HAberler olumsuz değil güzel bebişin sağlıklı iyi çok şükür nişan geldikten bir iki güne doğurursun derler iyi düşün iyi olsun hareket halinde ol çömel kalk açılmana yardımcı olur belki Allah kolaylık versin kuzum bi seste kurtarsın amiiinn
Aaa Salı’dan beri hiçbir gelişme yok muBenimde salı gecesi gelmişti canım korkulacak bir şey yok, doktorum sancılarını ve suyunu bekle dedi. Doğum başlangıcı hemen de olabilir, 1 hafta sonrada dedi.
Hadi sağlıkla kucağına al inşallah hafif kolay bir doğumla canım
Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallahSağlıkla kucağına al inşallahhadi belirtiler geliyor heyecan yaptım ya
Seni okudukça ben heyecanlandım. Demekki bir anda belirti verebilir bu afacanlar. Benim daha hiç belirttim yok. Öyle her an bir şey gelebilir diye bekliyorum. Sen doğurunca sıra bana gelir belki. Bekleyeceksin artık. Sağlıkla al kızını kucağına inşallah canım. :)Kızlar ben de bi hastaneye gittim geldim annem gidelim diye tutturdu ben de bebeğin hareketlerini pek hissedemedim içim rahat etsin diye gittim. Düzensiz sancılar çıktı hafif hafif. Bebek iyi. Açılma halâ 1cmDoktor istersen yatırabilirim istersen evde bekle sancılar sıklaşınca gel ya da kanama artarsa gel dedi. Sümüksü kanlı akıntı devam ediyor halâ o normal dedi. Öyle işte eve geldim çok açım kahvaltı yapıcam. ben daha bugün doğurmam herhalde
Ay benim annemAyni canim valla benm annem her seyi soruyo ve ayrica panik atak ve elestirmeye asla gelmez.. Bi de yaninda bonusu babanem varkv ler yok cok sukr daha gelmedi ama o kadın sessiz sakin takilan bi tip 1 hafta fln anca durur gider. Of valla allah yardimcin olsun senin de canim ❤
Ay inşallah canımSeni okudukça ben heyecanlandım. Demekki bir anda belirti verebilir bu afacanlar. Benim daha hiç belirttim yok. Öyle her an bir şey gelebilir diye bekliyorum. Sen doğurunca sıra bana gelir belki. Bekleyeceksin artık. Sağlıkla al kızını kucağına inşallah canım. :)
Benim annem de gece nişan gelince benden çok telaş yaptı şaka gibiydi vallaAy benim annemannem şimdiden sakinleştirici içmeye başladı o derece bir panik kendisi sezeryan ol diye başımın Etini yiyo bütün gün
Kıyamam yapmıştır tabi onlar kendi yaşadıklarını unutuyorlar bize odaklılar şuanBenim annem de gece nişan gelince benden çok telaş yaptı şaka gibiydi vallakendisinin nişandan 24 saat sonra sancı gelmiş halbuki ama bana gelince aşırı telaşlandı. Analık işte
O adet ağrısı gibi ağrı bende de var ama çok değil o yüzden üstünde durmuyorum. Ama şöyle 3 5 saatin içinde doğsalar ne güzel olur. Dün akşam eşim oğlumuza diyor ki hadi artık nişan yapmıyor muyuz koptum gülmekten. Bebekte ona hareket ederek cevap veriyor. Allahım dedim bunlar bana oğul benimle dalga geçiyorlar :)))Ay inşallah canımsen de sağlıkla al kucağına. Belli olmaz belki benden önce doğurursun benim de belirtim adet sancısıyla başladı 2-3 gün o sürdü sonra nişan geldi işte. Belirtisiz birden suyun da gelebiliyor bakalım bizim kızın keyfi ne zaman yetecek de gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?