2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Biz de masayı evde bir deneyelim dedik. Masam küçük olduğu için biraz kalabalık durdu ama içleri dolunca güzel duracak sanki arka fon ve balon eklenecek ama temel olarak kullanacağım objeler bunlar. Masanın tülünün içine ışık koyacağız bir de

Eklentiler

• 2A3B60E6-B487-467C-A0F0-82E3E5E71505.webp
    42 KB · Görüntüleme: 86
Sağlıkla inşallah canım herşey yolunda gider..

Çok hoş canım ya renklenince daha da şık duracak..

Hepsiburada da 4-4 lük kampanyada anne bebek çantası indirime girmiş.
https://www.hepsiburada.com/thepack...civert-p-HBV00000J2PJ0?magaza=Thepack#reviews güzelmiş canim
gayettt guzel kuzum bayıldım

Kızlar geldik biz doktorumuz nst yi beğendi. Dünkü leke normal kahverengi kan veya akıntı önceden kalma imiş korkmayın yaşayan olursa. Açılma var mı diye muayene yaparken nişanım eline geldi. Gerçekten çok farklı tamamen sümüksü bir yapısı var. Salı ya kadar beklemeye devam dedi Salı günü ne kadar gelmezse bizim oğlan o zaman yolumuzu çizeceğiz çok şükür bizde ki haberler iyi herbirinize beni rahatlattığınız içim çok teşekkür ederim.

Şimdi yazışmaları okuyacağım umarım herkes iyidir

Hadi insallah kuzum hayırlısı olsun artik.Allah büyük insallah saglikla kolaylikla gelsin

Canım dün gece seni çok iyi anladım çok şükür geçti yavrun kucağında sağlıkla büyüyor Ama zor gerçekten hiç hazır değildim şükür bu gün herşey yolunda çıktı herşey canım çok sağol

Hayırlısıyla inşallah canım evde daha rahat edersin iyi yapmışsın

Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Benim dünkü akıntı imiş bu gün muayene sırasında doktorun eline geldi nişan bakalım ne zaman gelicek bebişler
Zaten nisandan once boyle akinti geliyomus onu da baya yazan var canim... Evet bakalim ne zaman gelecekler saglikla gelsinler insallah guzelim

Canım maşallah teşekkür ederiz deneyimlerin için

Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…