Biz de masayı evde bir deneyelim dedik. Masam küçük olduğu için biraz kalabalık durdu ama içleri dolunca güzel duracak sanki arka fon ve balon eklenecek ama temel olarak kullanacağım objeler bunlar. Masanın tülünün içine ışık koyacağız bir de
Canım dün sancılar çıktıkça bebeğin kalp atışları 120 nin altına düşüyordu eğer öyle devam ederse sezeryana alırım demişti doktor hemşireye ama çok şükür şuan herşey yolunda beklemeye devam edeceğiz
Biz de masayı evde bir deneyelim dedik. Masam küçük olduğu için biraz kalabalık durdu ama içleri dolunca güzel duracak sanki arka fon ve balon eklenecek ama temel olarak kullanacağım objeler bunlar. Masanın tülünün içine ışık koyacağız bir de
Kızlar geldik biz doktorumuz nst yi beğendi. Dünkü leke normal kahverengi kan veya akıntı önceden kalma imiş korkmayın yaşayan olursa. Açılma var mı diye muayene yaparken nişanım eline geldi. Gerçekten çok farklı tamamen sümüksü bir yapısı var. Salı ya kadar beklemeye devam dedi Salı günü ne kadar gelmezse bizim oğlan o zaman yolumuzu çizeceğiz çok şükür bizde ki haberler iyi herbirinize beni rahatlattığınız içim çok teşekkür ederim.
Kızlar geldik biz doktorumuz nst yi beğendi. Dünkü leke normal kahverengi kan veya akıntı önceden kalma imiş korkmayın yaşayan olursa. Açılma var mı diye muayene yaparken nişanım eline geldi. Gerçekten çok farklı tamamen sümüksü bir yapısı var. Salı ya kadar beklemeye devam dedi Salı günü ne kadar gelmezse bizim oğlan o zaman yolumuzu çizeceğiz çok şükür bizde ki haberler iyi herbirinize beni rahatlattığınız içim çok teşekkür ederim.
Canim seni o kadar anliyorum ki kasilmam var bi nst cektireyim dedim dogurdum geldim kalp ritmi bozulunca doktorlar hic riske girmeyip direkt sezaryen diyo. Bizimkinin kalbi 180lere cikip 120lere dusuyodu en sonunda sezaryene aldilar en acilinden kendimi hazirlayacak vaktim yoktu cok korktum daha yeni yeni atlatiyorum valla. Ki benmki 36+3 tu. Sen 40 haftaya gelmissin masallah bebegin tamamen gelismistir hic korkma kendini hazirla dinlen guzel seyler dusun ❤
Canım dün gece seni çok iyi anladım çok şükür geçti yavrun kucağında sağlıkla büyüyor Ama zor gerçekten hiç hazır değildim şükür bu gün herşey yolunda çıktı herşey canım çok sağol
Kızlar ben de bi hastaneye gittim geldim annem gidelim diye tutturdu ben de bebeğin hareketlerini pek hissedemedim içim rahat etsin diye gittim. Düzensiz sancılar çıktı hafif hafif. Bebek iyi. Açılma halâ 1cm Doktor istersen yatırabilirim istersen evde bekle sancılar sıklaşınca gel ya da kanama artarsa gel dedi. Sümüksü kanlı akıntı devam ediyor halâ o normal dedi. Öyle işte eve geldim çok açım kahvaltı yapıcam. ben daha bugün doğurmam herhalde
Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sona yaklaştıkça bende kimseye korkma diye teselli de veremiyorum yahu duygularım birbiribe girdi :) ama bak diyorum kendi kendime burda kaç anne doğum yaptı anlattıklarına göre korkulacak çokta bişey yookk :) Allah yardımcın olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruz ♥
slm kizlar.. biz bugun evimize gidiyoruz. acemi annelik devam ediyor. hastanede sadece 2 pijama takimi ustu komple dugmeli olanlari kullandim. korse cok rahatlatici geldi hem gobegi topluyor hemde bebegi emzirirken karnimi acimiyordu.yalanci memeyi mecbur kullandik cunku memeden ayrılmak istemiyor dudak tiryakisi gibi uyusa bile uyaniyordu. silikon gogus ucu hayat kurtardı. kundak fikri cok mantikli geldi bebek emerken elini kolunu ayagini zapetmek zor oluyor. emzirme minderi kullanilabilirmis kollar agriyor cunku. hastanede banyo yaptim keske tarak koysaydim cantama. orkid geceyi ikinci gun kullanmaya basladim kanama azalıyor hasta bezine gerek kalmiyor. emzirme örtüsü kullanmadim gelen gecen mincikladi mahremiyet sifir muslin ortu ile yarim kapattim. simdilik aklima gelenler bunlar kizlar
bunlari hastane icin hazirladim, nasil kizlar? cok daha fazla cesit sekerim cikolatam var ama onlari evde kullanacagim hediyeliklerle birlikte yapacagim koseye.
goruntusu bozuk kurabiyelerimi digerlerinin tatliligi ile biraz kapatabilmis miyim wiski camlarina da karadut serbeti koyucam (lohusa serbeti diye yutturucam millete haha) hem cok daha lezzetli bu. esimde baklava alir, olduda bitti sanirim! Eki Görüntüle 2295155