ben medical parka gidiyorum. ertan bey doktorum. sgk ve diger sigortalar ile anlasmasi olmadigi icin dogum paketi aldim. 10muayene. idrar ve kan tahlilleri. taramalar. babaya mini check up. dogum. oda susleme dahil. 7500 tl...
diger doktorlar sigortalar ile anlasmali. o yuzden 6750tl dogum paketleri onlarin ya da sizin tamamlayici sigortaniz varsa o gecerli...
benim birde gecmeyen idrar kulturu enfeksiyonum var. 1 hafta antibiyotik icmistim. hic fayda etmemis. simdi baska ilac verdi. 10 gun icmem lazimmis. baya canim sıkıldi ama yapacak birsey yok
Canımsın çok sagol Allah razı olsun hepinizden. Bu sabah midem o kadar güzel ki banyoya girdim boncugumla bici bici yaptık çok keyifliydi aslında iyi olunca korkum kayboluyor. Bazen dusunyrm aşırı eziyetli bir şey olsa anneler 2. Çocuk yapmazdi diye sen bugün naslsn uyuyabldn mi
Rabbim cümlemizden razı olsun inşallah canım. Ben bugün uykunun suyunu çıkardım ya yine deliksiz uyumadım sık sık uyandım ama öğlen 3e kadar uyudum valla yuh bana :) Anne olmak zor ama dünyanın en güzel duygusu olsa gerek :)
Canım valla öyle geçen bi yaşlı teyze ben tarlada iş yaparken donuma iniveriyodu çocuklar bu yeniler niye böyle diyo bi an kendimi öyle hayal ettimde ölürdüm herhalde biz yeni nesil böyleyiz yapacak bir şey Yok sende sıkma canını bana da hep nazlısın şöylesin böylesin diyorlar napayım öyleyim diyorum bende bu da benim yapım
Ahahah çok güldüm valla donuma iniveriyordu çocuk demesi :)) ama hakkaten öyle eskiler anlatınca bende şaşırıyorum kendimi düşünemiyorum valla. Ya aslında hem şanslıyız hem şanssız. Yani teknoloji vs herşey ileri düzeyde falan ama baksana şu sayfada herkesin en az bir kaybı var. Yani şartlar daha kötü bizim için. Sıkıntı stres doğal beslenememe. Rabbim yardımcımız olsun sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
bak canim benim. stresten daha fazla hicbirsey zarar veremez. kipirdan yavrum. o denli kendini kasma.... ac bir film. ya da al kitabini cayini. uzat ayagini. aklini dagit. arada otur ayagini uzat. hep yatma. soyke dusun. biz elimizden gelen herseyi yapiyoruz. gerisi Allaha emanet
Günaydınlar kızlar.
Kasık, bel gibi ağrılar yaşayanlar için söyleyeyim dedim.
Benim de arada ufak çaplı da olsa sızı, sancı gibi şeylerim oluyor.
Rahmin büyümesi nedeniyle oldukça normalmiş bunlar.
Bir de normalde adet olmanız gereken tarih aralıkları geldiğinde 9 ay boyunca ağrı olabiliyormuş diye okudum.
Malum şu dönem bir çoğumuzun adet tarihleriydi belki de.
benim birde gecmeyen idrar kulturu enfeksiyonum var. 1 hafta antibiyotik icmistim. hic fayda etmemis. simdi baska ilac verdi. 10 gun icmem lazimmis. baya canim sıkıldi ama yapacak birsey yok
Ben haftada 4 kullandım canm 1 dolu bir bos şeklinde hiç kıpırdamadan yatiyom günde 3 progeston kullaniyom cleksan a iğneye devam dr kan sulandırıcı haptan olmuştur dedi onu kesti önümüzdeki hafta çarşamba perşembe gitcem dr nezaman istersen gel dyo ama çok sikta ultrasona girmek ıyi degil diyolar sizler ne sıklıkla giriyonuz ultrasona
Bir kaç güne kesilir canm benim 3-4 gün oldu kesileli. Ama görsen hep tetikteyim her tuvalete yüreğim ağzımda gidiyorum. Ama inanıyorum hepsini atlatacağız Allah’ın izniyle. Bak elimizden gelen herşeyi yapıyoruz iğne hap. Bundan sonrası Allah’ın takdiri. Tefekkür edelim bekleyelim hayırlısıyla..
Çok geçmiş olsun canm bol su iç Allah’ın izniyle temizlenir bakteriler inşAllah. Hala 15 te bir mi gidiyorsun kontrole?
Bir kaç güne kesilir canm benim 3-4 gün oldu kesileli. Ama görsen hep tetikteyim her tuvalete yüreğim ağzımda gidiyorum. Ama inanıyorum hepsini atlatacağız Allah’ın izniyle. Bak elimizden gelen herşeyi yapıyoruz iğne hap. Bundan sonrası Allah’ın takdiri. Tefekkür edelim bekleyelim hayırlısıyla..
Amin canım inşallah cinsiyetle ilgili bir şey söylemedi ama kalp atışı 159 imiş, kağıtta plesanta arka duvar şeklinde belirtmiş baktığım kadarıyla kız bebeğe işaret ediyor ama hayırlısı olsun hepimiz için inşallah
Canım Murat Kadıoğlu doktorum tesadüfen denk geldim acilden gittiğimde o doktor nöbetçiydi.. daha sonrasında da hep olumlu şeyler duydum çevremden yakınımda onda Doğum yapanlarda vardı. Kapının önünde bekleyen hastaları da hepsi çok iyi doktor dediler zaten aşırı yoğun randevuları hep dolu.. İstersen randevu alabilirsin canım bende bi süre gdiicem Esentepe de ki neşe hanımı bende duydum ama bir türlü karar veremiyorum nasıl olucak bilemedim
Murat Kadıoğlu nu biliyorum şuan hangi hastanede Şevket yılmaz da çalışmıştı sanırım daha önce. Ben de kendi doktorumdan vazgeçebilirsem Neşe hanıma giderim diye düşünüyorum Allah hayırlı merhametli doktorlar ile karşılaştırsın
Bakalım hayırlısı artık benim de 164 tü sanırım bakalım tutacak mı:))
Murat Kadıoğlu nu biliyorum şuan hangi hastanede Şevket yılmaz da çalışmıştı sanırım daha önce. Ben de kendi doktorumdan vazgeçebilirsem Neşe hanıma giderim diye düşünüyorum Allah hayırlı merhametli doktorlar ile karşılaştırsın
Arkadaşlar 12. Haftada sanrm cinsiyt ogrencgz internte çin japon ve rus takvimine gore cinsyt öğrenme varmis belki saçma bulcksnz ama 3ude kiz diyor annelik insana neler yaptrtr
merhaba anneler
bende inş ağustos annesi olacagim su an bebegim 12 haftalik dün ikili testini yaptirdim. Benim ilk hamileligim cok heyecanla merakla bebegimi buyutuyorum. hamilegim cok iyi geciyor hic kusma bas donmesi yasamadim. birkac kere midem bulandi o kadar. sabahlari ac karnina su ictigim için olmus o da.
merhaba anneler
bende inş ağustos annesi olacagim su an bebegim 12 haftalik dün ikili testini yaptirdim. Benim ilk hamileligim cok heyecanla merakla bebegimi buyutuyorum. hamilegim cok iyi geciyor hic kusma bas donmesi yasamadim. birkac kere midem bulandi o kadar. sabahlari ac karnina su ictigim için olmus o da.
Arkadaşlar 12. Haftada sanrm cinsiyt ogrencgz internte çin japon ve rus takvimine gore cinsyt öğrenme varmis belki saçma bulcksnz ama 3ude kiz diyor annelik insana neler yaptrtr
Canımsın çok sagol Allah razı olsun hepinizden. Bu sabah midem o kadar güzel ki banyoya girdim boncugumla bici bici yaptık çok keyifliydi aslında iyi olunca korkum kayboluyor. Bazen dusunyrm aşırı eziyetli bir şey olsa anneler 2. Çocuk yapmazdi diye sen bugün naslsn uyuyabldn mi
benim bakış açımı gördüm. ikici bebeğim sürpriz oldu. bir kaç gündür ikiz üçüz annelerini okuyorum onlar yaparsa bende yaparım demek için ama daha çok korktum