2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benim bakış açımı gördüm. ikici bebeğim sürpriz oldu. bir kaç gündür ikiz üçüz annelerini okuyorum onlar yaparsa bende yaparım demek için ama daha çok korktum
Sen 2. Oluyorsa demek ki çok ağrılı bisey degil diye kendini daha avutablrsn bence bu arada eşim hala ikiz dimi diyip duruyor sulalesinde hep ikiz varmış ama doğum için iyi de bakmsi zor tabii.

Sen 2. Oluyorsa demek ki çok ağrılı bisey degil diye kendini daha avutablrsn bence bu arada eşim hala ikiz dimi diyip duruyor sulalesinde hep ikiz varmış ama doğum için iyi de bakmsi zor tabii.
doğumdan korkmuyorum ki 2 çocuğum olmasından korkuyorum. 5 tane de doğururum ya. spinal sezeryan oldum ben gayet rahattı valla

Aynen canım dikkat etmemiz gerekiyor beslenmeydi vs dediğin gibi eskisi gibi değil artık herseyde gdo katkı maddesi dolu allah herkesin yardımcısı olsun

Şuan Zübeyde de canım. Amin inşallah doktor çok önemli gerçekten

Hic bel agriniz oluyor mu ? Bende spinal oldum soyle yattiktan sonra kalkarken belim tutulmus gibi oluyor
yok hiç bir sıkıntım olmadı spinalle ilgili. ilk gebeliğimde son aylarda nabzim artıyordu 140 a çıktığını hatırlıyorum. bun gebeliğimde de olmaya başladı. sabah servise binmek için bir yokuş çıkıyorum azcık birşey kalbim direk çarpmaya başlıyor. çok erken başladı bu kalp çarpmam

Hic bel agriniz oluyor mu ? Bende spinal oldum soyle yattiktan sonra kalkarken belim tutulmus gibi oluyor
bana epidural + spinal kombin yaptilar. belimde tutulmus gibi agri vs hic olmadi simdiye kadar. 4.5 yasinda oglum.

Sormayin bende de oyle kizimi tasirken nefes nefeseyim hemen kalbim carpiyor. İlk gebelikte cok rahattim bu fenaa

bana epidural + spinal kombin yaptilar. belimde tutulmus gibi agri vs hic olmadi simdiye kadar. 4.5 yasinda oglum.
Sanirim bende bel fıtığı var ozaman.
Cunku ciddi tutulmalarim oluyor.
Peki ikinci sezeryaniniz planlimi olacak dogum baslayincami olmahi dusunuyorsunuz.

doğumdan korkmuyorum ki 2 çocuğum olmasından korkuyorum. 5 tane de doğururum ya. spinal sezeryan oldum ben gayet rahattı valla
Ben böyle devam ederse 2. Sanırım dusunemicem. Mide bulantısı gectim Göğüslerim beni sıkıştıyr gece sabaha kadar dön dur yoksa hamilelk ve doğum kolay olsa çok isterim 2 kardeş olsnlar 33 yasindaym 2 sene ara ile 2. Olur diye dusunmstk ama şuan bilemyrm.
Bu arada o doğum nasıl oluyor ilk kez duydm

Bende açıkcası 2. Düşünmüyorum hayatımın en zorlu dönemi

Bende açıkcası 2. Düşünmüyorum hayatımın en zorlu dönemi
Canımsın ben de bazen icimden eşime kiziyrm erkek olmak baba kolay dyrm, 9 ay nasıl geçecek diye aglyrm. Sonra bir kaç ay olmynca nasıl uzulmstm aklıma geliyor ama kalbime şükrü yerleştryrm eşim annesi buyuyrm diyor sana mesaj veriyor diyor ama o anlarda başka hissdyr insan. Inşallah 9 ay sağlıkla biterde kucagmza alinca unutrz annem öyle olacak diye teşelli veriyor bende sana diyim

valla zor büyüdü oğlum kaç kere oturup ağladığımı biliyorum. doğum sezeryan ama genel uyumuyorsunuz. belinizden iğne yapıp belden aşağısını uyuşturuyorlar. doğum sürecinde uyanık kalıyorsunuz hatta sohbet ettik doktorla. bebek hemen doğuyor zaten başlamasıyla oğlumu görmem 10 dakika. hatta eşim beni kızdırıyor bebeği önce ben görcek diye sakın göstermeyin dedim. güldüler falan. baya goygoylu geçti yani

oğlum 2 yaşında tam ocak doğumlu korkuyorum iki bebekle nasıl olcak oğlumu çok zor büyüttüm aylarca kolikle uğraştık. şimdi buda kolik olursa oğluma nasıl bakarım diye korkuyorum.
Bende oyle kizim aylarca kucagimda uyudu biraktigim an aglardi gece gaz sancilari uyutmazdi. İkinciler gazsiz olur insallah :)
Ben kizima hamileyken hic gaz sikintisi cekmedim kizim gazli dogdu bunda gaz sikintim var insallah gazsiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…