2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Yaaa ciddi miii
Çok çok çok çok mutlu olun bir ömür birlikteee
Dün içime doğmuştu doğum yapacağın
Gece yazsam mı deyip vazgeçmiştim
Dur kendimi de hissedeyim
21’i uygun bence

tansiyonunda sikinti mi var dedi doktor? bu sayilar bana cok normal geldi bende mi tuhaflik acaba

bende peesembeden sonra dogurabikirim annemde koyd3n geliyor o gun
sanc8larim o gun baslayabilir
ahaha haydi kuzum iiiiiiinsallah

formundasin kiz ahahah kahkaha attirdin bana
tam tersin, uslu soz dinleyen beklentilere karsilik veren bisey doguyomu bide
Bu aralar BonusFamily dizisini (netflix) izliyorum, orda William (Wille) var, nasil kibar nasil uysal akilli nasil duzgun bi cocuuuk bayiliyorum! Bitanede Eddie var megaenerjik bisey kufur bagirma cildirma bidolu. Odum patliyo boyle bi oglan cikarsa benimkide diye
Allah basta saglikli akilli fikirli olmak uzere insallah gonullerimize gore versin. Hic kolay degil cocuk yetistirmek.

demeyin boyle seyler valla yaa, o rezilligi dusunmek istemiyorum! su gelmeden once geliyorum demez mi ki acaba

Kurabiyeleri yaptın mı kız geliyormuş bebiş bugün bi de

gözün aydın canım, sağlıkla büyüsün kuzun

Evde 2 kedi ve bolca tüy döken bir insan varken emin ol hic de temiz durmuyor hansel gratel gibi yol yapiyorlar kum kutusundan salona. Sanki bulamiycaklar yerini bir sonrakinde
Kum kutularinin onune hani su evlerde kapinin onune konan welcome paspaslari varya ondan koy kumu topluyor birde ona basinca istemsizce tirmaliyorlar kece gibi ya kum falan kalmiyor patide biz cozumu oyle bulmustuk welcome candir

Arkadaslae bugün kan testim 1315,26 çıktı 4 haftalik dedi doktor ama kese görünmüyordu .2 gün sonra çağırdı kese girunurmu ozaman
Karindan ultrasonda kesenin gorunmesi icin degerin 5000 olmasi lazim iki gunde iki katina cikmasi beklenir ona gore hesabini yap canim vajinal ultrasonda yanlis hatirlamiyorsam bunun yarisi kasar degerde gozukur yani 2000 lerde falan

Kiz doğurmuş mu bengu
ayy hadi insallah darisi başına kuzum nst sonrasi doguma insallah o zaman
Şimdi çıktım canım doktordan nst de düzenli sancılar var ama açılma yok bebeğin başı yukarıda dedi Cuma ya kadar bekleyelim kıyamıyorum çatın müsait sen normal Doğum istiyorsun hemen bugün sezeryana almaya dedi Cuma’ya kadar bekleyelim olmazsa gelmezse cuma 10.30 da sezeryanla kavuşacağız oğlumuza 40+5 de

Kum kutularinin onune hani su evlerde kapinin onune konan welcome paspaslari varya ondan koy kumu topluyor birde ona basinca istemsizce tirmaliyorlar kece gibi ya kum falan kalmiyor patide biz cozumu oyle bulmustuk welcome candir
İkea' nin en ucuz paspasi var ya, o çok kum topluyor ama yiprandi baya attim, yenisini alacagim gun de stokta yoktu. Gerci onunla da biraz tasiyorlar.
Hastasine kiyamiyorum diyen doktor

Valla helal.olsun.doktoruna bence de bekleyin canim.hayirlisi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…