2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evren beni hiç duymuyor sanırım giden mesaj hiç yerine ulaşmıyor bugün kontrole gittim ne Kızım aşağı inmiş ne rahim ağzında değişiklik var hala herşey yerli yerinde duruyor bebek 4 kiloyu geçecek bu gidişle diyen sevgili doktorum 41 dolmadan suni sancı vermiyorum ben diyor Allahım büyük ablası gibi 41+1 e kadar bekler diye ödüm kopuyor bana ve kızıma dua ederseniz çok sevinirim bende Perşembe ye kadar doğurursam çok mutlu olurum

Hadi insallah, Rabbim duyar duani ve kabul eder insallah

Benim doktorumda gununu 10 gun gecene kadar suni verdirtmem dedi

Ayy inşallah hemencecik gelir bebiş asağlıkla amiiinn benim kız da 42 de gelmişti bu da öyle olmaz inşallah yanarım

Hadi insallah, Rabbim duyar duani ve kabul eder insallah ♥

Benim doktorumda gununu 10 gun gecene kadar suni verdirtmem dedi
Aslında günü biraz geçmeden suni denemek başarısız oluyor çoğunlukla ondan dolayı yapmıyor doktorlar. Büyük kızımda ne açılma ne sancı bebek yukarda nefes aldırmıyordu 41+0 da suyum damla damla sızmış ben akşam 7 gibi farkettim gelenin su olduğunu acilen doktora gittim suyun tamamen bitmiş ama ben sana suni sancı veremem kendi doktorunu beklemen lazım dedi sabah erkenden gel dedi ve beni eve yolladı o gece yaşadığım stresi sanırım hiç yaşamadım ne sancı ne açıklık hiç bir değişiklik olmadan sabahı sabah ettim 8 de hastanedeydim 10:30 a kadar doktoru bekledik suni sancıyı sıfır açıklıkla taktılar ama çok hızlı ilerledi doğumum çok şükür tam 4 de kızım ikinci ıkınmada kucağımdaydı yani aslında beklemeleri bebişinde bizimde yaramıza ama insanın artık sabrı kalmıyor umarım hepsi kendiliğinden doğar o daha güzel kendi sancısı insanı hiç yormuyor umarım buda ikinci kızım gibi kendi sancımla gelir. Kendimle birlikte tüm bekleyenlere dua ediyorum inşallah sağ Salim çabucak doğuruveririz bebişleri

Gözünaydın canım.Allah analı babalı büyütsün.❤

Teşekkür ederim cevap için canım. Benimde anlam veremediğim pek yüksek değil tansiyonum neden bu kadar takıldı bu doktorlar. 3 ayrı doktora göründüm bu konu da hepsi de bi tedirgin yaklaştılar bakalım sonuç ne olacak.

Bir şey demedi işte tahlillere baktı birde idrar toplama yapalım dedi. Bence de sıkıntı yok gayet normal ama anlam veremiyorum bende.

Kum kutularinin onune hani su evlerde kapinin onune konan welcome paspaslari varya ondan koy kumu topluyor birde ona basinca istemsizce tirmaliyorlar kece gibi ya kum falan kalmiyor patide biz cozumu oyle bulmustuk welcome candir
Bizimde paspasımız var tuvalet kabının önünde. Aynen salona gelmiyor. Paspasta kalıyor.

Arkadaslae bugün kan testim 1315,26 çıktı 4 haftalik dedi doktor ama kese görünmüyordu .2 gün sonra çağırdı kese girunurmu ozaman
Valla ben doktora sordum ne zaman geleyim diye. O da garanti olsun diye 7. haftada gel dedi. Keseyi de gördük, kalp atışını da. Bu konuda biraz sabırlı olmak lazım. İnşallah görünür.

Hadi bakalım inşallah kendi belirtisiyle gelir

Doktorum beni başkasına devretti ya, yeni doktor Perşembe görüşelim demisti ve kadinin bu hafta bos randevusu yokmus hastaneyi aradim sira beklersiniz dediler.
Değişik işler
Kadının numarası var mı? Kontrol sürendesin aslında bakması lazım. Araya sıkıştırır bence. Ben yeni doktora öyle msj atıyorum. Sabahtan gel sıkıştırırız diyor.
Sen o asistanların dediğine bakma.O Perşembe dediyse gel diye bakar.

Ayağında vucudnda ödem var mı canım belki ondan protein kaçağı kontrolu yapmışlar bisey yoksa sorun degl bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…