2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hamile hamile üstüne otururuz görürsün gününü. Dun 40no terlik aldim ayagima boyu büyük ama yuksek ya ayaklarim anca giriyor icine
Eki Görüntüle 2296168

ah kıyamam doğum sonrası bol su ve rezene çayı ile atacaksınız o ödemi, bende böyleydim ilk doğumumda 40 no terkik ve kış günü hadi bunda yaz ödem olma mevsimi kış gunu ben nerden bukduydum acaba ödemi

Kızlar yine ben ve sorunlarım
Doğum yapalı 11 gün oldu bugün. Alt dikişlerim kapanmasa da ağrı vermiyor artık yani ayaklanacak durumdayım normalde. Ama bende hemoroid vardı ve doğum sırasında arttı maalesef ve şu an bana aşırı ağrı yapıyor. Resmen yürümekte bile zorluk yaşıyorum ayaklarımı sürüyerek yürüyorum. Krem vs kullanıyorum ama pek fayda etmedi.
Bu sıkıntıyı yaşayan oldu mu? Kaç günde geçti ağrısı? Ya da geçirmek için neler yaptınız?

Oo ellerine sağlık kız çok güzel görünüyorlar aynen devam ben de mutfağı bitirdim ama ben de bittim oyy
ikinci kurabiyemi bile yaptim yemegide artik bilmiyorum, birileri gelse de Allah rizasi icin yapsa

Bu neyli kurabiye buzluk icinmi? Guzel görunuyor tarifini banada atarmisin arkadaşim
tatlim bu tuzlu tatli kurabiye yok buzlukta saklamana luzum yok guzel bi tupperda, hava gecirmeyen herhangi bi saklama kabinda epey taze kaliyo bu.
Tarifi: bu ablanin yer tarifi, harfiyyen uyarsan eger, mukemmel oluyo.

Ben de buzdolabini duzenledim. Bakin temizledim diyemiyorum çünkü 3 raf silmek temizlemek değil
tabiki temizlemeeek o niyeymis

kurabiye bitsin dogurayim dedim dedim dedim, balkona oturdum keyif cayi iciyorum yine, nasillll bi baski birden asagiya dogru aklima ilk gelen; aman ayagi kalkiim hemen balkon setim beyaz kirlenmesin bu sabahta aklimdan gecen ‘bu yatak koruyucusu cok ince hadi suyum gelirse, ekstradan bitane daha mi sersem, havlu mu sersem naapsam, yatagim kirlenmesin’ oldu. nerdeyse oturdugum koltuga bile bisii koycam kirlenmesin diye.

bu su nezaman patliyo kizlar? annemle ablamin ve bizim kucuk gelinin wc’de patlamis hep.

Ayağında vucudnda ödem var mı canım belki ondan protein kaçağı kontrolu yapmışlar bisey yoksa sorun degl bence
Ödemim var ama öyle çok çok değil. Her hamile gibi az su içtiğimde ve gün içinde çok ayakta kaldığımda ayaklarım şişiyor o kadar. Bi şu idrar sonucu çıksında ne diyecek bakalım canım

Son düzenleme:
Gecmis olsun canim benm hemoroid de sezaryenden sonra cok sikinti verdi fitil kullandim bir kutuyu bitirdim daha iyiyim simdi baska ne yapilabilir bilmiyorum doktoruna soyledin mi durumunu

Gecmis olsun canim benm hemoroid de sezaryenden sonra cok sikinti verdi fitil kullandim bir kutuyu bitirdim daha iyiyim simdi baska ne yapilabilir bilmiyorum doktoruna soyledin mi durumunu
Evet fitil yazmasını istedim hatta. Onun için krem veriyoruz onu kullanman yeterli dedi

Gelir annesi var daha vakti

İnşallah canım ben de çok istiyorum normal Doğum u tatmayı ama nasip olmazsa yapıcak bişi yok hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

sağol canım benim. İyi şükür inşallah bayram çifte bayram olur dua ediyoruz

İnşallah canım evinizde çifte bayram yaşayın dua ediyoruz size

Valla benim su gelmedi hiç sancı ile başladı doğum ve dopumhanede ebe suyumu patlattı ama patlasa bile öyle birden geliyo hiç habersiz her an gelebilir

Cnmm inşallah kolaylıkla sağlıkla kavuşursun bebeğine dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…