Kadının numarası var mı? Kontrol sürendesin aslında bakması lazım. Araya sıkıştırır bence. Ben yeni doktora öyle msj atıyorum. Sabahtan gel sıkıştırırız diyor.
Sen o asistanların dediğine bakma.O Perşembe dediyse gel diye bakar.
Tabi bakacak canim kime bakmiyomus onlar hahayt sadece sira beklersiniz dediler, ben de sevmem o işleri. 10 randevuna 10.03de alininca koridorlarda volta atan insanim
kızlar ben hiç doğuracak gibi değilim ilk gebeliğimde ödemim vardı, bunda hiç yok, ne elde ne ayakta şişlik, hala 37 no ayakabbı ve terlik giyiyorum, sadece göbek 12 kg aldım. rahat doğururum derken rahatı yerinde herhalde gelmiyor :)))
zeynepaligndz
yazmışsın görmemişim, inşallah kendileri gelir bu yavruların benim de ilk doğumum normaldi, doktorum da normal doğumu destekleyen doktorlardan, ben de sezaryen olsun hiç istemiyorum. İnşallah 2 güne kendileri kolaylıkla, sağlıkla gelirler
Doktorum beni başkasına devretti ya, yeni doktor Perşembe görüşelim demisti ve kadinin bu hafta bos randevusu yokmus hastaneyi aradim sira beklersiniz dediler.
Değişik işler
Bak babaanne dedin aklima geldi. Dogumdan eve geldik 2 gun gecti basladi bu cocuk durmaz yurur yasina gelmeden falan diye gece ruyama girdi kabus gordum cocuk yatakta ayaga kalkiyo ben korkuyorum ciglik atiyorum falan aglayarak uyandm ya
Doktorum beni başkasına devretti ya, yeni doktor Perşembe görüşelim demisti ve kadinin bu hafta bos randevusu yokmus hastaneyi aradim sira beklersiniz dediler.
Değişik işler
eheheh gene seninki seni devretmis. benimki avusturya daglarinda yuruyus tatiline gitti, banada ‘artik ondan sonraki hafta gorusuruz’ dedi bende ‘hayir umarim dogumdan 6 hafta sonra beni kontrole alirsin’ dedim.
son haftalar guyaaaa her hafta doktora gitcektik. bendeki de cok rahat be.
Beni her gün arayıp doğurmadın mı doğurmadın diye soranlar ayrı bir geriyor, telefonları açmasam ayrı panik oluyorlar.
Herkese ayrı gıcık oluyorum bu ara.
Beni her gün arayıp doğurmadın mı doğurmadın diye soranlar ayrı bir geriyor, telefonları açmasam ayrı panik oluyorlar.
Herkese ayrı gıcık oluyorum bu ara.
baby tracker kullaniyorum ben. Bebek arabasi seklinde amblemi. Turkce secenegi yoj ama kolay bi program. Birden fszla çocuğu aynı anda tskip edebilşyorsun o yüzden indirdim ben.
Uyku, besleme, bez değişimi, pompa, oyun, ağırlık takibi, ilaç takibi yapılıyor. Gün spnunda kaç kere laka yaptı, ne kadsr uyudu vb herşeyi gösteriyor
Kızlarr doktorumla görüştüm cumartesine gün verdi. Kendisi de nöbetçiymiş. Hayırlısıyla suni sancı desteği ile bebişimi kucağıma alıyorum. Doktor tabi bu akşam birşey olmazsa dedi anlamadım alttan muayne ederken bişeyler yaptı herhalde çok heyecanlıyım gününün belli olması ne güzel şeymiş hazırlıklarımızı ona göre yapacağız en azından
Kızlarr doktorumla görüştüm cumartesine gün verdi. Kendisi de nöbetçiymiş. Hayırlısıyla suni sancı desteği ile bebişimi kucağıma alıyorum. Doktor tabi bu akşam birşey olmazsa dedi anlamadım alttan muayne ederken bişeyler yaptı herhalde çok heyecanlıyım gününün belli olması ne güzel şeymiş hazırlıklarımızı ona göre yapacağız en azından Eki Görüntüle 2296196
baby tracker kullaniyorum ben. Bebek arabasi seklinde amblemi. Turkce secenegi yoj ama kolay bi program. Birden fszla çocuğu aynı anda tskip edebilşyorsun o yüzden indirdim ben.
Uyku, besleme, bez değişimi, pompa, oyun, ağırlık takibi, ilaç takibi yapılıyor. Gün spnunda kaç kere laka yaptı, ne kadsr uyudu vb herşeyi gösteriyor
Kızlarr doktorumla görüştüm cumartesine gün verdi. Kendisi de nöbetçiymiş. Hayırlısıyla suni sancı desteği ile bebişimi kucağıma alıyorum. Doktor tabi bu akşam birşey olmazsa dedi anlamadım alttan muayne ederken bişeyler yaptı herhalde çok heyecanlıyım gününün belli olması ne güzel şeymiş hazırlıklarımızı ona göre yapacağız en azından Eki Görüntüle 2296196