2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tabi bakacak canim kime bakmiyomus onlar hahayt sadece sira beklersiniz dediler, ben de sevmem o işleri. 10 randevuna 10.03de alininca koridorlarda volta atan insanim

Hamile hamile üstüne otururuz görürsün gününü. Dun 40no terlik aldim ayagima boyu büyük ama yuksek ya ayaklarim anca giriyor icine

afroditi nin babaannesinin gruptaki veliahtı evet benim
Bak babaanne dedin aklima geldi. Dogumdan eve geldik 2 gun gecti basladi bu cocuk durmaz yurur yasina gelmeden falan diye gece ruyama girdi kabus gordum cocuk yatakta ayaga kalkiyo ben korkuyorum ciglik atiyorum falan aglayarak uyandm ya

Doktorum beni başkasına devretti ya, yeni doktor Perşembe görüşelim demisti ve kadinin bu hafta bos randevusu yokmus hastaneyi aradim sira beklersiniz dediler.
Değişik işler
eheheh gene seninki seni devretmis. benimki avusturya daglarinda yuruyus tatiline gitti, banada ‘artik ondan sonraki hafta gorusuruz’ dedi bende ‘hayir umarim dogumdan 6 hafta sonra beni kontrole alirsin’ dedim.
son haftalar guyaaaa her hafta doktora gitcektik. bendeki de cok rahat be.

Kızlar doğum yapanlarınız bebek için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?
baby tracker kullaniyorum ben. Bebek arabasi seklinde amblemi. Turkce secenegi yoj ama kolay bi program. Birden fszla çocuğu aynı anda tskip edebilşyorsun o yüzden indirdim ben.

Uyku, besleme, bez değişimi, pompa, oyun, ağırlık takibi, ilaç takibi yapılıyor. Gün spnunda kaç kere laka yaptı, ne kadsr uyudu vb herşeyi gösteriyor

Kızlarr doktorumla görüştüm cumartesine gün verdi. Kendisi de nöbetçiymiş. Hayırlısıyla suni sancı desteği ile bebişimi kucağıma alıyorum. Doktor tabi bu akşam birşey olmazsa dedi anlamadım alttan muayne ederken bişeyler yaptı herhalde çok heyecanlıyım gününün belli olması ne güzel şeymiş hazırlıklarımızı ona göre yapacağız en azından

Hadi sağlıkla hafif rahat bir doğumla kucağına al inşallah

İnşAllah herşey yolundadır sizin için..

Hayirli olsun canim saglikla bir avazda kucagina al insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…