2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım bu aya kadar 15-20 günde birdi. Artık ayda bire düşürdü doktorum. İki haftada bir giderken dahi o iki hafta geçmiyordu, yaşıyor mu kalbi atıyor mu hep panik halindeydim. Artık daha iyiyim. Bazen hamile olduğumu unutuyorum :) :)

Riskliyse mecbur takip edeceksin tabi ki ama her şey normalse ayda bire düşürür doktor zaten.inşallah daha sıkıntınız olmaZ

Bende oyle kizim aylarca kucagimda uyudu biraktigim an aglardi gece gaz sancilari uyutmazdi. İkinciler gazsiz olur insallah :)
Ben kizima hamileyken hic gaz sikintisi cekmedim kizim gazli dogdu bunda gaz sikintim var insallah gazsiz olur
çok tatlısınız inşallah öyle olur kızınız büyümüş olur epeyce ikinci doğana kadar

oğlum 2 yaşında tam ocak doğumlu korkuyorum iki bebekle nasıl olcak oğlumu çok zor büyüttüm aylarca kolikle uğraştık. şimdi buda kolik olursa oğluma nasıl bakarım diye korkuyorum.
Kötü düşünme derim pozitif ol, belki de çok uslu bi bebek olacaktır hiç üzmeyecektir anneciğini

Daha önce doğum yapmış olanlar bana cevap verebilir mi acaba? Aklımı çok kurcalayan bir şey var.

Beni kan tutuyor, kan görünce direkt bayılıyorum. (Kan şekerim düşüyormuş, şeker ya da meyvesuyu ile ayılıyorum). Kan aldıracağım zaman kanı görmesem dahi oraya bakmasam dahi o koltuğa oturunca fenalaşıyorum. Ya da biri elini kestiğinde o kişinin “ahh” demesiyle soğuk soğuk terlemeye başlıyorum gözlerim kararmaya başlıyor sonrası malum. Bazen ameliyat ya da Doğum hikayelerini anlatıyorlar işte şöyle kestiler böyle dikiş oldu filan, onları dinlerken/okurken dahi fenalaşabiliyorum. Bu durumda doğumdan da çok korkuyorum. Normal yapabilir miyim bilmiyorum bu şartlarda, dikişmiş kesiymiş beni ölüm gibi korkutuyor. Sezeryanda da belden uyuşturuyorlarmış herkes çok rahat diyor ama o an doktorun beni kesip biçtiğini biliyor olacağım , sezaryen esnasında da yattığım yerde bayılır mıyım acaba ?

Evet canım bende öyleydim hep ya çocuğum olmazsa diye düşünüp duruyordum şimdi çok şükür ama insan çok değişik psikoloji de oluyor ya inşallah kucağımıza aldığımızda bugünleri de unutur gideriz

Amin canım sen nasıl oldun ? Daha iyi misin ?
Canım eskiye göre iyiyim çok şükür bişeyler yiyebiliyorum ama psikolojim alt üst bi iyi bi kötüyüm 12. Haftayı bekliyorum :)

Canım genel anestezi istiyorum dersen doktoruna daha iyi olur senin için. Hiç bişey hissetmezsin o şekilde. spinalde dediğin gibi duyuyosun sesleri görmesen de.

Oncelikle normale odaklanmanizi oneririm.
Zaten ilerleyen donemde doktorunuzla bu sikintinizi paylastiginizda o sizi yonlendirecektir.
Spinalde ben doktoruma hani baslamadinizmi hic bir sey anlamadim anlamadim demistim :) doktorumda bana kessem hissedersin diye espri yaoti korkmustum
Tabiki hissedilmiyor. Ama bir ara midem bulaniyor dedim hemen sakinlestirici yaptilar sanirim cunku leyla gibi olmustum

Kızlar merhaba kontrolden çıktık herşey yolunda çok şükür ikili testi 12 bitiminde yapıyormuş doktorum, birşey sorucam fotograf yükledim tamamen meraktan bebişin kafası sol tarafta mi sağda mi bana solda kafası sağda vücudu gibi geldi , birde burda duyup çikolata yiyip gittim kontrole nasıl hareketli çok net kolunu bacağının hareketini gösterdi doktorumuz değişik bir duygu allah herkese nasip etsin

Eklentiler

• 20190118_150804.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 95
normal doğum yapmadım spinal sezeryan oldum. bebeğe o kadar odaklanmış oluyorsunuz ki o an onları düşünmüyorsunuz. zaten görmüyorsunuz da. ama hissediyorsunuz tabi karnınızda bir şey yapıldığını .bebeğiniz doğuyor hemen ama bana göre normal doğuma engel sebepler sadece bebeğin ters olması vs değil annenin kan tutması yada korkması da normal doğuma engeldir. benim doktorum hep sakindi. o gün gelene kadar hiç konuşmadı. merak etme doğurursun endişe etme dedi. sende öyle yap hele o günler gelsin. her sezeryan spinal olmak zorunda değil genelde olabilir yada normalde olabilir. kendinizi illaki birine odaklamayın. süreci akışına bırakın. ben öyle yapmıştım. ayrıca spinal de midem bulanıyor dedim. gerisi yok uyumuşum muhtemelen sakinleştirici vermişler. zaten sezeryande yada herhangi bir ameliyatta anestezi doktoru soruyor önceden konuşuyorsunuz. stres yapıyor musun eğer istersen seni odanda sakinleştirici yapıp indirebilirim (bunları anneme başka bir ameliyat için sormuştu bana sormadı direk ameliyatta tanıştık ama sen konuşabilirsin). vs vs

Selam canlarım bende bugün gidebildim çok tatlıydı henüz 1.5 cm cik
Kalp atışını da duydum şükürler olsun, ikili tarama yaptirmicam 1 ay sonrasina gün verdi doktorum. Günü normalde bugün 7+3 olmasi gerekirken 7+5 çıktı sıkıntı olmayacağını söyledi doktor. Mutluyum şükürler olsun Allah herkese tattirsin bu duyguyu ınsallah

Gözünüz aydın maşallah miniğinize

Inş canm bebeklerimiz ıyi olsun tüm acılara katlanırız iğneler arkadaşımız oldu

Çok geçmiş olsun cnm biran önce geçsin canm tahlilde temiz çıkar. Dr da kızıyor stres yapma diyor güzel şeyler dusun diyor ins çok güzel şeyler yaşarız canm

Ben önermiyorum normal dedi zaten bisy yiyemiyom yedigimde çıkıyor
Kimisi tatlı yiyince kesiyrmus.
Valla beni hic bisey yememek daha rahatlattı.
Mandalina yada portakl suyu iciyorm ferahlatıyor onlarda.
Bide annem hoşaf yapmış az sekerli o da iyi gelmişti.Sıvılar beni rahatlatıyr sanırım.
İns geçer bulantılarn tez zaman da cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…