2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İki tane ebe var inşallah anlaşamadığım denk gelmez
hastanede ebelerle nasıl tanıştınız ya? talep mi ettiniz? varsa öyle bi hakkımız bidahaki kontrolümde göreyim nur cemallerini insallah iyi ebelere denk geliriz

Benim daha önce 28.hafta da proteine bakmıştı. Geçtiğimiz perşembede bakmıştı bugünde artık idrar toplama olarak test istedi. Bana da normal.gini geliyor. inşallah bugün kinde de sorun Çıkmaz canım. 39 haftadayım zaten. Bizim oğlanında gelmeye niyeti yok. Korkutup duruyor anca

hastanede ebelerle nasıl tanıştınız ya? talep mi ettiniz? varsa öyle bi hakkımız bidahaki kontrolümde göreyim nur cemallerini insallah iyi ebelere denk geliriz
2haftadır sancım olduğu için sürekli nstlerde onlar ilgilendi. Hastaneye gittiğin zaman odaları gezmek istediğini söyle ebeleri sor tanıştırabilirmisiniz diye benimle kim ilgilenecek gibisinden. Müsaitlerse konuşursunuz aklına takılanları sorarsın

dimi ya benim böyle bi hakkım varsa neden kullanmayım ki? ben hiç nst’ye girmedim tabi bilmiyorum bunu doktora mı söylemeliyim? ama doktorun hastaları oluyor benden önce ve sonra

Annem daha kimseye soylemeyelim diyo sen soyledinmi herkese kese görünmeden önce
7.haftada doktora gittim, kalp atisindan sonra ailelere soyledik, cevrem icin yine de bekledim. 3 aya kadar düşük riski vs var, ben insanlara dert anlatmamak icin bekledim.
4 hafta dedigin sey zaten reglin olmasi tarihtesin şu anda, senin tercihin ancak ben soylemezdim.
O aşağıya periyodik olarak batmalı gelen Sancılardan başladı bende. Sanırım çıkış kapılarını zorluyor çocuk ama uzun sürmedi. Ve düşündüm de ben hazır değilmişim Doğuma
Kocamin dedigi gibi çıkışı ariyordur. Bunca ayda bulamadilarsa ben ne diyim şimdi, isiga dogru gelin diycen kilodan isik misik da kalmamistir onlar da hakli

İki tane ebe var inşallah anlaşamadığım denk gelmez
Yok ya minnoş taze anne yardımcı oluyorlar işte hiç merak etme.. İlk doğumlar da zaten daha hassas davranıyorlar adım adım ne yapman gerektiğini söylüyorlar içini ferah tut Allah yardım ediyor

Canım suni sancı serum gibi takılıyor. Sürekli yurumeni tavsiye ederim. Sancı geldiğinde eğil kalk hareketi yaparsan bebek kanala daha çabuk iner acilmam artar.birde yanında bulunacak olan kişi beline masaj yapsın o da iyi geliyor. Sakin ol, en önemlisi sabırlı ol su gibi çabucak aksın çıksın isallah bir seste bebegin

Bi ara konuşuldu ya hani göbeğin bittiği nokta ile orda bulunan kemik arasında sınır kalmıyor düzleşiyor bildiğin elinle dokununca kemiğe dayanmış oluyo bebek kanala doğru girmiş oluyor böylece

ben kaçırmışım canım o muhabbeti bir ara iş yogunlugundan giremediğim döneme denk gelmiştir.

çok fena midem bulanıyor yaaaaa ....Sanırım doğum yaklaştı....

dimi ya benim böyle bi hakkım varsa neden kullanmayım ki? ben hiç nst’ye girmedim tabi bilmiyorum bunu doktora mı söylemeliyim? ama doktorun hastaları oluyor benden önce ve sonra
Doktora değil canım kattaki resepsiyonda bulunan kızlara söylersin

Tamam aklımda bulunsun bunlar canım çok teşekkür ederim

Annem daha kimseye soylemeyelim diyo sen soyledinmi herkese kese görünmeden önce
Yok canim bende söylemedim, benim talihsiz bi şekilde elim yanmıştı daha yeni öğrendiğim zamanlar. Elime yapilacak işlem bebege zarar verir mi ilac krem vs diye evham yaptim gorumceme soylediydim baska kimse bilmiyordu. Kese görününcede ailemle paylaşmıştım.. ilk öğrendiğim zamanki heyecani hicbir seye degismem bakalim doğunca da oyle olacak mi Allah senin içinde hayırlısını versin insallah minigin sağlıkla büyür

iki saatten fazladir karnim kaskati. bebis cok hareketliydi tum aksam, ama yerini sert kasilan hafif agriyan bir karina birakti. gelmeli gitmeli degil ama, sabit agri. ya bos agriya gicik oluyorum. sanci agrisiysa gelsin degilse rahat biraksin canim beni. enerjimi yedin yuttun oglum uyuyorum yine ben.

iyi geceler kizlar, tutmayan totemimle ben kaldik oylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…