2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tam gününu neden beklemedin canım orayi kaçırdım galiba

Tam gününu neden beklemedin canım orayi kaçırdım galiba
canım kafası 9.7cm her haftada artıyor, haftaya nırmal doğum şansım kalmıyordu. Benimde ilk doğumum ve bir sıkıntı olmadıkça sezeryan istemiyorum. Hazır açılmam ve sancılarım varken suni ile destekleyip normal doğurmak istiyorum. Şuan 3.800kg kilosu boyu sağlığı gayet iyi çok şükür

Aman ya benimde gunlerdir agrim var. Ilk gebeligim boyle degildi bunda hep bir panik havasindayim. Hep karnim agiriyor. Korkuyorum artik. Dogurmak istemeyen ben keske artik dogsa modundayim

Gelmiyor gelmemeli daha bu rutin doktor çığlık atınca gel dedi bunlar.rutin rzg14 modundayim hatun.8 hafta gezdi
Sen gelsin istemiyormuydun yanlış hatırlamışım kuzum sorryaramizda 3 gun var sıra bana geliyo diye bi sevindirik oldum ya o rutin sancılar bende niye yok kiii?

Sen gelsin istemiyormuydun yanlış hatırlamışım kuzum sorryaramizda 3 gun var sıra bana geliyo diye bi sevindirik oldum ya o rutin sancılar bende niye yok kiii?
Toplanma sertlesme yigilma birakma.tarzi yokmu ? Canim o tarz

Hiçbiri yok suan yada ben anlamıyorum ya yarında çatı muayenem var tırsıyorum sen oldunmu zormu?
Ayni gun iki baska doktora oldum acimadi gayet basit alttan muayene 10 sn surdu kasma kendini acimiyor kasmayinca

Ayni gun iki baska doktora oldum acimadi gayet basit alttan muayene 10 sn surdu kasma kendini acimiyor kasmayinca
Bunu duydugum iyi oldu herkes zordu aciyodu deyince tirstim bende.Bu arada benim bebisde biraz buyusun ya bi dogsun diyorum bi dursun istiyorum.Zaten gelisim geriligi var gecen hafta 2300 dü kilosu biraz daha buyumesi gerek yani

Bunu duydugum iyi oldu herkes zordu aciyodu deyince tirstim bende.Bu arada benim bebisde biraz buyusun ya bi dogsun diyorum bi dursun istiyorum.Zaten gelisim geriligi var gecen hafta 2300 dü kilosu biraz daha buyumesi gerek yani
Kalsinn kuzum acele etme 3 falan.olsun 39 görsün sabret ayladir durdu dursun surda 2 hafta

Son günler geçmek bilmiyor resmen Bir yandan kızım hemen gelsin istiyorum, bir yandan bayramdan itibaren annem yanımda olacak o zamana kdr beklesin,içerde biraz daha büyüsün diyorum.Çok hareket etmiyim 1 parmak açılmam var,bi anda doğum başlar diye korkuyorum. bir yandan da normal doğum istiyorum hareket ediyim diyorum. Ne düşüneceğimi şaşırdım vallahiHakkımız da hayırlısı artk.

Arkadaşlar gece 4te uyanyrm 1 haftadır ve Hep açım meyve yiyorum 1 tane bu saatte ama benim kilom aldı başını gitti yani hala 2 öğün yedgm için aksam 4 5 gibi bitiyor yeme olaym ondan acikiyrm diyrm ama aldgm kilolar şaşırtyr doktrm 5 kg ver demsti ben haftada 1 kg almsm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…