Evet kızlar cumartesi bebe geliyor. Beni neler bekliyor taktik verin biraz suni sancı sürekli takılı kalıyormu yoksa serum gibi yarım saat alıp, sonra yataktan kalkabiliyor muyuz? Sancıyı tolere etmek için neler yapmalı? Açılmayı sağlamak için önerileriniz nedir? Hemen korse takayım mı?
canım kafası 9.7cm her haftada artıyor, haftaya nırmal doğum şansım kalmıyordu. Benimde ilk doğumum ve bir sıkıntı olmadıkça sezeryan istemiyorum. Hazır açılmam ve sancılarım varken suni ile destekleyip normal doğurmak istiyorum. Şuan 3.800kg kilosu boyu sağlığı gayet iyi çok şükür
iki saatten fazladir karnim kaskati. bebis cok hareketliydi tum aksam, ama yerini sert kasilan hafif agriyan bir karina birakti. gelmeli gitmeli degil ama, sabit agri. ya bos agriya gicik oluyorum. sanci agrisiysa gelsin degilse rahat biraksin canim beni. enerjimi yedin yuttun oglum uyuyorum yine ben.
iyi geceler kizlar, tutmayan totemimle ben kaldik oylece
Aman ya benimde gunlerdir agrim var. Ilk gebeligim boyle degildi bunda hep bir panik havasindayim. Hep karnim agiriyor. Korkuyorum artik. Dogurmak istemeyen ben keske artik dogsa modundayim
İyi akşamlar Kızlar dün oğlumu kucağıma aldım çok şükür normal yoldan ilerliyoduk ama tansiyondan dolayı sezaryene alındım Rabbim isteyen ve bekleyen herkese tattırsın bu duyguyu inşallah
Sen gelsin istemiyormuydun yanlış hatırlamışım kuzum sorryaramizda 3 gun var sıra bana geliyo diye bi sevindirik oldum ya o rutin sancılar bende niye yok kiii?
Sen gelsin istemiyormuydun yanlış hatırlamışım kuzum sorryaramizda 3 gun var sıra bana geliyo diye bi sevindirik oldum ya o rutin sancılar bende niye yok kiii?
Bunu duydugum iyi oldu herkes zordu aciyodu deyince tirstim bende.Bu arada benim bebisde biraz buyusun ya bi dogsun diyorum bi dursun istiyorum.Zaten gelisim geriligi var gecen hafta 2300 dü kilosu biraz daha buyumesi gerek yani
Bunu duydugum iyi oldu herkes zordu aciyodu deyince tirstim bende.Bu arada benim bebisde biraz buyusun ya bi dogsun diyorum bi dursun istiyorum.Zaten gelisim geriligi var gecen hafta 2300 dü kilosu biraz daha buyumesi gerek yani
Son günler geçmek bilmiyor resmen Bir yandan kızım hemen gelsin istiyorum, bir yandan bayramdan itibaren annem yanımda olacak o zamana kdr beklesin,içerde biraz daha büyüsün diyorum.Çok hareket etmiyim 1 parmak açılmam var,bi anda doğum başlar diye korkuyorum. bir yandan da normal doğum istiyorum hareket ediyim diyorum. Ne düşüneceğimi şaşırdım vallahiHakkımız da hayırlısı artk.
Arkadaşlar gece 4te uyanyrm 1 haftadır ve Hep açım meyve yiyorum 1 tane bu saatte ama benim kilom aldı başını gitti yani hala 2 öğün yedgm için aksam 4 5 gibi bitiyor yeme olaym ondan acikiyrm diyrm ama aldgm kilolar şaşırtyr doktrm 5 kg ver demsti ben haftada 1 kg almsm