2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım peki dikişlere bi zararı olur mu

boyun kilon kac kac canim hamilelikte kilo alimi bunye meselesi normal yememle ayni.yiyirum ama yine cok alfim
3 haneli rakam gormeden dogum yapayim diyordum oraya da gekdim 170 boyla
17 kilo oldu

3 saate yakin zamandir uyanigim. nerden cikti uykusuzluk yine.
kilo konusulmus yapmayin lutfen az once hem bisuru meyve yedim, hemde bi hamburger tikadim mideye. acliktan filan degil oyle can sikintisi yani.

neyse bu sabah 9da yine akupunkturum var. ayak parmaklarima batircak igneleri oooh mis. bu sefer ozellikle sanci baslatan noktalara da igne sokmasini istiicem.
kestirmeye calisiim surda 4 saatim kalmis.

hanimlar merhaba. oncelikle yaptigim yorum kimseyi korkutmak kimseye zarar verilmek icin yapilmadi. arkadasi uyarmak istedim belki biraz yanlis tabirle ornekle vrrfim ama kasitli korku gerilim yaratmak ivin yapilmadi. ben burda teror orgutu propagandasi yapmadim yada kimseye kisisel hakaret etmedim bu kadar linc edilecek bisey yapmadim. yapilan bir kac yoruma cvp vermek ostiyorum. oncelikle burasi kimsenjn satin aldigi bir platform degil. bende sizin gibi ogustosu gunumu bekleyen tecrubeli bir anne adayi olocagim evet tecrubeliyim cunku hepinizden cok dogum yapmisim. . sohbetlerinize dahil olmam yada yeni uye olmam sizi yada bir kac arkafsi neden rahatsiz etti inanin bunu anlamis degilim. surda cok uzuldugum bir yorum var ben 31 yasindayim cogunuzdan buyuk sayilabilirim bana kimse gelipte simdi saydiracam artik buraya gelmesin ditemez vu cok buyuk bir ayip. ve benciĺlik neyse herkesin hamileligine dogumun yaklastigi sterese veriyorum. hem kalbimi kirfiniz hemde hic kimsye zara verdigimi dusunmuyorum. allah billiyor ha buna inanirsiniz yada inanmazsiniz bilmiyorum. sadece yeni dogum yapacak arkadaslara sesleniyorum bakin butun dogumlarim normal oldu. ama normal doguma elverisli degilseniz yapmayin cunku ben o gun canli sahit oldum sadece arkadasimi uyarmak istefim. genede inanmayip bana saydiracaksaniz caniniz sag olsun allaha emanet olun

O Oha diyorum
madem deneyim konusunda iddialiyim diyosun, ozaman cok daha empatik bi yaklasim sergileyebilirdin.
madem yasca sizden buyugum diyosun (ki bircogumuzdan degilsin), ozaman yasina uygun davranip olgunca hatani da kabul edebilmen gerekirdi.
polemige gerek yok, girmiyorum, ama bukadar insanin senin o yazindan sonra hissettigi seyler gercek, onlarin gercegi. buna saygi gostermen gerekir, hala olayi anlatip guya uyarida bulunman biraz komik durmus.

İnşallah canım kolay doğumlar olsun

Vajina patlamasın dikkat et diyerek hamile bir kadın nasıl bir önlem alabilir ki. Allah korusun hepimizi ama doğum esnasında bizim başımıza gelebileceler hakkında elimizden bişey gelmez o nedenle yersiz ve ürkütücü bir uyarı olmuş. Her doğumun riskleri var normal sezeryan fark etmez ama insanlara kötüyü anlatmak korkmalarina sebep olur bu son günlerinde olan kimse böyle şeyler duymak istemez.

Zaten kaç haftadan sonra kilo aldın birde doktor 5kgmu ver dedi ben 8den sonrasını saymamaya başladım sadece doğuma girerken tartılıcam çıkınca kaç kg gitmiş diye bakarım

Bu arada dün karından aşağıya gelen o sancılar 2 saat sürdü. Kafasını hissettim aşağıda. Doğurmamalıyım doğurmamalıym diye uyudum ve her uyanışımda nişan su kontrolü yaptım
Dün kabızdım sabah bi uyandım ishal olmuşum kafayı yedi vücud. Çok zamanım kalmamış gibi hissediyorum ama bakalım hayırlısı. Velhasıl kelam işteyim Son 2

boyun kilon kac
kac canim hamilelikte kilo alimi bunye meselesi normal yememle ayni.yiyirum ama yine cok alfim
3 haneli rakam gormeden dogum yapayim diyordum oraya da gekdim 170 boyla
17 kilo oldu
167 ve 14 kg oldu benimde ama 80 üzeri hamile kalinca 3 hanelilere yaklstm 30. Haftaya kdr 1 kilo bile almmstm 8 haftada birden

Zaten kaç haftadan sonra kilo aldın birde doktor 5kgmu ver dedi ben 8den sonrasını saymamaya başladım sadece doğuma girerken tartılıcam çıkınca kaç kg gitmiş diye bakarım
Aşırı kızıyor kiloya doktr ya 30. Haftdn sonra aldım canım bende hiç beklmyrdm kendimdn ama hèr kontrlde mutlaka tartyr kaçış yok

Evet canım günün belli olması çok güzel inşallah bir nefeste sağlıkla alırsın kucağına.bebegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…