2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben artık kiloyu takip etmiyorum. Alırsam da alırım amaaaan dedim koy verdim yiyorum da zaten.
Doktorda tartıyorlar mecburi.Doktora göre toplamda 9 kg almışım. O da hiç umursamıyor artık. Kimsenin umrunda değil. Ama sanırım son zamanlarda daha çok alınıyor. haftada 1 kg alıyorum artık sanırım

cunku kadinin catisi darmis doktorlar isrla dogurtutular kadin canindan oldu ve malesef gozumuzun onunde oldu bir suru kadinin icinde oldu. hepimiz normal dogum icin orda bekliyoruz. kadinin birinin bebegi ters 3 cm acikligi var diye normal dogurtuyorlar ben sadece kendinizi riske atmayin demek istedim . cunku bnde soklar icindeydm. ve bnim kacinci dogumum olacak.. herseyi gectim peki bana saydiracak kadar hakaret dislama yaratacak kadar bir yorumu hak etmedim siz olan biseyi sanki yalan yanlis bilincli bir sekilde lanse etmisim gibi bir algi yarattiniz peki dustugum bu linc girismin verdigi uzuntu ne olcak...

biraz uslubuna dikkat et. yasima laf yapma... zaten orda o sekilde ifade etmem gerektigini soyledim sizinde kendinizi ona gore hakli yapip saydirmaniza anlam veremedim.. normal doguma uygun degilsen onunde dusunmek icin bir sansin var belki biraz kotu bir ornek verdim ama verdigim ornek kotu niyetimden degildir...

O Oha diyorum arkadaşım tamam niyetin kotu değil diyorsun sana inaniyorum hamilesin annesin mesajıni herkes anladi suan uygun degilseniz zorlamayin dogrumudur!
o anki mesajın daha farkli dehşete düşüren korkutan tarzdaydı bak hala polemik hala uzatma çabası kırdın kırıldın o da kabul bence daha fazla gerilmeyelim ne dersin herkes yeterince stresli

aynen oyle uzatmak hic niyetim degil aksine ben cok uzuldum boyle bir duruma dustugum icin inan polemik yaratmak isteseydim burda degil bdv ye takilirdim surda 7 gunum kalmis 3 cocuk ve karnimdaki. ve benim yasadigim ozel sorunlar o gunki kotu durum ve bir haftadir israrla cikan kotu nstlerim inan o an arkadasi sadece uyarmak istdrim ondan ve ilk deneyimi olcak arkadslardan ciddrn ozur diliyorum..

Allah yardimcin olsun sifa versin korktuklarimizla sınamasın herkesin kendince yeterince saglik.problemleri var zorluklari Allah herkese sifa versin

167 ve 14 kg oldu benimde ama 80 üzeri hamile kalinca 3 hanelilere yaklstm 30. Haftaya kdr 1 kilo bile almmstm 8 haftada birden
Ben de istikrarlıydım taki bu aya kadar dört kilo almışım bşr ayda ben napiym yani geliyo kilo elde değil ve çok acıkıyorum gerçekten + 11 kiloyum bakalım doğana kadar kaç olacak

Ben de istikrarlıydım taki bu aya kadar dört kilo almışım bşr ayda ben napiym yani geliyo kilo elde değil ve çok acıkıyorum gerçekten + 11 kiloyum bakalım doğana kadar kaç olacak
Gece biraz uyumaya başladım ve acikarak uyaninca artık halime gülmeye başladım ama kontrlde napcm bakalm. Nowzaradan kadın doğumcu hali benim doktor

Hehe dolaptayım saat başı ben hep açım.. Doktor kusura kalma içimdeki beni kemiriyor ben de ne bulsam de
Zeytinli böyle diyor diycm cuma randevumu yarına almak için randevu bakyrm şuan ben de bir an önce çatı muaynesi olmk istyrm ne olcaksa olsun yaa

Günaydınlar herkesee❤
Dün görüş günümüzdü, 3000 olmuşuz artık
Doktorumla tam uyumu yakaladım bu kontrolde.
Bebek kafası aşağıda, ölçüleri iyi, nst iyi normal doğum gibi görülüyor dedi.
Çatıya bakacak sandım, ben çatı kontrolü yapmayacağım sancın veya nişanın gelene kadar dedi.
O olduktan sonra bakarız dedi.
Artık her an gelebilir ama 29 undan sonra bir hafta daha bekleyebilir de dedi.
Ben de beklerim o zaman dedi.
Merdiven in çık, yürü, çök kalk yap artık dedi.

Sonra eve geldik.
Annemler akşam alış verişe çıkalım dediler.
Çıktık birlikte, ben de alış veriş odaklı çıkmışım.
Kendimi nerde buldum dersiniz
Baby shower partimde❤
O kadar büyük sürpriz oldu ki şok oldum.
Elim ayağım içim titredi kaç dakika
Mekan tutulmuş, masa süslenmiş, şeker hamurundan pastam vardı, balonlar, süsler, hediyelik dağıtmalık şeyler bile vardı
Ve tabi arkadaşlarım da❤
Kız kardeşim ve ailem beni düşünmüş, çok çok mutlu oldum
Mutluluktan uyuyamadım, hala da inanamıyorum

Zeytinli böyle diyor diycm cuma randevumu yarına almak için randevu bakyrm şuan ben de bir an önce çatı muaynesi olmk istyrm ne olcaksa olsun yaa
De kız Haklı olarak tabi zaman geçmek bilmiyor artık sağlıkla en rahat ve kolayından olsun inşallah 38 den sonra geliş serbest gelsin bebeler.. Çatı muaynesi ilkin insan bi tuhaf oluyo rahat ol yavaşça yapıyorlar

Çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah durumunuz iyiymiş çok şükür.. Ayy çok tatlılar yaa güzel bi sürpriz olmuş valla sağolsun sizinkiler

Gunaydin
Kizlar kiloya takilmayin 13. gunumuzdeyim 78le doguma girdim (+16) suan 68i gördüm tartida. Lohusa kulotlarim bol gelmeye basladi
Gidiyorr bi sekilde kilolar ama hizli ama yavas.. Bundan sonra bendr yavas kilo veirim buyuk ihtimal ama olsun. saglikli olun saglikla dogurun yeterli

Burda hep güzel geçen arkdslar yazdklrndan korkmyrm artık çatı muayndn ve ebelere yaptrmmk gerek onu da öğrendim
Randevuda aldım yarın 9.30a hadi hayırlısı bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…