Dursun canım inşallah. Ama dün yakın bir arkadaşımızın haberi geldi2 haftam.var dursun yaaa deme.oyle
Valla doğru söyledin kesinlikle katılıyorum sanaBak dursun isteyenler doguruyor, çıksın isteyenler doguramiyor, hic evrene mesaj işlerine girme mörfi almasin aklini
Ooooo 19 'u ben de o gün doğurursam çok güzel olurGünaydın kızlar.
Biz de dün kontrole gittik 19 Ağustos a gün verdi sabah 10.30 da kısmetse.
Tabi o zamana kadar bir süpriz olmazsa. Dün işte son günümdü. bugün evimdeyim sabah 07.30 da uyandım yine
(mesleki deformasyon) ama olsun yine de
çok mutluyumArwien darısı sana canm. Başka çalışan var mı hatırlayamadım Efelihayat valla aldım 19 Ağustos o güne kadar doğurma sakın.
Ara ara girip okudum ama alıntılama yapamadım doğuranlar sağlıkla büyütsün kuzularınıdoğurmayı bekleyenler bir avazda doğrsun inş
Twicee ssvd olmuşsun hikayeni yaz mutlaka çok sevindim
Harika bir tarih tam istediğim günlerGünaydın kızlar.
Biz de dün kontrole gittik 19 Ağustos a gün verdi sabah 10.30 da kısmetse.
Tabi o zamana kadar bir süpriz olmazsa. Dün işte son günümdü. bugün evimdeyim sabah 07.30 da uyandım yine
(mesleki deformasyon) ama olsun yine de
çok mutluyumArwien darısı sana canm. Başka çalışan var mı hatırlayamadım Efelihayat valla aldım 19 Ağustos o güne kadar doğurma sakın.
Ara ara girip okudum ama alıntılama yapamadım doğuranlar sağlıkla büyütsün kuzularınıdoğurmayı bekleyenler bir avazda doğrsun inş
Twicee ssvd olmuşsun hikayeni yaz mutlaka çok sevindim
Sancısız açılman olması süper bence, inşallah rahat doğumun olur canimAçılmam var ama hiç sancım yok.
Sancısız açılman olması süper bence, inşallah rahat doğumun olur canimAçılmam var ama hiç sancım yok.
hobi dükkanlarında küçük yuvarlak renkli tüller satılıyor bu kavanozlar için hem de fiyatları da çok uygun,50 li paket falan oluyor , karlı tül diye geçiyor bence onlardan alınsagol canim, tülü begenemedim ama cok. kumasci bulamadim ki kumas alsaydimmüslin bezi ni kesmeye dogru yoneliyorum su anda. bi el ativerin kizlar:
Eki Görüntüle 2290803
nasil olmus, tül yeterince mavi degil sanki? bu 4 kat üstelik.
kesmeye kalkistigim müslin bezimde bu:
Eki Görüntüle 2290804
ne dersiniz naapsamopsiyon 3: kumasci bul baska kumas al.
Evet ebelerden uzak durBurda hep güzel geçen arkdslar yazdklrndan korkmyrm artık çatı muayndn ve ebelere yaptrmmk gerek onu da öğrendim
Randevuda aldım yarın 9.30a hadi hayırlısı bakalim.
hayir buzlugumda bunlara zaten yerim yok, saklama kabina koydum dogumdan sonra yakin cevrem evimde oldugunda kolaylik olsun cikarilip yenilsin diye yaptim. kaldi ki 1 saat surdu surmedi yapmasi (pismeyi saymiyorum), 1 saat surmeyen islem isteyen yiyecekleri buzluga koymam. bitince yeniden yaparim gerekirse bebek emzirmeyle alt degistirme arasiBuzluk için mi yapiyorsun bunları
evet cok guzelmis canim! ben kavanozlarimi bitireli cok oldu amahobi dükkanlarında küçük yuvarlak renkli tüller satılıyor bu kavanozlar için hem de fiyatları da çok uygun,50 li paket falan oluyor , karlı tül diye geçiyor bence onlardan alın
Parti Aksesuarı Modelleri ve Fiyatları - n11
Parti Aksesuarı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Parti Aksesuarı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Merhaba Arkadaşlar çok kötüyüm 15 günlük olduk dün sağlık ocağı aradı topuk kanında sorun çıktı diye beynimden aşağı kaynar sular döküldü koşa koşa gittik annemle hastanede verdiğimiz topuk kanı hatalı numune olarak kabul edilmiş sağlık ocağında verdiğimiz Kanada fenilalanin sınırın biraz üstünde çıkmış araştırdım fenilketonüri hastalığına sebep oluyormuş dünyam başıma yıkıldı .Tekrar topuk kanı aldılar bebegimden hemşire çok yüksek çıkmamış büyük ihtimal ikincide temiz çıkar çoğu kişide öyle oluyormuş ve bebeğin güzel kilo almış hasta olsa bukadar almazdı dedi Çevrede çok oluyormuş böyle şeyler diyor ama benim.içimi hicbisey rahatlatmıyor Allah rızası için dua edin çok çaresizim sonuclarimiz temiz çıksın ... Bebeğim masumca uyuyor o masum hali benim içimi parçalıyor Rabbi kimseyi evladiyla imtihan etmesin
siz her an doğumu bekleyin o zaman :) ishal bunun belirtisi, vücut kendini temizleyip doğuma hazırlıyor. Tüm anne hamişler ben de dahil vaktinde sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.Benim ishalden canım gaz sancisi çekiyorum o yüzden gitmedim halada devam ediyor nasil bir bağırsak sistemim varsa 6 saattir kivrandirdi uyutmadi annemden patates istedim o rahatlatır inşallah
ayy inşallah gönlünüze göre olsun yauykusuz bi geceden sonra pek bi keyifsizim. hamile bir is arkadasim oglen cayina gelcek boyfriendiyle, biraz keyiflenmem lazimda nasil
bu arada bu sabah akupunkturda sanci baslatan noktalarada igneden batirmasini istedim. gunum gecmedigi icin tereddut etti ama yapti yinede. sonrasinda bi magazaya ugramam gerekiyodu, dolanirken nasil guzel kasildim ohh misskasilmalar cogaliyo mu ne hurmalarida gomdum. misafirim gelmeden yerleri bidaha supureyim, hazirlik yapayim. bi baski artsin oglana yine.
dun olmadi belki bugun olurbayram oncesi istiyorum ben yaa. hemde bayramdan bikac gun once ki yormayayim herkesi arefe arefe.
hadi hayirlisi bakalim kimler supriz yapcak bugun ♥
Temmuz annelerinde de oldu, sonra alinan orneklerin sonucu temiz çıktı. Uzulme telas yapma diyemiyorum, analik böyle bir sey.Merhaba Arkadaşlar çok kötüyüm 15 günlük olduk dün sağlık ocağı aradı topuk kanında sorun çıktı diye beynimden aşağı kaynar sular döküldü koşa koşa gittik annemle hastanede verdiğimiz topuk kanı hatalı numune olarak kabul edilmiş sağlık ocağında verdiğimiz Kanada fenilalanin sınırın biraz üstünde çıkmış araştırdım fenilketonüri hastalığına sebep oluyormuş dünyam başıma yıkıldı .Tekrar topuk kanı aldılar bebegimden hemşire çok yüksek çıkmamış büyük ihtimal ikincide temiz çıkar çoğu kişide öyle oluyormuş ve bebeğin güzel kilo almış hasta olsa bukadar almazdı dedi Çevrede çok oluyormuş böyle şeyler diyor ama benim.içimi hicbisey rahatlatmıyor Allah rızası için dua edin çok çaresizim sonuclarimiz temiz çıksın ... Bebeğim masumca uyuyor o masum hali benim içimi parçalıyor Rabbi kimseyi evladiyla imtihan etmesin
Allah korusun evladını inşallah.. ❤ Sağlıkla sıhhatle büyüsün hiç endişe etme inşallah temiz çıkacaktır sonuçlar.. Aynı durumu yaşayan tanıdığım var kadına zehir ettiler o günlerji boşuna o kadar ağladı üzüldü sonuç temiz çıktı ikinci de senin de öyle bişeydir eminim.. Dua ile.Merhaba Arkadaşlar çok kötüyüm 15 günlük olduk dün sağlık ocağı aradı topuk kanında sorun çıktı diye beynimden aşağı kaynar sular döküldü koşa koşa gittik annemle hastanede verdiğimiz topuk kanı hatalı numune olarak kabul edilmiş sağlık ocağında verdiğimiz Kanada fenilalanin sınırın biraz üstünde çıkmış araştırdım fenilketonüri hastalığına sebep oluyormuş dünyam başıma yıkıldı .Tekrar topuk kanı aldılar bebegimden hemşire çok yüksek çıkmamış büyük ihtimal ikincide temiz çıkar çoğu kişide öyle oluyormuş ve bebeğin güzel kilo almış hasta olsa bukadar almazdı dedi Çevrede çok oluyormuş böyle şeyler diyor ama benim.içimi hicbisey rahatlatmıyor Allah rızası için dua edin çok çaresizim sonuclarimiz temiz çıksın ... Bebeğim masumca uyuyor o masum hali benim içimi parçalıyor Rabbi kimseyi evladiyla imtihan etmesin
İçini ferah tut inşallah sonuç tertemiz çıkacak çevremde iki arkadaşımın başına geldi ve temizdi sonuçları, dualarım seninle ve minik kuzunlaMerhaba Arkadaşlar çok kötüyüm 15 günlük olduk dün sağlık ocağı aradı topuk kanında sorun çıktı diye beynimden aşağı kaynar sular döküldü koşa koşa gittik annemle hastanede verdiğimiz topuk kanı hatalı numune olarak kabul edilmiş sağlık ocağında verdiğimiz Kanada fenilalanin sınırın biraz üstünde çıkmış araştırdım fenilketonüri hastalığına sebep oluyormuş dünyam başıma yıkıldı .Tekrar topuk kanı aldılar bebegimden hemşire çok yüksek çıkmamış büyük ihtimal ikincide temiz çıkar çoğu kişide öyle oluyormuş ve bebeğin güzel kilo almış hasta olsa bukadar almazdı dedi Çevrede çok oluyormuş böyle şeyler diyor ama benim.içimi hicbisey rahatlatmıyor Allah rızası için dua edin çok çaresizim sonuclarimiz temiz çıksın ... Bebeğim masumca uyuyor o masum hali benim içimi parçalıyor Rabbi kimseyi evladiyla imtihan etmesin
ben başladım perine masajına, normal doğurmak istiyorsanız tavsiye ederim,göbüşten dolayı öyle çok masaj şeklinde olmuyor ama vajinanın alt kısmıyla makat arasındaki bölgeye hergün düzenli olarak vazelin sürmek 1 haftada yumuşacık yapıyor orayı dedi doktorumyapısal bisey demek ki senin de erken başlamış. internette iri bebeklerde daha fazla olur falan yazıyor benimki de biraz iri ona bağladım bende. ama kimi insanda doğumdan sonra bile devam ediyormuşdoğum öncesi yapmam gereken egzersizlere engel oluyor mu bu ağrı? ben 35den sonra bi sürü şey yapacaktım yanlış hatırlamıyorsam sen ve bi arkadas daha perine masajı gibi bişeyler yapacaktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?