2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
2 haftam.var dursun yaaa deme.oyle
Dursun canım inşallah. Ama dün yakın bir arkadaşımızın haberi geldi bebiş görmeye gittik. Kontrole diye gidip, doğurmuş. Hepimiz şok ayyy bebek çok güzeldi. 38. haftadaymış. 4100 gram doğmuş. Kontrollerde daha az çıkıyormuş kilosu. Herkes şokta. Nst de sancı çıkmış, 1 haftaki kontrolüne göre suyu da azalmaya başlamış. Akıntılarla azalıyor herhalde öyle büyük bir miktar gelmedi dedi.Anlamamış yani anne. Önce suni ile başlatmışlar, sonra sezeryana almış. Anne gayet iyiydi maşallah. İlk defa bir bebek ziyaretinde bu kadar fazla kaldım. Sütü gelmiş hemen. Emziriyordu. Nasıl ağlıyor, meme ile savaşı başlamıştı. Resmen mucize ya
Analık yükleniyor galiba bana. O ağladıkça ben bişeyler yapamadım ya telaşe oldum. Ben panik bir anne olucam galiba

Günaydın kızlar.
Biz de dün kontrole gittik 19 Ağustos a gün verdi sabah 10.30 da kısmetse.
Tabi o zamana kadar bir süpriz olmazsa. Dün işte son günümdü. bugün evimdeyim sabah 07.30 da uyandım yine
(mesleki deformasyon ) ama olsun yine de
çok mutluyum Arwien darısı sana canm. Başka çalışan var mı hatırlayamadım Efelihayat valla aldım 19 Ağustos o güne kadar doğurma sakın.
Ara ara girip okudum ama alıntılama yapamadım doğuranlar sağlıkla büyütsün kuzularını doğurmayı bekleyenler bir avazda doğrsun inş
Twicee ssvd olmuşsun hikayeni yaz mutlaka çok sevindim

Ooooo 19 'u ben de o gün doğurursam çok güzel olur Hayırlısı olsun canım tarihin. Sağlıkla gelsin yavrucuğun.
Efelihayat böyle diye diye ya pıt diye doğuracak ya da en sona kalacak bakalım hayırlısı.
Benim de sooooon 2 günnnnn.

Harika bir tarih tam istediğim günler sağlıkla kucağına al inşallah rahat bir doğumla..

hobi dükkanlarında küçük yuvarlak renkli tüller satılıyor bu kavanozlar için hem de fiyatları da çok uygun,50 li paket falan oluyor , karlı tül diye geçiyor bence onlardan alın

Buzluk için mi yapiyorsun bunları
hayir buzlugumda bunlara zaten yerim yok, saklama kabina koydum dogumdan sonra yakin cevrem evimde oldugunda kolaylik olsun cikarilip yenilsin diye yaptim. kaldi ki 1 saat surdu surmedi yapmasi (pismeyi saymiyorum), 1 saat surmeyen islem isteyen yiyecekleri buzluga koymam. bitince yeniden yaparim gerekirse bebek emzirmeyle alt degistirme arasi

evet cok guzelmis canim! ben kavanozlarimi bitireli cok oldu ama fikir icin tesekkurler.

Merhaba Arkadaşlar çok kötüyüm 15 günlük olduk dün sağlık ocağı aradı topuk kanında sorun çıktı diye beynimden aşağı kaynar sular döküldü koşa koşa gittik annemle hastanede verdiğimiz topuk kanı hatalı numune olarak kabul edilmiş sağlık ocağında verdiğimiz Kanada fenilalanin sınırın biraz üstünde çıkmış araştırdım fenilketonüri hastalığına sebep oluyormuş dünyam başıma yıkıldı .Tekrar topuk kanı aldılar bebegimden hemşire çok yüksek çıkmamış büyük ihtimal ikincide temiz çıkar çoğu kişide öyle oluyormuş ve bebeğin güzel kilo almış hasta olsa bukadar almazdı dedi Çevrede çok oluyormuş böyle şeyler diyor ama benim.içimi hicbisey rahatlatmıyor Allah rızası için dua edin çok çaresizim sonuclarimiz temiz çıksın ... Bebeğim masumca uyuyor o masum hali benim içimi parçalıyor Rabbi kimseyi evladiyla imtihan etmesin

uykusuz bi geceden sonra pek bi keyifsizim. hamile bir is arkadasim oglen cayina gelcek boyfriendiyle, biraz keyiflenmem lazimda nasil

bu arada bu sabah akupunkturda sanci baslatan noktalarada igneden batirmasini istedim. gunum gecmedigi icin tereddut etti ama yapti yinede. sonrasinda bi magazaya ugramam gerekiyodu, dolanirken nasil guzel kasildim ohh miss kasilmalar cogaliyo mu ne hurmalarida gomdum. misafirim gelmeden yerleri bidaha supureyim, hazirlik yapayim. bi baski artsin oglana yine.

dun olmadi belki bugun olur bayram oncesi istiyorum ben yaa. hemde bayramdan bikac gun once ki yormayayim herkesi arefe arefe.
hadi hayirlisi bakalim kimler supriz yapcak bugun

Amin, amin elbette ama bukadar panige ne gerek var tatlim. Yeni anne olmanin verdigi heyecandan herhalde, sogukkanlilik sonradan mi depolaniyo deneyimli anneler soyleyin bakim
Pozitiflik onemlidir. Hemsire bosuna dememis canim bebegin guzel buyudu diye, korkma Allahin izniyle biseycigi yoktur.

Benim ishalden canım gaz sancisi çekiyorum o yüzden gitmedim halada devam ediyor nasil bir bağırsak sistemim varsa 6 saattir kivrandirdi uyutmadi annemden patates istedim o rahatlatır inşallah
siz her an doğumu bekleyin o zaman :) ishal bunun belirtisi, vücut kendini temizleyip doğuma hazırlıyor. Tüm anne hamişler ben de dahil vaktinde sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.

ayy inşallah gönlünüze göre olsun ya

Temmuz annelerinde de oldu, sonra alinan orneklerin sonucu temiz çıktı. Uzulme telas yapma diyemiyorum, analik böyle bir sey.
Ancak çaresiz dert degiller hep böyle düşünmeye çalış.

Allah korusun evladını inşallah.. ❤ Sağlıkla sıhhatle büyüsün hiç endişe etme inşallah temiz çıkacaktır sonuçlar.. Aynı durumu yaşayan tanıdığım var kadına zehir ettiler o günlerji boşuna o kadar ağladı üzüldü sonuç temiz çıktı ikinci de senin de öyle bişeydir eminim.. Dua ile.

İçini ferah tut inşallah sonuç tertemiz çıkacak çevremde iki arkadaşımın başına geldi ve temizdi sonuçları, dualarım seninle ve minik kuzunla

ben başladım perine masajına, normal doğurmak istiyorsanız tavsiye ederim,göbüşten dolayı öyle çok masaj şeklinde olmuyor ama vajinanın alt kısmıyla makat arasındaki bölgeye hergün düzenli olarak vazelin sürmek 1 haftada yumuşacık yapıyor orayı dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…