2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allahin izniyle yoktur canim benim ilk bebekde de almislardi genelde aliyirlar bi daha

Allah razı olsun canım Senin kızınada çok geçmiş olsun Rabbi dermansız dert vermesin. Banada 19 una kadar aramazsak sonucun temiz dediler her telefon çaldığında aklım çıkıyor sağlık ocağı ariycak diye korkuyorum beklemek gerçekten çok zor

Sleepy natural 1 numara 2 5 kg ben olmayck gbi düşünüp 2 numara da aldm öyle minnak kiii
Bende hep okuduğum kadarıyla 1numaradan sadece 1paket alın diyorlar 40adet günde 8-10tane değiştirince 1hafta bile gitmiyormuş. Sonra 2numara alın diyorlar. Ama kokusuz dokusunu va beğendim öyle çok kalın bişeyde değil. Zaten yaz sıcak olacak altına yapınca hemen temizleriz öyle dolmasını falan beklemeyiz

Çok güzel ya günü belli olanlara çok ozeniyorm bende bugün gittim sonuç göstermeye doktra iki gündür ağrılarım oluyor dedim haftama bakti gelirse dogurturum haftan iyi dedi güldü ya ben stresle bekleyim bayram geçseydi iyidi diye

Canım gönlünü ferah tut hayırlı haberler alacaksın Allahın izniyle. Dualarımız sizinle ♥

Kalmadı vallahi :) Allahtan bitirdim tüm hazırlıkları,şimdi evde şafak sayıyorum Amin hepimiz kolaylıkla doğuralım inşallah Ben epiduralsiz denemeyi düşünüyorum ama bakalım nasip :)
aynen bende. baya doğal doğum istiyor gönlüm inşallah kızım ve vücudum da buna izin verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…