2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynen yaa ben hic dogurmak istemiyodum Efelihayat kiz artik dogsa da sorun degl niye olumsuz mesaj gonderiyosun evrene
doktorum.kucuk 39 olsa suniyi.verirdim dedi bak doktorumda ayni fikirde
sakin anne.olcaksin
ben tutmaya calisiyorum.yavrum.superr.bekler insallah benimki hayirli olsun tarihiniz
dogurmam.iki haftam var insallah
doktor azat etti cilginlar.gibi agrin var 6 dk 120 ama sen.daha o.modda degilsin aglayarak su kanama olmadan bebek hareketi azalmazsa gelme dedi aciklik.yok yolladi 39 olsan.suni verirdim dursun dedi

haftada 2 kez başla dedi doktorum. zeytinyağ ile. inşallah kolay ve güzel doğumlarımız olur. duskapani doğurmuş merak ediyorum ne yaptı nasıl oldu acaba o da perine masajı yapıyordu

haftada 2 kez başla dedi doktorum. zeytinyağ ile. inşallah kolay ve güzel doğumlarımız olur. duskapani doğurmuş merak ediyorum ne yaptı nasıl oldu acaba o da perine masajı yapıyordu
ben 38. haftada başladım sanırım o yüzden hergün dedi :) amiin inşallah sağlıkla kolaylıkla gelsin minnoşlarımız. Ne mutlu duskapani na inşallah güzel geçmiştir doğumu

O zaman sağlıkla kolaylıkla gelsin minnoş

Normalde soğuk kanlı bir insanım ama konu evlat olunca akan sular duruyor ihtimali bile insanı üzüyor inşAllah Rabbim içimi ferahlatırr

Kizlar adet sancısı gibi sancı oluyor bilmiyorum sabah 7'dwn beri bel ve kasıklarda hafif ağrılar hissediyorum ama dayanilmayacak kadar çok yok batma oluyor arada karnımda kasılma var bebeğimin hareketleri canımı yakıyor ama şiddetli ağrı ve çok uzun süreli olmadığı için çözemedim bekliyorum. Kanama akıntı hiç bişey yok doğum sancısı başlangıcı olabilir mi? (37+5'teyim)

Merhaba Arkadaşlar çok kötüyüm 15 günlük olduk dün sağlık ocağı aradı topuk kanında sorun çıktı diye beynimden aşağı kaynar sular döküldü koşa koşa gittik annemle hastanede verdiğimiz topuk kanı hatalı numune olarak kabul edilmiş sağlık ocağında verdiğimiz Kanada fenilalanin sınırın biraz üstünde çıkmış araştırdım fenilketonüri hastalığına sebep oluyormuş dünyam başıma yıkıldı .Tekrar topuk kanı aldılar bebegimden hemşire çok yüksek çıkmamış büyük ihtimal ikincide temiz çıkar çoğu kişide öyle oluyormuş ve bebeğin güzel kilo almış hasta olsa bukadar almazdı dedi Çevrede çok oluyormuş böyle şeyler diyor ama benim.içimi hicbisey rahatlatmıyor Allah rızası için dua edin çok çaresizim sonuclarimiz temiz çıksın ... Bebeğim masumca uyuyor o masum hali benim içimi parçalıyor Rabbi kimseyi evladiyla imtihan etmesin
[/QUOTE]
İçini ferah tut canım seni anlıyorum her ihtimali düşünüyorsun. Dr larda her ihtimali düşünüp en kötü örneği söylüyorlar anneye. Benim kızıma da lösemi olabilir demişlerdi ve sonuç 1 ayda belli olacak dediler. O bir ay nasıl geçti anlatamam. Ama hiç birşey yokmuş benim kansızlığımdan dolayı ileri derece demir eksikliği varmış. Şimdi tam bir dana :) sen de güzel haberler alacaksın inşallah

Aciklik var mi.yokmu baksinlar.canim.git.doktora

Temmuz annelerinde de oldu, sonra alinan orneklerin sonucu temiz çıktı. Uzulme telas yapma diyemiyorum, analik böyle bir sey.
Ancak çaresiz dert degiller hep böyle düşünmeye çalış.
InşAllah tek umudum o . Evet çaresiz dert değil ama bebeğime üzülüyorum tedavisi olan bi hastalık diyeti var ve istediği hicbirseyi yiyemiycek sağlıklı beslenemiycek herseyden mahrum kalacak özellikle çocukluk zamanında çok zor olacak çocuk sonuçta illaki düşünür ben niye onların yediklerimden yiyemiyorum diye

Inşallah Allah razı olsun canım benim Rabbime bırakıyorum ne gelirse ondan inşAllah Rabbim yüzümüze güler

İçini ferah tut inşallah sonuç tertemiz çıkacak çevremde iki arkadaşımın başına geldi ve temizdi sonuçları, dualarım seninle ve minik kuzunla
Allah razı olsun inşallah bizimde temiz çıkar Rabbimden tek isteğim

Umut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35..kiz normal dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan
Ceres2310...kiz sezeryan
Yigitmoms.... erkek normal.dogum
Vuslata hasretim...normal dogum
Muhendisella..erkek sezeryan
Pembepatiks...kiz sezeryan
Artemis_1453...erkek sezeryan
Udg06....erkek sezeryan
Gujan..erkek normal dogum
Guindng1.... sezeryan
Littleredroses....kiz sezeryan
Öz Has Asıl Ağustos Anneleri
Serpico19....erkek normal dogum
Sinemist57... erkek sezeryan
Sheker_kedy...erkek sezeryan
Bilgevisne....kiz sezeryan
Rzg14...kiz sezeryan
Elftkts...kiz sezeryan
Bilgevisne...kiz sezeryan
Rose050216...erkek sezeryan
Portakallicilek...kiz sezeryan
Twice....erkek normal dogum
Duskapani...kiz normal dogum
Gece_85....kiz sezeryan
Mysonismysun....erkek sezeryan
Kysrili38...erkek sezeryan
Kudra07....kiz sezeryan
Greyfurt_....kiz sezeryan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…