doktorum.kucuk 39 olsa suniyi.verirdim dedi bak doktorumda ayni fikirdeAynen yaa ben hic dogurmak istemiyodumEfelihayat kiz artik dogsa da sorun degl niye olumsuz mesaj gonderiyosun evrene
sakin anne.olcaksinDursun canım inşallah. Ama dün yakın bir arkadaşımızın haberi geldibebiş görmeye gittik. Kontrole diye gidip, doğurmuş. Hepimiz şok ayyy bebek çok güzeldi. 38. haftadaymış. 4100 gram doğmuş. Kontrollerde daha az çıkıyormuş kilosu. Herkes şokta. Nst de sancı çıkmış, 1 haftaki kontrolüne göre suyu da azalmaya başlamış. Akıntılarla azalıyor herhalde öyle büyük bir miktar gelmedi dedi.Anlamamış yani anne. Önce suni ile başlatmışlar, sonra sezeryana almış. Anne gayet iyiydi maşallah. İlk defa bir bebek ziyaretinde bu kadar fazla kaldım. Sütü gelmiş hemen. Emziriyordu. Nasıl ağlıyor, meme ile savaşı başlamıştı. Resmen mucize ya
Analık yükleniyor galiba bana. O ağladıkça ben bişeyler yapamadım ya telaşe oldum. Ben panik bir anne olucam galiba
ben tutmaya calisiyorum.yavrum.superr.bekler insallah benimki hayirli olsun tarihinizGünaydın kızlar.
Biz de dün kontrole gittik 19 Ağustos a gün verdi sabah 10.30 da kısmetse.
Tabi o zamana kadar bir süpriz olmazsa. Dün işte son günümdü. bugün evimdeyim sabah 07.30 da uyandım yine
(mesleki deformasyon) ama olsun yine de
çok mutluyum@Arwien darısı sana canm. Başka çalışan var mı hatırlayamadım Efelihayat valla aldım 19 Ağustos o güne kadar doğurma sakın.
Ara ara girip okudum ama alıntılama yapamadım doğuranlar sağlıkla büyütsün kuzularınıdoğurmayı bekleyenler bir avazda doğrsun inş
@Twicee ssvd olmuşsun hikayeni yaz mutlaka çok sevindim
dogurmam.iki haftam var insallahOoooo 19 'u ben de o gün doğurursam çok güzel olurHayırlısı olsun canım tarihin. Sağlıkla gelsin yavrucuğun.
Efelihayat böyle diye diye ya pıt diye doğuracak ya da en sona kalacak bakalım hayırlısı.
Benim de sooooon 2 günnnnn.
haftada 2 kez başla dedi doktorum. zeytinyağ ile. inşallah kolay ve güzel doğumlarımız olur.ben başladım perine masajına, normal doğurmak istiyorsanız tavsiye ederim,göbüşten dolayı öyle çok masaj şeklinde olmuyor ama vajinanın alt kısmıyla makat arasındaki bölgeye hergün düzenli olarak vazelin sürmek 1 haftada yumuşacık yapıyor orayı dedi doktorum
ben 38. haftada başladım sanırım o yüzden hergün dedi :) amiin inşallah sağlıkla kolaylıkla gelsin minnoşlarımız. Ne mutluhaftada 2 kez başla dedi doktorum. zeytinyağ ile. inşallah kolay ve güzel doğumlarımız olur.duskapani doğurmuş merak ediyorum ne yaptı nasıl oldu acaba o da perine masajı yapıyordu
O zaman sağlıkla kolaylıkla gelsin minnoşhayir buzlugumda bunlara zaten yerim yok, saklama kabina koydum dogumdan sonra yakin cevrem evimde oldugunda kolaylik olsun cikarilip yenilsin diye yaptim. kaldi ki 1 saat surdu surmedi yapmasi (pismeyi saymiyorum), 1 saat surmeyen islem isteyen yiyecekleri buzluga koymam. bitince yeniden yaparim gerekirse bebek emzirmeyle alt degistirme arasi
evet cok guzelmis canim! ben kavanozlarimi bitireli cok oldu amafikir icin tesekkurler.
Senin 40.hafta olmuş canım neyse insallah sancisiz belirtisiz direkt dogum olur en temiziBende de hicbisey yok arada yürürken batma oluyor ama o bişey ifade etmiyor
Normalde soğuk kanlı bir insanım ama konu evlat olunca akan sular duruyor ihtimali bile insanı üzüyor inşAllah Rabbim içimi ferahlatırrAmin, amin elbette ama bukadar panige ne gerek var tatlim. Yeni anne olmanin verdigi heyecandan herhalde, sogukkanlilik sonradan mi depolaniyo deneyimli anneler soyleyin bakim
Pozitiflik onemlidir. Hemsire bosuna dememis canim bebegin guzel buyudu diye, korkma Allahin izniyle biseycigi yoktur. ♥
Tatlım senden öğrendim valla bunu da ebelere hayırEvet ebelerden uzak dur
Aciklik var mi.yokmu baksinlar.canim.git.doktoraKizlar adet sancısı gibi sancı oluyor bilmiyorum sabah 7'dwn beri bel ve kasıklarda hafif ağrılar hissediyorum ama dayanilmayacak kadar çok yok batma oluyor arada karnımda kasılma var bebeğimin hareketleri canımı yakıyor ama şiddetli ağrı ve çok uzun süreli olmadığı için çözemedim bekliyorum. Kanama akıntı hiç bişey yok doğum sancısı başlangıcı olabilir mi? (37+5'teyim)
InşAllah tek umudum o . Evet çaresiz dert değil ama bebeğime üzülüyorum tedavisi olan bi hastalık diyeti var ve istediği hicbirseyi yiyemiycek sağlıklı beslenemiycek herseyden mahrum kalacak özellikle çocukluk zamanında çok zor olacak çocuk sonuçta illaki düşünür ben niye onların yediklerimden yiyemiyorum diyeTemmuz annelerinde de oldu, sonra alinan orneklerin sonucu temiz çıktı. Uzulme telas yapma diyemiyorum, analik böyle bir sey.
Ancak çaresiz dert degiller hep böyle düşünmeye çalış.
Inşallah Allah razı olsun canım benim Rabbime bırakıyorum ne gelirse ondan inşAllah Rabbim yüzümüze gülerAllah korusun evladını inşallah.. ❤ Sağlıkla sıhhatle büyüsün hiç endişe etme inşallah temiz çıkacaktır sonuçlar.. Aynı durumu yaşayan tanıdığım var kadına zehir ettiler o günlerji boşuna o kadar ağladı üzüldü sonuç temiz çıktı ikinci de senin de öyle bişeydir eminim.. Dua ile. ❤
Allah razı olsun inşallah bizimde temiz çıkar Rabbimden tek isteğimİçini ferah tut inşallah sonuç tertemiz çıkacak çevremde iki arkadaşımın başına geldi ve temizdi sonuçları, dualarım seninle ve minik kuzunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?