2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Efelihayat doktor hakli suni icin kucuk zaten. kendi gelmek isterse gelir haftasi o kdr kucuk degl kotu bisey olmaz stres yapma anlamnda demek istedim ben canim
Biliyorum tatlicim seninn ne demek istedigini kiyamam aciklama yapmış yirimm.ya taze anne

Içine ağız bezi kumaşından bez aldım 3 ay yetecek kadar bezin icine koycm degsince aticam onu da dolmasını kış da olsa beklersek popolar yanar diye korkarım yahu çok merak edyrm nasıl anne olcazzz. Umarım aşırı evhamlı olmam

Yaaa sizin takvimleri gorunce cok duygulanıyorum simdi 39.haftaya giricektim cart diye geldi kuzucugum
E çokta erken değil canım, duygulanma
Bizde senin zamana geçmek istiyoruz
Babaannen göbeğin düştü dedikten sonra ne kadar süre sonra doğurdun sen
Sanki düştü benimkide

Neyyyyyy.kiz sen.direkt fanusa koy tatlim.çocuğu kizzz ne.gerek.varr

Neyyyyyy.kiz sen.direkt fanusa koy tatlim.çocuğu kizzz ne.gerek.varr
Ya ben yikanablr bez istyrdm annemin baskısı ile vazgctm sen hazırı kullan yeter ki dedi kızını tanıyor sanırım
içimi rahatlatmk için bez sleepy natural aldım ama yine de direk temas etmesin bezle diye aklıma bu çare geldi bakalim nasıl olck
Ama çok seviyom teyzesi napimmmm

Oglumda olcumlerden buyuk dogmustu bakalim bu da suan 3200 falan ne kadar dogacak. Analik bir yerlerde var icimizde sonra hop ortaya cikiyor. Ben hayatimda elime yenidogan almamos bir insandim ilk kendi oglumun bezini degistirdim bir yerlerden upload geliyor insana

Şu göbek düşme olayını bende anlamadım. Kimi diyor artık aşağıya inmiş. Kim diyor daha inmemiş inecek

Onu bende hiç anlamadım Komşularıma sorsak 35.haftada göbeğin düştü demişlerdi.Geçen gün başka biri de bayrama kalmaz doğar senin bebiş dedi.Kardeşim v kuzen ďaha göbeğin düşmemiş diyorHerkes ayrı telden anlayacağınız

Ben de merak ettim şimdi
Bebiş doğduktan sonra yorumlarını bekliyoruz.

Ben de merak ettim şimdi
Bebiş doğduktan sonra yorumlarını bekliyoruz.
Şimdiden 1 ve 2 numara için 40ar adet iç boyutunda kesti annem.
Bir de pamukla sildikten sonra da yine aynı ağız bezi kumaşından silme bezi yaptık kurulama icin onu daha büyük kestik. Bakalm nasıl olcak

Sanki olucan ama du bakalım
Al benden de o kadar. Gecen 40 gezmesine cikan bebek vardi, sen de gel dediler, ben cocuk sevmiyorum dedim.
Benim memelerle göbek bir bütündü, şimdi araya 3 parmak giriyor
Mide mide yanmam azaldı biraz öyle tahminde bulundum
Benim goguslerim mi sarkti acaba hala tisortu sıkıştırabiliyorum araya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…