2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Atma yika o bezi bari Ay sen beni de gecmissin tutumlulukta cayir cayir bez harciyoruz direkt para baglicam cocugun altına

Yıkanabilir bezi bende cok arastirdim dusundum almayi falan ama ilk aylar tam bi delilik olurmus asla onla ugrasacak hali olmuyo insanin ama sonrasinda kullanilabilir bnce (kullanamadi)

3. Günde kendini nasıl hissediyorsun, ağrın çok mu?
Ağrı kesici falan veriyorlarmı eve çıkarken,
Minoset verdiler ama kullanmadim agrim sadece yataktan kalkarken var onun dışında rahatsiz edici bir his var ama agri degil hayatimi etkilemiyor kızımla ilgilenebiliyorum kendi ihtiyaçlarımı yapıyorum

Ay sus demee üzülüyorum buyumesin simdiden farketti yuzu gozu degismeye başladı cocugn ayni ben siz de dogurun artikk yaaa kiskaniyorum
Kiz gurur duy bana benziyor diye ayy bizimkiler babasi.kılıklı olcak o.senin eserin

Ben aldim korse ve takiyorum cinnet geciricemm medikalden aldik

Kulübe hosgeldin anacim

Öyle 2 hafta falan gerek yok ya 15 ağustosa kadar dursa yeter benim için

Ben sondayi hic hissetmedim uyusturduktan sonra soktular ama bnm bacaklar 4saat sonra acildi yaa ve 10 12tane depent kullandim kanamam cok oldu

Yıkanabilir bezi bende cok arastirdim dusundum almayi falan ama ilk aylar tam bi delilik olurmus asla onla ugrasacak hali olmuyo insanin ama sonrasinda kullanilabilir bnce (kullanamadi)
Doğsa da bir görsem nasıl anneyim son zamanlr geçmiyor neden nedennn

Kiz gurur duy bana benziyor diye ayy bizimkiler babasi.kılıklı olcak o.senin eserin
Cok dua ettim yaa hatta usgde hep babaya benzettiler adama ne tripler attim madem sana benziyomus al sen tasi
Gözlerini de bnden aldi şükür. Tipi benzettik de huyu babaya cekerse sictk ay bana cekerse de hepten sctk suan dertlendim dur bi ciksin beben disari sana benziyodur belki

Bir kez gordum baba inatciligi baba simdiden babababy
huyuda sana ceksin insallah neyin varmis peahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…