2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Perine masajı yapanlar zeytinyağını direk mi uyguluyorsunuz. Bana ebe tavada ısıt biraz asidik yapısı gitsin dedi ben de üşendim açıkçası. Direk uygulayan varsa yapıcam bende :)
Isıtmaya ne gerek var ya sür gitsin ben çiğden kullanıcam 38 de inşallah

Yarardan ziyade zarar vermesin daha çok? Sıvıyı emer bebeğin cildine temasını artırırsa daha kötü olur sanki.

Selam tatlış analar ve ana adayları
Bende bugün gittim kontrole, bizimki zamanını yakalamaya başladı şükür doktorum sen hala doğurmadın mı diyor, yok şu bayramı atlatayım da ne zaman olursa diyorum dedim. Hayırlısı bakalım çok iri bi bebek olacağını sanmıyorum dedi bu sefer 2500-3500 gram arası doğar büyük ihtimal, şimdi alttan bakmayalım haftaya perşembe cuma gibi gel o zaman bakayım dedi. 24 ünde izne ayrılacakmış o zamana kadar doğurursun sen dedi, 21 ine gün verdiniz zaten dedim. Aynen açılma durumuna göre birşeyler yaparız dedi. Suni sancı da vermiyorsunuz nasıl olacak hocam dedim, ben biraz kurcalayınca geliyor sen merak etme dedi güldük. Herhangi bi ilaç vermiyorum, ahududu yaprağı çayı al iç dedi. Korkumdan daha almadım deyince etkisi hemen olmaz sen içmeye başla dedi. Zaten ayın 21 ine kadar 38 haftayi yarılamış olacağım. Bakalım beni neler bekliyor çok çılgın bi doktorum var ya doğumu kendi başlatacak resmen
Buda bizim küçük suratsiz Eki Görüntüle 2296505
Eki Görüntüle 2296505

Aynen canm ya gün belli olmayınca zor gerçekten. Ssvd için sordum ama doktor yok olmaz dedi. Hayırlısı artık. Suyu biraz azalmış görüyorum bayram sonu Cuma da alabiliriz duruma göre bakarız dedi Perşembe kontrole gidicez. O zaman belli olacak.
Korse al dedi doktor. Tek bel için olandan. Siz aldınız mı korse?

slmssss kizlar... bugun ilk defa bebisin altini tek basima degistirmeye karar vermistim ki (bu isleri hep baskalarina yaptirdim) sıçmalı işemeli ayinin tam ortasina denk gelmisim altini bir actim bezine sıçmış neyse degistirmeye tam baslayacakken pes peşe kocaman osuruklu poklar etrafa sacildi üstüme çarşafa pok geldi. neye uğradıgimi anlamaya çalışırken bi de işedi. hemen anneme havale ettim poklu götü. demem o ki bebe alti acikken osuruyorsa sicabilir. bu arada 1 hafta olmadan 62 li molfix paketinden elimde 15 adet kaldi.

Sağlıkla dogsunda hiç farketmez senin baya az kaldı beni belirsizlik tedirgin ediyor bide doktrun rahatligi yok ben almadım alan arkadaşlar vardı ama ben gerek görürsem sonra alırım diye düşünüyorm

Yarardan ziyade zarar vermesin daha çok? Sıvıyı emer bebeğin cildine temasını artırırsa daha kötü olur sanki.
Kalın kat yapmcm canım tek kat olcak zaten sıvıyı emen tabak oluyor ya bezlerde ayrıca hiç bekletme taraftarı değilim bezi poposunda olmaz inşallah.

Benim memelerle göbek bir bütündü, şimdi araya 3 parmak giriyor
Mide mide yanmam azaldı biraz öyle tahminde bulundum
Benim memeler küçüktü zaten az büyüdüler ama arada zaten boşluk vardı biraz aşağıda ama çok da anlayamıyorum ordan. 3 parmak çok rahat girer Mide yanmam devam ediyor Şişe şişe şuruplar hüpletiyorum.

Canim bugün 3. Gün 20 tane bez kullandık en az benimkide sleepy sensitive mor olan bugün 40 daha aldi esim dahada gider çünkü her emmeden önce rahat emsin diye altini degistiriyorum dolu oluyor 3. paketide aliriz bu gidisle

Hayirli haberlerle donun.tatlim

Amin saolasın cnm.

Canım peki dikişlere bi zararı olur mu

Sordum ablama onun dikişleri iyileştikten sonra yapmış. O yüzden dikişlere bi zararı olur mu doktora sorsun dedi.

Dualarım seninle ve tüm annelerle.

37+6 yım bende haftalardır adet sancısı var. Kanama su gelmesi yada bebek hareketlerinde azalma yoksa ben telaş yapmazdım ama sen yine de git tabi doktoruna için rahatlasın. Yada ara yaz sor Bakalım.

Canim bugün 3. Gün 20 tane bez kullandık en az benimkide sleepy sensitive mor olan bugün 40 daha aldi esim dahada gider çünkü her emmeden önce rahat emsin diye altini degistiriyorum dolu oluyor 3. paketide aliriz bu gidisle
Ucuz bir bez nasıl olsa onlar pişik olmasın rahat etsinlerde alırız yapıcak bişey yok. Sleepy özellikle tespo ve Happy marketlerde uyguna satılıyor aklında bulunsun canın

Evet şuraya bende bir doğum hikayesi bırakayım ❤ pazartesi günü saat 08.56 da minnosumu sezaryan doğumla kucağıma aldim 3080 gr 48 cm ❤ spinal anestezi oldum hicbir aci hissetmedim sezaryan olacaklar korkmayin bence dogumun en acılı seyi sonda 8.40 gibi doguma girdim 16 dk sonra minnoş geldi ayaklarım1 saat icinde açıldı hemen yürümeye başladım ilk yürüme cok zor ama 2 3 adimdan sonra kolaylasiyor. Sormak istediginiz bir soru varsa cevaplarim ama ben bi kac aklima gelen seyi söyleyeyi
1. 3 muslin koydum yetmedi gaz çıkarmaya sarmaya derken bitti
2. 2 hasta bezi kullandim ikiside tam dolmamisti aksamina normal ped kullandim
3. Göğüs kalkanlarini götürdüm ama aklima bile gelmedi takmak
4. Emzik vermedim hastanede bosa taşımışım
5. En kalin battaniyenizi götürün mutlaka ben anneme kizdim cantaya koydu diye bebegi ona sardik agustos olmasına guvendim ama dışarıda hava 7 dereceydi
6. Yanininda kayisi kompostosu kayısı meyve suyu şehriye corbasi götürün gaz çıkarana kadar kati yiyecek yasak bana sadece bunlari yedirdiler
7. Doğuma dair en büyük korkularimdan biri karna bastirma olayıydı evet acili ama maksimum 20 saniye sürdü peşine agri kesici yaptılar zaten

Sorusu olan varsa cevaplarim herkesd hayirli doğumlar

3. Günde kendini nasıl hissediyorsun, ağrın çok mu?
Ağrı kesici falan veriyorlarmı eve çıkarken,

E çokta erken değil canım, duygulanma
Bizde senin zamana geçmek istiyoruz
Babaannen göbeğin düştü dedikten sonra ne kadar süre sonra doğurdun sen
Sanki düştü benimkide
Ay ne bileyim hem hamileligi seviyodum o tekmeleri falan bi de aniden geldi ya hazir degildim
2 3 hafta once soylemisti sanirim gobegimin düştüğünü. Ama son zamanda iyice asagidaydi bacaklarimin ustunde tasiyodum resmen zor yuruyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…