Isıtmaya ne gerek var ya sür gitsin ben çiğden kullanıcam 38 de inşallahPerine masajı yapanlar zeytinyağını direk mi uyguluyorsunuz. Bana ebe tavada ısıt biraz asidik yapısı gitsin dedi ben de üşendim açıkçası. Direk uygulayan varsa yapıcam bende :)
Amin canm inşAllah. Allah gönlümüze göre versinHarika bir tarih tam istediğim günlersağlıkla kucağına al inşallah rahat bir doğumla..
Yarardan ziyade zarar vermesin daha çok? Sıvıyı emer bebeğin cildine temasını artırırsa daha kötü olur sanki.Ya ben yikanablr bez istyrdm annemin baskısı ile vazgctm sen hazırı kullan yeter ki dedi kızını tanıyor sanırım
içimi rahatlatmk için bez sleepy natural aldım ama yine de direk temas etmesin bezle diye aklıma bu çare geldi bakalim nasıl olck
Ama çok seviyom teyzesi napimmmm
Aynen canm ya gün belli olmayınca zor gerçekten. Ssvd için sordum ama doktor yok olmaz dedi. Hayırlısı artık. Suyu biraz azalmış görüyorum bayram sonu Cuma da alabiliriz duruma göre bakarız dedi Perşembe kontrole gidicez. O zaman belli olacak.Çok güzel ya günü belli olanlara çok ozeniyormbende bugün gittim sonuç göstermeye doktra iki gündür ağrılarım oluyor dedim haftama bakti gelirse dogurturum haftan iyi dedi güldü ya ben stresle bekleyim bayram geçseydi iyidi diye
Sağlıkla dogsunda hiç farketmez senin baya az kaldı beni belirsizlik tedirgin ediyor bide doktrun rahatligiAynen canm ya gün belli olmayınca zor gerçekten. Ssvd için sordum ama doktor yok olmaz dedi. Hayırlısı artık. Suyu biraz azalmış görüyorum bayram sonu Cuma da alabiliriz duruma göre bakarız dedi Perşembe kontrole gidicez. O zaman belli olacak.
Korse al dedi doktor. Tek bel için olandan. Siz aldınız mı korse?
Kalın kat yapmcm canım tek kat olcak zaten sıvıyı emen tabak oluyor ya bezlerde ayrıca hiç bekletme taraftarı değilim bezi poposunda olmaz inşallah.Yarardan ziyade zarar vermesin daha çok? Sıvıyı emer bebeğin cildine temasını artırırsa daha kötü olur sanki.
Benim memeler küçüktü zaten az büyüdüler ama arada zaten boşluk vardıBenim memelerle göbek bir bütündü, şimdi araya 3 parmak giriyor
Mide mide yanmam azaldı biraz öyle tahminde bulundum
Iyiyiz canim çok şükür bide emmeyi öğrense dahada rahatlayacağım:)Oo gözün aydın cnm nasl geçti ikinizde iyisinizdr inşallah
Canim bugün 3. Gün 20 tane bez kullandık en az benimkide sleepy sensitive mor olan bugün 40 daha aldi esim dahada gider çünkü her emmeden önce rahat emsin diye altini degistiriyorum dolu oluyor 3. paketide aliriz bu gidisleBende hep okuduğum kadarıyla 1numaradan sadece 1paket alın diyorlar 40adet günde 8-10tane değiştirince 1hafta bile gitmiyormuş. Sonra 2numara alın diyorlar. Ama kokusuz dokusunu va beğendim öyle çok kalın bişeyde değil. Zaten yaz sıcak olacak altına yapınca hemen temizleriz öyle dolmasını falan beklemeyiz
Hayirli haberlerle donun.tatlim
Canım peki dikişlere bi zararı olur mu
Merhaba Arkadaşlar çok kötüyüm 15 günlük olduk dün sağlık ocağı aradı topuk kanında sorun çıktı diye beynimden aşağı kaynar sular döküldü koşa koşa gittik annemle hastanede verdiğimiz topuk kanı hatalı numune olarak kabul edilmiş sağlık ocağında verdiğimiz Kanada fenilalanin sınırın biraz üstünde çıkmış araştırdım fenilketonüri hastalığına sebep oluyormuş dünyam başıma yıkıldı .Tekrar topuk kanı aldılar bebegimden hemşire çok yüksek çıkmamış büyük ihtimal ikincide temiz çıkar çoğu kişide öyle oluyormuş ve bebeğin güzel kilo almış hasta olsa bukadar almazdı dedi Çevrede çok oluyormuş böyle şeyler diyor ama benim.içimi hicbisey rahatlatmıyor Allah rızası için dua edin çok çaresizim sonuclarimiz temiz çıksın ... Bebeğim masumca uyuyor o masum hali benim içimi parçalıyor Rabbi kimseyi evladiyla imtihan etmesin
37+6 yım bende haftalardır adet sancısı var. Kanama su gelmesi yada bebek hareketlerinde azalma yoksa ben telaş yapmazdım ama sen yine de git tabi doktoruna için rahatlasın. Yada ara yaz sor Bakalım.Kizlar adet sancısı gibi sancı oluyor bilmiyorum sabah 7'dwn beri bel ve kasıklarda hafif ağrılar hissediyorum ama dayanilmayacak kadar çok yok batma oluyor arada karnımda kasılma var bebeğimin hareketleri canımı yakıyor ama şiddetli ağrı ve çok uzun süreli olmadığı için çözemedim bekliyorum. Kanama akıntı hiç bişey yok doğum sancısı başlangıcı olabilir mi? (37+5'teyim)
Ucuz bir bez nasıl olsa onlar pişik olmasın rahat etsinlerde alırız yapıcak bişey yok. Sleepy özellikle tespo ve Happy marketlerde uyguna satılıyor aklında bulunsun canınCanim bugün 3. Gün 20 tane bez kullandık en az benimkide sleepy sensitive mor olan bugün 40 daha aldi esim dahada gider çünkü her emmeden önce rahat emsin diye altini degistiriyorum dolu oluyor 3. paketide aliriz bu gidisle
Burda nerdee o marketler canım allahtan bi iki gross market varda oralardan bulursak alabiliyoruzUcuz bir bez nasıl olsa onlar pişik olmasın rahat etsinlerde alırız yapıcak bişey yok. Sleepy özellikle tespo ve Happy marketlerde uyguna satılıyor aklında bulunsun canın
3. Günde kendini nasıl hissediyorsun, ağrın çok mu?Evet şuraya bende bir doğum hikayesi bırakayım ❤ pazartesi günü saat 08.56 da minnosumu sezaryan doğumla kucağıma aldim 3080 gr 48 cm ❤ spinal anestezi oldum hicbir aci hissetmedim sezaryan olacaklar korkmayin bence dogumun en acılı seyi sonda8.40 gibi doguma girdim 16 dk sonra minnoş geldi ayaklarım1 saat icinde açıldı hemen yürümeye başladım ilk yürüme cok zor ama 2 3 adimdan sonra kolaylasiyor. Sormak istediginiz bir soru varsa cevaplarim ama ben bi kac aklima gelen seyi söyleyeyi
1. 3 muslin koydum yetmedi gaz çıkarmaya sarmaya derken bitti
2. 2 hasta bezi kullandim ikiside tam dolmamisti aksamina normal ped kullandim
3. Göğüs kalkanlarini götürdüm ama aklima bile gelmedi takmak
4. Emzik vermedim hastanede bosa taşımışım
5. En kalin battaniyenizi götürün mutlaka ben anneme kizdim cantaya koydu diye bebegi ona sardik agustos olmasına guvendim ama dışarıda hava 7 dereceydi
6. Yanininda kayisi kompostosu kayısı meyve suyu şehriye corbasi götürün gaz çıkarana kadar kati yiyecek yasak bana sadece bunlari yedirdiler
7. Doğuma dair en büyük korkularimdan biri karna bastirma olayıydı evet acili ama maksimum 20 saniye sürdü peşine agri kesici yaptılar zaten
Sorusu olan varsa cevaplarim herkesd hayirli doğumlar
Ay ne bileyim hem hamileligi seviyodum o tekmeleri falan bi de aniden geldi ya hazir degildimE çokta erken değil canım, duygulanma
Bizde senin zamana geçmek istiyoruz
Babaannen göbeğin düştü dedikten sonra ne kadar süre sonra doğurdun sen
Sanki düştü benimkide
Ay sus demee üzülüyorum buyumesinİyi ki geldi asya kuş bak kocaman oldu abla.oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?