2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu karina bastirmayi bana yapmamislardi ilk dogumda ne zaman yapiyorlarki

Regl agrisi gibi agrim var, belimde kasiklarimda vs ama oyle sure tutacak bir durum gibi degil. Hani regl olmadan once veya ilk gün olan gibi.
Agrili gecirenler bilir.

Bu da gaz veya ishal cikarsa kulahlari degisicem rahmimle.
O bahsettin ağrı bende iki gün oldu cnm benm adetlerimde çok ağrılı olurdu biliyorm oyuzden çok rahatsız edici bisey gaz ağrısı gbi değil ben ishalde değildim ama doktra gitmedim dayandım belkide yalancı sancidir cnku bugün geçti benm inşallah seninki gerçek sancıdır

Sanci diyebilecegim bir sekilde degil ama. Nstye girince anladim ben o kasilmanin ne oldugunu, geeci cok sanci cikmadi ama aletin yukseldigi zaman hossettiklerimi hatırlıyorum, dogum icin gerekn sey oysa simdi hissettigim o degil.

Bu ara geliyor bu regl hissi. Bazen bir sey akacakmis akiyormus gibi hisler.

Hmm ozman sanci adet ağrısı gbi değil bende bi an panik olmuştum o sanci nasl kasılma da hissediyomuydun o anda

Geçen hafta uykudan uyandıracak şekilde yaşadım canım adet ağrısını ama benim gazdan dolayıymış.İki gün sonra ayaklarımı sıcak tutunca geçti.

Hmm ozman sanci adet ağrısı gbi değil bende bi an panik olmuştum o sanci nasl kasılma da hissediyomuydun o anda
Karnimizi kasıp bizi irkiltiyorlar ya, ona benziyor ve nstde yukseliyor sayilar.
Geçen hafta uykudan uyandıracak şekilde yaşadım canım adet ağrısını ama benim gazdan dolayıymış.İki gün sonra ayaklarımı sıcak tutunca geçti.
İnsan 9 ay regl olmayinca unutuyor demek, benimki de gaz çıkacak kesin. Zaten gazli bi insanim. Mutlu havada suzulecek doğduğunda

Karnimizi kasıp bizi irkiltiyorlar ya, ona benziyor ve nstde yukseliyor sayilar.

İnsan 9 ay regl olmayinca unutuyor demek, benimki de gaz çıkacak kesin. Zaten gazli bi insanim. Mutlu havada suzulecek doğduğunda
Anladm cnm sağol benm kasılmalar bayadır olmuyor magnezyum içiyorum ondanmi acaba

Geçmiş olsun canım.umarim bu seferki temiz çıkar inşallah.. o dedikleri hastalık neymiş ki acaba

Nst de 100 çıktığında nasıl bi ağrı hissettin
6 dk da 100 80 çıkan sanci hissetmiyorsun dun geceden beri hala var devam Sadece kasıyor göbeğe.doğru dıştan kasıyor sonra bırakıyor acı yok doktor aglayark gelir asil doğum sancısı dedi bıraktı doktorum

kizlar aksaminiz guzel olsun nasilsiniz bakalim:)) sayfalar sakin ilerlemis!

R Rzg14 bebeginle mutlu huzurlu gunler dilerim canim yavas yavas toparlancak, sarilik olmaz insallah. annen ayri kayinvaliden ayri olay iyiki kv nin basinda kendi kv side varmis

afroditi ne tatli bi anne oldun yaa, bayiliyorum her yazdigina

bebegin altini ilk kez degistirmeye kalktim, pisman oldum diyen sen miydin sinemist57 coook seker!

Ateacherlady dogum hikayen ne guzel ya ben muslin bezlerinden 6 tane koydum bavulu acip ekleme yapicam hemen. kiyafet eklemeside mi yapsam bilemedim. uc gun hastane maceramiz olacak insallah lazim olabilir..

hepinize kocaman kocaman masallahlar

Nst de 100 çıktığında nasıl bi ağrı hissettin
O an karnım sertleşmiş kasıklarıma adet sancısı gibi sancı girmişti ve bi durum gün içinde çok oluyo bakalım beklemedeyim. Çünkü bnm nişanım da geldi 1 cm açılma da var ve biraz suyum da geldi. Bebişin kanala girmesini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…