2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım allah razı olsun nasılsınız iyi misiniz? Ben evde bekliyorum hala
canım ya cok sevindim,,, sağlıkla ve huzurla nice yıllarınız olsun... Bende sabırla beklşyorum ikinici kızımı... hala tık yok

sag ol cnm iyiyiz sukur. dun kizin kontrolu vardi. sararmis diye kan vs islemleri. bayiliyrdum he. biraz yuksek cikti. artarsa hastaneye yatar diye moralimi bozdular.

saol kuzum. Mysonismysun ve Kys38 tebrikler

kuzum yetisemiyrm inan. gece saat basi ayaktayim. gunduz gelen giden bitmiyor. sutten catlamak uzereydim inek gibi sagdilar beni hastane de ... bebemin sarilik meselesi var dilerim ilerlemez diye duadayim. arkadas ne zorladi bu minnos beni yahu ..
sen nasjlsin canim benim? mutlucuk iyi mi?

Kayinvaliden nasıl?
Sen iui ol da kız da iyi olur. Oğlan alıştı mi?
Mutlu ne yapsin, icimi oyup cikis tuneli kaziyor kendine 9 ayda insan ogrenemez mi nereden cikacagini ya, iş yok bunda

canim masallah size.. gule gule buyut.
kayisiya dikkat et. sutten bebege gectigi icin gaz yapiyor. bizimki catliyordu. hemsire yeme dedi.

Kayinvaliden nasıl?
Sen iui ol da kız da iyi olur. Oğlan alıştı mi?
Mutlu ne yapsin, icimi oyup cikis tuneli kaziyor kendine 9 ayda insan ogrenemez mi nereden cikacagini ya, iş yok bunda
ayyy bak yogunluktan giybet time bile yapamadim ..
kv hastanede yine basroldeydi. dr hastaligin yok demisti hani. bana geldiler guya "ayyy canim cay istemiyor. yemek istemiyor. hani o hastalik var ya ondan sonra boyle oldum" diyor. dr hasta degilsin dedi sana dedim. yuzunu gozunu egiyor.
evine giderken annemi yine yanimda kalmasin diye alip goturmeye calisti.
her emzirmede yine tepeme dikildi rahat vermedi.
kp desen hep hastanedeydi. babam goturmeye calisti adam gitmedi he.
dr sezeryan sonrasi gazini cikar yoksa 1 gece daha yayarsin dedi. oda da kv, kp, ve 6 kisi daha var. hicbiri kalkmiyor arkadas. bi yandn da yaptin mi diye sorup duruyorlar. tovbe estagfurullah.. deli ettiler beni.
sonraaa eve geldik. kv min kendi kv si sorun yaratmis ona gitmek zorunda kaldi gelemedi. bize gelince de ne zaman bebegi yatirsam pispislama bahanesiyle uyandirip durdu. tekrar gelmedi de. esim önunu kesmis sanirim. ama bizim evdeyken de yine annemi goturmeye calisti manyak .
oglum cok iyi masallah..cok seviyr kardesini. ucumuz beraber benim yataktq uyuyoruz. ama kv ye kalirsa cocuk cok uzuluyr kiskaniyr. deli kadin ya...
mutlucuk mutlu mutlu buyusun kuzucum. vaktini beklesin insallah. ben okuyamiyrm cogu seyi. ozelden de yaz seker.

Bir gün annemi anlatacagim sana, o zaman kayimvalidene neden sasirmadigimi anlayacaksin

bende spinal sezeryan oldum canim allah minnoslarimiza saglik versin. herkesin hikayesi farkli sondayi bana belimden igne yaptiktan sonra taktiklari icin hic hissetmedim bile.. sezeryanin en zor kismi yataktan kalkarken dikislerin acimasi, bebegi rahat kucagina alamamak.. yine olsa yine spinal olurum. emzik kullanmistim, emzirmekte zorluk cekince bebek cok agladi emzikle susturdum. muslin örtü yada penye battaniye cok lazim oluyor. karina bastirma aci verici ama abartilacak kadar degil.

Bir gün annemi anlatacagim sana, o zaman kayimvalidene neden sasirmadigimi anlayacaksin
daha evin icinde annem cephesi de var canim ..kafayi kocama takti. ne yapsa batiyr kadina. komsuma bile sikayet ediyr. damat ya ondan batiyt oglum olsaydi batmazdi diyr.
oglun guzeldi bu kiz cirkin. ben oglunu seviyrm kizini oyle sevemem. daha alisamadim zaten kizina. vs vs vs... duymamaya calisiyrm.

Son düzenleme:
Inş yeni sonucunuz iyi çıkar dualarım sizinle

Doktor kontrolu olun bence. Nst de çekilir hem

Oglun kac yasinda canim benimki 2.5 en cok ne tepki vercek onu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…