Ben şahsen tahmin ettigimden cok farkli oldum hala saskinim kendimeDoğsa da bir görsem nasıl anneyimson zamanlr geçmiyor neden nedennn
Cok ayip bu yaptığı catlatti sizi heSadece 24 te gordum bir an o kadar
Öğrenir annesi oda alışmaya çalışıyordurIyiyiz canim çok şükür bide emmeyi öğrense dahada rahatlayacağım:)
canım allah razı olsun nasılsınız iyi misiniz? Ben evde bekliyorum hala
canım ya cok sevindim,,, sağlıkla ve huzurla nice yıllarınız olsun... Bende sabırla beklşyorum ikinici kızımı... hala tık yok
saol kuzum.Umut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35..kiz normal dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan
Ceres2310...kiz sezeryan
Yigitmoms.... erkek normal.dogum
Vuslata hasretim...normal dogum
Muhendisella..erkek sezeryan
Pembepatiks...kiz sezeryan
Artemis_1453...erkek sezeryan
Udg06....erkek sezeryan
Gujan..erkek normal dogum
Guindng1.... sezeryan
Littleredroses....kiz sezeryan
Öz Has Asıl Ağustos Anneleri
Serpico19....erkek normal dogum
Sinemist57... erkek sezeryan
Sheker_kedy...erkek sezeryan
Bilgevisne....kiz sezeryan
Rzg14...kiz sezeryan
Elftkts...kiz sezeryan
Bilgevisne...kiz sezeryan
Rose050216...erkek sezeryan
Portakallicilek...kiz sezeryan
Twice....erkek normal dogum
Duskapani...kiz normal dogum
Gece_85....kiz sezeryan
Mysonismysun....erkek sezeryan
Kysrili38...erkek sezeryan
kuzum yetisemiyrm inan. gece saat basi ayaktayim. gunduz gelen giden bitmiyor. sutten catlamak uzereydim inek gibi sagdilar beni hastane de
Aminn inşallah canim hepimiz aylardir burda destek olduk birbrmze kardeş gibi umarım devam ederBen şahsen tahmin ettigimden cok farkli oldum hala saskinim kendimene olursa olsun iyi bi anne olucaksin
Kayinvaliden nasıl?kuzum yetisemiyrm inan. gece saat basi ayaktayim. gunduz gelen giden bitmiyor. sutten catlamak uzereydim inek gibi sagdilar beni hastane de... bebemin sarilik meselesi var dilerim ilerlemez diye duadayim. arkadas ne zorladi bu minnos beni yahu ..
sen nasjlsin canim benim? mutlucuk iyi mi?
canim masallah size.. gule gule buyut.Evet şuraya bende bir doğum hikayesi bırakayım ❤ pazartesi günü saat 08.56 da minnosumu sezaryan doğumla kucağıma aldim 3080 gr 48 cm ❤ spinal anestezi oldum hicbir aci hissetmedim sezaryan olacaklar korkmayin bence dogumun en acılı seyi sonda8.40 gibi doguma girdim 16 dk sonra minnoş geldi ayaklarım1 saat icinde açıldı hemen yürümeye başladım ilk yürüme cok zor ama 2 3 adimdan sonra kolaylasiyor. Sormak istediginiz bir soru varsa cevaplarim ama ben bi kac aklima gelen seyi söyleyeyi
1. 3 muslin koydum yetmedi gaz çıkarmaya sarmaya derken bitti
2. 2 hasta bezi kullandim ikiside tam dolmamisti aksamina normal ped kullandim
3. Göğüs kalkanlarini götürdüm ama aklima bile gelmedi takmak
4. Emzik vermedim hastanede bosa taşımışım
5. En kalin battaniyenizi götürün mutlaka ben anneme kizdim cantaya koydu diye bebegi ona sardik agustos olmasına guvendim ama dışarıda hava 7 dereceydi
6. Yanininda kayisi kompostosu kayısı meyve suyu şehriye corbasi götürün gaz çıkarana kadar kati yiyecek yasak bana sadece bunlari yedirdiler
7. Doğuma dair en büyük korkularimdan biri karna bastirma olayıydı evet acili ama maksimum 20 saniye sürdü peşine agri kesici yaptılar zaten
Sorusu olan varsa cevaplarim herkesd hayirli doğumlar
ayyy bak yogunluktan giybet time bile yapamadimKayinvaliden nasıl?
Sen iui ol da kız da iyi olur. Oğlan alıştı mi?
Mutlu ne yapsin, icimi oyup cikis tuneli kaziyor kendine9 ayda insan ogrenemez mi nereden cikacagini ya, iş yok bunda
Arkadan çıt çıt mı geçiriyorsun? Yoksa ayaktan bele kadar çıkarıyor musun korseyi?Ben aldim korse ve takiyorum cinnet geciricemmmedikalden aldik
Bir gün annemi anlatacagim sana, o zaman kayimvalidene neden sasirmadigimi anlayacaksinayyy bak yogunluktan giybet time bile yapamadim..
kv hastanede yine basroldeydi. dr hastaligin yok demisti hani. bana geldiler guya "ayyy canim cay istemiyor. yemek istemiyor. hani o hastalik var ya ondan sonra boyle oldum" diyor. dr hasta degilsin dedi sana dedim. yuzunu gozunu egiyor.
evine giderken annemi yine yanimda kalmasin diye alip goturmeye calisti.
her emzirmede yine tepeme dikildi rahat vermedi.
kp desen hep hastanedeydi. babam goturmeye calisti adam gitmedi he.
dr sezeryan sonrasi gazini cikar yoksa 1 gece daha yayarsin dedi. oda da kv, kp, ve 6 kisi daha var. hicbiri kalkmiyor arkadas. bi yandn da yaptin mi diye sorup duruyorlar. tovbe estagfurullah.. deli ettiler beni.
sonraaa eve geldik. kv min kendi kv si sorun yaratmis ona gitmek zorunda kaldi gelemedi. bize gelince de ne zaman bebegi yatirsam pispislama bahanesiyle uyandirip durdu. tekrar gelmedi de. esim önunu kesmis sanirim. ama bizim evdeyken de yine annemi goturmeye calisti manyak.
oglum cok iyi masallah..cok seviyr kardesini. ucumuz beraber benim yataktq uyuyoruz. ama kv ye kalirsa cocuk cok uzuluyr kiskaniyr. deli kadin ya...
mutlucuk mutlu mutlu buyusun kuzucum. vaktini beklesin insallah. ben okuyamiyrm cogu seyi. ozelden de yaz seker.
bende spinal sezeryan oldum canim allah minnoslarimiza saglik versin. herkesin hikayesi farkli sondayi bana belimden igne yaptiktan sonra taktiklari icin hic hissetmedim bile.. sezeryanin en zor kismi yataktan kalkarken dikislerin acimasi, bebegi rahat kucagina alamamak.. yine olsa yine spinal olurum. emzik kullanmistim, emzirmekte zorluk cekince bebek cok agladi emzikle susturdum. muslin örtü yada penye battaniye cok lazim oluyor. karina bastirma aci verici ama abartilacak kadar degil.Evet şuraya bende bir doğum hikayesi bırakayım ❤ pazartesi günü saat 08.56 da minnosumu sezaryan doğumla kucağıma aldim 3080 gr 48 cm ❤ spinal anestezi oldum hicbir aci hissetmedim sezaryan olacaklar korkmayin bence dogumun en acılı seyi sonda8.40 gibi doguma girdim 16 dk sonra minnoş geldi ayaklarım1 saat icinde açıldı hemen yürümeye başladım ilk yürüme cok zor ama 2 3 adimdan sonra kolaylasiyor. Sormak istediginiz bir soru varsa cevaplarim ama ben bi kac aklima gelen seyi söyleyeyi
1. 3 muslin koydum yetmedi gaz çıkarmaya sarmaya derken bitti
2. 2 hasta bezi kullandim ikiside tam dolmamisti aksamina normal ped kullandim
3. Göğüs kalkanlarini götürdüm ama aklima bile gelmedi takmak
4. Emzik vermedim hastanede bosa taşımışım
5. En kalin battaniyenizi götürün mutlaka ben anneme kizdim cantaya koydu diye bebegi ona sardik agustos olmasına guvendim ama dışarıda hava 7 dereceydi
6. Yanininda kayisi kompostosu kayısı meyve suyu şehriye corbasi götürün gaz çıkarana kadar kati yiyecek yasak bana sadece bunlari yedirdiler
7. Doğuma dair en büyük korkularimdan biri karna bastirma olayıydı evet acili ama maksimum 20 saniye sürdü peşine agri kesici yaptılar zaten
Sorusu olan varsa cevaplarim herkesd hayirli doğumlar
Az once.okudum hahahahDoguranlar okumayin biz beklemedeki analar okusunYeni Doğum Yapmış Annelere Asla Söylenmemesi Gereken 9 Şey
Çiçeği burnunda annelerin emzirme ve süt konusunda maruz kaldıkları baskılar sonucu yaşadıkları psikolojik durumları ve çok duydukları cümleleri sıraladıklistelist.com
daha evin icinde annem cephesi de var canimBir gün annemi anlatacagim sana, o zaman kayimvalidene neden sasirmadigimi anlayacaksin
Bel korsesi cirtcirtli bele sariliyorArkadan çıt çıt mı geçiriyorsun? Yoksa ayaktan bele kadar çıkarıyor musun korseyi?
Inş yeni sonucunuz iyi çıkar dualarım sizinleMerhaba Arkadaşlar çok kötüyüm 15 günlük olduk dün sağlık ocağı aradı topuk kanında sorun çıktı diye beynimden aşağı kaynar sular döküldü koşa koşa gittik annemle hastanede verdiğimiz topuk kanı hatalı numune olarak kabul edilmiş sağlık ocağında verdiğimiz Kanada fenilalanin sınırın biraz üstünde çıkmış araştırdım fenilketonüri hastalığına sebep oluyormuş dünyam başıma yıkıldı .Tekrar topuk kanı aldılar bebegimden hemşire çok yüksek çıkmamış büyük ihtimal ikincide temiz çıkar çoğu kişide öyle oluyormuş ve bebeğin güzel kilo almış hasta olsa bukadar almazdı dedi Çevrede çok oluyormuş böyle şeyler diyor ama benim.içimi hicbisey rahatlatmıyor Allah rızası için dua edin çok çaresizim sonuclarimiz temiz çıksın ... Bebeğim masumca uyuyor o masum hali benim içimi parçalıyor Rabbi kimseyi evladiyla imtihan etmesin
Doktor kontrolu olun bence. Nst de çekilir hemKizlar adet sancısı gibi sancı oluyor bilmiyorum sabah 7'dwn beri bel ve kasıklarda hafif ağrılar hissediyorum ama dayanilmayacak kadar çok yok batma oluyor arada karnımda kasılma var bebeğimin hareketleri canımı yakıyor ama şiddetli ağrı ve çok uzun süreli olmadığı için çözemedim bekliyorum. Kanama akıntı hiç bişey yok doğum sancısı başlangıcı olabilir mi? (37+5'teyim)
Oglun kac yasinda canim benimki 2.5 en cok ne tepki vercek onu merak ediyorumayyy bak yogunluktan giybet time bile yapamadim..
kv hastanede yine basroldeydi. dr hastaligin yok demisti hani. bana geldiler guya "ayyy canim cay istemiyor. yemek istemiyor. hani o hastalik var ya ondan sonra boyle oldum" diyor. dr hasta degilsin dedi sana dedim. yuzunu gozunu egiyor.
evine giderken annemi yine yanimda kalmasin diye alip goturmeye calisti.
her emzirmede yine tepeme dikildi rahat vermedi.
kp desen hep hastanedeydi. babam goturmeye calisti adam gitmedi he.
dr sezeryan sonrasi gazini cikar yoksa 1 gece daha yayarsin dedi. oda da kv, kp, ve 6 kisi daha var. hicbiri kalkmiyor arkadas. bi yandn da yaptin mi diye sorup duruyorlar. tovbe estagfurullah.. deli ettiler beni.
sonraaa eve geldik. kv min kendi kv si sorun yaratmis ona gitmek zorunda kaldi gelemedi. bize gelince de ne zaman bebegi yatirsam pispislama bahanesiyle uyandirip durdu. tekrar gelmedi de. esim önunu kesmis sanirim. ama bizim evdeyken de yine annemi goturmeye calisti manyak.
oglum cok iyi masallah..cok seviyr kardesini. ucumuz beraber benim yataktq uyuyoruz. ama kv ye kalirsa cocuk cok uzuluyr kiskaniyr. deli kadin ya...
mutlucuk mutlu mutlu buyusun kuzucum. vaktini beklesin insallah. ben okuyamiyrm cogu seyi. ozelden de yaz seker.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?