2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok doğru canım benimde ilk 100 çıktığında sadece karnımın haraket edip toplandığını hissediyordum ertesi gün 100çıkınca sanki belime çekiçle vuruyorlar gibiydi öyle olunca serumla durdurmuşlardı zaten. Değerler yüksek çıksa da doğum sancısı olmadığı zaman hissetmiyorsun

Benim sancılar inletmeli senin doktorun dediği tarzda geliyodu doğum zamanı
Hala devam inleyerek gel dedi saldi cayira mevlam.kayıra

Böyle beklemekte ayrı bişey daha heyecan yaptıryodur şimdi

peridrol84 canim hangi tansiyon aleti biraz fazla olcuyo demistin
ben elektromikle olcuyorum
normal ler mi dusuk cikariyo demistin
Dijital olanlar yüksek çıkarıyormuş..11.12.13 onları normal gösteriyor ama 15 ve üstünde bir iki sayı fark ediyormuş hemşireler ve dr lar soyledi..eski tip olanları tavsiye ediyorlar genelde

Böyle beklemekte ayrı bişey daha heyecan yaptıryodur şimdi
Biraz heyecan ama daha çok sabırsızlık... artık başlasın doğum istiyorum. Hayırlı ve sağlıkla. Kendi doktorum 17sine kadar izne çıktı artık kime denk gelirsem. Allah merhametli insanlarla karşılaştırsın hepimizi ❤

Ben hiç sanci yaşamadım ozman ama anladimki gerçek doğum sancısı gelirse anlamamak mümkün değilmiş

Farklı bi sanci hissediliyor ozmn ben hiç yaşamadım o ağrıyı inşallah seninde bir an önce acilman çoğalır beklemekte zordur ya doktr ne zmana kadr beklicegini söyledi

beklemedeki anne (to be) ler, ses seda yok dimi?

I ikuayko adet sancilar senin onsancilar demek ki?
bende ara ara hafiiifce giriyo adet sancisi ama bikac saniye. ama bugun yine iki sıkı kasilma yasadim. kasilma diyorum ama o anda ‘hmm demek ki light sancilar sizsiniiz’ dedim. bana karnimdan girecek belli oldu

is arkadasimla esi geldi, o 4 aylik hamile. ayni zamanda yoga egitmeni, sana bikac video aticam dogumu tetikleyen dedi bi bakayim google’dan.

foto cekindik birlikte, fotografta benim karnim nerdeyse yerdeee (hic farketmemisim okadar indigini!!)

Amin valla aynen öyle.. İnşallah güzel insanlarla gerçekleşir doğumlarımız..

Gelsin yaa seninki de vakti artık bi bakmışız doğurmuş sun hemencecik

Canım korkma hemen bak bebişin iyi kilo almış sıkıntılı bir durum olsa almazmış öyle demişler sen içini ferah tut dua ederiz tabi tatlım bebişine ama bence hiç bir iskontolu yok kuzunun annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…