2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bayram şekerleri gelsinler artık
insallah gelsinler tatlim saglik sihhatle ama bayram gunune kalmayaydi iyiydi hayirlisi artik, esimde tam tersi bayramda gelsin diyo.
Yaa kendi de bayram sevinci getirecek zaten yarın öbür gün iyiydi ama bayrama kalmadan
dimiii, bu gece bile uyar bana

Benimkinin de bayramda planları var herhalde bizsiz gezip tozacak bayram tatilinde gelmesin yaa diyo sanki ben belirliyorum geliş tarihini te allahım ya.. Ben de diyorum ay gelsin ya benim için sorun yok
hahah bak bak baaak nerelere gitcekmis bi agzini ara bakiim

kisacasi ablamiz diyoki; 10 dk yuru, skippytopuna cik 10 biyana don 10 oteki yana don (skippytopum yok onu yapmadim), squat yap biyere tutunarak (tutunmadan daha rahat geliyo bana onu yaptim az once 20 kez ama karnim bedenimden koptu sanki), ve son olarak o doggy hareketi (onu 5 kez yaptim karnim dusecekti yapamadim daha fazla). her iki gunde bir yapin bunu, gunde iki kez dedi dogru duyduysam.

ay bide asansorle inip merdivenlerle ciksam mi eve.

insallah gelsinler tatlim saglik sihhatle ♥ ama bayram gunune kalmayaydi iyiydi hayirlisi artik, esimde tam tersi bayramda gelsin diyo.

dimiii, bu gece bile uyar bana

hahah bak bak baaak nerelere gitcekmis bi agzini ara bakiim
Arkadaşlarıyla yüzmeye gidecekmiş adaya.. Ben de evde otur

Bu güzel bişey bence benm ağrı esigim çok düşüktür en ufak ağrıyı hissederim eminim

Bende kendi sancılarım gelince görücem asıl kendimi İnşAllah ağrı eşiğim yüksektir Aslında benim canım da tatlıdır,ufacık bişey de ağlamaya başlıyorum.

Karnimizi kasıp bizi irkiltiyorlar ya, ona benziyor ve nstde yukseliyor sayilar.

İnsan 9 ay regl olmayinca unutuyor demek, benimki de gaz çıkacak kesin. Zaten gazli bi insanim. Mutlu havada suzulecek doğduğunda

Ben o gün kurufasulye yemiştim birde ama doğuruyorm diye korkmadım değil

Daha gelmesin teyzesiAnanesini beklesin bayram da gelsinAyrıca ben doğuma hiç hazır değilim ya,korkuyorum
Haha öyle olsun o zaman anneanesinin kuzucuğu beklesin onu . Ya sakın korkma sana tavsiyem kendini telkin et her an yapabilirim güçlüyüm ve bitecek sonunda mucizemi kucağıma alıcam diye.. O sancıları nefes alarak yürüyerek ve yanında sana destek olacak biri ile geçirirsen çok güzel atlatacaksın inşallah.. ❤

Senin doğum baya yakın sanki canım.Rabbim bir avaz da kurtarsın İnşAllah.Kanala girmesi için secde pozisyonu ve eğilerek yer silme hareketi işe yarıyormuş canım

Aaa ben hayatta göndermem kendi de gitmez gerçi. Şehir dışı işlere gidiyordu bazen bir aydır gitmiyo o uzaktayken dogurmuyim diye
Pee baksana planlar yapılmış bozmayalım diye bi de uyarıyor gelince tutarım artık tuvalet gibi çok bunalmış ihtiyacı varmış biz ölek

ehehe ya onlarinda tatil ihtiyaci var valla cok gormuyorum. antalyaya gonderdim bikac hafta once hatirlarsin, hem tatil hem ticaret. git gir denizine guneslen naaaaapiyosan yap dedim
Ya gidicek zaten de beni tembihliyo bayramda gelmesin diye la havlee tatil planını bozmasak bari paşanın

O hareketleri bize de yazarsan sevinirim canımBayramdan itibaren bende başlıcam egzersizlere.Geç olacak ama umarım işe yarar.

Maşallah sana yürüye yürüye bünyeyi alıştırmışsın demek ki bana mısın demiyor sen de otur belki ters tepki yapar

Amin inşAllah canım.Hepimizin doğumu çok güzel geçsin İnşAllah.❤

Maşallah sana yürüye yürüye bünyeyi alıştırmışsın demek ki bana mısın demiyor sen de otur belki ters tepki yapar
Hastaneye bile yürüyerek gidiyorum ya evde olunca da oturmaya vaktim yok oğluma kapı süsünu yapıyorum dagiticagim magnetleri yapıyorum yarısı duruyo daha bayramda yapamam 3ginde bitirmem lazım

masallah o ne yahu nazar edicez bak insallah bi ikinmada dogar bebisin!!

Ya gidicek zaten de beni tembihliyo bayramda gelmesin diye la havlee tatil planını bozmasak bari paşanın
ahahah senin gonlunden gectigi gibi olur iiiiinsallah!

O hareketleri bize de yazarsan sevinirim canımBayramdan itibaren bende başlıcam egzersizlere.Geç olacak ama umarım işe yarar.
bi sayfa oncesine video biraktim, tamam, hareketleri gondersin hemen yazicam!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…