2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hastaneye bile yürüyerek gidiyorum ya evde olunca da oturmaya vaktim yok oğluma kapı süsünu yapıyorum dagiticagim magnetleri yapıyorum yarısı duruyo daha bayramda yapamam 3ginde bitirmem lazım
Oo maşallah sana kolay gelsin senin iş bitmez.. Ben en son ne zaman çıktım dışarı acaba hatırlamıyorum

Hepimizin inşallah sende çok hareketlisin maşallah bakalım normal doğurabilecez mı.bn nedense sezaryendan korkmaya başladım
Bende öyle ya ama günler geçiyor belirti yok bakalım ne olacak yarın gidecem doktora ama bayramdan sonraya kalır gibi geliyor ben 40 haftayı aşacam sanki

Oo maşallah sana kolay gelsin senin iş bitmez.. Ben en son ne zaman çıktım dışarı acaba hatırlamıyorum
Valla bitmiyo canm yine de bugün olsada dogsa diyorum işi de takmıyorum rahatlık demekki senin çocuklarla da zor oluyodur çıkman. Ben göbeğimi alıp çıkıveriyorum

Bende öyle ya ama günler geçiyor belirti yok bakalım ne olacak yarın gidecem doktora ama bayramdan sonraya kalır gibi geliyor ben 40 haftayı aşacam sanki
Benimde geçecek gibi doktor bayramda da gel nstye dedi ama bilemiyorum sancı falan olmuyo hiç oğlumda hep yukarda dahada yukarı çıkmaya çalışıyor

Farklı bi sanci hissediliyor ozmn ben hiç yaşamadım o ağrıyı inşallah seninde bir an önce acilman çoğalır beklemekte zordur ya doktr ne zmana kadr beklicegini söyledi

2 hafta daha bekleyebiliriz dedi dr.

Amin valla aynen öyle.. İnşallah güzel insanlarla gerçekleşir doğumlarımız..

Aminnnn

Senin doğum baya yakın sanki canım.Rabbim bir avaz da kurtarsın İnşAllah.Kanala girmesi için secde pozisyonu ve eğilerek yer silme hareketi işe yarıyormuş canım
Amin cnm inş. secde pozisyonunu ben bebek tersken yaptım dönsün diye ve işe yaradı. Şimdi onu yapmaya korkuyorum tekrar ters döner diye. Squat tarzı egzersizler yapmaya çalışıyorum. Yarından itibaren sıcak suya oturucam faydası oluyomuş

Valla bitmiyo canm yine de bugün olsada dogsa diyorum işi de takmıyorum rahatlık demekki senin çocuklarla da zor oluyodur çıkman. Ben göbeğimi alıp çıkıveriyorum
Ayy aynen öyle biri park der öbürü market ordan oraya koşturuyorlar.. Yetişemiyorum bu halde onlara en iyisi ev oğlan çıkıyor dışarı oynuyo arkadaşlarıyla kız gidemiyor hep dibimde garibim..

bu bir iki haftadir nstlerim hep kotu cikiyor ve bunalimdayim saatlerce nst ye bagliyim tek dedikleri sey bebk harekerlerine dikkat etmem ve 3 gunde bir gel demeleri bana bir akil verin basima hic boyle bise gelmedi korkmaliyimi mi

Aaa ben hayatta göndermem kendi de gitmez gerçi. Şehir dışı işlere gidiyordu bazen bir aydır gitmiyo o uzaktayken dogurmuyim diye
Benimki de aksamlari pisikletle çıkıyor ya, gecen itiraf etti, ailesiyle ayni binada olmasam uzaklasmazmis meğer. Bir sey olsa Allah korusun yetisirler diye demek ki
Gitcek yani kesin. 3. Çocuk olunca heyecan kalmiyo mu acaba babalarda
Gecen kayinpederim günde iki kere yukarıyi arayacaksin diyordu, esine de sen de arayacaksin dedi. Dedim annemleri o kadar aramiyorum ben kayinvalidem de diyor (esim 2.cocuk) gencken böyle değildi dogumda beni birakip gitmisti simdi kiymetli oldu
bu bir iki haftadir nstlerim hep kotu cikiyor ve bunalimdayim saatlerce nst ye bagliyim tek dedikleri sey bebk harekerlerine dikkat etmem ve 3 gunde bir gel demeleri bana bir akil verin basima hic boyle bise gelmedi korkmaliyimi mi
Peki neden? Aleti mi yerlestiremiyorlar? Saatlerce dediginiz cok uzun süre, 1 kere nst yapildi bana 20dk falan sürdü.
Bir doktorunuza sorun derim.

Hepimizin inşallah sende çok hareketlisin maşallah bakalım normal doğurabilecez mı.bn nedense sezaryendan korkmaya başladım
valla hic sezeryani aklima getirmiyorum. normal dogum yapicam Allahin izniyle. bugun bi is arkadasim daha mesaj atmis, aynen soyle; ‘dogum baslarsa eger, goreyim seni! sakin sakin nefes alip ver. konsantre ol, ice dönük olup vucudunu dinle. her sancida seni biraz daha disari iticem diye dusun, goz acip kapayincaya kadar gecer. aci agri zaten olcak ama bi sekilde cikicak cocuk hadi bakalim!’
hosuma gitti moral depolamasi haha. her sancida bir ayetel kursi okiicam icimden insallah, aklinda bulunsun

Kesinlikle merdiven denemelisin. Ben 4kat çıktım sonra aynı gün alttan muayne olduğumda doktor pelvik kasların ne kadar yumuşamış herne yapıyorsan devam et dedi. Normalde çok sert bunlar rahatlamazsa açılman olmaz demişti

Vayy onlara güveniyor tabi görüyo musun kız seninki ailesine güveniyor benimki tatil planı yapmış kime güveniyor bilemedim

Vayy onlara güveniyor tabi görüyo musun kız seninki ailesine güveniyor benimki tatil planı yapmış kime güveniyor bilemedim
Cocuklarina. Tamam bisi yapamazlar ama yalniz degilsin, dussen vs Allah korusun yaninda biri olur.
Bir de rahat insan iyidir bosver sen, pimpirikli koca beni iyice manyak ederdi. Aman geldi mi geliyo mu diye diye
Cok merak ediyorum hastanede ne yapacak. Dun aksam belim cok agriyor diye masaj yapar misin dedim, gecen dedigimde yuzu koyun yatman lazim sana delikli yatak yapicam diyil kacmisti dun aksam dedim hastanede sanci gelince de bele masaj ise yariyomus bak bunlari unutma. Ay inşallah ilgilenir orda yoksa benim işim yaş genelde soguk kanlidir da o da acemi ben de

Soğukkanlı olsa bile baba olma heyecanı ilk hem de nasıl olacak bilemezsin kullan onu fırsat bu fırsat masaj yaptır koluna girsin yürürken götür getir ne varsa işte benimki korkuyla gözümün içine bakıyordu ne isticem diye yazık.. Bunda da bi rahatlık hayrolsun

Yurumuyoruz ki koluna gireyim yatakta donerken tutunayim diye kolunu uzatiyor ona alıştı baya, soylemeden yapiyor. Dun mu ne dedi hatta artik seni de zorlamaya basladi hamilelik. Heyt bea dedim sonunda
Alisveris isi komple benden cikti, onceki aylarda soylenmistim bir kere eskisi gibi degilim yapamiyorum her is bende yeter diye, bu sayede dinc kaliyosun (!) demisti. Simdi soyluyorum aliyorlar. İyi alistim he siparis vermeye ahahah Yemek yapmiyorum neredeyse, o diyetine uygun bisiler yiyip iciyor ben de malum abuk subuk besleniyorum.
Neyse yani 9.ay zor ama is vs bakimindan daha rahatim, kendimi kasmiyorum aman yemegim olsun aman eksigim olmasin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…