2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Buna da şükür dicez Valla az bi rahatladık o konuda doğru market iş güç yemek konusunda e olsun o kadar da ya çıktı çıkacak bebeler bi el atsınlar barii.. Sen niye abuk subuk besleniyosun kahvaltı sevmiyorsun biliyoz da yemeğini yap ye bari mutlucuğu mutlu etmenin tek yolu bu şu an için

Kızlar selam

Yoğunnnnn geçen günlerin ardından bir bakayım irtibatı kopartmayayım dedim çok sayfa birikmiş umarım herşey yolundadır herkes için bebeklerini kucaklarına alanlar için Allah analı babalı büyütsün bekleyenler için kolay ve hayırlı doğumlar diliyorum

Bizde durumlar biraz sıkıntılı sarılık çıktı ama düşüşe geçmeye başladı yakın takipteyiz maalesef erken gelmenin etkisiyle yakından takip ediliyor inşallah düşer mamaya başladık sarılığı en kısa sürede atlatabilmek ve yatışı engellemek için

Emme olayı zor başladı acemilik başa bela daha yeni çözdük sarılık dolayısıyla uyanmıyor uyandırmak çok zor uyanınca emmeme gibi durumlar var

Aynı bana benziyormuş huyu da öyle inatçı kendisi zorlanmak istemiyor

Dünyanın en güzel kokusunun kendisinde olduğunu anladım enfes bi duygu yaşasın analık

Dikişlerim iyi epidural olmuştum ilk iki gün zor geçiyo sonra koşacak kıvama geliniyor
bizde durumlar böyle

Tek tavsiyem sabırlı olun sadece sabır lazım
Müslin candır

bide herkese he deyip geçin ben öyle yapıyorum yıpratırmayın kendinizi çok enerji lazım

Hiç unutur muyum canım.Temmuz anneleri grubunda tanıdım seni ve o gün bugündür dua ediyorum bebişini kucağına alman için.Çok şükür o günleri gördük.İnan çok sevindim.Rabbim hayırlı uzun ömürler versin kızına.Her isteyene de versin Rabbim hayırlı, uzun ömürlü yavrular.Hamdolsun ben de iyiyim canım.Yeni başka bir şehre taşındık..Alışmaya çalışıyorum

Sevindim adına canım sen toparlan bebiş de daha iyi olacak günden güne inşallah sarılığı da geçer .. Bol bol emzirerek acemiliği atlatacaksın inşallah..

gozum kesmiyo ki merdiven. yarin deniicem bakalimm

haha yapmiyomuuu, israrla yaptir yahu kac gunumuz kaldi surdaa benimki her aksam yapiyo, bi ton da dua aliyo benden

Kusura bakma canım biraz emrivaki gibi olmuş videoyu da sonradan gördüm,sağolasın.
estagfirullah canim olurmu hic tabikide yazicam

ne guzel ne guzel yazmissin!! masallah sahane hersey. sabir, okey, not aldim

Sevindim adına canım sen toparlan bebiş de daha iyi olacak günden güne inşallah sarılığı da geçer .. Bol bol emzirerek acemiliği atlatacaksın inşallah..

Amin canım

ne güzel sen direkt konuya girmiş oluyorsun bizim gibi olmayacaksın

ne guzel ne guzel yazmissin!! masallah sahane hersey. sabir, okey, not aldim

Sabır 1 müslin 2

İyi geceler kızlar, pazartesi günkü kontrolümüz de bebeğin suyu şimdilik idare eder perşembe tekrar gel demişti doktorumuz. Açılmam yok ve bebek kanala girmemiş. Yarın sabah kontrole gidicem tekrar. Oğlanın kilosu pazartesi günü 3900 dü. Kendi sancımı beklersem daha çok kilo almasından ve normal doğum şansımı kaybetmekten endişe ediyorum. Doktorumda anladığım kadarıyla bekleme taraftarı doğumdan pek konuşmuyoruz çünkü. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Suni sancıyla doğumu başlatmalarını mı istesem ne yapsam :/ günümün dolmasına da 4 gün kaldı zaten. Off şu bilinmezlik beni benden etti artık. Umarım herşey yolunda gider güzel haberlerle gelirim.

ultrssom olcumlerine pek guven olmuyo csnim çoğu takio.ettigim arkadasin daha az cikti dogum kilosu bi kac kisinin fazla cikmis
bi kac gun daha bekle insallah bebis kendisi gelmeye niyetlenir
benim illkdogumda suyum gelemye baslayinca suni aldim sancim yoktu
Alaha sukur normal yaptim insalalh biraz daha bekle

simdi cok abartiyo doktorlar bence annem in ilkler 3300 fln dogmus dikis bike yokmus ben 3900 dogmusum bi bende dikis olmus
simdi doktorlar aninda kesoyorlar zaten
ben 2.5 kilo benisde cok dikis oldum.mesela

inşaallah kuzum herşey güzel olacak sen kotu dusunme kilosu var masallah bence doktor risk almaz gibi geliyor hayirli haberlerle don insallah
Merhaba ben yeni üyeyim yarın sezeryan doğuma gireceğim dualarınızı esirgemeyin...
Allah yardimciniz olsun bir avazda insallah kolaylikla gelsin minnos
ben uyuyamiyorum ya keske uyusam ahhh

yok ca im ya cok ugraziyor once kalbini bulmak icin sonra cekiyolar nst yi guzel cikmamis diyorlar doktora yarun bunu kesin dille sora am

Günaydın hanımlar, doğum yapacak anneler Allah sağlıkla bebeginize kavustursun,kontrole giden anneler günü yakınsa bir avazda dogursun sağlıkla inş:) benim gece yine uykusuz geçti sabaha kadar tuvalete git gel, 4'te başlayan bıçak saplanması gibi ağrılar uyutmadi, gazdanda olabilir hala biraz ağrım var ama doğum sancısı olsa duramam sanırım, ne su ne nişan var. Rüyamda da nişanımın baya kanlı geldiğini gördüm ama kan rüyayı bozar diye korkmadim. Öyle hafif hafif sancılar bekliyorum. (37+6)

oy masallah rabbim yar ve yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…