Buna da şükür dicezYurumuyoruz ki koluna gireyimyatakta donerken tutunayim diye kolunu uzatiyor ona alıştı baya, soylemeden yapiyor. Dun mu ne dedi hatta artik seni de zorlamaya basladi hamilelik. Heyt bea dedim sonunda
Alisveris isi komple benden cikti, onceki aylarda soylenmistim bir kere eskisi gibi degilim yapamiyorum her is bende yeter diye, bu sayede dinc kaliyosun (!) demisti. Simdi soyluyorum aliyorlar. İyi alistim he siparis vermeye ahahah Yemek yapmiyorum neredeyse, o diyetine uygun bisiler yiyip iciyor ben de malum abuk subuk besleniyorum.
Neyse yani 9.ay zor ama is vs bakimindan daha rahatim, kendimi kasmiyorum aman yemegim olsun aman eksigim olmasin diye.
Hiç unutur muyum canım.Temmuz anneleri grubunda tanıdım seni ve o gün bugündür dua ediyorum bebişini kucağına alman için.Çok şükür o günleri gördük.İnan çok sevindim.Rabbim hayırlı uzun ömürler versin kızına.Her isteyene de versin Rabbim hayırlı, uzun ömürlü yavrular.Hamdolsun ben de iyiyim canım.Yeni başka bir şehre taşındık..Alışmaya çalışıyorumAyy canm hiç unutmazsın beni hep yazarsın allah razı olsun senden 35+4 desuyum geldi canm apar topar hast gitti ve baktikki minnoş durmuyor gelecek çok sukur kucağımda koynumda ne kadar şükür etsem az dualarımın kabulu bebeğim şükür sebebim sen nasilsin cnm
Sevindim adına canım sen toparlan bebiş de daha iyi olacak günden güne inşallah sarılığı da geçer .. Bol bol emzirerek acemiliği atlatacaksın inşallah..Kızlar selam
Yoğunnnnn geçen günlerin ardından bir bakayım irtibatı kopartmayayım dedim çok sayfa birikmiş umarım herşey yolundadır herkes için bebeklerini kucaklarına alanlar için Allah analı babalı büyütsün bekleyenler için kolay ve hayırlı doğumlar diliyorum
Bizde durumlar biraz sıkıntılı sarılık çıktı ama düşüşe geçmeye başladı yakın takipteyiz maalesef erken gelmenin etkisiyle yakından takip ediliyor inşallah düşer mamaya başladık sarılığı en kısa sürede atlatabilmek ve yatışı engellemek için
Emme olayı zor başladı acemilik başa bela daha yeni çözdük sarılık dolayısıyla uyanmıyor uyandırmak çok zor uyanınca emmeme gibi durumlar var
Aynı bana benziyormuşhuyu da öyle inatçı kendisi zorlanmak istemiyor
Dünyanın en güzel kokusunun kendisinde olduğunu anladım enfes bi duygu yaşasın analık
Dikişlerim iyi epidural olmuştum ilk iki gün zor geçiyo sonra koşacak kıvama geliniyor
bizde durumlar böyle
Tek tavsiyem sabırlı olun sadece sabır lazım
Müslin candır
bide herkese he deyip geçin ben öyle yapıyorum yıpratırmayın kendinizi çok enerji lazım
gozum kesmiyo ki merdiven. yarin deniicem bakalimmKesinlikle merdiven denemelisin. Ben 4kat çıktım sonra aynı gün alttan muayne olduğumda doktor pelvik kasların ne kadar yumuşamış herne yapıyorsan devam et dedi. Normalde çok sert bunlar rahatlamazsa açılman olmaz demişti
haha yapmiyomuuu, israrla yaptir yahu kac gunumuz kaldi surdaaDun aksam belim cok agriyor diye masaj yapar misin dedim, gecen dedigimde yuzu koyun yatman lazim sana delikli yatak yapicam diyil kacmistidun aksam dedim hastanede sanci gelince de bele masaj ise yariyomus bak bunlari unutma. Ay inşallah ilgilenir orda yoksa benim işim yaş genelde soguk kanlidir da o da acemi ben de
estagfirullah canim olurmu hic tabikide yazicamKusura bakma canım biraz emrivaki gibi olmuşvideoyu da sonradan gördüm,sağolasın.
ne guzel ne guzel yazmissin!! masallah sahane hersey. sabir, okey, not aldimKızlar selam
Yoğunnnnn geçen günlerin ardından bir bakayım irtibatı kopartmayayım dedim çok sayfa birikmiş umarım herşey yolundadır herkes için bebeklerini kucaklarına alanlar için Allah analı babalı büyütsün bekleyenler için kolay ve hayırlı doğumlar diliyorum
Bizde durumlar biraz sıkıntılı sarılık çıktı ama düşüşe geçmeye başladı yakın takipteyiz maalesef erken gelmenin etkisiyle yakından takip ediliyor inşallah düşer mamaya başladık sarılığı en kısa sürede atlatabilmek ve yatışı engellemek için
Emme olayı zor başladı acemilik başa bela daha yeni çözdük sarılık dolayısıyla uyanmıyor uyandırmak çok zor uyanınca emmeme gibi durumlar var
Aynı bana benziyormuşhuyu da öyle inatçı kendisi zorlanmak istemiyor
Dünyanın en güzel kokusunun kendisinde olduğunu anladım enfes bi duygu yaşasın analık
Dikişlerim iyi epidural olmuştum ilk iki gün zor geçiyo sonra koşacak kıvama geliniyor
bizde durumlar böyle
Tek tavsiyem sabırlı olun sadece sabır lazım
Müslin candır
bide herkese he deyip geçin ben öyle yapıyorum yıpratırmayın kendinizi çok enerji lazım
14 üstünü yüksek sayıyorlar cnmben elektronikle olciyorum evde o var 14 cikiyo arada tehlikeli mi kucuk 8.5
Doğrudur valla..bu aralar beynim sulanmış okuduklarımı yaptıklarımı unutuyorum vallaYok ne gizlisi yazmıştım buraya
dogumdan birkac saat sonra yapiyorlar arada gelip gidip yapti hemşirelerBu karina bastirmayi bana yapmamislardi ilk dogumda ne zaman yapiyorlarki
Sevindim adına canım sen toparlan bebiş de daha iyi olacak günden güne inşallah sarılığı da geçer .. Bol bol emzirerek acemiliği atlatacaksın inşallah..
ne guzel ne guzel yazmissin!! masallah sahane hersey. sabir, okey, not aldim
tmm canım sagol14 üstünü yüksek sayıyorlar cnm
ultrssom olcumlerine pek guven olmuyo csnim çoğu takio.ettigim arkadasin daha az cikti dogum kilosu bi kac kisinin fazla cikmisİyi geceler kızlar, pazartesi günkü kontrolümüz de bebeğin suyu şimdilik idare eder perşembe tekrar gel demişti doktorumuz. Açılmam yok ve bebek kanala girmemiş. Yarın sabah kontrole gidicem tekrar. Oğlanın kilosu pazartesi günü 3900 dü. Kendi sancımı beklersem daha çok kilo almasından ve normal doğum şansımı kaybetmekten endişe ediyorum. Doktorumda anladığım kadarıyla bekleme taraftarı doğumdan pek konuşmuyoruz çünkü. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Suni sancıyla doğumu başlatmalarını mı istesem ne yapsam :/ günümün dolmasına da 4 gün kaldı zaten. Off şu bilinmezlik beni benden etti artık. Umarım herşey yolunda gider güzel haberlerle gelirim.
inşaallah kuzum herşey güzel olacak sen kotu dusunme kilosu var masallah bence doktor risk almaz gibi geliyor hayirli haberlerle don insallahİyi geceler kızlar, pazartesi günkü kontrolümüz de bebeğin suyu şimdilik idare eder perşembe tekrar gel demişti doktorumuz. Açılmam yok ve bebek kanala girmemiş. Yarın sabah kontrole gidicem tekrar. Oğlanın kilosu pazartesi günü 3900 dü. Kendi sancımı beklersem daha çok kilo almasından ve normal doğum şansımı kaybetmekten endişe ediyorum. Doktorumda anladığım kadarıyla bekleme taraftarı doğumdan pek konuşmuyoruz çünkü. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Suni sancıyla doğumu başlatmalarını mı istesem ne yapsam :/ günümün dolmasına da 4 gün kaldı zaten. Off şu bilinmezlik beni benden etti artık. Umarım herşey yolunda gider güzel haberlerle gelirim.
Allah yardimciniz olsun bir avazda insallah kolaylikla gelsin minnosMerhaba ben yeni üyeyim yarın sezeryan doğuma gireceğim dualarınızı esirgemeyin...
ben uyuyamiyorum ya keske uyusam ahhhHerkese merhaba....
Ağustos annelerinde doğum yapanlar epey fazla, onlar uykusuz.. Umarım çabucak geçer bu günler..
Benim gibi hala bekleyenlerin uyku durumu nedir?
İlk aylarda ve son aylarda çok çok uyumak isteyenler var mı? Uykusuzluk kadar çok uyumak da normalmiş..
Siz hangisisiniz?
Dalarımız sizinle, hoşgeldiniz..
Ne güzel tatlı bebişinizi kucağınıza alacaksınız inş herşey yolunda gider dualarım sizinleMerhaba ben yeni üyeyim yarın sezeryan doğuma gireceğim dualarınızı esirgemeyin...
yok ca im ya cok ugraziyor once kalbini bulmak icin sonra cekiyolar nst yi guzel cikmamis diyorlar doktora yarun bunu kesin dille sora amBenimki de aksamlari pisikletle çıkıyor ya, gecen itiraf etti, ailesiyle ayni binada olmasam uzaklasmazmis meğer. Bir sey olsa Allah korusun yetisirler diye demek ki
Gecen kayinpederim günde iki kere yukarıyi arayacaksin diyordu, esine de sen de arayacaksin dedi. Dedim annemleri o kadar aramiyorum benkayinvalidem de diyor (esim 2.cocuk) gencken böyle değildi dogumda beni birakip gitmisti simdi kiymetli oldu
Peki neden? Aleti mi yerlestiremiyorlar? Saatlerce dediginiz cok uzun süre, 1 kere nst yapildi bana 20dk falan sürdü.
Bir doktorunuza sorun derim.
oy masallah rabbim yar ve yardimcin olsunİyi geceler kızlar, pazartesi günkü kontrolümüz de bebeğin suyu şimdilik idare eder perşembe tekrar gel demişti doktorumuz. Açılmam yok ve bebek kanala girmemiş. Yarın sabah kontrole gidicem tekrar. Oğlanın kilosu pazartesi günü 3900 dü. Kendi sancımı beklersem daha çok kilo almasından ve normal doğum şansımı kaybetmekten endişe ediyorum. Doktorumda anladığım kadarıyla bekleme taraftarı doğumdan pek konuşmuyoruz çünkü. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Suni sancıyla doğumu başlatmalarını mı istesem ne yapsam :/ günümün dolmasına da 4 gün kaldı zaten. Off şu bilinmezlik beni benden etti artık. Umarım herşey yolunda gider güzel haberlerle gelirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?