2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynı günlerdeyiz canım bende de belirti yok kafası 1 hafta büyük bayramdan sonraya kalırsa kilosuda artacak iyice bende bugün gidecem bakalım ne diyecekler dogum için

sancidan dogumdan hic korkmuyorum ama neden bu kadr steredli ve icimde kotu hisler var dun esime diyorum icim daraliyor. belki hepinize tuaf geleck ama korkuyorum ve 4. cu dogumum olmasina ragmen korkuyorum digerlerinde boyle olmamistim bana bir akil verin ve lutfen dua edin kendimi o kadr yanliz his ediyorum ki

Günaydın güzel anneler bugün de sizinle ogrendigim bilgiyi paylaşayım bilenleriniz vardır ama zeytinyağı candır diyorum bizim sipalar kabız oldu mamadan doktor dedi mamaya birer çay kaşığı zeytinyağı koy ilaç flnda dedi de gerek kalmadı ilaca anında etki etki ins yasamazsınız böyle bir sorun ama aklınızda bulunsun hem bağırsakları yumuşatıyor hemde kilo aldırıyormuş bebeklere

Ayyy inşallah böyle anlattığı gibi olur normal bisekildi ağrı her türlü olcak atlatiriz Allah'ın izniyle bende okurim tabi Fatma Ana otu zemzem suyu hurma falan hepsi hazır inşallah kullanmak nasip olur inşallah.bi hafta on güne belli olur heralde herşey son haftamiz

Sabır 1 müslin 2
ayipsin canim muslin konusunda tedarikliyim en son 15 filandi, yeter herhalde?

Dun gece toplam 2 saat uyumustum. Bu gece ise misiiil misil sabaha kadar bir iki tuvalet i saymazsak deliksiz.
Bebek dogdugunda geceleri ben agladigini yorgunluktan duymayabilirim, hafif korkuyorum bundan ama kocamin uykusu asiri hafif kulagi devamli seste, ona guveniyorum

Uyandik ama bi sor, neden uyandik nasil uyandik
nedenini bilememde nasilini cok guzel anlatabilirim. agriyan bilekler, bukulemeyen parmaklar, uyusuk eller, sizim sizim sizlayan kalca agrilari ile
Sen nasil uyandin bakiim??

Ben 2si demistim, gelmeyince artik saldim. Gerci her sabah ‘insallah buguuuun’ diyorum. Bugunde ayni seyi umit ediyorum
Gece squatlar yaptim sonrada dogum tetikleyen hem elimizdeki hem bacagimizdaki noktaya bayagi masaj yaptim masaj aletiyle. Hizimi alamayip ayak reflex noktalarinda dogumu tetikleyen noktalari arastirdim bide oralara masaj yaptim aletle. Belime sert bi agri girdi noktalardan birinde korkup biraktim esimdende firca yedim ustune. Et duani otur bekle dimi ama!

Aynen hepsi hazir bendede haha. Insallah canim, gununu bekliicek diye korkuyorum bende. Hayirlisi artik. Saglikla gelsinler insallah!!

Günaydın canım. Benimde aynı gelmiyor daha günleri var sanırım ondan. Bugün bende gideceğim kontrole bakalım neler diyecek ama benim bebeğimin kilosu normaldi 2 950 demişti geçen hafta. Bende heyecanla bekliyorumda niyetleri yok :)

elaide yorgun uyandim yine. Gece istifra ediyodum neredeyse koltuktan firladim, uykumdan uyandirdi
Doktora geldik, cok beklemedik iyi ki 20dk falan. Kizlar hep kafadan korkuyor ya ilk defa baktim 9.98 41w
Demek ki hepimizde ayni koca kafalar. Ama doktor bundan bahsetmedigine gore mühim değil.

Nst sirasi bekliyorum, hastane de kalabalik, bayram oncesi diye herhalde, asansorde bile kırk saat geziyoruz katlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…