Herkese merhaba....
Ağustos annelerinde doğum yapanlar epey fazla, onlar uykusuz.. Umarım çabucak geçer bu günler..
Benim gibi hala bekleyenlerin uyku durumu nedir?
İlk aylarda ve son aylarda çok çok uyumak isteyenler var mı? Uykusuzluk kadar çok uyumak da normalmiş..
Siz hangisisiniz?
Merhaba canım. Ben ilk aylar çok uyuyordum. Ama şu son 1 buçuk aydır günde 4 5 saat falan uyuyorum fazlasını uyumak istiyorum ama rahat edemediğim için uyanıyorum.
elaide
yorgun uyandim yine. Gece istifra ediyodum neredeyse koltuktan firladim, uykumdan uyandirdi
Doktora geldik, cok beklemedik iyi ki 20dk falan. Kizlar hep kafadan korkuyor ya ilk defa baktim 9.98 41w
Demek ki hepimizde ayni koca kafalar. Ama doktor bundan bahsetmedigine gore mühim değil.
Nst sirasi bekliyorum, hastane de kalabalik, bayram oncesi diye herhalde, asansorde bile kırk saat geziyoruz katlari.
kroniklesecek bu yorgunluk artik alissak mi ne baska ne dedi doktor hersey yolunda? Inmis ki kanala?
Hersey yolunda ki bisi demiyo doktorlar. Kaldi ki kafatasi sert degil bebeklerimizin, buyuk olsa bile kanaldan sigabilmek icin sertlesmemis.
Benimkinin basida buyukmus, bikere dedi doktor bidahada ultrason yapmayinca sormadim bende. Hayirlisi artik. Iki uc dikise raziyim. fazlasi olmasin insallah.
elaide
yorgun uyandim yine. Gece istifra ediyodum neredeyse koltuktan firladim, uykumdan uyandirdi
Doktora geldik, cok beklemedik iyi ki 20dk falan. Kizlar hep kafadan korkuyor ya ilk defa baktim 9.98 41w
Demek ki hepimizde ayni koca kafalar. Ama doktor bundan bahsetmedigine gore mühim değil.
Nst sirasi bekliyorum, hastane de kalabalik, bayram oncesi diye herhalde, asansorde bile kırk saat geziyoruz katlari.
elaide
Amin cnm inş. secde pozisyonunu ben bebek tersken yaptım dönsün diye ve işe yaradı. Şimdi onu yapmaya korkuyorum tekrar ters döner diye. Squat tarzı egzersizler yapmaya çalışıyorum. Yarından itibaren sıcak suya oturucam faydası oluyomuş
Kızlar cumartesi yaklaştıkça beni sardı bir korku, rüyamda sürekli sezeryan olduğumu dikişlerimin tutmadığını vs görüyorum kan ter içinde uyandım resmen
Kızlar cumartesi yaklaştıkça beni sardı bir korku, rüyamda sürekli sezeryan olduğumu dikişlerimin tutmadığını vs görüyorum kan ter içinde uyandım resmen