2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba canım. Ben ilk aylar çok uyuyordum. Ama şu son 1 buçuk aydır günde 4 5 saat falan uyuyorum fazlasını uyumak istiyorum ama rahat edemediğim için uyanıyorum.

kroniklesecek bu yorgunluk artik alissak mi ne baska ne dedi doktor hersey yolunda? Inmis ki kanala?
Hersey yolunda ki bisi demiyo doktorlar. Kaldi ki kafatasi sert degil bebeklerimizin, buyuk olsa bile kanaldan sigabilmek icin sertlesmemis.
Benimkinin basida buyukmus, bikere dedi doktor bidahada ultrason yapmayinca sormadim bende. Hayirlisi artik. Iki uc dikise raziyim. fazlasi olmasin insallah.

Nst de guzel cikar insallah.

aaa iyi hadi çok beklememişsiniz gerçekten. Bakalım Nst'de sonucunda ne çıkacak? Herşey yolunda gibi.
Bu doktor nasıl diğeri gibi rahat mı?

devlete mi gidiyorsun

Inşallah faydası olurda iki hafta beklemez sağlıkla gelir ben çok sabırsızm herlde

Kızlar kontrle gttm suyum 0mis.
Doktor öğlen alacgm dedi ne olur dua edin bana.
Aaaa nasil ya sen.fark etmedin mi sizinti falan seklinde mi gitmis gecmis olsun Allah yardimcin olsun gecmis olsun bir avazda kolaylıkla insallah

Kızlar cumartesi yaklaştıkça beni sardı bir korku, rüyamda sürekli sezeryan olduğumu dikişlerimin tutmadığını vs görüyorum kan ter içinde uyandım resmen
Yaa tatlım mutlu olacağına stres yapıyorsun.. O mis kokulu minik pamuşu kucağına aldığını hayal et gerisi her türlü geçiyo allahın izniyle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…