2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar kontrle gttm suyum 0mis.
Doktor öğlen alacgm dedi ne olur dua edin bana.
Aaaa geçmiş olsun canım.
Hiç sıkıntı etme, geçen gün yazmıştım. 2 gün önce arkadaşımızda kontrole gidip suyunun azalması sebebiyle önce suni sancıyla doğuma alındı. Açılma olmayınca sezaryen ile doğurdu. Dualarımız seninle. Sağ salim alacaksın inşallah kucağına bebişi

ayyy duam seninle. sakin korkma. cok guzel ve rahat gececek. saglikla kavus. esine de sana soguk icilen nescafe den alsin. dogumdan sonra bas agrisi olmasin diye dedikleri zaman icerseni.

Kızlar cumartesi yaklaştıkça beni sardı bir korku, rüyamda sürekli sezeryan olduğumu dikişlerimin tutmadığını vs görüyorum kan ter içinde uyandım resmen
hemennn moduni topluyrsun. en sevdigin filmi ac. yada az bir yuruyuse cik. bi kahve ic. sevdigin muzigi dinle. bi dus al. mutlu ol

Aaaa nasil ya sen.fark etmedin mi sizinti falan seklinde mi gitmis gecmis olsun Allah yardimcin olsun gecmis olsun bir avazda kolaylıkla insallah
Bebek büyüdükçe zaten yer daralıyor ya İçerideki su hacmi de doğal olarak azalıyormuş. Ama bazılarında bu azalış daha fazla oluyormuş. Benim arkadaşta anlamamış hiç. Belirti yokmuş.

Asil doktorum hic bahsetmedigine gore bu koca kafalik normal demek. Gerci ona göre hersey normal bas asagi donmus ama kanala girmemis henüz (asil doktorum bunlari da demiyordu) ters dönmez artık dedi.
3.162 olmus, gecen sali 2.850 idi ama makina ve doktor farkli.
Zaten bu doktorun ne asistani var ne foto veren makinasi, bas hekim farkiymis onlar hep demek. Haftaya da bu izinde baskasina randevu aldim, öyle ortada geziyorum
aaa iyi hadi çok beklememişsiniz gerçekten. Bakalım Nst'de sonucunda ne çıkacak? Herşey yolunda gibi.
Bu doktor nasıl diğeri gibi rahat mı?
Bu daha konuşkan, kocam daha çok ısındı mesela.
Nstde maks 40 çıktı ama zaten beklemiyordum sancı. Bi kalbi yavaslamisti onun icin de sola yat su ic kordon gelmis herhalde gibi bisiler dedi, yine tedirgin olmadim oyle bir durum degil bence.
Bayramda hepsi izinli, nobetci doktorlar vs olacak.
..
zombi gunlerine az kaldi ..

hastane sonucunu yazarken lutfen etiketle beni.
R Rzg14 herşey yolunda diyip geçelim bize bisi olmaz sana kalbimin sayfasi gibi tertemiz bi nst atayim

devlete mi gidiyorsun
Yok özel ama ucuz bi özel duydugum fiyatlarla alakasi yok bizim hastanenin
Sag salim çıkacaksınız ikiniz de, haberlerini bekliyoruz
I ikuayko insallah güzel haberlerle dön bakalim koca kafa listemize hos geldin
Aman kilosu buyumesin de kafasi bi sekilde cikacak yeni doktora dedim babasi 5kg dogmus diye anneye yazik dedi
Kızlar cumartesi yaklaştıkça beni sardı bir korku, rüyamda sürekli sezeryan olduğumu dikişlerimin tutmadığını vs görüyorum kan ter içinde uyandım resmen
Son zamanlar yaklastikca bir doğum korkusu olmuyor degil, bende de var emmeee yapacak bisi yok. Cikaricaz artık el mecbur

nst nr baktim canim birazcik duzrnsizlik var ama sancin bence yok canim ac falan kalmis olabilirsin. bende devlete gidiyorum 3 gunde bir yada gerekli zamnlarda cagiriyorlar.

hemennn moduni topluyrsun. en sevdigin filmi ac. yada az bir yuruyuse cik. bi kahve ic. sevdigin muzigi dinle. bi dus al. mutlu ol
B Bluemom44 aynen, ben müzik açıyorum bu ara. Bir su aygiri ne kadar dans edebilirse o kadar oluyor ama olsun, mutluluk hormonu salgilarim en azından.
nst nr baktim canim birazcik duzrnsizlik var ama sancin bence yok canim ac falan kalmis olabilirsin. bende devlete gidiyorum 3 gunde bir yada gerekli zamnlarda cagiriyorlar.
Normalde ac gidiyordum, sabah tost ve visne suyu da ictim evde (kocam sag olsun). Ya konusuyorduk gulduruyordu falan o ara duyduk zaten arada kalbi yavasladi vs. Cok onemli olduğunu düşünmüyorum.
İzmir çok fena sallandı kızlar yaBende uyuyordum yataktan fırladım resmen.Kızım da içimde kıpır kıpır,hissetti yavrum
Aha gercekten gümbür gümbür gelmesin kız şimdi

Ay bilmiyorum canım ya,bu ara sıksık sallanmaya başladık ama bugün ki çok fenaydı.

aynen anlik olabilir canim benim her nst de oyle cikiyor bozuk olan psikolojim tamamen bitti sag olsunlar evdekiler desen agir is yapiyorum diye boyle oluyormus tecrube hic bisey mis bunu anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…