Aaaa geçmiş olsun canım.Kızlar kontrle gttm suyum 0mis.
Doktor öğlen alacgm dedi ne olur dua edin bana.
Saygılar ablaEnn dusuk 30 6 dk 80 100 ustu geldigi icinbana bunlar çıtır
ayyy duam seninle. sakin korkma. cok guzel ve rahat gececek. saglikla kavus. esine de sana soguk icilen nescafe den alsin. dogumdan sonra bas agrisi olmasin diye dedikleri zaman icerseni.Kızlar kontrle gttm suyum 0mis.
hemennn moduni topluyrsun. en sevdigin filmi ac. yada az bir yuruyuse cik. bi kahve ic. sevdigin muzigi dinle. bi dus al. mutlu olKızlar cumartesi yaklaştıkça beni sardı bir korku, rüyamda sürekli sezeryan olduğumu dikişlerimin tutmadığını vs görüyorumkan ter içinde uyandım resmen
Bebek büyüdükçe zaten yer daralıyor ya İçerideki su hacmi de doğal olarak azalıyormuş. Ama bazılarında bu azalış daha fazla oluyormuş. Benim arkadaşta anlamamış hiç. Belirti yokmuş.Aaaa nasil ya sen.fark etmedin mi sizinti falan seklinde mi gitmis gecmis olsun Allah yardimcin olsun gecmis olsun bir avazda kolaylıkla insallah
Asil doktorum hic bahsetmedigine gore bu koca kafalik normal demek. Gerci ona göre hersey normalkroniklesecek bu yorgunluk artik alissak mi nebaska ne dedi doktor hersey yolunda? Inmis ki kanala?
Hersey yolunda ki bisi demiyo doktorlar. Kaldi ki kafatasi sert degil bebeklerimizin, buyuk olsa bile kanaldan sigabilmek icin sertlesmemis.
Benimkinin basida buyukmus, bikere dedi doktor bidahada ultrason yapmayinca sormadim bende. Hayirlisi artik. Iki uc dikise raziyim.fazlasi olmasin insallah.
Nst de guzel cikar insallah.
Bu daha konuşkan, kocam daha çok ısındı mesela.aaa iyi hadi çok beklememişsiniz gerçekten. Bakalım Nst'de sonucunda ne çıkacak? Herşey yolunda gibi.
Bu doktor nasıl diğeri gibi rahat mı?
R Rzg14 herşey yolunda diyip geçelim bize bisi olmaz..
zombi gunlerine az kaldi..
hastane sonucunu yazarken lutfen etiketle beni.
Yok özel ama ucuz bi özeldevlete mi gidiyorsun
Sag salim çıkacaksınız ikiniz de, haberlerini bekliyoruzKızlar kontrle gttm suyum 0mis.
Aman kilosu buyumesin de kafasi bi sekilde cikacak
Son zamanlar yaklastikca bir doğum korkusu olmuyor degil, bende de var emmeee yapacak bisi yok. Cikaricaz artık el mecburKızlar cumartesi yaklaştıkça beni sardı bir korku, rüyamda sürekli sezeryan olduğumu dikişlerimin tutmadığını vs görüyorumkan ter içinde uyandım resmen
Ah kuzum habersiz bırakma, korkma❤ Leon geliyor demek Sağ salim kucağına al inşallahKızlar kontrle gttm suyum 0mis.
nst nr baktim canim birazcik duzrnsizlik var ama sancin bence yok canim ac falan kalmis olabilirsin. bende devlete gidiyorum 3 gunde bir yada gerekli zamnlarda cagiriyorlar.Asil doktorum hic bahsetmedigine gore bu koca kafalik normal demek. Gerci ona göre hersey normalbas asagi donmus ama kanala girmemis henüz (asil doktorum bunlari da demiyordu) ters dönmez artık dedi.
3.162 olmus, gecen sali 2.850 idi ama makina ve doktor farkli.
Zaten bu doktorun ne asistani var ne foto veren makinasi, bas hekim farkiymis onlar hep demek. Haftaya da bu izinde baskasina randevu aldim, öyle ortada geziyorum
Bu daha konuşkan, kocam daha çok ısındı mesela.
Nstde maks 40 çıktı ama zaten beklemiyordum sancı. Bi kalbi yavaslamisti onun icin de sola yat su ic kordon gelmis herhalde gibi bisiler dedi, yine tedirgin olmadim oyle bir durum degil bence.
Bayramda hepsi izinli, nobetci doktorlar vs olacak.
R Rzg14 herşey yolunda diyip geçelim bize bisi olmazsana kalbimin sayfasi gibi tertemiz bi nst atayim
Eki Görüntüle 2296856
Yok özel ama ucuz bi özelduydugum fiyatlarla alakasi yok bizim hastanenin
Sag salim çıkacaksınız ikiniz de, haberlerini bekliyoruz
Aman kilosu buyumesin de kafasi bi sekilde cikacakyeni doktora dedim babasi 5kg dogmus diye anneye yazik dedi
Son zamanlar yaklastikca bir doğum korkusu olmuyor degil, bende de var emmeee yapacak bisi yok. Cikaricaz artık el mecbur
B Bluemom44 aynen, ben müzik açıyorum bu ara. Bir su aygiri ne kadar dans edebilirse o kadar oluyor ama olsun, mutluluk hormonu salgilarim en azından.hemennn moduni topluyrsun. en sevdigin filmi ac. yada az bir yuruyuse cik. bi kahve ic. sevdigin muzigi dinle. bi dus al. mutlu ol
Normalde ac gidiyordum, sabah tost ve visne suyu da ictim evde (kocam sag olsun). Ya konusuyorduk gulduruyordu falan o ara duyduk zaten arada kalbi yavasladi vs. Cok onemli olduğunu düşünmüyorum.nst nr baktim canim birazcik duzrnsizlik var ama sancin bence yok canim ac falan kalmis olabilirsin. bende devlete gidiyorum 3 gunde bir yada gerekli zamnlarda cagiriyorlar.
Aha gercekten gümbür gümbür gelmesin kız şimdiİzmir çok fena sallandı kızlar yaBende uyuyordum yataktan fırladım resmen.Kızım da içimde kıpır kıpır,hissetti yavrum
Manisa da hissetti, 6 kattayım mutfakta oturduğum yerde kaldımİzmir çok fena sallandı kızlar yaBende uyuyordum yataktan fırladım resmen.Kızım da içimde kıpır kıpır,hissetti yavrum
B Bluemom44 aynen, ben müzik açıyorum bu ara. Bir su aygiri ne kadar dans edebilirse o kadar oluyor ama olsun, mutluluk hormonu salgilarim en azından.
Normalde ac gidiyordum, sabah tost ve visne suyu da ictim evde (kocam sag olsun). Ya konusuyorduk gulduruyordu falan o ara duyduk zaten arada kalbi yavasladi vs. Cok onemli olduğunu düşünmüyorum.
Aha gercekten gümbür gümbür gelmesin kız şimdi
Sanci piki daha önce olmayınca ilk defa gördüm kuzum 40 ı daTatlım 30 40 mi o ne yahu yokkk ac.mi.gittin
ada benim ki de oyle iste hemde 1 haftadir boyle sanciyi 70 60 cikiyor bebegin hareketine falan bakiyor su falan ic cikolata ye biraz faydasi oluyor
[/QUOTE
İkincide normal cikti şükür
Allah korumuş canım dikkat et kendineİzmir çok fena sallandı kızlar yaBende uyuyordum yataktan fırladım resmen.Kızım da içimde kıpır kıpır,hissetti yavrum
Manisa da hissetti, 6 kattayım mutfakta oturduğum yerde kaldım
Yapacak bişi yok, Allah korusun beterinden
aynen anlik olabilir canim benim her nst de oyle cikiyor bozuk olan psikolojim tamamen bitti sag olsunlar evdekiler desen agir is yapiyorum diye boyle oluyormus tecrube hic bisey mis bunu anladimB Bluemom44 aynen, ben müzik açıyorum bu ara. Bir su aygiri ne kadar dans edebilirse o kadar oluyor ama olsun, mutluluk hormonu salgilarim en azından.
Normalde ac gidiyordum, sabah tost ve visne suyu da ictim evde (kocam sag olsun). Ya konusuyorduk gulduruyordu falan o ara duyduk zaten arada kalbi yavasladi vs. Cok onemli olduğunu düşünmüyorum.
Aha gercekten gümbür gümbür gelmesin kız şimdi
Bir ara ufak düşüş oldu canım ama belki de cihaz kaynaklı sonra tekrar yapılınca iyi ciktiBu nst beğenmeme nedir yauzatıyorlar ha bire uyuyo belki bebiş ille hoplatıcaklar yerinden.. Hadi güzel haberlerle ayy son günler senin ya
gecmis olsunAynen canım insan kitlenip kalıyor,Allah ım hepimizi korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?