2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bir ara ufak düşüş oldu canım ama belki de cihaz kaynaklı sonra tekrar yapılınca iyi cikti
Tok karnına girmek gerekiyor yani bebek uyuyorsa da olmuyormuş bi ara bi ebe karnımı titsetti uyandırmak için sonra düzelmişti.. İyi bak güzel çıkmış çok şükür İyidir bebişler inşallah

İnşallah canım bu kadar kilolu doğması da iyi değil. Canımı sıkıyor bu durum biraz bakalım. Hakkımızda hayırlısı neyse, Rabbim neyi ne zaman nasip ettiyse o olsun Gönlümden geçen normal Doğum inşallah nasibimde vardır
inşaallah kuzum herşey güzel olacak sen kotu dusunme kilosu var masallah bence doktor risk almaz gibi geliyor hayirli haberlerle don insallah
Banada öyle geliyor kuzum bakalım hayırlısı amin inşallah
oy masallah rabbim yar ve yardimcin olsun
amin inşallah
Aynı günlerdeyiz canım bende de belirti yok kafası 1 hafta büyük bayramdan sonraya kalırsa kilosuda artacak iyice bende bugün gidecem bakalım ne diyecekler dogum için
Gelmeye niyetleri yok sıpaların bizi böyle strese sokuyolar hadi bakalım hayırlı haberlerle dönelim inşallah canım benim
hay Allah n’oluyo bu bebelere kimi erkenden gelmek istiyor kiminin gelesi olmuyor keşke benim oğlanın da normal olsaydı stres olmadan beklerdim şimdi kara kara düşündürüyor beni. Nasipten öte köy yok bakalım hayırlısı olsun hakkımızda canım

canım inşallah aramazlar. ben oğlumda yaşadım bu korkuyu tekrar aramışlardı ağlaya ağlaya gittim sağlık ocağına hemşire oluyor böyle sarılıktan dolayı çıkmıştır üzülme demişti. sonra aramadılar çok şükür.
şimdi kızımda da arayacaklar diye korkuyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah hiçbir şey çıkmaz canım.

Yok yok beklemeye devam 3 günde bir cagirdi ama bayram olduğu için acile giderim artık

Canım birşey soracağım sezeryan mı düşünüyorsun normal doğum mu?

Selam kizlar anca vakit bulabiliyorum dedigim gbi sezeryanla spinal oldum cunku su gelisi vardi vs... Neyse cocuguma kavustum fakat sutum gelmedi hicbi sekilde... Etrafimdaki gerisekali insanlar yuzunden yetersiz anne gbi hissetmek zorunda kaldim dikis acimi falan unuttum yani anlicaginiz... Lohusa depresyonunun nasil bisey olduhunu cok iyi anladim inanin hayattaki herseyden nefret geliyo bebegin yuzune bakamiyodum utaniyodum yetersiz hissettigim.icin baktigim anda agliyodum... Sutum simdi yeni yeni eh iste geliyor bol bol su icin dixem ama.sutunuz gelsin istiyosaniz bence asil etrafta insan olmicak ama daha ewin icine dolusuyolar... Hayatimda etmedigim kadar icimden kufur etmisimdir bunlar yuzunden

Allah tüm hastalara şifa versin kızlar alıntı yapamadım benimde iki gündür mide bulantısı vs vardı şimdi baş dönmesi de eklendi çok kötüyüm güya kurabiye yapacağım margarinin yumuşamasını bekliyorum ama nasıl yapcam bilmiyorum. Birkaç gündür bende kendimi yordum heralde burnumun bi tarafi yara olmuştu kanıyordu şimdi her lavaboya gidişimde kanıyor. Ben kendimo yorunca genelde burnum kanar, dün sabahda genzime doğru kanamış afedersiniz istifar ettim resmen kan geldi. Ondan sonra duzelemedim, doktora demedim dün ama ne bileyim çok halsizim ya

Sakin.kal dinleme kafanda sutum var de herşey psikolojik hepimiz harika anneleriz sen.yetersiz hissetme ayladir bu ani.bekledin canim tadini cikar

Hala neden.zorluyorsun kendini tatlim pardon vücut uyari veriyor sen is peşindesin ayyy kızıyorum dinleninnnn lutfen son günler gecmis olsun.

Hala neden.zorluyorsun kendini tatlim pardon vücut uyari veriyor sen is peşindesin ayyy kızıyorum dinleninnnn lutfen son günler gecmis olsun.
Ay iyiydim aslında bugün ama tuttu birden evi toparladım malzemeleri çıkardım bisey oldu. Dedim 2 tepsi bari kurabiyem olsun hicbir sey yapmadım daha bugüne kadar ama iste. Biraz uzanayım gecer inş

Sakin.kal dinleme kafanda sutum var de herşey psikolojik hepimiz harika anneleriz sen.yetersiz hissetme ayladir bu ani.bekledin canim tadini cikar
Evet canim haklisin ama kadinin kadina etrigini gercekren kimse yapmiyodur aaa sezeryan mi yahu yan odada normal dogum yapmis kadin bak dusun ayyy senin sezeryan mi cok kotu yaa diyo yaran hemen kapanmaz diyo yani en iyi anlamasi gereken guya bir anne... Sutun gelmez niye gelmiyo ondan sarilik oldu bilmemne... Yani anlayacaginiz cocugunuz haric herseyi dusundurtuyolar

Küfür edip kovalasaydın ya, ay sanane dimi sanane
Git kendi doğurduğunu bak sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…