Tok karnına girmek gerekiyor yani bebek uyuyorsa da olmuyormuş bi ara bi ebe karnımı titsetti uyandırmak için sonra düzelmişti.. İyi bak güzel çıkmış çok şükür İyidir bebişler inşallahBir ara ufak düşüş oldu canım ama belki de cihaz kaynaklı sonra tekrar yapılınca iyi cikti
Nedir canım boyu kilosu normal doğum ihtimalini zorlamasın benimki gibiiyi sevindim canim senle gunlerimz ayni nerdeyse ama doktor 40 gecer diyor bebegun kilosu almis basini gidiyor bakalim
İnşallah canım bu kadar kilolu doğması da iyi değil. Canımı sıkıyor bu durum biraz bakalım. Hakkımızda hayırlısı neyse, Rabbim neyi ne zaman nasip ettiyse o olsunultrssom olcumlerine pek guven olmuyo csnim çoğu takio.ettigim arkadasin daha az cikti dogum kilosu bi kac kisinin fazla cikmis
bi kac gun daha bekle insallah bebis kendisi gelmeye niyetlenir
benim illkdogumda suyum gelemye baslayinca suni aldim sancim yoktu
Alaha sukur normal yaptim insalalh biraz daha bekle
simdi cok abartiyo doktorlar bence annem in ilkler 3300 fln dogmus dikis bike yokmus ben 3900 dogmusum bi bende dikis olmus
simdi doktorlar aninda kesoyorlar zaten
ben 2.5 kilo benisde cok dikis oldum.mesela
Banada öyle geliyor kuzum bakalım hayırlısı amin inşallahinşaallah kuzum herşey güzel olacak sen kotu dusunme kilosu var masallah bence doktor risk almaz gibi geliyor hayirli haberlerle don insallah
amin inşallahoy masallah rabbim yar ve yardimcin olsun
Gelmeye niyetleri yok sıpaların bizi böyle strese sokuyolarAynı günlerdeyiz canım bende de belirti yok kafası 1 hafta büyük bayramdan sonraya kalırsa kilosuda artacak iyice bende bugün gidecem bakalım ne diyecekler dogum için
hay Allah n’oluyo bu bebelere kimi erkenden gelmek istiyor kiminin gelesi olmuyorGünaydın canım. Benimde aynı gelmiyor daha günleri var sanırım ondan. Bugün bende gideceğim kontrole bakalım neler diyecek ama benim bebeğimin kilosu normaldi 2 950 demişti geçen hafta. Bende heyecanla bekliyorumda niyetleri yok :)
Allah yardımcın olsun canım bir avazda sağlıkla kavuş evladına inşallahKızlar kontrle gttm suyum 0mis.
Doktor öğlen alacgm dedi ne olur dua edin bana.
canım inşallah aramazlar. ben oğlumda yaşadım bu korkuyu tekrar aramışlardı ağlaya ağlaya gittim sağlık ocağına hemşire oluyor böyle sarılıktan dolayı çıkmıştır üzülme demişti. sonra aramadılar çok şükür.Merhaba Arkadaşlar çok kötüyüm 15 günlük olduk dün sağlık ocağı aradı topuk kanında sorun çıktı diye beynimden aşağı kaynar sular döküldü koşa koşa gittik annemle hastanede verdiğimiz topuk kanı hatalı numune olarak kabul edilmiş sağlık ocağında verdiğimiz Kanada fenilalanin sınırın biraz üstünde çıkmış araştırdım fenilketonüri hastalığına sebep oluyormuş dünyam başıma yıkıldı .Tekrar topuk kanı aldılar bebegimden hemşire çok yüksek çıkmamış büyük ihtimal ikincide temiz çıkar çoğu kişide öyle oluyormuş ve bebeğin güzel kilo almış hasta olsa bukadar almazdı dedi Çevrede çok oluyormuş böyle şeyler diyor ama benim.içimi hicbisey rahatlatmıyor Allah rızası için dua edin çok çaresizim sonuclarimiz temiz çıksın ... Bebeğim masumca uyuyor o masum hali benim içimi parçalıyor Rabbi kimseyi evladiyla imtihan etmesin
Yok yok beklemeye devam 3 günde bir cagirdi ama bayram olduğu için acile giderim artıkİnşallah canım bu kadar kilolu doğması da iyi değil. Canımı sıkıyor bu durum biraz bakalım. Hakkımızda hayırlısı neyse, Rabbim neyi ne zaman nasip ettiyse o olsunGönlümden geçen normal Doğum inşallah nasibimde vardır
Banada öyle geliyor kuzum bakalım hayırlısı amin inşallah
amin inşallah
Gelmeye niyetleri yok sıpaların bizi böyle strese sokuyolarhadi bakalım hayırlı haberlerle dönelim inşallah canım benim
hay Allah n’oluyo bu bebelere kimi erkenden gelmek istiyor kiminin gelesi olmuyorkeşke benim oğlanın da normal olsaydı stres olmadan beklerdim şimdi kara kara düşündürüyor beni. Nasipten öte köy yok bakalım hayırlısı olsun hakkımızda canım
Sağlıkla dogsunda hiç takma kafana ne güzel bebeğine kavuscan artk hayırlısıyla iyi geçer insallahKızlar kontrle gttm suyum 0mis.
Doktor öğlen alacgm dedi ne olur dua edin bana.
Canım birşey soracağım sezeryan mı düşünüyorsun normal doğum mu?Asil doktorum hic bahsetmedigine gore bu koca kafalik normal demek. Gerci ona göre hersey normalbas asagi donmus ama kanala girmemis henüz (asil doktorum bunlari da demiyordu) ters dönmez artık dedi.
3.162 olmus, gecen sali 2.850 idi ama makina ve doktor farkli.
Zaten bu doktorun ne asistani var ne foto veren makinasi, bas hekim farkiymis onlar hep demek. Haftaya da bu izinde baskasina randevu aldim, öyle ortada geziyorum
Bu daha konuşkan, kocam daha çok ısındı mesela.
Nstde maks 40 çıktı ama zaten beklemiyordum sancı. Bi kalbi yavaslamisti onun icin de sola yat su ic kordon gelmis herhalde gibi bisiler dedi, yine tedirgin olmadim oyle bir durum degil bence.
Bayramda hepsi izinli, nobetci doktorlar vs olacak.
@Rzg14 herşey yolunda diyip geçelim bize bisi olmazsana kalbimin sayfasi gibi tertemiz bi nst atayim
Eki Görüntüle 2296856
Yok özel ama ucuz bi özelduydugum fiyatlarla alakasi yok bizim hastanenin
Sag salim çıkacaksınız ikiniz de, haberlerini bekliyoruz
Aman kilosu buyumesin de kafasi bi sekilde cikacakyeni doktora dedim babasi 5kg dogmus diye anneye yazik dedi
Son zamanlar yaklastikca bir doğum korkusu olmuyor degil, bende de var emmeee yapacak bisi yok. Cikaricaz artık el mecbur
Sakin.kal dinleme kafanda sutum var de herşey psikolojik hepimiz harika anneleriz sen.yetersiz hissetme ayladir bu ani.bekledin canim tadini cikarSelam kizlar anca vakit bulabiliyorum dedigim gbi sezeryanla spinal oldum cunku su gelisi vardi vs... Neyse cocuguma kavustum fakat sutum gelmedi hicbi sekilde... Etrafimdaki gerisekali insanlar yuzunden yetersiz anne gbi hissetmek zorunda kaldim dikis acimi falan unuttum yani anlicaginiz... Lohusa depresyonunun nasil bisey olduhunu cok iyi anladim inanin hayattaki herseyden nefret geliyo bebegin yuzune bakamiyodum utaniyodum yetersiz hissettigim.icin baktigim anda agliyodum... Sutum simdi yeni yeni eh iste geliyor bol bol su icin dixem ama.sutunuz gelsin istiyosaniz bence asil etrafta insan olmicak ama daha ewin icine dolusuyolar... Hayatimda etmedigim kadar icimden kufur etmisimdir bunlar yuzunden
Hala neden.zorluyorsun kendini tatlim pardon vücut uyari veriyor sen is peşindesin ayyy kızıyorum dinleninnnn lutfen son günler gecmis olsun.Allah tüm hastalara şifa versin kızlar alıntı yapamadımbenimde iki gündür mide bulantısı vs vardı şimdi baş dönmesi de eklendi çok kötüyüm güya kurabiye yapacağım margarinin yumuşamasını bekliyorum ama nasıl yapcam bilmiyorum. Birkaç gündür bende kendimi yordum heralde burnumun bi tarafi yara olmuştu kanıyordu şimdi her lavaboya gidişimde kanıyor. Ben kendimo yorunca genelde burnum kanar, dün sabahda genzime doğru kanamış afedersiniz istifar ettim resmen kan geldi. Ondan sonra duzelemedim, doktora demedim dün ama ne bileyim çok halsizim ya
Ay iyiydim aslında bugün ama tuttu birden evi toparladım malzemeleri çıkardım bisey oldu. Dedim 2 tepsi bari kurabiyem olsun hicbir sey yapmadım daha bugüne kadar ama iste. Biraz uzanayım gecer inşHala neden.zorluyorsun kendini tatlim pardon vücut uyari veriyor sen is peşindesin ayyy kızıyorum dinleninnnn lutfen son günler gecmis olsun.
Evet canim haklisin ama kadinin kadina etrigini gercekren kimse yapmiyodur aaa sezeryan mi yahu yan odada normal dogum yapmis kadin bak dusun ayyy senin sezeryan mi cok kotu yaa diyo yaran hemen kapanmaz diyo yani en iyi anlamasi gereken guya bir anne... Sutun gelmez niye gelmiyo ondan sarilik oldu bilmemne... Yani anlayacaginiz cocugunuz haric herseyi dusundurtuyolarSakin.kal dinleme kafanda sutum var de herşey psikolojik hepimiz harika anneleriz sen.yetersiz hissetme ayladir bu ani.bekledin canim tadini cikar
Bayramda da hamileyiz bunu anladım beniyi sevindim canim senle gunlerimz ayni nerdeyse ama doktor 40 gecer diyor bebegun kilosu almis basini gidiyor bakalim
Cumartesini bulmaz bence senin canimBayramda da hamileyiz bunu anladım ben
Küfür edip kovalasaydın ya, ay sanane dimi sananeEvet canim haklisin ama kadinin kadina etrigini gercekren kimse yapmiyodur aaa sezeryan mi yahu yan odada normal dogum yapmis kadin bak dusun ayyy senin sezeryan mi cok kotu yaa diyo yaran hemen kapanmaz diyo yani en iyi anlamasi gereken guya bir anne... Sutun gelmez niye gelmiyo ondan sarilik oldu bilmemne... Yani anlayacaginiz cocugunuz haric herseyi dusundurtuyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?