2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Herşey yolundaymış çok şükür vakti gelince dogurcam mecbur o korkma hissi bendede başladı valla ama benm doktor çok rahat ya bayram dan sonra gel kontrole diyo ya ozmana kadr dogurrsam dedim gelirse dogurturum diyor ne çatı muayenesi yaptı ne bisey bide ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum doğum baslarsa ne zman birakcam birden risk olurmu hiç bisey demedi ya

Onu sor bence ciddi konu ara yani kan.sulandirci onemli canim

Benim doktorum kan sulandırıcı için doğumdan 12saat önce kesmek lazım dedi canım.

lohusayken sizim canimizi kim sıkıyorsa evd3n direk yollayin
hic kimse sizden ve bebeginizden muhim degil
ben ilk lohusalikda yasamadigum kalmadi pis kaynana. yuzunden simdi yine bi laf etsin eve almam zat3n
hatirlarsaniz tatile giderken ailemim yanina kotu laflar etmisti ondan beri zaten bir kere gördüm hic komusmuyorum telde faln artik iyi oldu

O Oha diyorum stres bebegi etkiliyor kalp atisina kadar biraz rahat olsan dusunmesen kotu seyler agir isler yapmasan.son haftalar Allaha emanetler vesveseye gerek.yok
niye boyle oldum bilmiyorum bebege bise olmasunda 3 gun 3 gece cekerim sanciyi. surekli dogumhaneye cikartiyor doktorlar kadinlarin bagirmalari ilginc derecrdr fazla belki son bes 10 dk insan dayanamiyor onlarin bagirmasi bile insani etkiloiyor ordaki ebelerin boyle ilgidizligi ne biliyim cevre hersey beni etkiledi su kadarini soyleyeyim hani en kotu insatt halind e dogum yaptigim hastahanede bile o kadar rahattim ki bir tane dogumumda elektrik gitmisti ve o an bile boyle degildim rabbim h yardim etsin hepimizs

bu kizdiklarin kim, kimler var kiz basinda??

ay insallah bi an once butun stresfaktorleri minimuma duser, gitsinler ne bekliyorlar ki basini?? Gelen hosgelir sefa getirirde ne diye mudahale var okadar. Sutunde gelir, gelmezsede napalim canim ne eziyet ediyosun kendine bosversene. Mamalar var cok iyi cok basarili verirsin olur biter.

Kan sulandırıcının yarılanma ömrü 12 saat ilk doğumsa belirti başlayınca genelde o vakit geçiyor zaten doğana kadar. Ben ikinci kızımda nişan geldikten sonra yani Pazar akşamı iğne mi vurdum Salı sabah Doğum oldu Pazartesi vurmadım iğneyi sancılar arada yokluyordu riske atmak istemedim. Bu bebekte doktor 37 dolunca kesti iğneyi ben 38 dolana kadar vurdum bıraktım homozigot değilse pıhtılaşma sorunu bu kadar büyük bebek de sorun olmaz dedi doktorum Allah a sığındık bıraktık umarım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza. Doktorunuza bu iğne mevzusunu sorun ama iğneyi yeni yapmış olsanız bile çok ufak bir doz oluyor 0.4 lükse inşallah sorun olmaz merak etmeyin

kizlar acilma icin bise duydum bileniz var mi cok ayiptr soylemesi vajina masajimiydi yoksa perina mi boyle zeytin yagiyla yapiliyor ada cayini da duydum. ben doguma giderken hurma ve meryem ana surelerini ojuyunca dogum rahat oluyor insallah sizdede ise yarar

Arkdsn kacinci haftadaydi canım bende suni verilcek mi diye sordum hemşireye yok dedi aslında bir denemek istyrm bende şuan beklyrm 2.30da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…