ayipsin canim muslin konusunda tedarikliyimen son 15 filandi, yeter herhalde?
Dun gece toplam 2 saat uyumustum. Bu gece ise misiiil misil sabaha kadar bir iki tuvalet i saymazsak deliksiz.
Bebek dogdugunda geceleri ben agladigini yorgunluktan duymayabilirim, hafif korkuyorum bundanama kocamin uykusu asiri hafif kulagi devamli seste, ona guveniyorum
nedenini bilememde nasilini cok guzel anlatabilirim. agriyan bilekler, bukulemeyen parmaklar, uyusuk eller, sizim sizim sizlayan kalca agrilari ile
Sen nasil uyandin bakiim??
Ben 2si demistim, gelmeyince artik saldim. Gerci her sabah ‘insallah buguuuun’ diyorum. Bugunde ayni seyi umit ediyorum
Gece squatlar yaptim sonrada dogum tetikleyen hem elimizdeki hem bacagimizdaki noktaya bayagi masaj yaptim masaj aletiyle. Hizimi alamayip ayak reflex noktalarinda dogumu tetikleyen noktalari arastirdim bide oralara masaj yaptim aletle. Belime sert bi agri girdi noktalardan birinde korkup biraktimesimdende firca yedim ustune. Et duani otur bekle dimi ama!
Aynen hepsi hazir bendede haha. Insallah canim, gununu bekliicek diye korkuyorum bende. Hayirlisi artik. Saglikla gelsinler insallah!!
niye bekletiyorlar seni benim en son digumda sancim varfi acilmam yoktu ama suyum bitmisti altan fitil vermislerdi birde balon diye bisey uyguluyorlar acilma olsun diye sen comel kalk en azindan tetiklesin sancini acilmaniArkdsn kacinci haftadaydi canım bende suni verilcek mi diye sordum hemşireye yok dedi aslında bir denemek istyrm bende şuan beklyrm 2.30da
Ya canim herkesi kov gitsin yaa vallahi cok sinir oluyorum bu insanlara kimseyi takmicaksin senden ve bebeginden onemli kimse yok. Mutlu anne mutlu bebek hatta senin sagligin bebekten bile once suan. Sutunun gelmeue baslamasina cok sevindim artarak devam edicek emin ol insallah feraha cikarsin bi an evvelSelam kizlar anca vakit bulabiliyorum dedigim gbi sezeryanla spinal oldum cunku su gelisi vardi vs... Neyse cocuguma kavustum fakat sutum gelmedi hicbi sekilde... Etrafimdaki gerisekali insanlar yuzunden yetersiz anne gbi hissetmek zorunda kaldim dikis acimi falan unuttum yani anlicaginiz... Lohusa depresyonunun nasil bisey olduhunu cok iyi anladim inanin hayattaki herseyden nefret geliyo bebegin yuzune bakamiyodum utaniyodum yetersiz hissettigim.icin baktigim anda agliyodum... Sutum simdi yeni yeni eh iste geliyor bol bol su icin dixem ama.sutunuz gelsin istiyosaniz bence asil etrafta insan olmicak ama daha ewin icine dolusuyolar... Hayatimda etmedigim kadar icimden kufur etmisimdir bunlar yuzunden
Dün akşam denediğim ve başarısız olduğum perine masajı evet. Niyeyse resimlerde anlatıldığı gibi benim oramda deri yok gayet sert bir kas var esneme imkanı olmayan. Mutlaka epizyo açarlar bana diye düşünüyorum. Annem başımda okur zaten sürekli özellikle meryemi söylerimkizlar acilma icin bise duydum bileniz var mi cok ayiptr soylemesi vajina masajimiydi yoksa perina mi boyle zeytin yagiyla yapiliyor ada cayini da duydum. ben doguma giderken hurma ve meryem ana surelerini ojuyunca dogum rahat oluyor insallah sizdede ise yarar
Vajinal doğum ilk tercihim ama iki doktoruma da söyledim, olmazsa sezeryana da hayir demeyecegim. İlla vajinal diye tutturmak istemiyorum. Sonucta birinden biri olacak, bu sebeple strese giremem hiç.Canım birşey soracağım sezeryan mı düşünüyorsun normal doğum mu?
Bpd ne? Siz diyene kadar kafasina bakmak aklima gelmemisti, bugün baktim ilk defa. Ama iki doktor da bu konuyu acmadi daha once.
Perine masajı, burda konusuldu yapan da var hatta. Ben denemedim.kizlar acilma icin bise duydum bileniz var mi cok ayiptr soylemesi vajina masajimiydi yoksa perina mi boyle zeytin yagiyla yapiliyor ada cayini da duydum. ben doguma giderken hurma ve meryem ana surelerini ojuyunca dogum rahat oluyor insallah sizdede ise yarar
Güzel haberlerinizi bekliyoruz.. Dualarımız sizinleKızlar kontrle gttm suyum 0mis.
Doktor öğlen alacgm dedi ne olur dua edin bana.
Selam kizlar anca vakit bulabiliyorum dedigim gbi sezeryanla spinal oldum cunku su gelisi vardi vs... Neyse cocuguma kavustum fakat sutum gelmedi hicbi sekilde... Etrafimdaki gerisekali insanlar yuzunden yetersiz anne gbi hissetmek zorunda kaldim dikis acimi falan unuttum yani anlicaginiz... Lohusa depresyonunun nasil bisey olduhunu cok iyi anladim inanin hayattaki herseyden nefret geliyo bebegin yuzune bakamiyodum utaniyodum yetersiz hissettigim.icin baktigim anda agliyodum... Sutum simdi yeni yeni eh iste geliyor bol bol su icin dixem ama.sutunuz gelsin istiyosaniz bence asil etrafta insan olmicak ama daha ewin icine dolusuyolar... Hayatimda etmedigim kadar icimden kufur etmisimdir bunlar yuzunden
peki ise yarar mi sence cunku b3nim acilmamda uzun suruyor sancilarim olmasina ragmenDün akşam denediğim ve başarısız olduğum perine masajı evet. Niyeyse resimlerde anlatıldığı gibi benim oramda deri yok gayet sert bir kas var esneme imkanı olmayan. Mutlaka epizyo açarlar bana diye düşünüyorum. Annem başımda okur zaten sürekli özellikle meryemi söylerim
onda ise yaramis mi pekiVajinal doğum ilk tercihim ama iki doktoruma da söyledim, olmazsa sezeryana da hayir demeyecegim. İlla vajinal diye tutturmak istemiyorum. Sonucta birinden biri olacak, bu sebeple strese giremem hiç.
Bpd ne? Siz diyene kadar kafasina bakmak aklima gelmemisti, bugün baktim ilk defa. Ama iki doktor da bu konuyu acmadi daha once.
Perine masajı, burda konusuldu yapan da var hatta. Ben denemedim.
Benim bebişin bpd si 9.7 olduğu için erkenden doğuruyorum canım seninki 9.98 yanlış görmediysemVajinal doğum ilk tercihim ama iki doktoruma da söyledim, olmazsa sezeryana da hayir demeyecegim. İlla vajinal diye tutturmak istemiyorum. Sonucta birinden biri olacak, bu sebeple strese giremem hiç.
Perine masajı, burda konusuldu yapan da var hatta. Ben denemedim.
Yarar canım mutlaka yap herkes tavsiye ediyorpeki ise yarar mi sence cunku b3nim acilmamda uzun suruyor sancilarim olmasina ragmen
Ay kimseyi telaşlandırmak istemem ama ben çocuğumun kafası çıkmayacak diye erkenden doğum yapıyorum. Doktorlarınız söylemediyse haberiniz olsun isterim bpd değerine bakıcaksın canım kağıttadur bir bakayim onu nasl hesab ediyoruz usg kagidina bakayimda dyim sana
38 haftakiken baktim simdi 10 cm yakinAy kimseyi telaşlandırmak istemem ama ben çocuğumun kafası çıkmayacak diye erkenden doğum yapıyorum. Doktorlarınız söylemediyse haberiniz olsun isterim bpd değerine bakıcaksın canım kağıtta
o zamn ben basliyorum yarindan itibarenYarar canım mutlaka yap herkes tavsiye ediyor
doktorunla görüş istersen bu konuyu canım38 haftakiken baktim simdi 10 cm yakin
Kızarmış yumurta mı? Kavurmalı yumurta mı? Ben hergün yiyorum kızarmış yumurta birşey yapmadıbirde yumurta kavurup yedigimiz zamnda sancilarin basladigi zamn oda acilma yapiyormus
masallah sizeAsil doktorum hic bahsetmedigine gore bu koca kafalik normal demek. Gerci ona göre hersey normalbas asagi donmus ama kanala girmemis henüz (asil doktorum bunlari da demiyordu) ters dönmez artık dedi.
3.162 olmus, gecen sali 2.850 idi ama makina ve doktor farkli.
Zaten bu doktorun ne asistani var ne foto veren makinasi, bas hekim farkiymis onlar hep demek. Haftaya da bu izinde baskasina randevu aldim, öyle ortada geziyorum
Bu daha konuşkan, kocam daha çok ısındı mesela.
Nstde maks 40 çıktı ama zaten beklemiyordum sancı. Bi kalbi yavaslamisti onun icin de sola yat su ic kordon gelmis herhalde gibi bisiler dedi, yine tedirgin olmadim oyle bir durum degil bence.
Bayramda hepsi izinli, nobetci doktorlar vs olacak.
R Rzg14 herşey yolunda diyip geçelim bize bisi olmazsana kalbimin sayfasi gibi tertemiz bi nst atayim
Eki Görüntüle 2296856
Yok özel ama ucuz bi özelduydugum fiyatlarla alakasi yok bizim hastanenin
Sag salim çıkacaksınız ikiniz de, haberlerini bekliyoruz
Aman kilosu buyumesin de kafasi bi sekilde cikacakyeni doktora dedim babasi 5kg dogmus diye anneye yazik dedi
Son zamanlar yaklastikca bir doğum korkusu olmuyor degil, bende de var emmeee yapacak bisi yok. Cikaricaz artık el mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?