2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Masaj meselesini ben de mi denesem

Arkdsn kacinci haftadaydi canım bende suni verilcek mi diye sordum hemşireye yok dedi aslında bir denemek istyrm bende şuan beklyrm 2.30da
niye bekletiyorlar seni benim en son digumda sancim varfi acilmam yoktu ama suyum bitmisti altan fitil vermislerdi birde balon diye bisey uyguluyorlar acilma olsun diye sen comel kalk en azindan tetiklesin sancini acilmani

Ya canim herkesi kov gitsin yaa vallahi cok sinir oluyorum bu insanlara kimseyi takmicaksin senden ve bebeginden onemli kimse yok. Mutlu anne mutlu bebek hatta senin sagligin bebekten bile once suan. Sutunun gelmeue baslamasina cok sevindim artarak devam edicek emin ol insallah feraha cikarsin bi an evvel

Dün akşam denediğim ve başarısız olduğum perine masajı evet. Niyeyse resimlerde anlatıldığı gibi benim oramda deri yok gayet sert bir kas var esneme imkanı olmayan. Mutlaka epizyo açarlar bana diye düşünüyorum. Annem başımda okur zaten sürekli özellikle meryemi söylerim

Canım birşey soracağım sezeryan mı düşünüyorsun normal doğum mu?
Vajinal doğum ilk tercihim ama iki doktoruma da söyledim, olmazsa sezeryana da hayir demeyecegim. İlla vajinal diye tutturmak istemiyorum. Sonucta birinden biri olacak, bu sebeple strese giremem hiç.
I ikuayko BPD değerlerine göre doktor normal doğum hakkında birşey söylemedi mi
Bpd ne? Siz diyene kadar kafasina bakmak aklima gelmemisti, bugün baktim ilk defa. Ama iki doktor da bu konuyu acmadi daha once.
Perine masajı, burda konusuldu yapan da var hatta. Ben denemedim.

Canım gözün aydın,Rabbim hayırlı ömürler versin evladına,Sana da sabırlar versin.Süt için gönlünü ferah tut,normal doğum yapan arkadsımın bile hemen gelmedi. Sezeryan olan kardeşimin 4.gün geldi.Etraafındaki negatif insanları da eşine veya annene söyleyip uzaklaştır bence.Doğum sonrası ne kdr az insan,o kdr rahat oluyor anne.

peki ise yarar mi sence cunku b3nim acilmamda uzun suruyor sancilarim olmasina ragmen

onda ise yaramis mi peki

Benim bebişin bpd si 9.7 olduğu için erkenden doğuruyorum canım seninki 9.98 yanlış görmediysem

Abese suresinde20.ayet olsa gerek sümmessebile yesserah diye bir ayet var hz. Meryemi kastederek biz ona doğumu kolaylaştırdık diyor ayette onu sancı sırasında sürekli okumak inşikak ve inşirah surelerini okumak Doğumu kolaylaştırıyor ben iki kızımda da abese suresinde ki o kısa ayeti sürekli okudum ikisinin Doğumu da çok kolay oldu Allah ın izniyle.

Şu lohusa Kadınların başına gelip bir sürü saçma sapan şey konuşup moral bozan tiplerin hepsini bir birine bağlayıp dövesim geliyor Mysonismysun lütfen takmamaya çalış sen sütün olmasa da mükemmel bir annesin sadece sakin olsan zaten bebişinle birbirinize yetersiniz umarım o stres kaynaklarından bir an önce kurtulursun

dur bir bakayim onu nasl hesab ediyoruz usg kagidina bakayimda dyim sana
Ay kimseyi telaşlandırmak istemem ama ben çocuğumun kafası çıkmayacak diye erkenden doğum yapıyorum. Doktorlarınız söylemediyse haberiniz olsun isterim bpd değerine bakıcaksın canım kağıtta

birde yumurta kavurup yedigimiz zamnda sancilarin basladigi zamn oda acilma yapiyormus

masallah size
anam nst mi .. saka saka. iyi cikmasina sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…