- 7 Temmuz 2019
- 2.577
- 4.843
- 63
sence cok mu bana normal yaparsin diyor hepsi hatta oyle diyor ilk cocukta basi 35 di kilo 4 boyu 54 cm di o cok zordu ondan sonrakiler cidden rahatti hic inleyip bagirip cagirmadim oturur pozisyonda bebek geldi diyorum inanmiyorlardidoktorunla görüş istersen bu konuyu canım
kuzum sancilarin basladigi zamnmis bir tane site var ordaki tum normal yapanlar yagda yapilmis yumurtadadan bahsediyorKızarmış yumurta mı? Kavurmalı yumurta mı? Ben hergün yiyorum kızarmış yumurta birşey yapmadı
Bu nst beğenmeme nedir yauzatıyorlar ha bire uyuyo belki bebiş ille hoplatıcaklar yerinden.. Hadi güzel haberlerle ayy son günler senin ya
Simdi bakip yazayim sana gecmis olculeri de ancak hic konusunu acmadilar. Senin doktorun gorusuyle bunlarinki farkli benceBenim bebişin bpd si 9.7 olduğu için erkenden doğuruyorum canım seninki 9.98 yanlış görmediysem
İki doktor da bununla ilgili bisi demedi, bir sorun yaratacak olsa soylerlerdi. Sezeryan ihtimali konusu bile acilmadi yani.Ay kimseyi telaşlandırmak istemem ama ben çocuğumun kafası çıkmayacak diye erkenden doğum yapıyorum. Doktorlarınız söylemediyse haberiniz olsun isterim bpd değerine bakıcaksın canım kağıtta
Inşallah canım benim Allah razı olsun ...Canım korkma hemen bak bebişin iyi kilo almış sıkıntılı bir durum olsa almazmış öyle demişler sen içini ferah tut dua ederiz tabi tatlım bebişine ama bence hiç bir iskontolu yok kuzunun annesi
O korku yetiyor insana zaten Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten Allah razı olsun canım benim Inşallah benide aramazlar her telefon çaldığında aklım çıkıyorcanım inşallah aramazlar. ben oğlumda yaşadım bu korkuyu tekrar aramışlardı ağlaya ağlaya gittim sağlık ocağına hemşire oluyor böyle sarılıktan dolayı çıkmıştır üzülme demişti. sonra aramadılar çok şükür.
şimdi kızımda da arayacaklar diye korkuyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah hiçbir şey çıkmaz canım.
brnce iri bebek daha kolay dogar ama ilk dogumsa biraz zorlayabilirSimdi bakip yazayim sana gecmis olculeri de ancak hic konusunu acmadilar. Senin doktorun gorusuyle bunlarinki farkli bence
8.8 9.98cm
30.7 9.87cm
1.7 9.20cm
İki doktor da bununla ilgili bisi demedi, bir sorun yaratacak olsa soylerlerdi. Sezeryan ihtimali konusu bile acilmadi yani.
Senin doguma doktor karar verdi sonucta dimi?Sen demedkn kafasi buyuk alin diye? Her doktor farklı iste.
Bende kan sulandırıcı iğne ve hap kullaniyordum iğneyi birakali bir aydan fazla oldu, iğneyi başka doktor vermişti hapida iğneyi biraktirinca dogumyaptiracagin doktor hapı ne zaman derse o zaman bırak dedi , hapida doğum yaptıracak doktorum biraktirdi bir ay önce bıraktım çok şükür gelişimi iyi ama ablamda iki çocuğunu kan sulandırıcı kullanarak doğurdu doğuma kadar kullandım ben son hafta bıraktım demişti bana yinede sor canım doktoruna erken bırakmak daha iyi sanırımHerşey yolundaymış çok şükür vakti gelince dogurcam mecbur o korkma hissi bendede başladı valla ama benm doktor çok rahat ya bayram dan sonra gel kontrole diyo ya ozmana kadr dogurrsam dedim gelirse dogurturum diyor ne çatı muayenesi yaptı ne bisey bide ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum doğum baslarsa ne zman birakcam birden risk olurmu hiç bisey demedi ya
Ya ne kadar densiz insan var ya. Takmamaya çalış diyeceğim ama olmayacak. Eşine söyle o insanları uzak tutsun çevrenden. Kendi tarafından ise annene söyle. Ya ne farkeder sezaryen ya da normal doğum. Bu kafada olanları anlamıyorum anlamayacağım. Ayrıca süt gelmeyebilir hemen, mama takviyesi verilebilir. Bunlar artık normal şeyler. 9 ay karnında güzel güzel taşımışsın bundan sonra da çok güzel anne olur bakarsın evelallah yavruna. Çenelerini eşşek arısı soksun bunlarınEvet canim haklisin ama kadinin kadina etrigini gercekren kimse yapmiyodur aaa sezeryan mi yahu yan odada normal dogum yapmis kadin bak dusun ayyy senin sezeryan mi cok kotu yaa diyo yaran hemen kapanmaz diyo yani en iyi anlamasi gereken guya bir anne... Sutun gelmez niye gelmiyo ondan sarilik oldu bilmemne... Yani anlayacaginiz cocugunuz haric herseyi dusundurtuyolar
Aynı rahat doktordan bende de var. Ben de daha çatı muayenesi olmadım. Nst'ye bile sokmadı. Bayramdan sonra raporunu almaya geldiğinde kontrol ederiz dedi. Bayramda burdayım doğum başlarsa gelirsin dedi. Rahatlığa bak.Herşey yolundaymış çok şükür vakti gelince dogurcam mecbur o korkma hissi bendede başladı valla ama benm doktor çok rahat ya bayram dan sonra gel kontrole diyo ya ozmana kadr dogurrsam dedim gelirse dogurturum diyor ne çatı muayenesi yaptı ne bisey bide ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum doğum baslarsa ne zman birakcam birden risk olurmu hiç bisey demedi ya
Ayyy ben senin diplomana deseydin bari.nst baksaydı çatıyı geçtimAynı rahat doktordan bende de var. Ben de daha çatı muayenesi olmadım. Nst'ye bile sokmadı. Bayramdan sonra raporunu almaya geldiğinde kontrol ederiz dedi. Bayramda burdayım doğum başlarsa gelirsin dedi. Rahatlığa bak.
Ya ilkin gelmeyebiliyor ki etraftakilerin böyle panik yapıp seni üzmeye hakları yok.. İnşallah geçecek canım sütün de gelecek sen kendini üzme sakın ikiniz de iyisiniz çok şükür geri kalan herşey hallolur allahın izniyle..Selam kizlar anca vakit bulabiliyorum dedigim gbi sezeryanla spinal oldum cunku su gelisi vardi vs... Neyse cocuguma kavustum fakat sutum gelmedi hicbi sekilde... Etrafimdaki gerisekali insanlar yuzunden yetersiz anne gbi hissetmek zorunda kaldim dikis acimi falan unuttum yani anlicaginiz... Lohusa depresyonunun nasil bisey olduhunu cok iyi anladim inanin hayattaki herseyden nefret geliyo bebegin yuzune bakamiyodum utaniyodum yetersiz hissettigim.icin baktigim anda agliyodum... Sutum simdi yeni yeni eh iste geliyor bol bol su icin dixem ama.sutunuz gelsin istiyosaniz bence asil etrafta insan olmicak ama daha ewin icine dolusuyolar... Hayatimda etmedigim kadar icimden kufur etmisimdir bunlar yuzunden
Geçmiş olsun canım..Allah tüm hastalara şifa versin kızlar alıntı yapamadımbenimde iki gündür mide bulantısı vs vardı şimdi baş dönmesi de eklendi çok kötüyüm güya kurabiye yapacağım margarinin yumuşamasını bekliyorum ama nasıl yapcam bilmiyorum. Birkaç gündür bende kendimi yordum heralde burnumun bi tarafi yara olmuştu kanıyordu şimdi her lavaboya gidişimde kanıyor. Ben kendimo yorunca genelde burnum kanar, dün sabahda genzime doğru kanamış afedersiniz istifar ettim resmen kan geldi. Ondan sonra duzelemedim, doktora demedim dün ama ne bileyim çok halsizim ya
Daha erken ama, nst bence önlem zaten. Cati desen hic bakmayıp dogumda belli olur diyen doktor da var.Ayyy ben senin diplomana deseydin bari.nst baksaydı çatıyı geçtim
Bence cok stres yapiyorsun. Hem ilk gebelik degil hem yasimiz yakın, bu kadar düşünme. Kendini dara sokacaksin, baska seylerle ilgilenmeye çalış.dogum yakin iki belirtimden bahsedcrm biri cok enerji patlamasiydi ikincisi ishaldi enerji patlamasini yasadim iki gundur ev temizligi hersey yapiyorum rahat rahat ishal gibi bir durumum olursa bir kac gune dogururum ama doktor bayramdan sonra aksayabilir dedi
aynen oyle canim bunun bende farkindayim ilk defa bu kadr stres kaygi bozuklugu yasiyorumBence cok stres yapiyorsun. Hem ilk gebelik degil hem yasimiz yakın, bu kadar düşünme. Kendini dara sokacaksin, baska seylerle ilgilenmeye çalış.
38 dim dedi. Bayramdan sonrasında bekliyordu aslında doktoru öyle demişti. Kontrolde alalım demiş.Arkdsn kacinci haftadaydi canım bende suni verilcek mi diye sordum hemşireye yok dedi aslında bir denemek istyrm bende şuan beklyrm 2.30da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?