2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay kimseyi telaşlandırmak istemem ama ben çocuğumun kafası çıkmayacak diye erkenden doğum yapıyorum. Doktorlarınız söylemediyse haberiniz olsun isterim bpd değerine bakıcaksın canım kağıtta
Aaaaa şimdi baktım ben de 88,15 yazıyor. Benimki de küçük kafalı ortalama bir bebek dedi zaten doktor.

Umut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35..kiz normal dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan
Ceres2310...kiz sezeryan
Yigitmoms.... erkek normal.dogum
Vuslata hasretim...normal dogum
Muhendisella..erkek sezeryan
Pembepatiks...kiz sezeryan
Artemis_1453...erkek sezeryan
Udg06....erkek sezeryan
Gujan..erkek normal dogum
Guindng1.... sezeryan
Littleredroses....kiz sezeryan
Öz Has Asıl Ağustos Anneleri
Serpico19....erkek normal dogum
Sinemist57... erkek sezeryan
Sheker_kedy...erkek sezeryan
Bilgevisne....kiz sezeryan
Rzg14...kiz sezeryan
Elftkts...kiz sezeryan
Bilgevisne...kiz sezeryan
Rose050216...erkek sezeryan
Portakallicilek...kiz sezeryan
Twice....erkek normal dogum
Duskapani...kiz normal dogum
Gece_85....kiz sezeryan
Mysonismysun....erkek sezeryan
Kysrili38...erkek sezeryan
Kudra07....kiz sezeryan
Greyfurt_....kiz sezeryan
Gamze3587...kiz normal dogum
Sevnus...erkek sezeryan

Çatı bakacak mısınız dedim geldiğimde , olabilir dedi Bence Deniz beni parmaklatmadan kendisi gelecek. Çok taraftar değil sanırım çatı için doktor.
Hayirlisi saglikla kolaylikla.gelsin.insallah kuzum

Kızlar dün akşam 10 gibi jöle kıvamında bi akıntı geldi peçeteye silince aşırı dereceydi yani ilk defa gördüm böyle bir şey nişan mı bu diye düşündüm ama kahve ya da pembemsi değildi aklım iyice karıştı benim nişan denilen şey renksizde olabilirmi? Doktorumada haber vermedim önemli değildir diye belden kasıktan ağrılarım oluyor sızlıyor doğuramadım gitti yav. Yarın kontrolüm var gidip hastanede kalasım var doğsuuun artık

internetten örnek fotoğraflarına da bakabilirsin. insallah doğum belirtileridir :)

Eklentiler

• 612DAF62-8EB4-4EBB-8FB4-6995A14DC210.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 26
Amin cnm Inşallah demekki normal doğum başlasa bile hemen dogmucagi için bisey söylemedi herlde ama ben genede konuşucam gidince benm iki gende pıhtılaşma cıktı biri homozigot diğeri heterozigot ama 0.4 lük tek doz akşamları vuruluyorm Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin insallah

Doktor konusunu açmamış olabilir ama 9.7cmden sonrası sıkıntı oluyor zaten. Benim haftaya 9.9 10olacağı için kesin sezeryan dediler. Rahim ağzı 10cm açılıyormuş en fazla bebeğin kafasının daha küçük olması lazımmış ki geçebilsin. Son anda sezeryan süpriziyle karşılaşmanı istemem bence doktoruna sormalısın çok araştırdım 2farklı doktorla daha konuşma fırsatım oldu. Onlarda aynı şeyi söylediler

Hmm e doğum şekli belli değil benim dha normal bi anda gelirse nolcak
Benim de belli değil daha canım.Ayın 17sine kdr kendi sancılarım gelmezse,17sinde suni sancı denicek.Onda da açılma olmazsa sezeryana alırım dedi.Normal olursa bebek hemen gelmiyor ztn ,o sancı çekme süresince vakit dolar herlde.İlk doğumlar da genelde hemen gelmiyor ztn bebişler.

Al birini vur ötekine yani benimki gnu doğum baslarsa dogurturum dedi ya nasl bi doğum olcak çok merak ediyorm valla

Sağlıkla inşallah canım benimki kanlıydı şeffaf da olur mu bilmiyorum.. Stres yapma geleceği varsa geliyo zaten

Ay inşallah sancin olurda kendi gelir bebis. Haklısın galiba keske hemen doğsalar

Ah canım bugünler geçecek sütün artıcak biran önce boşalsın çevrenizde inşallah herkes yardımcı olmak istiyor ama benim anladığım keşke yanlız bırakılsa lohusa ile bebek sanki herşey daha iyi olucak rabbim sana sabır versin bak minik kuzun kollarında ve zamanla herşey daha güzel olucak

Bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…