Aaaaa şimdi baktım ben de 88,15 yazıyor.Ay kimseyi telaşlandırmak istemem ama ben çocuğumun kafası çıkmayacak diye erkenden doğum yapıyorum. Doktorlarınız söylemediyse haberiniz olsun isterim bpd değerine bakıcaksın canım kağıtta
Çatı bakacak mısınız dedim geldiğimde , olabilir dediAyyy ben senin diplomana deseydin bari.nst baksaydı çatıyı geçtim
Hayirlisi saglikla kolaylikla.gelsin.insallah kuzumÇatı bakacak mısınız dedim geldiğimde , olabilir dediBence Deniz beni parmaklatmadan kendisi gelecek. Çok taraftar değil sanırım çatı için doktor.
internetten örnek fotoğraflarına da bakabilirsin. insallah doğum belirtileridir :)Kızlar dün akşam 10 gibi jöle kıvamında bi akıntı geldi peçeteye silince aşırı dereceydi yani ilk defa gördüm böyle bir şey nişan mı bu diye düşündüm ama kahve ya da pembemsi değildi aklım iyice karıştı benim nişan denilen şey renksizde olabilirmi?Doktorumada haber vermedim önemli değildir diye belden kasıktan ağrılarım oluyor sızlıyor doğuramadım gitti yav. Yarın kontrolüm var gidip hastanede kalasım var doğsuuun artık
Haklısın cnm bi ara sormuştum doğuma kadr kullancan demişti ama doğum şeklide belli değil dha o yüzden tedirgin oldum birzOnu sor bence ciddi konu ara yani kan.sulandirci onemli canim
Hmm e doğum şekli belli değil benim dha normal bi anda gelirse nolcakBenim doktorum kan sulandırıcı için doğumdan 12saat önce kesmek lazım dedi canım.
Amin cnm Inşallah demekki normal doğum başlasa bile hemen dogmucagi için bisey söylemedi herlde ama ben genede konuşucam gidince benm iki gende pıhtılaşma cıktı biri homozigot diğeri heterozigot ama 0.4 lük tek doz akşamları vuruluyorm Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin insallahKan sulandırıcının yarılanma ömrü 12 saat ilk doğumsa belirti başlayınca genelde o vakit geçiyor zaten doğana kadar. Ben ikinci kızımda nişan geldikten sonra yani Pazar akşamı iğne mi vurdum Salı sabah Doğum oldu Pazartesi vurmadım iğneyi sancılar arada yokluyordu riske atmak istemedim. Bu bebekte doktor 37 dolunca kesti iğneyi ben 38 dolana kadar vurdum bıraktım homozigot değilse pıhtılaşma sorunu bu kadar büyük bebek de sorun olmaz dedi doktorum Allah a sığındık bıraktık umarım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza. Doktorunuza bu iğne mevzusunu sorun ama iğneyi yeni yapmış olsanız bile çok ufak bir doz oluyor 0.4 lükse inşallah sorun olmaz merak etmeyin
Doktor konusunu açmamış olabilir ama 9.7cmden sonrası sıkıntı oluyor zaten. Benim haftaya 9.9 10olacağı için kesin sezeryan dediler. Rahim ağzı 10cm açılıyormuş en fazla bebeğin kafasının daha küçük olması lazımmış ki geçebilsin. Son anda sezeryan süpriziyle karşılaşmanı istemem bence doktoruna sormalısın çok araştırdım 2farklı doktorla daha konuşma fırsatım oldu. Onlarda aynı şeyi söyledilerSimdi bakip yazayim sana gecmis olculeri de ancak hic konusunu acmadilar. Senin doktorun gorusuyle bunlarinki farkli bence
8.8 9.98cm
30.7 9.87cm
1.7 9.20cm
İki doktor da bununla ilgili bisi demedi, bir sorun yaratacak olsa soylerlerdi. Sezeryan ihtimali konusu bile acilmadi yani.
Senin doguma doktor karar verdi sonucta dimi?Sen demedkn kafasi buyuk alin diye? Her doktor farklı iste.
Benim de belli değil daha canım.Ayın 17sine kdr kendi sancılarım gelmezse,17sinde suni sancı denicek.Onda da açılma olmazsa sezeryana alırım dedi.Normal olursa bebek hemen gelmiyor ztn ,o sancı çekme süresince vakit dolar herlde.İlk doğumlar da genelde hemen gelmiyor ztn bebişler.Hmm e doğum şekli belli değil benim dha normal bi anda gelirse nolcak
Al birini vur ötekine yaniAynı rahat doktordan bende de var. Ben de daha çatı muayenesi olmadım. Nst'ye bile sokmadı. Bayramdan sonra raporunu almaya geldiğinde kontrol ederiz dedi. Bayramda burdayım doğum başlarsa gelirsin dedi. Rahatlığa bak.
Sağlıkla inşallah canım benimki kanlıydı şeffaf da olur mu bilmiyorum.. Stres yapma geleceği varsa geliyo zatenKızlar dün akşam 10 gibi jöle kıvamında bi akıntı geldi peçeteye silince aşırı dereceydi yani ilk defa gördüm böyle bir şey nişan mı bu diye düşündüm ama kahve ya da pembemsi değildi aklım iyice karıştı benim nişan denilen şey renksizde olabilirmi?Doktorumada haber vermedim önemli değildir diye belden kasıktan ağrılarım oluyor sızlıyor doğuramadım gitti yav. Yarın kontrolüm var gidip hastanede kalasım var doğsuuun artık
Ay inşallah sancin olurda kendi gelir bebis. Haklısın galiba keske hemen doğsalarBenim de belli değil daha canım.Ayın 17sine kdr kendi sancılarım gelmezse,17sinde suni sancı denicek.Onda da açılma olmazsa sezeryana alırım dedi.Normal olursa bebek hemen gelmiyor ztn ,o sancı çekme süresince vakit dolar herlde.İlk doğumlar da genelde hemen gelmiyor ztn bebişler.
Öyle tabi ama yürürken karnım yere düşecek gibi hissediyorum artıkSağlıkla inşallah canım benimki kanlıydı şeffaf da olur mu bilmiyorum.. Stres yapma geleceği varsa geliyo zaten
Ah canım bugünler geçecek sütün artıcak biran önce boşalsın çevrenizde inşallah herkes yardımcı olmak istiyor ama benim anladığım keşke yanlız bırakılsa lohusa ile bebek sanki herşey daha iyi olucak rabbim sana sabır versin bak minik kuzun kollarında ve zamanla herşey daha güzel olucakSelam kizlar anca vakit bulabiliyorum dedigim gbi sezeryanla spinal oldum cunku su gelisi vardi vs... Neyse cocuguma kavustum fakat sutum gelmedi hicbi sekilde... Etrafimdaki gerisekali insanlar yuzunden yetersiz anne gbi hissetmek zorunda kaldim dikis acimi falan unuttum yani anlicaginiz... Lohusa depresyonunun nasil bisey olduhunu cok iyi anladim inanin hayattaki herseyden nefret geliyo bebegin yuzune bakamiyodum utaniyodum yetersiz hissettigim.icin baktigim anda agliyodum... Sutum simdi yeni yeni eh iste geliyor bol bol su icin dixem ama.sutunuz gelsin istiyosaniz bence asil etrafta insan olmicak ama daha ewin icine dolusuyolar... Hayatimda etmedigim kadar icimden kufur etmisimdir bunlar yuzunden
Bakalım neler olacakDoktor konusunu açmamış olabilir ama 9.7cmden sonrası sıkıntı oluyor zaten. Benim haftaya 9.9 10olacağı için kesin sezeryan dediler. Rahim ağzı 10cm açılıyormuş en fazla bebeğin kafasının daha küçük olması lazımmış ki geçebilsin. Son anda sezeryan süpriziyle karşılaşmanı istemem bence doktoruna sormalısın çok araştırdım 2farklı doktorla daha konuşma fırsatım oldu. Onlarda aynı şeyi söylediler
Ay inşallah sancin olurda kendi gelir bebis. Haklısın galiba keske hemen doğsalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?