Vallahi hasretlik çekiyor insan son günlerde artık ya sen de haklısınÖyle tabi ama yürürken karnım yere düşecek gibi hissediyorum artıkşimdide yürüdükçe kasıklarım sızlıyor hayırlısı artık hakkımızda
Bir gece ansızın gelebilirCumartesini bulmaz bence senin canim
sag ol cnmiyiyiz sukur. dun kizin kontrolu vardi. sararmis diye kan vs islemleri. bayiliyrdum he. biraz yuksek cikti. artarsa hastaneye yatar diye moralimi bozdular.
bol bol emzir canım inş birsey olmadan atlatırsınız dua ediyorum
saol kuzum. @Mysonismysun ve @Kysrli38 tebrikler
bende seni.merak etmistim canim napiyin diyeNasılsınız tatlı hanımlar? Ben kaç gündür çok moralsizdim, tektaşımı kaybetmişim yine yüksek bir zeka örneği göstererek. Eşimden epeyi trip yedim. Ne umursamazlığım kaldı ne kıymet bilmezliğim.Şu an emoji aracılığıyla gülüyorum tabi ama yaşarken hiç komik değildi. Zaten biri “Aa kaşının üstünde gözün var” dese ağlıyorum. Gerçekten hiç hoş olmadı.
Neyse. Elveda tektaş.
Bugün de kontrole gittim. Nst’de hareketsiz gözüktü bebek son 15 dk falan. Doktor da tekrar bakalım, yine hareketsiz çıkarsa yatış yaparız dedi.Ben gene orda bir ruhen pert oldum. Çikileta mikileta yedirip tekrar bağladılar. Bu sefer hareketli çıktı küçük şapşal, öncekinde fosur fosur uyuyormuş. Her şeyi de normalmiş. Zaten şu an doğurasım da yok. Daha kışlık menemenlerim bitmedi. Vestiyerimi düzenlemedim. Son bi sinemaya gitmedim. Zaten tektaşım da yok. Kocam da bana kıl oluyor. Doğurmak için en mükemmel zaman bu değil.
Üf hayat hamileyken çok zor.
Söyleyeceklerim bu kadar, tşk.
Umarım herkes iyidir. Hamişleri ve taze anneleri tek tek öperim.
Hayırlısı bakalımbrnce sen dogurursun demedi deme:)
Benim ki 3.5 civarı canimsenin kac kilo ada
vallahi uc haftadir var yine var beyaz arada sarimsi yesile kacan igrenc ama soyluyorum doktor ornek aldi enfeksiyon yok dedi son.haftalar akinti normal.demisti nisan gelse de dogum 1 hafta sonrayi bulabilir demiştiKızlar dün akşam 10 gibi jöle kıvamında bi akıntı geldi peçeteye silince aşırı dereceydi yani ilk defa gördüm böyle bir şey nişan mı bu diye düşündüm ama kahve ya da pembemsi değildi aklım iyice karıştı benim nişan denilen şey renksizde olabilirmi?Doktorumada haber vermedim önemli değildir diye belden kasıktan ağrılarım oluyor sızlıyor doğuramadım gitti yav. Yarın kontrolüm var gidip hastanede kalasım var doğsuuun artık
Şampiyon sakin olllll hormonlarını frenle.lohusaliga saklaNasılsınız tatlı hanımlar? Ben kaç gündür çok moralsizdim, tektaşımı kaybetmişim yine yüksek bir zeka örneği göstererek. Eşimden epeyi trip yedim. Ne umursamazlığım kaldı ne kıymet bilmezliğim.Şu an emoji aracılığıyla gülüyorum tabi ama yaşarken hiç komik değildi. Zaten biri “Aa kaşının üstünde gözün var” dese ağlıyorum. Gerçekten hiç hoş olmadı.
Neyse. Elveda tektaş.
Bugün de kontrole gittim. Nst’de hareketsiz gözüktü bebek son 15 dk falan. Doktor da tekrar bakalım, yine hareketsiz çıkarsa yatış yaparız dedi.Ben gene orda bir ruhen pert oldum. Çikileta mikileta yedirip tekrar bağladılar. Bu sefer hareketli çıktı küçük şapşal, öncekinde fosur fosur uyuyormuş. Her şeyi de normalmiş. Zaten şu an doğurasım da yok. Daha kışlık menemenlerim bitmedi. Vestiyerimi düzenlemedim. Son bi sinemaya gitmedim. Zaten tektaşım da yok. Kocam da bana kıl oluyor. Doğurmak için en mükemmel zaman bu değil.
Üf hayat hamileyken çok zor.
Söyleyeceklerim bu kadar, tşk.
Umarım herkes iyidir. Hamişleri ve taze anneleri tek tek öperim.
bende seni.merak etmistim canim napiyin diye
hayirlisi canim gecmis olsum yapacak biseybyok gidene
sen kendine iyi bak gerisini dusunme
vallahi uc haftadir var yine var beyaz arada sarimsi yesile kacan igrenc ama soyluyorum doktor ornek aldi enfeksiyon yok dedi son.haftalar akinti normal.demisti nisan gelse de dogum 1 hafta sonrayi bulabilir demişti
Şampiyon sakin olllll hormonlarını frenle.lohusaliga saklaçılgın uzulmek.yok sakinn bebisi düşün sana.yakismiyor bunalim yavrum
Ver coskuyuAy aynen ya ben de depresyon halimi hiç sevmiyorumŞimdi tatlı bir şeyler yiyeceğim ve hiçbir şey kalmayacak
Benm doktor bandi cikardiktan sonra baticon surup gazli bez koydu bnde evde oyle yapiyorumkizlarrrr sezeryan pansumanini nasil yapiyorsunuz? bugun doktorum su gecirmeyen banti cikardi ve artik hergun kendi kendime pansuman yapmamı söyledi.
Ya senin yazilarinda bi haydar dumen stili var yaa hahah okurken hep aklima haydar dumen geliyovallahi uc haftadir var yine var beyaz arada sarimsi yesile kacan igrenc ama soyluyorum doktor ornek aldi enfeksiyon yok dedi son.haftalar akinti normal.demisti nisan gelse de dogum 1 hafta sonrayi bulabilir demişti
Şampiyon sakin olllll hormonlarını frenle.lohusaliga saklaçılgın uzulmek.yok sakinn bebisi düşün sana.yakismiyor bunalim yavrum
insallha ayni gun dogum yaparsak girusuruz canim ben daha ankaraya gelmedimBen de hastaneye ne zaman gitsem aklıma sen geliyorsun, hadi gel de nst’de kapışalım :))
Bu ara o.moddayim dun bi arkadas aradi sancidan.geberiyorum.karin.etlerim aciyor dusun.dokununca kesik gibi o.derece.sorusu yeni.evli hamile.kalmayi.dusunuyorum.ne.yapmam lazimYa senin yazilarinda bi haydar dumen stili var yaa hahah okurken hep aklima haydar dumen geliyo
Ben internette araştırmıştım. Evet beyaz da olabilirmiş.Kızlar dün akşam 10 gibi jöle kıvamında bi akıntı geldi peçeteye silince aşırı dereceydi yani ilk defa gördüm böyle bir şey nişan mı bu diye düşündüm ama kahve ya da pembemsi değildi aklım iyice karıştı benim nişan denilen şey renksizde olabilirmi?Doktorumada haber vermedim önemli değildir diye belden kasıktan ağrılarım oluyor sızlıyor doğuramadım gitti yav. Yarın kontrolüm var gidip hastanede kalasım var doğsuuun artık
Hadi gözün aydın canımVeeee doktorum yeni hastanesine yarın başlıyor. yarın sabaha randevu aldım. yarın randevudan sonra dilediği zaman doğabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?