2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Nasılsınız tatlı hanımlar? Ben kaç gündür çok moralsizdim, tektaşımı kaybetmişim yine yüksek bir zeka örneği göstererek. Eşimden epeyi trip yedim. Ne umursamazlığım kaldı ne kıymet bilmezliğim. Şu an emoji aracılığıyla gülüyorum tabi ama yaşarken hiç komik değildi. Zaten biri “Aa kaşının üstünde gözün var” dese ağlıyorum. Gerçekten hiç hoş olmadı.

Neyse. Elveda tektaş.

Bugün de kontrole gittim. Nst’de hareketsiz gözüktü bebek son 15 dk falan. Doktor da tekrar bakalım, yine hareketsiz çıkarsa yatış yaparız dedi. Ben gene orda bir ruhen pert oldum. Çikileta mikileta yedirip tekrar bağladılar. Bu sefer hareketli çıktı küçük şapşal, öncekinde fosur fosur uyuyormuş. Her şeyi de normalmiş. Zaten şu an doğurasım da yok. Daha kışlık menemenlerim bitmedi. Vestiyerimi düzenlemedim. Son bi sinemaya gitmedim. Zaten tektaşım da yok. Kocam da bana kıl oluyor. Doğurmak için en mükemmel zaman bu değil.

Üf hayat hamileyken çok zor.

Söyleyeceklerim bu kadar, tşk.

Umarım herkes iyidir. Hamişleri ve taze anneleri tek tek öperim.

bende seni.merak etmistim canim napiyin diye
hayirlisi canim gecmis olsum yapacak biseybyok gidene
sen kendine iyi bak gerisini dusunme

vallahi uc haftadir var yine var beyaz arada sarimsi yesile kacan igrenc ama soyluyorum doktor ornek aldi enfeksiyon yok dedi son.haftalar akinti normal.demisti nisan gelse de dogum 1 hafta sonrayi bulabilir demişti
Şampiyon sakin olllll hormonlarını frenle.lohusaliga sakla çılgın uzulmek.yok sakinn bebisi düşün sana.yakismiyor bunalim yavrum

Ay aynen ya ben de depresyon halimi hiç sevmiyorum Şimdi tatlı bir şeyler yiyeceğim ve hiçbir şey kalmayacak

Ya senin yazilarinda bi haydar dumen stili var yaa hahah okurken hep aklima haydar dumen geliyo

Ya senin yazilarinda bi haydar dumen stili var yaa hahah okurken hep aklima haydar dumen geliyo
Bu ara o.moddayim dun bi arkadas aradi sancidan.geberiyorum.karin.etlerim aciyor dusun.dokununca kesik gibi o.derece.sorusu yeni.evli hamile.kalmayi.dusunuyorum.ne.yapmam lazim guzel.cevap.vercektim.neyse hamileyken iliski.nasil.olcak.peki demez mi.kapadim.suratına.en.son

Ben internette araştırmıştım. Evet beyaz da olabilirmiş.

Şükür 3 tepsi kurabiye yaptim yeterin amaaaan boh yisinler diyecen baksaniza gelenler icin hazırlık vs her sey yapılıyor ama lohusalıkta sinir bozucu her laf söz varmış o yüzden yeter bu kadari demi ama. Baş ölçüsü konuşulmuş bizimkinin kafasi da 9.28 cm yazıyor dünkü ultrasonda. Benim doktor zaten 40.haftayı beklemeyi hiiiç düşünmüyor, kurcalayıp normal doğumu tetikleyecekmiş. Dedim bayram geçsin bari il dışından ailem gelecek. 21 ağustosa son dediydi geçen zaten, ne yapacağı hakkinda bi fikrim yok suni de vermiyormuş anlayamadim gitti. Eşimde bekleyelim zamanında gelsin 1 hafta 10 güne bile çocuk nasıl gelişir içerde vs dedi dün. Bende riskli haftalar geride kaldi, korkma 38.hafta cok normal bi hafta bisey olmaz Allahin izniyle dedim de tereddütte kaldı. Doktorumun tek dediği ahududu yaprağı çayı, merdiven inip çıkma, her gün duş. Vardir bi bildiği diyor kendimi Türk hekimine emanet ediyorum napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…