2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Açıklık ne.durumda peki canim

Canım illa kanlı bişey olmak zorunda değil hatta genellikle renksiz sarımsı yeşilimsi bişey bence nişanın gelmiş doktor normal akıntı sanmış olabilir yarın detaylıca anlatırsın

O hareketleri bize de yazarsan sevinirim canımBayramdan itibaren bende başlıcam egzersizlere.Geç olacak ama umarım işe yarar.
simdi canimcim dunku yazdigima ek olarak yogaci arkadasimin dedigi hareket su (videosunu goruntusunu bulamamis aciklamaya calismis bende sana aciklamaya caliscam anlarsin umarim):
Iki ayagin kalcalarinin tam altina gelecek sekilde acik olarak ayakta duracaksin. dizini coook hafif bukeceksin cok hafif ama. sonra abarti bir sekilde karninla kalcalarini hep birlikte one arkaya dogru yuvarlayak hareketlerle salla. sanki bir oryantal dansozu gibi ama sadece one arkaya dogru dalgali bir sekilde. kalcalarinla gobegini abarti bir sekilde one arkaya yuvarliicaksin en onemli faktor bu.

kuvetten ciktim simdi, hazir vucud yumusamisken once 20 squat, ardindan squatta ennnn asagi pozisyonda (comelerek) kalabildigin kadar kalip kendini dilersen saga sola dogru dalgalandirican o pozisyonda. ardindan gobek atma hareketini 20 kez yapmaya calisicam bakalim. aksam bu tum seti tekrarlayabilirsem super olur.

Masaj meselesini ben de mi denesem
neden olmasin aksam yine yapicam kocama caktirmadan

Sevnus da doğurmuş 6si aksami suyu gelmis, zaten sezeryan olacakti hatirlarsaniz kendi gelsin istiyordu. Yarin cikarim hastaneden dedi.

Patir patir doguruyorlardi
Aaaaa masallahhh sevnus gozun aydiiiin, Allah anali babali buyutsun! suyu geldigine gore normal dogum mu yapmis?

aaaa cok gecmis olsun. ayni aciyi bende tattim. yarim karatlik gul gibi tektasim sizlere omur. kocam ara ara hala soyler 2500 avrom gitti diye, ozamanlar yeni nisanliydik. ben tatilde turkiyedeydim, elimi bos gormeye dayanamadim kocam ‘sen gel alicam sana bitane daha bosver’ diyo ama aldirir miyim gurur yaptim. sonraki gun kaybettigime emin olunca gittim bi yarim karat alip taktim parmagima (daha iyi bir kesim ve daha berrak bi tas ustelik ahah)..
neyse bosver cana gelmesin, cikacagi varmis. hem bi dur bakalim belki cikar biyerden?? dogumhediyesi hakkin var, kocayla arayi yap kendini yeni bi tektasa hazirla:)

oh mis ellerine saglik!! kurabiye dedigin ne ki oturdugun yerden yapiliyo hemencecik afiyet olsun.
merdiven cikicaktim bende yaa unutmusum bak yine. acaba doktor ne hareketi yapicak sana icerden, benim doktor niye yapmiyo yaa haftaya randevum bu hafta yoktu o tatilde, hamfendi avusturya daglarinda geziyo ben dokuz aylik hamileyim baska doktora yonlendiriim de demedi zilli

Kapı süsümü yaptım. Artık doğurabilirim
Ne guzellll sen mi yaptin

Benim kızımda geldi sabah 11 gibi sezeryanla iyiyiz cok şükür agri sancıyı atlatmaya çalışıyorum. Geriye kalanları Allah kurtarsın
Amin caniim gozunuz aydiiin hayirla guzellikle saglikla buyutun insallah!

Umut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35..kiz normal dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan
Ceres2310...kiz sezeryan
Yigitmoms.... erkek normal.dogum
Vuslata hasretim...normal dogum
Muhendisella..erkek sezeryan
Pembepatiks...kiz sezeryan
Artemis_1453...erkek sezeryan
Udg06....erkek sezeryan
Gujan..erkek normal dogum
Guindng1.... sezeryan
Littleredroses....kiz sezeryan
Öz Has Asıl Ağustos Anneleri
Serpico19....erkek normal dogum
Sinemist57... erkek sezeryan
Sheker_kedy...erkek sezeryan
Bilgevisne....kiz sezeryan
Rzg14...kiz sezeryan
Elftkts...kiz sezeryan
Bilgevisne...kiz sezeryan
Rose050216...erkek sezeryan
Portakallicilek...kiz sezeryan
Twice....erkek normal dogum
Duskapani...kiz normal dogum
Gece_85....kiz sezeryan
Mysonismysun....erkek sezeryan
Kysrili38...erkek sezeryan
Kudra07....kiz sezeryan
Greyfurt_....kiz sezeryan
Gamze3587...kiz normal dogum
Sevnus...erkek sezeryan
İclal85....kiz sezeryan

kizlarrrr sezeryan pansumanini nasil yapiyorsunuz? bugun doktorum su gecirmeyen banti cikardi ve artik hergun kendi kendime pansuman yapmamı söyledi.
Bana hiç bişey yapmana gerek yok dedi canım bende yapmadım hiçde bişey olmadı kendiliğinden iyileşti sadece duştan sonra güzel kurutmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…