- 15 Ekim 2018
- 1.216
- 5.710
- 158
Ver coskuyuben de.meyve partisi yapicam
insallha ayni gun dogum yaparsak girusuruz canim ben daha ankaraya gelmedim
Açıklık ne.durumda peki canimŞükür 3 tepsi kurabiye yaptim yeterin amaaaan boh yisinler diyecenbaksaniza gelenler icin hazırlık vs her sey yapılıyor ama lohusalıkta sinir bozucu her laf söz varmış o yüzden yeter bu kadari demi ama. Baş ölçüsü konuşulmuş bizimkinin kafasi da 9.28 cm yazıyor dünkü ultrasonda. Benim doktor zaten 40.haftayı beklemeyi hiiiç düşünmüyor, kurcalayıp normal doğumu tetikleyecekmiş. Dedim bayram geçsin bari il dışından ailem gelecek. 21 ağustosa son dediydi geçen zaten, ne yapacağı hakkinda bi fikrim yok suni de vermiyormuş anlayamadim gitti . Eşimde bekleyelim zamanında gelsin 1 hafta 10 güne bile çocuk nasıl gelişir içerde vs dedi dün. Bende riskli haftalar geride kaldi, korkma 38.hafta cok normal bi hafta bisey olmaz Allahin izniyle dedim de tereddütte kaldı. Doktorumun tek dediği ahududu yaprağı çayı, merdiven inip çıkma, her gün duş. Vardir bi bildiği diyor kendimi Türk hekimine emanet ediyorum napayım
Canım illa kanlı bişey olmak zorunda değil hatta genellikle renksiz sarımsı yeşilimsi bişey bence nişanın gelmiş doktor normal akıntı sanmış olabilir yarın detaylıca anlatırsınKızlar dün akşam 10 gibi jöle kıvamında bi akıntı geldi peçeteye silince aşırı dereceydi yani ilk defa gördüm böyle bir şey nişan mı bu diye düşündüm ama kahve ya da pembemsi değildi aklım iyice karıştı benim nişan denilen şey renksizde olabilirmi?Doktorumada haber vermedim önemli değildir diye belden kasıktan ağrılarım oluyor sızlıyor doğuramadım gitti yav. Yarın kontrolüm var gidip hastanede kalasım var doğsuuun artık
bayram sonu olur inslalh o zmana dua ediyorum artikVuhuuu hadi bize afiyet olsun
Bence bunu başarabiliriz aramızda dört gün var, ortayı buluruz
Anammmmmmm.cok.guzellll saglikla.gelsinKapı süsümü yaptım. Artık doğurabilirim
Tişikkirlir cınımmm. Çikelatalarımı da hazırlamıştım zaten.Anammmmmmm.cok.guzellll saglikla.gelsin
simdi canimcim dunku yazdigima ek olarak yogaci arkadasimin dedigi hareket su (videosunu goruntusunu bulamamis aciklamaya calismis bende sana aciklamaya caliscam anlarsin umarim):O hareketleri bize de yazarsan sevinirim canımBayramdan itibaren bende başlıcam egzersizlere.Geç olacak ama umarım işe yarar.
neden olmasinMasaj meselesini ben de mi denesem
Aaaaa masallahhh sevnus gozun aydiiiin, Allah anali babali buyutsun!Sevnus da doğurmuş 6si aksami suyu gelmis, zaten sezeryan olacakti hatirlarsaniz kendi gelsin istiyordu. Yarin cikarim hastaneden dedi.
Patir patir doguruyorlardi
Hadi gözünüz aydın canım. Güle gülü saplıkla büyütün bebişiniziiBenim kızımda geldi sabah 11 gibi sezeryanla iyiyiz cok şükür agri sancıyı atlatmaya çalışıyorum. Geriye kalanları Allah kurtarsın
masalalh canim Allah anali babali büyütsünBenim kızımda geldi sabah 11 gibi sezeryanla iyiyiz cok şükür agri sancıyı atlatmaya çalışıyorum. Geriye kalanları Allah kurtarsın
Hoşgelmiş prenses maşallah sağlıkla büyüsünBenim kızımda geldi sabah 11 gibi sezeryanla iyiyiz cok şükür agri sancıyı atlatmaya çalışıyorum. Geriye kalanları Allah kurtarsın
aaaa cok gecmis olsun. ayni aciyi bende tattim. yarim karatlik gul gibi tektasim sizlere omur. kocam ara ara hala soyler 2500 avrom gitti diye, ozamanlar yeni nisanliydik. ben tatilde turkiyedeydim, elimi bos gormeye dayanamadimNasılsınız tatlı hanımlar? Ben kaç gündür çok moralsizdim, tektaşımı kaybetmişim yine yüksek bir zeka örneği göstererek. Eşimden epeyi trip yedim. Ne umursamazlığım kaldı ne kıymet bilmezliğim.Şu an emoji aracılığıyla gülüyorum tabi ama yaşarken hiç komik değildi. Zaten biri “Aa kaşının üstünde gözün var” dese ağlıyorum. Gerçekten hiç hoş olmadı.
Neyse. Elveda tektaş.
oh mis ellerine saglik!! kurabiye dedigin ne ki oturdugun yerden yapiliyo hemencecik afiyet olsun.Şükür 3 tepsi kurabiye yaptim yeterin amaaaan boh yisinler diyecenbaksaniza gelenler icin hazırlık vs her sey yapılıyor ama lohusalıkta sinir bozucu her laf söz varmış o yüzden yeter bu kadari demi ama. Baş ölçüsü konuşulmuş bizimkinin kafasi da 9.28 cm yazıyor dünkü ultrasonda. Benim doktor zaten 40.haftayı beklemeyi hiiiç düşünmüyor, kurcalayıp normal doğumu tetikleyecekmiş. Dedim bayram geçsin bari il dışından ailem gelecek. 21 ağustosa son dediydi geçen zaten, ne yapacağı hakkinda bi fikrim yok suni de vermiyormuş anlayamadim gitti . Eşimde bekleyelim zamanında gelsin 1 hafta 10 güne bile çocuk nasıl gelişir içerde vs dedi dün. Bende riskli haftalar geride kaldi, korkma 38.hafta cok normal bi hafta bisey olmaz Allahin izniyle dedim de tereddütte kaldı. Doktorumun tek dediği ahududu yaprağı çayı, merdiven inip çıkma, her gün duş. Vardir bi bildiği diyor kendimi Türk hekimine emanet ediyorum napayım
Ne guzellll sen mi yaptinKapı süsümü yaptım. Artık doğurabilirim
Amin caniim gozunuz aydiiin hayirla guzellikle saglikla buyutun insallah!Benim kızımda geldi sabah 11 gibi sezeryanla iyiyiz cok şükür agri sancıyı atlatmaya çalışıyorum. Geriye kalanları Allah kurtarsın
hahah elimiz mahkum gittikce ileri atiyoz tarihleribayram sonu olur inslalh o zmana dua ediyorum artik
En son baktığında 1 cm demişti canim insallah haftaya ki muayenede şöyle 5 6 cm açıklık olur da doğum kolaylaşirAçıklık ne.durumda peki canim
Evet canımNe guzellll sen mi yaptin
Bana hiç bişey yapmana gerek yok dedi canım bende yapmadım hiçde bişey olmadı kendiliğinden iyileşti sadece duştan sonra güzel kurutmalısınkizlarrrr sezeryan pansumanini nasil yapiyorsunuz? bugun doktorum su gecirmeyen banti cikardi ve artik hergun kendi kendime pansuman yapmamı söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?