vallahi uc haftadir var yine var beyaz arada sarimsi yesile kacan igrenc ama soyluyorum doktor ornek aldi enfeksiyon yok dedi son.haftalar akinti normal.demisti nisan gelse de dogum 1 hafta sonrayi bulabilir demişti
Aynen benimde sarımsı gibiydi garipti yarın anlatıcam doktora bakalım inşallah doğurmaya giderim direk yarın
İnşallah nişandır ağzından bal damlıyoCanım illa kanlı bişey olmak zorunda değil hatta genellikle renksiz sarımsı yeşilimsi bişey bence nişanın gelmiş doktor normal akıntı sanmış olabilir yarın detaylıca anlatırsın
İnşallah öyledir ritmik kasılmaları beklemek kaldı :)Ben internette araştırmıştım. Evet beyaz da olabilirmiş.
La havle yaahahahahahhaBu ara o.moddayim dun bi arkadas aradi sancidan.geberiyorum.karin.etlerim aciyor dusun.dokununca kesik gibi o.derece.sorusu yeni.evli hamile.kalmayi.dusunuyorum.ne.yapmam lazimguzel.cevap.vercektim.neyse hamileyken iliski.nasil.olcak.peki demez mi.kapadim.suratına.en.son
Ya boyle yapa yapa en son sen doguracaksin diye korkuyorumsimdi canimcim dunku yazdigima ek olarak yogaci arkadasimin dedigi hareket su (videosunu goruntusunu bulamamis aciklamaya calismis bende sana aciklamaya caliscam anlarsin umarim):
Iki ayagin kalcalarinin tam altina gelecek sekilde acik olarak ayakta duracaksin. dizini coook hafif bukeceksin cok hafif ama. sonra abarti bir sekilde karninla kalcalarini hep birlikte one arkaya dogru yuvarlayak hareketlerle salla. sanki bir oryantal dansozu gibi ama sadece one arkaya dogru dalgali bir sekilde. kalcalarinla gobegini abarti bir sekilde one arkaya yuvarliicaksin en onemli faktor bu.
kuvetten ciktim simdi, hazir vucud yumusamisken once 20 squat, ardindan squatta ennnn asagi pozisyonda (comelerek) kalabildigin kadar kalip kendini dilersen saga sola dogru dalgalandirican o pozisyonda. ardindan gobek atma hareketini 20 kez yapmaya calisicam bakalim. aksam bu tum seti tekrarlayabilirsem super olur.
neden olmasinaksam yine yapicam kocama caktirmadan
Aaaaa masallahhh sevnus gozun aydiiiin, Allah anali babali buyutsun!suyu geldigine gore normal dogum mu yapmis?
Benim kızımda geldi sabah 11 gibi sezeryanla iyiyiz cok şükür agri sancıyı atlatmaya çalışıyorum. Geriye kalanları Allah kurtarsın
aaaa cok gecmis olsun. ayni aciyi bende tattim. yarim karatlik gul gibi tektasim sizlere omur. kocam ara ara hala soyler 2500 avrom gitti diye, ozamanlar yeni nisanliydik. ben tatilde turkiyedeydim, elimi bos gormeye dayanamadimkocam ‘sen gel alicam sana bitane daha bosver’ diyo ama aldirir miyim gurur yaptim. sonraki gun kaybettigime emin olunca gittim bi yarim karat alip taktim parmagima (daha iyi bir kesim ve daha berrak bi tas ustelik ahah)..
neyse bosver cana gelmesin, cikacagi varmis. hem bi dur bakalim belki cikar biyerden?? dogumhediyesi hakkin var, kocayla arayi yap kendini yeni bi tektasa hazirla:)
Daha hamile kalmadan hamilelik seksi nasil diye sormak da ne bileyimBu ara o.moddayim dun bi arkadas aradi sancidan.geberiyorum.karin.etlerim aciyor dusun.dokununca kesik gibi o.derece.sorusu yeni.evli hamile.kalmayi.dusunuyorum.ne.yapmam lazimguzel.cevap.vercektim.neyse hamileyken iliski.nasil.olcak.peki demez mi.kapadim.suratına.en.son
Sezeryan oldu, digerleri de oyleydi ondansimdi canimcim dunku yazdigima ek olarak yogaci arkadasimin dedigi hareket su (videosunu goruntusunu bulamamis aciklamaya calismis bende sana aciklamaya caliscam anlarsin umarim):
Iki ayagin kalcalarinin tam altina gelecek sekilde acik olarak ayakta duracaksin. dizini coook hafif bukeceksin cok hafif ama. sonra abarti bir sekilde karninla kalcalarini hep birlikte one arkaya dogru yuvarlayak hareketlerle salla. sanki bir oryantal dansozu gibi ama sadece one arkaya dogru dalgali bir sekilde. kalcalarinla gobegini abarti bir sekilde one arkaya yuvarliicaksin en onemli faktor bu.
kuvetten ciktim simdi, hazir vucud yumusamisken once 20 squat, ardindan squatta ennnn asagi pozisyonda (comelerek) kalabildigin kadar kalip kendini dilersen saga sola dogru dalgalandirican o pozisyonda. ardindan gobek atma hareketini 20 kez yapmaya calisicam bakalim. aksam bu tum seti tekrarlayabilirsem super olur.
neden olmasinaksam yine yapicam kocama caktirmadan
Aaaaa masallahhh sevnus gozun aydiiiin, Allah anali babali buyutsun!suyu geldigine gore normal dogum mu yapmis?
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünBenim kızımda geldi sabah 11 gibi sezeryanla iyiyiz cok şükür agri sancıyı atlatmaya çalışıyorum. Geriye kalanları Allah kurtarsın
Gözüm aydın cnm geçmiş olsn inşallah bir an önce toparlarsınBenim kızımda geldi sabah 11 gibi sezeryanla iyiyiz cok şükür agri sancıyı atlatmaya çalışıyorum. Geriye kalanları Allah kurtarsın
Benim ki 3.5 civarı canim
[/QUO massallah canim
Gozunuz aydin anali babali saglikla buyusunBenim kızımda geldi sabah 11 gibi sezeryanla iyiyiz cok şükür agri sancıyı atlatmaya çalışıyorum. Geriye kalanları Allah kurtarsın
yok canim kan olmasina gerek yok yapiskan olmasi ve kivamli oluyor cok af edersin burun yapisindaki sumuk gibi dusun beyaza yakin bile olabilir her kadin het grbelik farkli canim bazen yavas yavas bozuluyor o nisan bakiyon ic camasirinda sumuk kivaminda akinti var ta doguma kadr devam ediyor iste buda herkesin gebeliginin dogumunun ayni olmadigini gosteriyorKızlar dün akşam 10 gibi jöle kıvamında bi akıntı geldi peçeteye silince aşırı dereceydi yani ilk defa gördüm böyle bir şey nişan mı bu diye düşündüm ama kahve ya da pembemsi değildi aklım iyice karıştı benim nişan denilen şey renksizde olabilirmi?Doktorumada haber vermedim önemli değildir diye belden kasıktan ağrılarım oluyor sızlıyor doğuramadım gitti yav. Yarın kontrolüm var gidip hastanede kalasım var doğsuuun artık
simdi baktimda tirstimDoktor konusunu açmamış olabilir ama 9.7cmden sonrası sıkıntı oluyor zaten. Benim haftaya 9.9 10olacağı için kesin sezeryan dediler. Rahim ağzı 10cm açılıyormuş en fazla bebeğin kafasının daha küçük olması lazımmış ki geçebilsin. Son anda sezeryan süpriziyle karşılaşmanı istemem bence doktoruna sormalısın çok araştırdım 2farklı doktorla daha konuşma fırsatım oldu. Onlarda aynı şeyi söylediler
su an ayni kafadayizNasılsınız tatlı hanımlar? Ben kaç gündür çok moralsizdim, tektaşımı kaybetmişim yine yüksek bir zeka örneği göstererek. Eşimden epeyi trip yedim. Ne umursamazlığım kaldı ne kıymet bilmezliğim.Şu an emoji aracılığıyla gülüyorum tabi ama yaşarken hiç komik değildi. Zaten biri “Aa kaşının üstünde gözün var” dese ağlıyorum. Gerçekten hiç hoş olmadı.
Neyse. Elveda tektaş.
Bugün de kontrole gittim. Nst’de hareketsiz gözüktü bebek son 15 dk falan. Doktor da tekrar bakalım, yine hareketsiz çıkarsa yatış yaparız dedi.Ben gene orda bir ruhen pert oldum. Çikileta mikileta yedirip tekrar bağladılar. Bu sefer hareketli çıktı küçük şapşal, öncekinde fosur fosur uyuyormuş. Her şeyi de normalmiş. Zaten şu an doğurasım da yok. Daha kışlık menemenlerim bitmedi. Vestiyerimi düzenlemedim. Son bi sinemaya gitmedim. Zaten tektaşım da yok. Kocam da bana kıl oluyor. Doğurmak için en mükemmel zaman bu değil.
Üf hayat hamileyken çok zor.
Söyleyeceklerim bu kadar, tşk.
Umarım herkes iyidir. Hamişleri ve taze anneleri tek tek öperim.
Catiya benim de hic bakmadilar canim. Hatta gebe okuluna gidiyorum. Ebe dedi ki çatıya cok onceden bakmaya gerek yok. Genelde dogumda bakilir, su siralar biraz moda oldu dedi.Daha erken ama, nst bence önlem zaten. Cati desen hic bakmayıp dogumda belli olur diyen doktor da var.
Bugun iyi ki kadin cati bakmadi tekrar, her hafta baska doktora gorunerek kafayi yedirmedilermuayne etti mi sizi dedi hemen dedim digeri bakti musaitim vajinal doğuma
Aslında daha önce yazmıştım şu şu sebeplerden doğumum erken olacak diye ama arada kaçmış sanırım. Okusaydınız eminim hemen kontrol edersiniz. Doktorlarınız nasıl bu konudan.bahsetmemiş anlamadım. Bende isterdim bebeğim haftasıyla uyumlu olsun. Hep 2hafta öndeydi bunun sonucu olarak 2hafta erken doğurmam ve normal doğum şansımı denemem gerekiyor. Yoksa sezeryana sıcak baksam kalsın 41.haftaya kadar 5kg tosun gibi birşey çıksın ne kadar kalsa okadar iyi. Ben uyarmak istedim boşu boşuna erken doğurmuyorum sonuçta sizinde dikkat etmeniz gerektiğini düşünüyorum bebekleri önden gidenlerinizsimdi baktimda tirstim
Aslında daha önce yazmıştım şu şu sebeplerden doğumum erken olacak diye ama arada kaçmış sanırım. Okusaydınız eminim hemen kontrol edersiniz. Doktorlarınız nasıl bu konudan.bahsetmemiş anlamadım. Bende isterdim bebeğim haftasıyla uyumlu olsun. Hep 2hafta öndeydi bunun sonucu olarak 2hafta erken doğurmam ve normal doğum şansımı denemem gerekiyor. Yoksa sezeryana sıcak baksam kalsın 41.haftaya kadar 5kg tosun gibi birşey çıksın ne kadar kalsa okadar iyi. Ben uyarmak istedim boşu boşuna erken doğurmuyorum sonuçta sizinde dikkat etmeniz gerektiğini düşünüyorum bebekleri önden gidenleriniz
Gitmiş tektsş bi süre yer başını duymazdan gelNasılsınız tatlı hanımlar? Ben kaç gündür çok moralsizdim, tektaşımı kaybetmişim yine yüksek bir zeka örneği göstererek. Eşimden epeyi trip yedim. Ne umursamazlığım kaldı ne kıymet bilmezliğim.Şu an emoji aracılığıyla gülüyorum tabi ama yaşarken hiç komik değildi. Zaten biri “Aa kaşının üstünde gözün var” dese ağlıyorum. Gerçekten hiç hoş olmadı.
Neyse. Elveda tektaş.
Bugün de kontrole gittim. Nst’de hareketsiz gözüktü bebek son 15 dk falan. Doktor da tekrar bakalım, yine hareketsiz çıkarsa yatış yaparız dedi.Ben gene orda bir ruhen pert oldum. Çikileta mikileta yedirip tekrar bağladılar. Bu sefer hareketli çıktı küçük şapşal, öncekinde fosur fosur uyuyormuş. Her şeyi de normalmiş. Zaten şu an doğurasım da yok. Daha kışlık menemenlerim bitmedi. Vestiyerimi düzenlemedim. Son bi sinemaya gitmedim. Zaten tektaşım da yok. Kocam da bana kıl oluyor. Doğurmak için en mükemmel zaman bu değil.
Üf hayat hamileyken çok zor.
Söyleyeceklerim bu kadar, tşk.
Umarım herkes iyidir. Hamişleri ve taze anneleri tek tek öperim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?