2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Canım illa kanlı bişey olmak zorunda değil hatta genellikle renksiz sarımsı yeşilimsi bişey bence nişanın gelmiş doktor normal akıntı sanmış olabilir yarın detaylıca anlatırsın
İnşallah nişandır ağzından bal damlıyo aynen yarın detaylıca anlatıcam

La havle yaahahahahahha

Ya boyle yapa yapa en son sen doguracaksin diye korkuyorum

Ay senin kaybetme hikayen çok iyi bitmiş Maşallah tatlış. Ben inan yüzüğünde değilim, yani genel olarak Allah bizi şöyle yaratmış: ben daha sorumsuz ve savurgan, eşim çok dikkatli ve eşyaları konusunda özenli. O yüzden hep bir şeyleri kaybeden, makinede çamaşırları küçülten, elektronik aletleri bozan kişi olmaktan çok mahçubum. Yüzük de istemiyorum yeter ki Allah bana biraz akıl versin amin.

Daha hamile kalmadan hamilelik seksi nasil diye sormak da ne bileyim
Sezeryan oldu, digerleri de oyleydi ondan

QUOTE="Arwien, post: 60802245, member: 922642"]
Ya ne kadar densiz insan var ya. Takmamaya çalış diyeceğim ama olmayacak. Eşine söyle o insanları uzak tutsun çevrenden. Kendi tarafından ise annene söyle. Ya ne farkeder sezaryen ya da normal doğum. Bu kafada olanları anlamıyorum anlamayacağım. Ayrıca süt gelmeyebilir hemen, mama takviyesi verilebilir. Bunlar artık normal şeyler. 9 ay karnında güzel güzel taşımışsın bundan sonra da çok güzel anne olur bakarsın evelallah yavruna. Çenelerini eşşek arısı soksun bunların
[/QUOTE]
Ben bir gün annem bir gün kv gelsin dedim, öyle de yapıyorlar su an. Hiç bir şekil de de misafir istemedigimi söyledim. Tabi hiç hoşlarına gitmedi bı durum ama yapacak bir şey yok. Evde bir fazla kişi gorunce bogulacak gibi oluyorum kimseye tahammülü m yok. Doğum olunca insanların Bu kadar çabuk gelme istegini ve her şeye yorum yapmasindan igreniyorum. Allah yardımcımız olsun ,

yok canim kan olmasina gerek yok yapiskan olmasi ve kivamli oluyor cok af edersin burun yapisindaki sumuk gibi dusun beyaza yakin bile olabilir her kadin het grbelik farkli canim bazen yavas yavas bozuluyor o nisan bakiyon ic camasirinda sumuk kivaminda akinti var ta doguma kadr devam ediyor iste buda herkesin gebeliginin dogumunun ayni olmadigini gosteriyor

simdi baktimda tirstim

su an ayni kafadayiz trip icin tektasa gerek yok benim ki pilavin lapa olmus diye trip atiyorr ozenmemisim pehhh gelde 3 cocukla sEN YAP sala kimseyi simartmayilum onlar bizi simartsin

Catiya benim de hic bakmadilar canim. Hatta gebe okuluna gidiyorum. Ebe dedi ki çatıya cok onceden bakmaya gerek yok. Genelde dogumda bakilir, su siralar biraz moda oldu dedi.

simdi baktimda tirstim
Aslında daha önce yazmıştım şu şu sebeplerden doğumum erken olacak diye ama arada kaçmış sanırım. Okusaydınız eminim hemen kontrol edersiniz. Doktorlarınız nasıl bu konudan.bahsetmemiş anlamadım. Bende isterdim bebeğim haftasıyla uyumlu olsun. Hep 2hafta öndeydi bunun sonucu olarak 2hafta erken doğurmam ve normal doğum şansımı denemem gerekiyor. Yoksa sezeryana sıcak baksam kalsın 41.haftaya kadar 5kg tosun gibi birşey çıksın ne kadar kalsa okadar iyi. Ben uyarmak istedim boşu boşuna erken doğurmuyorum sonuçta sizinde dikkat etmeniz gerektiğini düşünüyorum bebekleri önden gidenleriniz

haklisin canim pek fazla giremiyorum yada dikkat etmmisim yazdigini. yarin konusacam bu durumu

Gitmiş tektsş bi süre yer başını duymazdan gel siz iyi olun yeter son günlere de menemeni sıkıştırmışsın kolay gelsin maşallah sana kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…