Hayırlı olsun canim gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun gecmis olsunÖncelikle herkesin bayramın kutlu olsun
Cuma sabah spinal sezaryenle kuzucuğuma kavuştum
Suni sancı ile doğumu başlatacaktık normalde ama açılmam vardı, kafası çok yukarıdaydı o yüzden bende çok stres yaptım ve sezaryen olmaya karar verdim.
Darısı daha kuzucuğuna kavuşmayı bekleyenlere sağlıkla inşallah
Gozun aydin canim gecmis olsun anali babali buyusunKızlar hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim❤ Sağ salim kavuştum oğluma. Babasının göğsünde uyuyor şimdi. Epiduralsiz bool suni sancılı normal doğum yaptım çok az dikişim var. Ama çok zor bir doğum oldu anlatırım inşallah. Sütüm hemen geldi çok şükür ama ağzı okadar küçükki sadece ucunu alıyorBenim olduğuna inanamıyorum hala. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Gunaydin canim senin de bayramin mubarek olsunGünaydın güzel anneler bayramınız mübarek olsun
ah kuzum nerdeee, aksam kocam canimi sikti. sikintim yetmiyomus gibi elimle ayagimla oyniicakmis tv izlerken bende tersleyince trip yedimelaide bu gece mesaj yazmamissin galiba doguma falnmi gittin yoksa
Allah sifa versin toplar yakinda senn lutfen güçlü dur evham.yapma insanlar aylarca ve daha ciddi problemlerle.uğraşıyor sukret dua et Allah yardımcınız olsun tez zamanda eve gidersiniz insallahTeyzeleri sizlerden dua bekliyor oğlum,
Leon normal emerken her şey yolunda ama çok acikip uyandığında heyecanla emiyor ve o zamanlarda emerken nefes almayı unutuyor morarıyor hemen ve memeden ayırınca normale dönüyor anında.
Bunu dün fark ettik iyi ki fazla kalmsm hastanede diyorum. Akrabmz hastann sahibi olan ve benim doktrm. Check up tarzı tüm tahlil tetkik yaptı en ufak sorun yok dedi bazı bebekler anne karnında hiasdyrms kendini senkronize olamıyor nefes almaya dedi.
Ben yine rahat olamadım ya evde olsa böyle diye neyprm kendi hastanede bayram dolaysyla yenidoganci yoktu başka hastaneden doktor geldi yanimza muayene etti o da. Istersen kuvezde takip edelim birsüre dedi. Süt genzine kaçarsa bir-kac ihtimalden bahsednce razi oldum.
Gün-de 2 kere görüş ve her saat süt vereblckmsm koca şehirde her saat cocugnu gorecgn emzrcgn yer yoktu.
Böyle bişey duyan oldu mu arkdslar kendimi psikljmi korumaya calsyrm sütüm gitmesin diye ama yavrumu hastanede beşiğinde bile yatirmamstm Hep koynumdaydi suyu bile pipetle içiyordum Rabbim tüm evlatlari annelerine bagislasin lütfen dua edin arkadaşlar.
Rabbim şifa versin iylesir en kısa zamanda inşallah sen sıkma canını dualarmız seninleTeyzeleri sizlerden dua bekliyor oğlum,
Leon normal emerken her şey yolunda ama çok acikip uyandığında heyecanla emiyor ve o zamanlarda emerken nefes almayı unutuyor morarıyor hemen ve memeden ayırınca normale dönüyor anında.
Bunu dün fark ettik iyi ki fazla kalmsm hastanede diyorum. Akrabmz hastann sahibi olan ve benim doktrm. Check up tarzı tüm tahlil tetkik yaptı en ufak sorun yok dedi bazı bebekler anne karnında hiasdyrms kendini senkronize olamıyor nefes almaya dedi.
Ben yine rahat olamadım ya evde olsa böyle diye neyprm kendi hastanede bayram dolaysyla yenidoganci yoktu başka hastaneden doktor geldi yanimza muayene etti o da. Istersen kuvezde takip edelim birsüre dedi. Süt genzine kaçarsa bir-kac ihtimalden bahsednce razi oldum.
Gün-de 2 kere görüş ve her saat süt vereblckmsm koca şehirde her saat cocugnu gorecgn emzrcgn yer yoktu.
Böyle bişey duyan oldu mu arkdslar kendimi psikljmi korumaya calsyrm sütüm gitmesin diye ama yavrumu hastanede beşiğinde bile yatirmamstm Hep koynumdaydi suyu bile pipetle içiyordum Rabbim tüm evlatlari annelerine bagislasin lütfen dua edin arkadaşlar.
hepinizin bayrami mubarek olsun inşallah arkadaslr
Allhim dogum yapmayanlara da hayirlisi ile bebislre kavusmayi en hayirli zamanda nasip etsin bana da en yakin zamanda inşallah
Günaydın. İyi bayramlar herkese
İyi bayramlar herkeseee
Sizler doğum yaparken biz de Eskişehir’e memlekete geldik bayram için
İnşallah burayı da doğurmadan atlatacağımı umuyorum
Ailemle olunca yazamıyorum hiç.
Çok fazla doğum yapan olmuş, maşallah
Doğum bekleyenlere de kolay doğumlar diliyorum
Öncelikle herkesin bayramın kutlu olsun
Suni sancı ile doğumu başlatacaktık normalde ama açılmam vardı, kafası çok yukarıdaydı o yüzden bende çok stres yaptım ve sezaryen olmaya karar verdim.
Günaydın mutlu sabahlar herkese Hayırlı bayramlar dilerim.Rabbim bu mübarek günlerde herkesin gönlüne göre versin inşallah doğum yapacaklara kolaylıklar ve sabırlar olsun
Günaydın güzel anneler bayramınız mübarek olsun
Herkese iyi bayramlar mutlu sağlıklı gunler diliyorum umarim bebisler bayram sonunu beklerler
Günaydınherkese hayırlı bayramlar❤ şimdi eşimi namaza uğurladım ve burdaki tüm anneler için dua ettim. İnşallah bebeği şifa bekleyenlere ve annelerine Rabbim şifa versin. Biz doğum bekleyenlere de sağlıklı hayırlı doğumlar ve evlatlar nasip etsin inşallah
Açılışı regl sancısı ve yine kanlı sümüksü gelen şeyle yaptım 3.kez geliyor bu lekeler ama tıl yok tabi hatta şuan tekmeliyor
Günaydın kızlar❤
Herkese iyi bayramlar
Allah doğurmayı bekleyen tüm gebelere sağlıkla tez vakitte kurtulmayı nasip etsin inşAllah,,
Bu yolda kimseyi bekletmesin
Yeni Doğum yapan arkadaşların gözüaydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Arada girip okuyorum ama oğlum sürekli telefonu almak istiyor o yüzden çok fazla yazamıyorum.
Uyku nedir bilmiyorum desem yeridir, doğuranlar Mevlüt okutacak ben hala gebelikte huzursuz bacak sendromundan nasıl kurtulurumu araştırıyorum.
Allahım hastalara şifa ver, dermansız dert verme yarabbim,, çokça aminnnnn
Hepinizi çok öpüyorum
Hayırlı bayramlar
Hepimizin bayramı mübarek olsun inşallah Allahim sancı çeken arkadaşlara kolaylık versin bu mübarek günde. Doğum yapmayanlarda seneye +1 olarak en güzel bayramları geçirmek dileğiyle ❤
Günaydın, herkesin bayramı kutlu olsun
Bebişler umarım bayramı geçirir, heyecana aksiyona gerek yok yavrum
Efelihayat evrene msjları gönderelim
Gunaydin agustosun en guzel anneleri ♥
Hepinizin bayrami mubarek olsun. Allah kurbanlarinizi dualarinizi kabul etsin insallah. Dogum yapmis anneler sagliklarina bir an once kavusup bebisleriyle en guzel vakitleri gecirirler insallah. Henuz dogum yapmamislarda evlatlarina saglik sihhatle en kolay sekilde kavusup, mis gibi bi lohusalik gecirip, nefis bi duzen tuttururlar insallah ♥
günaydın herkese iyi bayramlar. doğum yapanlar bebişleriyle ilk bayramıbizim de karnımızda son bayramımız Allah nice bayramlara çıkarsın sağlıkla sıhhatle
Günaydın hayırlı bayramlar hepinize
Analı babalı büyütsün sağlık li bi şekilde inşallah.gozunuz aydinÖncelikle herkesin bayramın kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?