2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayırlı olsun canim gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun gecmis olsun

Umut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35..kiz normal dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan
Ceres2310...kiz sezeryan
Yigitmoms.... erkek normal.dogum
Vuslata hasretim...normal dogum
Muhendisella..erkek sezeryan
Pembepatiks...kiz sezeryan
Artemis_1453...erkek sezeryan
Udg06....erkek sezeryan
Gujan..erkek normal dogum
Guindng1.... sezeryan
Littleredroses....kiz sezeryan
Öz Has Asıl Ağustos Anneleri
Serpico19....erkek normal dogum
Sinemist57... erkek sezeryan
Sheker_kedy...erkek sezeryan
Bilgevisne....kiz sezeryan
Rzg14...kiz sezeryan
Elftkts...kiz sezeryan
Bilgevisne...kiz sezeryan
Rose050216...erkek sezeryan
Portakallicilek...kiz sezeryan
Twice....erkek normal dogum
Duskapani...kiz normal dogum
Gece_85....kiz sezeryan
Mysonismysun....erkek sezeryan
Kysrili38...erkek sezeryan
Kudra07....kiz sezeryan
Greyfurt_....kiz sezeryan
Gamze3587...kiz normal dogum
Sevnus...erkek sezeryan
İclal85....kiz sezeryan
Nonickno...kiz sezeryan
Leonocean...erkek sezeryan
Derya0.....erkek sezeryan
Yez84....sezeryan
Simran_.....erkek sezeryan
Zeynepaligndz....erkek sezeryan
Tekprenses....kiz normal.dogum
Mademoiselle90.....kiz normal dogum
Mavilibalik....kiz normal dogum
Sewils88......kiz sezeryan
Babylionmother...erkek normal dogum
Sonmelodi00....kiz sezeryan

Gozun aydin canim gecmis olsun anali babali buyusun aman komple memeyi agzina sokmaya calis benmki de ilk basta ucunu aldi hep cok acitiyo mahvetti beni zamanla hepsini alicak gozleri gibi agizlarini da zor aciyolar ilk dogduklarinda

Günaydın herkese hayırlı bayramlar❤ şimdi eşimi namaza uğurladım ve burdaki tüm anneler için dua ettim. İnşallah bebeği şifa bekleyenlere ve annelerine Rabbim şifa versin. Biz doğum bekleyenlere de sağlıklı hayırlı doğumlar ve evlatlar nasip etsin inşallah
Açılışı regl sancısı ve yine kanlı sümüksü gelen şeyle yaptım 3.kez geliyor bu lekeler ama tıl yok tabi hatta şuan tekmeliyor

Günaydın kızlar
Herkese iyi bayramlar
Allah doğurmayı bekleyen tüm gebelere sağlıkla tez vakitte kurtulmayı nasip etsin inşAllah,,
Bu yolda kimseyi bekletmesin

Yeni Doğum yapan arkadaşların gözüaydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Arada girip okuyorum ama oğlum sürekli telefonu almak istiyor o yüzden çok fazla yazamıyorum.
Uyku nedir bilmiyorum desem yeridir, doğuranlar Mevlüt okutacak ben hala gebelikte huzursuz bacak sendromundan nasıl kurtulurumu araştırıyorum.
Allahım hastalara şifa ver, dermansız dert verme yarabbim,, çokça aminnnnn
Hepinizi çok öpüyorum
Hayırlı bayramlar

Gunaydin agustosun en guzel anneleri
Hepinizin bayrami mubarek olsun. Allah kurbanlarinizi dualarinizi kabul etsin insallah. Dogum yapmis anneler sagliklarina bir an once kavusup bebisleriyle en guzel vakitleri gecirirler insallah. Henuz dogum yapmamislarda evlatlarina saglik sihhatle en kolay sekilde kavusup, mis gibi bi lohusalik gecirip, nefis bi duzen tuttururlar insallah

Teyzeleri sizlerden dua bekliyor oğlum,
Leon normal emerken her şey yolunda ama çok acikip uyandığında heyecanla emiyor ve o zamanlarda emerken nefes almayı unutuyor morarıyor hemen ve memeden ayırınca normale dönüyor anında.
Bunu dün fark ettik iyi ki fazla kalmsm hastanede diyorum. Akrabmz hastann sahibi olan ve benim doktrm. Check up tarzı tüm tahlil tetkik yaptı en ufak sorun yok dedi bazı bebekler anne karnında hiasdyrms kendini senkronize olamıyor nefes almaya dedi.
Ben yine rahat olamadım ya evde olsa böyle diye neyprm kendi hastanede bayram dolaysyla yenidoganci yoktu başka hastaneden doktor geldi yanimza muayene etti o da. Istersen kuvezde takip edelim birsüre dedi. Süt genzine kaçarsa bir-kac ihtimalden bahsednce razi oldum.
Gün-de 2 kere görüş ve her saat süt vereblckmsm koca şehirde her saat cocugnu gorecgn emzrcgn yer yoktu.
Böyle bişey duyan oldu mu arkdslar kendimi psikljmi korumaya calsyrm sütüm gitmesin diye ama yavrumu hastanede beşiğinde bile yatirmamstm Hep koynumdaydi suyu bile pipetle içiyordum Rabbim tüm evlatlari annelerine bagislasin lütfen dua edin arkadaşlar.

Allah sifa versin toplar yakinda senn lutfen güçlü dur evham.yapma insanlar aylarca ve daha ciddi problemlerle.uğraşıyor sukret dua et Allah yardımcınız olsun tez zamanda eve gidersiniz insallah

Rabbim şifa versin iylesir en kısa zamanda inşallah sen sıkma canını dualarmız seninle

hepinizin bayrami mubarek olsun inşallah arkadaslr
Allhim dogum yapmayanlara da hayirlisi ile bebislre kavusmayi en hayirli zamanda nasip etsin bana da en yakin zamanda inşallah
Günaydın. İyi bayramlar herkese
Günaydın mutlu sabahlar herkese Hayırlı bayramlar dilerim.Rabbim bu mübarek günlerde herkesin gönlüne göre versin inşallah doğum yapacaklara kolaylıklar ve sabırlar olsun
Günaydın güzel anneler bayramınız mübarek olsun
Herkese iyi bayramlar mutlu sağlıklı gunler diliyorum umarim bebisler bayram sonunu beklerler
Hepimizin bayramı mübarek olsun inşallah Allahim sancı çeken arkadaşlara kolaylık versin bu mübarek günde. Doğum yapmayanlarda seneye +1 olarak en güzel bayramları geçirmek dileğiyle ❤
Günaydın, herkesin bayramı kutlu olsun
Bebişler umarım bayramı geçirir, heyecana aksiyona gerek yok yavrum
Efelihayat evrene msjları gönderelim
günaydın herkese iyi bayramlar. doğum yapanlar bebişleriyle ilk bayramı bizim de karnımızda son bayramımız Allah nice bayramlara çıkarsın sağlıkla sıhhatle
Günaydın hayırlı bayramlar hepinize

hepinize iyi bayramlar

Analı babalı büyütsün sağlık li bi şekilde inşallah.gozunuz aydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…