2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dualarimiz onunla olsun inş..teyzeleri süt diye yutar onukontrolden.gecmis.sukur.bi sorun yok çıkmamış cnm..daha çok.kucuk az zaman geçsin alışır hayırlısıyla.. yeni dünyalarına adapte olmaya çalışıyor lar.anne karnında beleşti herşey.burda kendi çabalarını gösterecekler hayat yan gel yat osman değil.ama.dimi

canim gunaydin gecmis olsun burnunu acmamaslardie haberin olsun cunku bende yasadim bu durumu

Ahaaa da beni anlattin o temizlik bildigin yalan oldu alcik ficcik her yer dolaplar birbine karisti neymis bebegin esyalari duzenli dursunmus lan ben disimi fircalayio fircalamadigimi unutuyorum

Canim inan ilk defa boyle bisey duydum doktorun onerisi nedir

Arkadaşlar süt sağma makinesi gerekti şimdi küvezde olacağı için 2li tekli olan var marka ve model önerir msnz
9 yıl önce kizimda medela almıştım şimdi de kullanıyorum memnunum. bir de bu silikon mochi pompayi arkadaşım tavsiye etti aldım gayet güzel ve kullanışlı elektronik pompadan daha çok kullanıyorum her emzirmeden sonra göğüslerimi boşaltıyorum

Aminnnn hayirli bayramlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…