Teyzeleri sizlerden dua bekliyor oğlum,
Leon normal emerken her şey yolunda ama çok acikip uyandığında heyecanla emiyor ve o zamanlarda emerken nefes almayı unutuyor morarıyor hemen ve memeden ayırınca normale dönüyor anında.
Bunu dün fark ettik iyi ki fazla kalmsm hastanede diyorum. Akrabmz hastann sahibi olan ve benim doktrm. Check up tarzı tüm tahlil tetkik yaptı en ufak sorun yok dedi bazı bebekler anne karnında hiasdyrms kendini senkronize olamıyor nefes almaya dedi.
Ben yine rahat olamadım ya evde olsa böyle diye neyprm kendi hastanede bayram dolaysyla yenidoganci yoktu başka hastaneden doktor geldi yanimza muayene etti o da. Istersen kuvezde takip edelim birsüre dedi. Süt genzine kaçarsa bir-kac ihtimalden bahsednce razi oldum.
Gün-de 2 kere görüş ve her saat süt vereblckmsm koca şehirde her saat cocugnu gorecgn emzrcgn yer yoktu.
Böyle bişey duyan oldu mu arkdslar kendimi psikljmi korumaya calsyrm sütüm gitmesin diye ama yavrumu hastanede beşiğinde bile yatirmamstm Hep koynumdaydi suyu bile pipetle içiyordum Rabbim tüm evlatlari annelerine bagislasin lütfen dua edin arkadaşlar.