2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ahaaa da beni anlattin o temizlik bildigin yalan oldu alcik ficcik her yer dolaplar birbine karisti neymis bebegin esyalari duzenli dursunmus lan ben disimi fircalayio fircalamadigimi unutuyorum
Ben uc gun banyo yapmayı unuttum Allahtan kvdeyım ıs yemek yukum yok esıme dıyorum kı banyo yap ben yapmamısım yuzum sıvılce oldu bebekle ılgılen kendımı toparlayamadm hemoroıd bı yerden bogazlarım agrıyor bırde evde olsam be olurdu acaba dusunemedım

Bebeğiniz hep sağlıklı iyi olsun inş dualarım sizinle

Bir arkadaşımın kızı dogdugunda kendi kendine morariyormus. Doktoru telas etmeyin ters cevirin korkutun demis, 1 yaşına kadar her seferinde korkuttum nefes aldı dedi. Kız 20 yaşında şimdi. Bir sebebi de yokmuş.

Benim de surekli emzirmeye hazir bi inek gibi ortada dolasan bi kadin dusunun saclar bokum gbi tepede toplanmis, bi elinde gogus ucu kalkani surekli hosaf dayaniyo onune kitliktan cikmis gbi bi elimde hurma... Cocuk agliyo niye agliyo sorgulamasi gazi cikti ossurdu sicti vs...

Bir arkadaşımın kızı dogdugunda kendi kendine morariyormus. Doktoru telas etmeyin ters cevirin korkutun demis, 1 yaşına kadar her seferinde korkuttum nefes aldı dedi. Kız 20 yaşında şimdi. Bir sebebi de yokmuş.
Ben ilk defa duydum boyle bisey vallahi... Cok sasirtici

Benımde ben sana demedım mı ben sana demedım mı. Bırının yaptıgını dıgerı onaylamıyor bırı kafasını ort dıgerı ortme bırı yastık koy dıgerı yastık koyulmaz bırı sık emzır bırı aaa nıye uyandırıyosun sen soz dılemıyon nıye dıkıslerının ustune oturuyon hava boslugunda mı emzırcem tabı popomun ustune oturcam yanı lohusalık 40 gun esıttır 9 ay 10 gun

Çok geçmiş olsun canım.Allah ın izniyle bir sorun çıkmamış,en kısa zamanda küvezden çıkar inşallah.Allah yardımcınız olsun.

Ben ilk defa duydum boyle bisey vallahi... Cok sasirtici
Ben de ondan duydum işte ilk defa. Nefes almayi unutuyormus yada oyle bir sey. Ters cevir veya havaya at korkup nefes alır demis doktoru.
Kesinlikle tavsiye olarak söylemiyorum bunu, aman diyim sormadan etmeden yapmayin.

Gözünaydın cAnım, Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…