Ne kadar iyi bir gün gecireceginize sen de inanamayacaksin6. Gunumuze girdik hanimlar bugun annemi.biraz gonderdim geceye kadar uyucak kendi evine biraz yemek falan yapacak akrabalarini gezecek bakalim tek kalicaz ustumde telas var hafif bi ses daha erken diyor tek kalmak icin ama bakalim basarabilecek miyiz
İroni mi yapiyon yoksa essah miNe kadar iyi bir gün gecireceginize sen de inanamayacaksin
çok geçmiş ola canımTeyzeleri sizlerden dua bekliyor oğlum,
Leon normal emerken her şey yolunda ama çok acikip uyandığında heyecanla emiyor ve o zamanlarda emerken nefes almayı unutuyor morarıyor hemen ve memeden ayırınca normale dönüyor anında.
Bunu dün fark ettik iyi ki fazla kalmsm hastanede diyorum. Akrabmz hastann sahibi olan ve benim doktrm. Check up tarzı tüm tahlil tetkik yaptı en ufak sorun yok dedi bazı bebekler anne karnında hiasdyrms kendini senkronize olamıyor nefes almaya dedi.
Ben yine rahat olamadım ya evde olsa böyle diye neyprm kendi hastanede bayram dolaysyla yenidoganci yoktu başka hastaneden doktor geldi yanimza muayene etti o da. Istersen kuvezde takip edelim birsüre dedi. Süt genzine kaçarsa bir-kac ihtimalden bahsednce razi oldum.
Gün-de 2 kere görüş ve her saat süt vereblckmsm koca şehirde her saat cocugnu gorecgn emzrcgn yer yoktu.
Böyle bişey duyan oldu mu arkdslar kendimi psikljmi korumaya calsyrm sütüm gitmesin diye ama yavrumu hastanede beşiğinde bile yatirmamstm Hep koynumdaydi suyu bile pipetle içiyordum Rabbim tüm evlatlari annelerine bagislasin lütfen dua edin arkadaşlar.
Ben ilk günden itibaren herkesi gönderdim biz eşimle yaparız dedim kimseyi istemedim açıkcası herkes evinde rahat oluyo sonuçta sadece 1 2 gün kalkarkene eşim kaldırdı yada bebeği bana verdi sonra kendi kendime kalkabildim inan korkulacak bişey yok canım böyle böyle alışırsın sende6. Gunumuze girdik hanimlar bugun annemi.biraz gonderdim geceye kadar uyucak kendi evine biraz yemek falan yapacak akrabalarini gezecek bakalim tek kalicaz ustumde telas var hafif bi ses daha erken diyor tek kalmak icin ama bakalim basarabilecek miyiz
İlk dogumun mu canim yoksa tecrubeli misin... Ben cok kotuydum burda ilkin hele cocuk agladikca bana baaiyolardi napicam napicam diye simdi bayabrahatladim bide emmiyodu vuruyodu elleriyle herkes niye emmiyo niye emmiyo banyolara girip agliyodumBen ilk günden itibaren herkesi gönderdim biz eşimle yaparız dedim kimseyi istemedim açıkcası herkes evinde rahat oluyo sonuçta sadece 1 2 gün kalkarkene eşim kaldırdı yada bebeği bana verdi sonra kendi kendime kalkabildim inan korkulacak bişey yok canım böyle böyle alışırsın sende
Tebrik ederim canim etmediysem ya da gormediysem Allah saglikla buyutmeyi naaip etsijTek tek alıntılayamadım, tebriklerini ileten, geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok teşekkürler.
Daha doğum yapmamış olan arkadaşlara da tek tavsiyem, doğum öncesi ve doğum anı heyecanlarını sonuna kadar yaşamaları.
Normal ya da sezaryen farketmez, hastaneye bebeği almaya giderken, doğumhaneye girerken, bebeği ilk gördüklerinde anlar, tekrar tekrar yaşamak isteyeceğim şeyler.
Herkese mutlu, sevgi dolu bayramlar.
Essah essah. Kendi cocugun kendi düzenin. İcinde ayoarca büyüttün, bir gün mu baş edemeyeceksin onunla? O kimmis ki ya dünkü embiriyoİroni mi yapiyon yoksa essah mi
Ya sabir. Bebege sorsunlar neden emmiyor diye, eylemi gerceklestirmeyen zanlı o sonuçta.İlk dogumun mu canim yoksa tecrubeli misin... Ben cok kotuydum burda ilkin hele cocuk agladikca bana baaiyolardi napicam napicam diye simdi bayabrahatladim bide emmiyodu vuruyodu elleriyle herkes niye emmiyo niye emmiyo banyolara girip agliyodum
beter olsun o herkesler .. aynisini bana da yaptılar... ilk gunden oluk oluk süt gelsin istiyorlar..psikolojik manyaklar... sezeryanda zaten süt hemen gelmiyor, gelsede damla damla..simdi emzirirken diger memeden kendiliginden süt akiyor.. bi daha dogurursam kimseyi yaklastirmam yanima..İlk dogumun mu canim yoksa tecrubeli misin... Ben cok kotuydum burda ilkin hele cocuk agladikca bana baaiyolardi napicam napicam diye simdi bayabrahatladim bide emmiyodu vuruyodu elleriyle herkes niye emmiyo niye emmiyo banyolara girip agliyodum
hic korkma canim cok rahat yapiyorsun annelik icgudulerine guven..6. Gunumuze girdik hanimlar bugun annemi.biraz gonderdim geceye kadar uyucak kendi evine biraz yemek falan yapacak akrabalarini gezecek bakalim tek kalicaz ustumde telas var hafif bi ses daha erken diyor tek kalmak icin ama bakalim basarabilecek miyiz
Ah canim sorma sorma o kadar kotu oldumki memmin basinda bissuru insan niye emmiuo niye emmiuo cocuk kan ter icinde ben desen lohusa sitmasi tuttu donuyorum ellerim ayaklarim banyoda agliyorum cocuk agliyo sezeryannyaramdan kaldiramiyorum cocugu susmuyodu bende Allah im ne kotuydu yarabbimmmm... Hastanede hemsire anlatti cocuk dogar dogmaz memelerinden sut fiskiran kadinlar falan bunlar efsane dedi kizim sen sezeryanlisin stres yapma olan sutunde kacar yok yani igrenc otesiydi... Simdi tirnaklari cikmis bi kedi gbiyjm odayi kitliyorum emzirirken direkt kapi calan acamiyo giremiyo...beter olsun o herkesler .. aynisini bana da yaptılar... ilk gunden oluk oluk süt gelsin istiyorlar..psikolojik manyaklar... sezeryanda zaten süt hemen gelmiyor, gelsede damla damla..simdi emzirirken diger memeden kendiliginden süt akiyor.. bi daha dogurursam kimseyi yaklastirmam yanima..
Sorma sorma Turkiye de kadin olmak cok zorYa sabir. Bebege sorsunlar neden emmiyor diye, eylemi gerceklestirmeyen zanlı o sonuçta.
Haklisin guzelimEssah essah. Kendi cocugun kendi düzenin. İcinde ayoarca büyüttün, bir gün mu baş edemeyeceksin onunla? O kimmis ki ya dünkü embiriyo
Kesinlikle yaklaştırma. Benim ilk dogumumda karisilmadik şey kalmamıştı yok gazi var yok nazar vs. Çocuk açmış megerse ama onu bilememisler. Cinnet gecirttiler eşimle her aksam kavgaya tutuluyorduk saçma sapan nedenlerle. Bu dogumumda önceden konuştum kimseyi istemiyorum diye. Şimdi 1 gün anne 1 gün kv geliyor yardıma ve 40 a kadar kesinlikle misafir kabul etmiyorum dedim kabul etmek durumunda kaldılar.beter olsun o herkesler .. aynisini bana da yaptılar... ilk gunden oluk oluk süt gelsin istiyorlar..psikolojik manyaklar... sezeryanda zaten süt hemen gelmiyor, gelsede damla damla..simdi emzirirken diger memeden kendiliginden süt akiyor.. bi daha dogurursam kimseyi yaklastirmam yanima..
İlk dogumun mu canim yoksa tecrubeli misin... Ben cok kotuydum burda ilkin hele cocuk agladikca bana baaiyolardi napicam napicam diye simdi bayabrahatladim bide emmiyodu vuruyodu elleriyle herkes niye emmiyo niye emmiyo banyolara girip agliyodum
Ben ilk andam itibaren emzirikene annemden eşimdem başka kimseyi yanımda istemedim kimse umrumda değildi biri yanımda durunca strese giriyorum en iyisini yapıyosun emzirirkene bebeğe güven hissi vermek sakin olmak çok önemliymişAh canim sorma sorma o kadar kotu oldumki memmin basinda bissuru insan niye emmiuo niye emmiuo cocuk kan ter icinde ben desen lohusa sitmasi tuttu donuyorum ellerim ayaklarim banyoda agliyorum cocuk agliyo sezeryannyaramdan kaldiramiyorum cocugu susmuyodu bende Allah im ne kotuydu yarabbimmmm... Hastanede hemsire anlatti cocuk dogar dogmaz memelerinden sut fiskiran kadinlar falan bunlar efsane dedi kizim sen sezeryanlisin stres yapma olan sutunde kacar yok yani igrenc otesiydi... Simdi tirnaklari cikmis bi kedi gbiyjm odayi kitliyorum emzirirken direkt kapi calan acamiyo giremiyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?