2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ne kadar iyi bir gün gecireceginize sen de inanamayacaksin

Tek tek alıntılayamadım, tebriklerini ileten, geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok teşekkürler.
Daha doğum yapmamış olan arkadaşlara da tek tavsiyem, doğum öncesi ve doğum anı heyecanlarını sonuna kadar yaşamaları.
Normal ya da sezaryen farketmez, hastaneye bebeği almaya giderken, doğumhaneye girerken, bebeği ilk gördüklerinde anlar, tekrar tekrar yaşamak isteyeceğim şeyler.
Herkese mutlu, sevgi dolu bayramlar.

CD
çok geçmiş ola canım dualarımız seninle

Ben ilk günden itibaren herkesi gönderdim biz eşimle yaparız dedim kimseyi istemedim açıkcası herkes evinde rahat oluyo sonuçta sadece 1 2 gün kalkarkene eşim kaldırdı yada bebeği bana verdi sonra kendi kendime kalkabildim inan korkulacak bişey yok canım böyle böyle alışırsın sende

İlk dogumun mu canim yoksa tecrubeli misin... Ben cok kotuydum burda ilkin hele cocuk agladikca bana baaiyolardi napicam napicam diye simdi bayabrahatladim bide emmiyodu vuruyodu elleriyle herkes niye emmiyo niye emmiyo banyolara girip agliyodum

Tebrik ederim canim etmediysem ya da gormediysem Allah saglikla buyutmeyi naaip etsij

İlk dogumun mu canim yoksa tecrubeli misin... Ben cok kotuydum burda ilkin hele cocuk agladikca bana baaiyolardi napicam napicam diye simdi bayabrahatladim bide emmiyodu vuruyodu elleriyle herkes niye emmiyo niye emmiyo banyolara girip agliyodum
Ya sabir. Bebege sorsunlar neden emmiyor diye, eylemi gerceklestirmeyen zanlı o sonuçta.

beter olsun o herkesler .. aynisini bana da yaptılar... ilk gunden oluk oluk süt gelsin istiyorlar..psikolojik manyaklar... sezeryanda zaten süt hemen gelmiyor, gelsede damla damla..simdi emzirirken diger memeden kendiliginden süt akiyor.. bi daha dogurursam kimseyi yaklastirmam yanima..

hic korkma canim cok rahat yapiyorsun annelik icgudulerine guven..

Ah canim sorma sorma o kadar kotu oldumki memmin basinda bissuru insan niye emmiuo niye emmiuo cocuk kan ter icinde ben desen lohusa sitmasi tuttu donuyorum ellerim ayaklarim banyoda agliyorum cocuk agliyo sezeryannyaramdan kaldiramiyorum cocugu susmuyodu bende Allah im ne kotuydu yarabbimmmm... Hastanede hemsire anlatti cocuk dogar dogmaz memelerinden sut fiskiran kadinlar falan bunlar efsane dedi kizim sen sezeryanlisin stres yapma olan sutunde kacar yok yani igrenc otesiydi... Simdi tirnaklari cikmis bi kedi gbiyjm odayi kitliyorum emzirirken direkt kapi calan acamiyo giremiyo...

Kesinlikle yaklaştırma. Benim ilk dogumumda karisilmadik şey kalmamıştı yok gazi var yok nazar vs. Çocuk açmış megerse ama onu bilememisler. Cinnet gecirttiler eşimle her aksam kavgaya tutuluyorduk saçma sapan nedenlerle. Bu dogumumda önceden konuştum kimseyi istemiyorum diye. Şimdi 1 gün anne 1 gün kv geliyor yardıma ve 40 a kadar kesinlikle misafir kabul etmiyorum dedim kabul etmek durumunda kaldılar.

Evet ilk göz ağrım öyle durumlarda al çocuğunu sakin bi odaya geç kapını kitle yatır göğsüne sırtını sıvazla sakinleşir canım bide youtubedan saç kurutma makinası sesini aç hemen susuyolar çok zorda kalırsan bunu uygula herkes başına toplanırsa biraz yalnız kalmak istiyorum de sen ne kadar sakin davranırsan inan bebeğinde hissedip sakinleşiyo bebeğinle yalnız kalmaya çalış kuzum birbirinize sakinliğe ihtiyacınız var ona en iyi sen bakarsın başkası değil en huzurlu kollar senin kolların unutma

Ben ilk andam itibaren emzirikene annemden eşimdem başka kimseyi yanımda istemedim kimse umrumda değildi biri yanımda durunca strese giriyorum en iyisini yapıyosun emzirirkene bebeğe güven hissi vermek sakin olmak çok önemliymiş

İyi bayramlar güzel anneler

8 agustosta bende kızımı kucağıma aldım. Berbat geçen 3 haftanin ardindan tek ilacim o olabilirmis onu anladim❤ Spinal sezeryan ile dunyaya geldi kuzum. Doguma 1 gun kalan kan degerleri dusuk oldugu icin genel olabilirsin dedi doktorum o an oturup onunde aglamamak icin kendimi zor tuttum. Normal dogum isterken zorunlu sezeryan karari verildi spinal isterkende genele alinacagi fikri nedense cok agir geldi bana ama sonradan yapilan ek testlerle anestezi doktoru spinal olur dedi ve iyiki oyle oldu kuzumun her anini gordum yasadim. Dusunen ama korkan arkadaslar varsa hic korkmaniza gerek yok emin olun her saniyesi deger.

Dogduktan sonra ameliyathanede ilk kontrollerinin ardindan yuzume yanagini koydular. O anin tarifi bende yok. Ben hayatimda bu kadar sicak, yumusak icimi eriten bi dokunus oldugunu hatirlamiyorum. Beni zorlayan sey titremek oldu. Resmen ameliyat boyunca ve sonrasinda odaya cikana kadar tir tir titredim. Hemsireler soguktan olmadigini vucutta yasanan su kaybinin ve bi anda dusen hormonlarin sebep oldugunu soylediler. Odaya gelince minigimi yanima getirdiler ve kucagima aldigimda titremeden eser kalmadi❤ İlk 1 2 kalkis biraz zor oluyor ama sonrasinda kendi isinizi gorebiliyorsunuz.

Ben 3 gun oncesine donup baktigimda hep biseyleri gulumseyerek hatirliyorum. İnsallah burdaki herkes gonlundeki gibi guzel gulumseyerek hatirlayacagi dogum yapar. Yazilan cizilendende etkilenmeyin. Her dogum ayri ve cok ozel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…